Akademi Türkiye Yarı Final

02 mart pazar günü Akademi Türkiye'de yarı final heyecanı yaşandı.

Elenmek üzere bir önceki hafta ceza koltuğunda kalmış olan yarışmacılardan Ömer elenirken Sevcan ise finalist olma hakkı kazanmış oldu.

Yarışmacılar performanslarını sergiledikten sonra ilk 3 deki isimler Semra, Bahadır ve Alper arasından Bahadır, Akademi Türkiye yarı final haftasının birincisi olarak açıklandı.

Haftaya en çok oyu alacak olan yarışmacı ise Akademi Türkiye 2. dönemin şampiyonu olacak.

Oylama numarası :3727

Tüm yarışmacılara final haftasında başarılar dileriz.

53 yorum:

Adsız dedi ki...

bu yarışmanın sahteliği sonunda herkese kapak olmuş heraldeki kimseden ses çıkmamış...akademi türkiye deyince kaliteli yarışma programı akla geliyodu ama bu sadece 1. akademi için 2.akademi şu durmadan başlayan popstarlardan hiç bi farkı yok üstüne dahada kötüki finali bile erkene aldılar.kimse tarafından beğenilmedi izlenilmedi ve daha 11 yarışmacıyla finale gidiliyo bukadar rezil işte sadece insanları sömürdüler okadar....

Adsız dedi ki...

ÖNCELİKLE BAHADIRI KUTLUYORUM.GEÇ KALINMIŞ BİR BİRİNCİLİKTİ,YOLU AÇIKOLSUN BUNDAN SONRA.KANALIN AYIBINA GELİNCE BU KONUDA YARIŞMACI YAKINLARI DUYARLI OLUP KONUYU MAHKEMEYE TAŞIMALI BENCE...

Adsız dedi ki...

bencede geç kalınmış bir birinciliti.her hafta ajansla stüdyoya gidiyorum önceki birinciliklerde herkes gayet sakindi.ama bu haftanın birincisinin bahadır olduğu açıklanınca kameramanlar bile alkışladı.... (nazan yıldız)

Adsız dedi ki...

GERÇEKTEN ÖYLE OLDU BENDE CANLI YAYINDAYDIM.HERKES GERÇEKTEN COŞTU VE YAKIŞTI BAHADIRA BİRİNCİLİK DEVMI GELİR UMARIM...

Adsız dedi ki...

çoooook yakıştı BAHADIRA çoook.ilk defa herkes 1.yi alkışladı ilk defa.herşey gönlünce olsun güzel insan...

Adsız dedi ki...

EVDEKİ HAL HAREKET TAVRIYLA OLSUN SESİ SAHNESİ VE DURUŞUYLA OLSUN BAHADIR YARIŞMANIN BİRİNCİSİ OLMALI.NEŞE HOCADA BUNU ÇOK GÜZEL DİLE GETİRDİ BENCE.HAYDİ BAHADIR FİNALE....

Adsız dedi ki...

Bu kadar da olmaz.11 kişiyle finale giden başka yarışma yoktur herhalde.Yazık oldu çocuklara.Bu iş halk seçerse ve severse olur.Hala Barış,Pınar,Özgür diye boşuna yırtınmıyor insanlar.Bu iş sevmekle ,benimsemekle oluyor.

Adsız dedi ki...

daha iyi bir kanalda yayınlanmıs olsaydı bu program böyle sonuclar olmayacak ve yarışmanın sonuna kadar gidilecekti ama kanal mahvetti herşeyi önemsemedi hem bu yarışmayı hem orda bir sürü hayalleri olan yarşmacıları hem de seyircilerden gelen eleştirileri...(GİZEM)

Adsız dedi ki...

hala anlam veremiyorum ndn bu kadar erken bitti yarışma çok ilginç bnce bu yarışmayı murat kazanır arkadaşlar cocugun sevenleri cok ve bahadırdanda yakışıklı tam bi star

Adsız dedi ki...

iyi de bu ses yarışması !!!!!! insan müziği güzel ses duymak için dinler yoksa banu alkan da güzel ama?????
(anladın sen onu)

Adsız dedi ki...

1.murat yada bahadır olmalı ....


quRuR..

Adsız dedi ki...

Başından beri diyordum ya. Bu yarışmaya gereken değeri KANAL1 vermedi diye. İşte görüyorsunuz. Öce Cuma gecesinden Pazar günü abuk bir saate çekildi. Şimdi de bitiriliyor sanki sonu gelmiş gibi. Yazıklar olsun diyorum sadece. Demekki KANAL1 bu yarışmayı kaldıramayacak kadar zavallı bir kanal. ATV sonuna kadar taşıdı yarışmayı, herşey para demek değil. Kınıyırum ARKADAŞ. KANAL1' i bu tutumundan dolayı KINIYORUM!!!!

Adsız dedi ki...

TEBRİK EDİYORUM BAHADIRI FAZLASIYLA LAYIKTI BU BİRİNCİLİGE.SESİ DURUŞU AĞIRBAŞLI VE EFENDİ OLUŞU HEPSİ ON NUMARA.ALLAH UZUN VE HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN BAHADIRA.TEKRAR TEBRİK EDERİM...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu pazar da bahadır birinci olacak diye erken sevinmeyin sonra üzülürsünüz ömer taraftarlarının durumuna düşmeyin onlar hayal kırıklığına uğradı biliyorsunuz
bu yarışmadan kim birinci olarak ayrılırsa ayrılsın verilen sözlerin yerine geleceği konusunda şüphelerim var benim
bu yarışmaya katılan arkadaşlarımızın sadece sahne fiyatları artar o kadar
kasetmiş konsermiş şartlanmayın

Adsız dedi ki...

CERRAH PAŞA TIP FAKÜLTESİ BAHADIRA BAŞARILAR DİLER...
(PLASTİK CERRAHİ SERVİSİ)

Adsız dedi ki...

banu alkanla ne alakası var kım yazıyor bunları murat yakısıklı sesıde guzel bahadırda oyle ıkısınınde tarzıda var ayrıca favorım murat ve bahadır

Adsız dedi ki...

bahadırın basarısını en ıçten dıleklerımızle tebrık ederız muratın aılesı

turan dedi ki...

MURATA VE BAHADIRA PAZAR GÜNÜ İÇİN BAŞARILAR DİLİYORUM.BURADAN MURAT VE BAHADIRIN AİLELERİNE VE TARAFTARLARINA SESLENİYORUM.SİZLERDEN RİCAM BU YARIŞMADA MUTLAKA İKİSİNDEN BİRİSİ BİRİNCİ OLSUN.
YARIŞMANIN FORMATINI HABER BİLE ETMEDEN DEĞİŞTİRDİLER.HİÇ OLMAZSA KASET YAPILACAKSA SESLERİ VE KALİTESİ ÇOK İYİ OLAN BU İKİ GENÇTEN BİRİNE YAPILSIN.BİZLERDE ZEVKLE KASETİ ALIP DİNLEYEBİLELİM.
BEN GEREK MURATI GEREKSE BAHADIRA SMS LER ATILMASI İÇİN ÇABALIYACAĞIM.ÇEVREME İKİSİNİ DE SÖYLEYECEĞİM.AMA İKİSİNDEN KİME ATARLAR BİLEMEM.AMA LÜTFEN SİZLER İYİ ÇALIŞIN.ERHAN ,MELİS, GURUR VE BAHADIR TARAFTARLARI, KASET YAPILACAKSA EĞER, BU İKİSİNDEN BİRİNE YAPILSIN.GÖNLÜN VE DESTEKLERİM BU YÖNDE.ÖMERLE GÖRÜŞTÜM MORALİ ÇOK İYİ.SADECE DOSTLARINDAN BİR HAFTALIĞINA AYRILDIĞI İÇİN ÜZGÜN.HATTA FATİH TARAFTARLARI SİZLER DE BU İKİ GENÇ İÇİN ÇALIŞIN.HERKESE SAYGILAR SUNARIM.AMACIM DİĞER YARIŞMACI TARAFTARLARINI KIZDIRMAK DEĞİL.ÇÜNKÜ ARTIK İŞ SMS LERE İYİCE DÖKÜLDÜ.SMS Sİ FAZLA OLAN 11 KİŞİDEN BİRİ BİRİNCİ OLACAK.
11 KİŞİ İLE FİNALE GİDİLİRSE DURUM BÖYLE OLUR.
MURAT VE BAHADIRIN AİLE BÜYÜKLERİNİN ELLERİNDEN ÖPERİM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.YANINIZDAYIZ.TURAN( ÖMERİN ENİŞTESİ)

Adsız dedi ki...

turan abi tesekkür ederiz destekleriniz icin inş. diLedğimiz gibi bi sonuc alacaz murat yada bahadır 1.oLacak HAYIRLISIYLA ..


qurur

melis dedi ki...

UMARIM ÇABALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALIRIZ VE İKİSİNDEN BİRİ 1. OLUR.GERÇİ ÖMERİN AKADEMİDEN AYRILIŞINDAN SONRA BU YARIŞMAYA OLAN İNANCIMI TAMAMEN YİTİRDİM AMA NE OLURSA OLSUN ARTIK BU SON HAFTA YİNE DE SON BİR KEZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM.ONLAR HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORLAR.DEDİĞİNİZ GİBİ 11 KİŞİYLE FİNAL YAPILDIĞI İÇİN BU ARTIK SMSLERİN YARIŞTIĞI BİR YARIŞMA HALİNE DÖNDÜ.UMARIM HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR VE BİZ DE ALBÜMLERİNİ ALIR ZEVKLE DİNLERİZ.
ÖMERE SELAMLAR İNANIYORUM Kİ ÇOK İYİ YERLERE GELECEK.ONU DİNLEMEKTEN VE İZLEMEKTEN ZEVK ALIYORDUK AMA OLMADI MALESEF.MORALİNİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM...EMİNİM ELENSE BİLE HAK ETTİĞİ YERDE OLACAKTIR.

Adsız dedi ki...

ey yüce RABBİM bu saf kullarına akıl ihsan eyle
AMİN

Adsız dedi ki...

ben antalyadan katılan we son anda son gün elenen ceren gürsoy rocer olan fiyim ortamdan dolayı juriyle olan elektrik we sesime güwenerek her yönümleo ewe giriceimi düşündüm hep ama son anda çıktı olumsuzluk...yaşımdan dolayı mı blmiorum (17)ya da piersinglerim rockçı olmam fln da etken olmuş olabilir tabi son anda..elenmeme..ama gerçktn çok hayak kırıklığına uğradım yarışmadan hata iikide grmrişim şanslıyım hayırlısı deilmiş dedim...fln ..ama bnce juri bile şu an kndiyle bi takım iç hesaplaşmalarda seçtikleri seslerin 5 kişi dışında hpsinin detone artı surtone olmasından kndilerine çok kızıo hatta vijdan azabı çktiklerini thmin ediyorum kanımca..çünki herkes değil ama 5 kişi dşında baasit we renksiz kişilikler war nce tek suçu kanalam deil de yarışmacıların potansiyeline wurmalıyızz..eğer diğer akademi kdrosu olsaydı emin olun yine patlardı raitingler...yalnış seçim diorum sadece tabi kanalın da wardr tutmamasındaki payı ama sadece kanal deil bnce..anlayan anladı..(yarışmacı arkadaşlarıma sabır diliorum..)we başarı..

Adsız dedi ki...

turan bey oncelıkle tesekkur eder bızde saygılar sunarız murat ve bahadırdan bırı olur umuyoruz hepsıne basarılar dılıyoruz murat ve omer zaten dısarıda yıne bırlıkte olucaklardır bahadır ve fatıhte hersey gonlunuzce olsun muratın aılesı

Adsız dedi ki...

iyi geceler arkadaşlar bn izmir buca'dan barış benim anlamadıgım bi nokta var bn sıkı bir ömer hayranıyım ilk iki hafta birincisi olan ardayı %90lık bi oy potansiyeliyle eliyen ömer nasıl olurda sevcana elenir aklım almadı ama bn ömerin iyi bi yerlere geliceğini inanıyor ve yarışmanın kazananı murat olmasını istiyorum

Adsız dedi ki...

sms sonuçları açıklanmadan önce juri üyelerine kim kalır diye sorduklarında cem ceminay hariç hepsi sevcan kalır dediler.nasıl olurda bu kadar kesin konuşurlar.ömerin her haftaki sms desteğini bile bile ardayı 90 a 10 elediğini bile bile kesin konuştular.ben de işin içinde bazı şeyler var diyorum.sağlık olsun ömer bizim kalbimizde 100 de 100 oy almıştır.yarışmanın birinciside ömerdir.umarım kazana arkadaşa yapılacak kaset tabiki yapılırsa dört tekerlekli arabalarda satılan kasetlerden olmaz ve raflarda satılır.haydi murat haydi bahadır meydanı diğerlerine bırakmayın.kaset ancak ömere murata bahadıra yakışır.

Adsız dedi ki...

kanal 1
kanal olarak izlenmeyi bile haketmiyorsunuz.her yaptığınız acemice. insanların parasını haberleri olmadan aldınız.peki bu gençlerin umutlarıyla neden oynuyorsunuz?

Adsız dedi ki...

sizler sanıyorsunuz ki herkes sizin gibi düşünüyor ama öyle değil sevcan ilk üçe giren bir yarışmacı ve de haksız olarak kırmızı koltuğa oturtuldu bizim halkımız haksızlığı sevmez ee bir de sevcanın muhteşem sesi ve performansı işin içine girince işler değişti ve de koltuktan kalktı eee kalktı da ne oldu bakın kanal 1 hiç bir açıklama yapmadan yarışmayı bitiriyor yav insaf bu kadar mı keriz yerine konur bu halk seyirciye hiç mi sorumluluğu yoktu sms gönderen kitleye ayıp olmadı mı burda destan yazacağınıza ömerin akrabaları olarak hakkınızı yasal yollardan arayın ben sevcanın akrabası olsam arardım siz sanıyorsunuz ki buraya gelen kişiler belirliyor her şeyi işte bunda yanılıyorsunuz burda taş çatlasa 300 kişiyiz ben 100 civarında tahmin ediyorum burda yapılan oylama esas oylama değil her yarışmada sessiz bir çoğunluk vardır bunlar bilgisayar kullanmayı bilmezler bütün yarışmaların geleceğini bunlar belirler murat a bir site açılmış 25 kişi üye olmuş facebook a baktım facebookta azami 300 kişi var facebook zaten hikaye oraya üye olanlar belirlemiyor yarışmanın geleceğini

Adsız dedi ki...

Sanırım yarışamayı sadece Bahadır, Ömer ve Murat sevenler izliyo ve sadece onlar oy atıyor. Bu yüzden Murat veya Bahadır kazanacak gibi. Ama ikisinden biri kazanırsa haketmeyenlerden biri kazanmış olacak. Kim ne derse desin ama bu yarışmadaki en güzel sesler ESRA, ALPER ve BAHA'da...

arızaabi dedi ki...

ya arkadaşlar ne die tartışıyosunuz kendinizi yoruyosunuz bahadır 1. olsa ne olur ömer olsa ne olur hepimizi enayi yerine koyuyorlar şu an içerde benimde akrabam var ama inanın katıldıgı için cok üzülüyorum çünkü KANAL1 denilen kanal iğrenc bişey yaptı ve bu genc insanların gururlarıyla oynadı bu genclerin umutları vardı hayalleri vardı ama daha secmelerde bu yarışmaya şike karışdı ben buna istanbulda conrat otelde gözlerim ve kulaklarımla şahit oldum ismini vermiyecegim ama bi yarışmacı elemesiz kadıldı bu yarışa bu işin olmayacagı başından belliydi benim yarışmacım içerden cıktığı zaman gerekli başvuruları burarak yapımcı şirketi mahkemeye verdirecegim umarım diğer yarışmacılarda mahkemeye verirler herkes hakkını aramalı biz bu kanala birsürü kontur attık tabi diger yarışmacı yakınlarıda atmışdır eminim. biz kerizmiyiz oraya yakınımızı gönderelim ve sırtlarından birileri para kazansın ve program reyting yapmadı die canı isteyince yarışmayı iptal etsin yok öyle şey arkadaşlar uyumayın hakkınızı arayın cünkü ben oyle yapıcam

arızaabi dedi ki...

ya arkadaşlar bu yarışmaya katılan tüm yarışmacılar kaybetti anlamıyormusunuz.siz hala bahadır 1.ömer 1.die tartışıyorsunuz benimde içerde yarışan bi akrabam var ve jürinin favorilerinden biri ama ne olursa olsun hepsi bitti tamamiyle fiyasko zaten bu programı kanal 1 de yayınlayan yapımcı şirketinde bütün hata adam gibi bi kanalda yayınlasalardı bu yarışmada herkez hakkıyla yarışır ve herkez hakkettiğini alırdı ben bu yarışmanın conrat otelinde yapılan son elemelerini yerinde gördüm ve kulagımla duydum şirketten bir calışana telefon geldi ve içeriye elemelere katılmadan bir yarışmacının girecegi söylendi ve 10 dk sonra o yarışmacı geldi şürinin karşısına cıktı ve şüriyle bişeyler konuşdular ne şarkı ne türkü hiçbişey soylemeden dogru sahneye anlayacagınız balık baştan kokmuşdu zaten ama şimdi sıra bizde bu yarışma için o kadar oy attım ve attırdım yazık degilmi bize biz kerizmiyiz arkadaş birileri bizim sırtımızdan para kazanacak ve bu işin hakkını vermeyecek canı istedi die yarışmayı yarım bırakacak ben bu yapımcı şirketi mahkemeye vericegim ve hakkımı arayacagım ki bundan sonrakilere örmek olsun ve bu genclerin bugune kadar verdikleri emmekler boşa gitmesin ve şuna inanın eger bu davayı kazanırsamda bunlardan alabildigim tüm parayı lösemili cocuklar vakfına bagışlayacagın belki benim sayemde orada bikac cocuk iğleşirde allahda bu yapımcı şirketi affeder

Adsız dedi ki...

yukarda sayılan arkadaşlarrında sesi güzel doğru diyorsun ama.ya o kiloları,hımbıl oluşları,kavgacı tavırları,yemege düşkün olmalatı....daha sayayımmı?sanatçı;samimi,içten,karizmatik,üretken,ışıgıyla içine herkesi alan,insan oglu insan,sahnede profesyonel,saygılı,her tür müzigi ustaca söyle söyleyen,nev-i şahsına münhasır yani BAHADIR gibi olmalı.

Adsız dedi ki...

BAHADIR TARAFTARLARI BU HAKSIZLIĞA EN ÇOK SİZLERİN HAYKIRMASI LAZIM.BAHADIRI YÜZDE 54 İLE BİRİNİCİ YAPTINIZ.BİRİNCİ YAPMAKTAKİ AMACINIZ NEYDİ?.CEZA KOLTUĞUNA KALMADAN KARŞIYA GEÇMESİ.AMA YARIŞMA GÜNÜ CEZA KOLTUĞU OLMADIĞINI SÖYLEDİLER.SİZİN ATTIĞINIZ VE DİĞER ADAYLARA ATILAN BU HAFTADA SMS LERİN HİÇBİR ANLAMI OLMADAI.OYSA BAHADIRA SMS ATANLAR BU DURUMU DAHA ÖNCE BİLSELERDİ, ATTIKLARI SMS LERİ FİNAL HAFTASINDA ATAR VE DAHA ÇOK DESTEK VERMEZLER MİYDİ?
AMA BAKIYORUM DA HİÇ BİR BAHDIR TARAFTARI BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİ DEĞİL.EVET BAHADIR HAFTA SONU BİRİNCİ OLABİLİR.AMA BU HAKSIZLIKLARI GÖRMEME ANLAMINA GELMEZ.

Adsız dedi ki...

düşünebiliyor musunuz?17 yarışmacı ile başla.topu topu 6 parça söyle.birinci ol.sana star desinler.üstüne bir de kaset yapsınlar.geçin bunları.kaset olmaz.yapılsada alan olmaz.
yarışmayı zaten izleyen olmadı.6 tane parça söyleyen bir kişinin kasetini kim alır ya?6 parçalı starlar komik geliyor bana.
bu lafları ben söylemedim yanlış anlamayın.kanal ve kanal yetkilileri proğram yapımcıları yaptıkları davranışlarla resmen bizlere böyle söylediler.HADİ BAKALIM YENİ STARIMIZ ? HAYIRLI OLSUN..

Adsız dedi ki...

yav kim birinci olursa olsun arkadaşlar vaatler yerine getirilmeyecek baksana rezilliği bahadırın adı anıldı diye bahadır hayranları erkenden seviniyor hiç eleştri getirmiyorlar yazık oldu gençlere yazık oldu sms gönderenlere
bakın bu sitede yarışma saatine hala pazar 16.00 anlayın durumu
o saati değiştirmeyi bile düşünemiyorlar

Adsız dedi ki...

EK BİLGİ ANKET İÇİN KALAN GÜN 54 ::::::::)))))))))))

Adsız dedi ki...

))))))))))))))))))))))buyrun burdan yakın

Adsız dedi ki...

NEYSE YARIŞMA BİTTİKTEN SONRA BİZ GİRER ANKET OYLAMASINA DEVAM EDERİZ.DİMİ:::::::::)))))))))))

Adsız dedi ki...

EVET.FENERBAHÇE UZATMALARDA VE PENALTILARDA TURU GEÇTİ.BAKALIM YARIŞMANIN KISALTMALARINDA TURU KİM GEÇECEK? ::::::::))))))))))

Adsız dedi ki...

Gençlerin hayallerine yazık oldu.Onlarda her şeyden önce en azından ilk yarışmanın yarışmacıları gibi sadık fanlara sahip olmak isterlerdi herhalde.

Adsız dedi ki...

BENİM FAVORİM SEVCAN
HER ZMN ARKANDAYIZ

Adsız dedi ki...

SEVCANDAN DOLU VAR ORTALIKTA ÇOOOK.

Adsız dedi ki...

HEM SEVCANIN SAYFASI YOKMU GİDİN ORAYA YAZIN.AMA SENDE HAKLISIN BURASI FAVORİ YARIŞMACININ SAYFASI.SEVCANINKİNİ OKUYAN YOKKİ ORAYA YAZASIN NEYSE ACIDIM VALLAHİ YAZ YAZ TAMAM

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yarışma erken bitti geç bitti farketmez değişmeyecek olan tek gerçek var o da bahadırın birinci olması. Başarılar BAHADIR.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar Erdal hakkında yorum yapan kişiliksiz seviyesiz insanlara cevap yazmayalım.Çünkü Erdal yaptığı işlerle bu saatten sonra onlara cevabını verecek.Hiç şüpheniz olmasın.Allah temiz kularının yanındaddır.

Adsız dedi ki...

ROCKADEMİ BAHADIR.ŞOVA HERKES DAVETLİDİR...

Adsız dedi ki...

erdalcım sen zaten bizim birincimizsin yarışmada 1. olanlardan daha iyi olduğunu herkes biliyorr BAŞARILAR........

Adsız dedi ki...

erdal sadece akrabalarının birincisi olur zaten..bahadır gibi hem jürinin hem eğitmenlerin hem de sevenlerinin değil...aradaki sesi fark edin artık kapının gıcırtısı bile erdalın sesinden iyidir..başarılar bahadır...

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar kimseyi kötülemeden yapmaya gayret edin. Bu düşmanlık nedir insanlığın bozulması için bir örnek olmak yerine sadece desteklediğiniz sanatçıların adlarını verip övebilirsiniz.. kinayelerle olacak iş değil. Benim favori adaylarım BAHA,ALPER,AYŞEGÜL idi hepsi birbirinden farklı ses ve karakterlere sahip insanlar. Umarım hak ettikleri yerlere gelirler.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben bahadırın kuzeniyim lütfen erdal yada diğer yarışmacılar hakkında kötü yazılar yazmayın hepsinin sesi çok güzeldi.erdal da bizim çocuğumuzdur böyle yazılar yazarak kimseyi yıpratmayalım...lütfen yazdığınız yorumlar saygı çercevesi içinde olursa seviniriz..akademi türkiyede yarışan bütün arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim..erdal ve bahadır yolunuz açık olsun..inşallah iyi biryerlere gelirsiniz de sizlerle övünürüz....muratada saygılar sende çizgini değiştirme bahadırla arkadaşlığınız umarım hep sürer seni tanıdığıma sevindim:):)..[mete]

Adsız dedi ki...

ömerin eniştesine sesleniyorum buradan!!!abicim öncelikle insan da düzgün şarkı söyleme kabiliyeti olacak.ses rengi kulak vs.anlaşılan sizde duyma ve algılama problemi var ömerde olduğu gibi!!ne murat ne ömer ne arda ne gamze ne ayşegül ne erdal ne elif ne fatih!hiç bir hikaye olmaz onlardan!acı ama gerçek.ömer ömer dediniz,o kadar yırttınız hırs yaptınız.takdir_i ilahi.ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olsun ömere.hem ukala,hem saygısız,hem kendini beğenmiş tavırlar.allahın sopası yokki gözüne soksun!!!aile terbiyesinden yoksun o mahluk civciv olmadan horozlanmaya kalktı ama zavallı civcivin kafasını sevcan kopardı:() ellerine sağlık sevcaan.

Adsız dedi ki...

isimsiz pislik sen insan gibi insan olsan mertçe ismini yazarsın senin gibi pislikler hep böyle ortalığa pislik saçmak için yaradılmıştır sen öt sen öttükçe batıyorsun o çoçukların hepsi altın gibiler öyle olmasaydı oraya giremezlerdi bile mesela senin gibi sen giremediğin için hala gocunuyorsun onlar hayatlarından hepsi memnun hepsi allahın izniyle hayatlarını kurtaracak kadar başarılar ama müzik ama başka dalda sen kendine yan pislik sen adam ol önce işte böyle ancak bunlarla avunursun sana acıyorum sen bir zavallısın halk olarak hepsini seviyoruz hepsinin kendine özgü iyilik ve güzellikleri var hepsinin ailelerine saygı duyuyorum senin ailende umarım bunları okur ve senden her zaman olduğu gibi utanırlar senin gibi bir evlatları olduğu için

turan dedi ki...

ÖMERE, MURATA, ARDAYA, AYŞEGÜLE VE DİĞER YARIŞMACILARA LAF SÖYLEYEN ARKADAŞ.ARTIK BU YARIŞMA BİTTİ.BU GENÇLERİ KARALAMAYI BIRAKALIM.HEPSİ DE PIRIL PIRIL GENÇLER.ELBETTEKİ MÜZİKLE YATIP KALKIYORLAR.EMİNİM Kİ BİR GÜN HEPSİ MÜZİK DÜNYASINDA YERLERİNİ ALACAKLARDIR.
BU İNSANLARIN HEPSİNE SAYGI DUYMALISIN.NEDEN Mİ? ÇÜNKÜ BEĞENSEN DE BEĞENMESENDE HAYATLARI MÜZİKLE GEÇİYOR.YANİ MÜZİĞE GÖNÜL VERMİŞLER.SEN BEĞENMEZSİN BEN BEĞENİRİM.ONUN İÇİN SEN YOLUNA BİZ YOLUMUZA.BAK BEN HALA YARIŞMA BİTMESİNE RAĞMEN YAZILARIMDA KIRICI OLMAMAYA ÇALIŞIYORUM.SEN DE DENE.SAYGILAR DİLER 17 YARIŞMACIYADA HAYATTA BAŞARILAR DİLERİM.TURAN

Adsız dedi ki...

www.erdalsonmez.com açıldı