Ceza Koltuğu (08.02.08)

Akademi Türkiye'nin 5. haftasında ceza koltuğunda kalan yarışmacılar Arda, Erdal, Murat ve Güllizar oldu.

Eğitmenlerden 4 oy Erdal'a 2 oy ise Güllizar'a geldi. Böylece Erdal köprüyü eğitmenlerin kararı ile geçti.

Arkadaşları ise oy birliği ile 11 oyu Murat için kullandı ve Murat da köprüyü arkadaşların kararı ile geçmiş oldu.

5. haftada ceza koltuğunda kalan 2 yarışmacı Arda ve Güllizar

Arda ve Güllizar 1 hafta boyunca halk oylamasına tabi tutulacak ve en çok oyu alan yarışmacı Akademi'de kalmaya hak kazanacak.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

11 arkadasınında muratı yazması bence jüriye cok etkili bir cevaptır..!!

Adsız dedi ki...

murat üstelik hastaydı mazareti vardı jüri bu durumu dikkate almadı
işte görüyorsunuz hepsi ağız birliği yapmış gibi muratın adını yazdılar arkadaşlık budur işte!!
bir de biz beğenmediğimiz yarışmacıların sayfalarına gidip onları aşağılayacak mesajlar yazmasak yarışmacılara layık olacağız

Adsız dedi ki...

erdal ceza koltuğuna abone ettiler seni merak etme gittikçe popöler oluyorsun.onlar ne kadar isteselerde seni o yarışmadan çıkaramayacaklar.hevesleri kursaklarında kalacak.çabuk bitsede bu kalitesiz ve siniredici programdan kurtulsak.sen varsın diye seyrediyorum bilesin.geçen hafta en başarılı sendin,bunu herkes gördü.bakalım bu hafta ne yüzle oturtacaklar seni o koltuğa merak ediyorum.başarı senle beraber olsun yeğenimmm.

Adsız dedi ki...

Bu yarışmanın uykudan önce seyredilme imkanı yok mu?Bildiğim kadarı ile cuma akşamları eleme cumartesileri de yeni koltuk için adaylar belirleniyordu.Ah ah diyeceğim ilki için.

Adsız dedi ki...

YETER ARTIK FAZLA ŞANSINI ZORLAMA KENDİ KENDİNİ kandırma O YARIŞMADA EN İYİ ÜÇ SES VAR
1-ELİF
2-alper
3-GÜLLİZAR
SENİN ARTIK ELENMEN LAZIM GEÇ BİLE KALINDI...

Adsız dedi ki...

Bu arda ne zannediyor kendini ıkınıp sıkılıyor zaten bütün gıcıkıları bir araya toplamışlar gecenin bir köründe gıcık olan gıcıklar gıcıkları seyretsinler diye.Bence tv programı bile olmayı başaramıyan bir yayın.hemde Öyküye rağmen.Gıcık programlar katagorisinde anılır.

Adsız dedi ki...

katılıyorum.
öykü sertel e de yazık oldu.
kariyeri acısından yazık bence ona.
ama nerden bilebilirdi ki bu kadar fiyasko bir program olacagını?
yarısmacıların hicbirine boyle bir müsama gösterilecegini sanmıyorum.arda nın ne ayrıcalıgı var ki gidiyor gelmiyor program sonuna kadar?resmen kapris yaptı.bu yarısma kurallarına aykırı bisey.2.performansını yapmak ZORUNDAYDI!!!
rezalet!!!
tek kelimeyle fiyaskosunuz!

Adsız dedi ki...

MURAT HAK ETMEDI KOLTUGU INSALLAH BIRINCI OLUCAK

Adsız dedi ki...

Ayşegül Aldinç bile sinirden gülüyordu.Çünkü seni haksız yere o koltuğa oturttuklarının farkındalar.Ama olsun Erdal bunlar seni etkilemez.Sen bir tanesin:)
Turan

Adsız dedi ki...

canım kardesım sahnede buyuleyıcıydın sahneye cok yakısıyosun senınle gurur duyuyoruz

Adsız dedi ki...

ablam aılecek senınle guru duyuyoruz mukemmel bı performans

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu Güneş,
Tutumun tamamen kişisel kaprise dayanıyor. Belliki böyle bir yarışmada jüri olmak için çok gençsin. Lütfen yanındaki üstatları gözlemle...Kişisel kapris yaptığın yarışmacı senin üstadın olacak kadar müzik alimi.Onun kişisel bunalımlarını öne çıkararak ki senin aynaya bakmadığını düşünüyorum; onun elenmesine kadar sebep olduğunu hissediyorum.Ama dünyada insanların ne zaman nerde karşılacakları belli olmaz. Allah seni ve Arda yı en kısa zamanda ortak noktada buluştursun diye dua etmeye başladık bile...Masada oturan üstadlara bakıyorum, tek tek bütün yarışmacılara nasıl sistemli bakıp eleştiri yapıyorlar, olumlu ya da olumsuz gençleri nasıl tamamlıyorlar... Bence kendini geliştirme zamanın gelmiş ki, bizler sevgili Burcu muza bu mesajı yazdık. Lütfen değerlendirmelerini kişisel egolarınla yapma... Yarışan bütün gençler pırıl pırıl, hepsi çok iyi gelişim ve değişim gösteriyorlar. Diğer jüri üyeleri gibi objektif bak hepsine; ama lütfen kalbini kapatarak değil... Bunları yazdık,çünkü seni de çok seviyoruz... Sevgiler...

Adsız dedi ki...

erdalcım, her hafta olduğu gibi bu haftada muteşemdin yarışmanın başından beri hala o koltukta oturmana bir anlam veremedik.neyse er ya da geç anlayacaklardır sesinin güzelliğini.umarım bu hafta da oturmazsın o koltukta. başarılarının artarak devam etmesini dilerim seni seviyoruz... BAŞARILAR

Adsız dedi ki...

ERDAL SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKK SEVİYORUZZZZZZZZZZZ

Adsız dedi ki...

Seni severek izleyen herkes Erdalcım kırmızı koltuğa gereksiz yere oturduğunun farkında.Bizim dikkatimizi en çok çeken şeyse jürinin bunu yaparken belirli bir gerekçe göstermemesi.Nasıl bir adalet ve yarışmaysa bu anlamadık......

turan dedi ki...

ŞU ANDA BİLGİSAYARIN BAŞINDA OLAN ARKADAŞLAR.SON İKİ GÜNÜMÜZ.HAYDİ PARMAKLAR ÇALIŞSIN.ÖMERİ KOLTUKTAN KURTARIP, MURATI YİNE BİRİNCİ YAPALIM.İKİ SEVİNCİ BİRLİKTE YAŞAYALIM.HATTA ÜÇ SEVİNCİ.ÇÜNKÜ EMİNİM Kİ BAHADIR DA BU HAFTA İLK ÜÇE GİRECEK.ÜÇLÜ SEVİNÇ YAŞAYACAĞIZ.BU SEVİNCİ BİZLER YAŞADIĞIMIZ ZAMAN SİZ EVDEKİ BU KANKALARIN SEVİNCİNİ VE ONLARA VERECEĞİ MORALİ DÜŞÜNÜN.EVDE BAYRAM HAVASI ESER.ÜÇÜDE ŞUNU BİLİR Kİ SONUNA KADAR DOSTLUKLARI DEVAM EDECEĞİ GİBİ YARIŞMANIN SONUNA KADAR DA HEP BERABER GİDECEKLERİNİ BİR KEZ DAHA ANLARLAR.