Ceza Koltuğu (24 şubat 2008)

Akademi Türkiye'de 7. hafta ceza koltuğuna oturan yarışmacılar;
Ömer, Sevcan, Elif ve Semra

Eğitmenlerden 3 oy Semra'ya 2 oy Sevcan'a 1 oy ise Elif'e geldi. Böylece Semra köprüyü geçen yarışmacı oldu.

Arkadaşlarının kararları:
murat - ömer
baha - elif
erdal - elif
bahadır - ömer
alper - elif
derya - elif
esra - sevcan
selen - sevcan
semra - elif

Elif 5 arkadaşının kendisinin ismini yazması sonucu köprüden geçiyor.

Ceza Koltuklarında kalan yarışmacılar: Ömer ve Sevcan


1 hafta boyunca Akademi Türkiye izleyicileri akademide kalmasını istedikleri yarışmacıya oy göndererek kararlarını belirtecekler.

34 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizi çok şaşırtacak daha bu yarışma.Ama ne olursa olsun herkes o koltuğa oturcak birgün.Şaşırmadığım tek şey Erdal'ın köprüden jüri kararıyla geçmesi oldu.Çünkü başından beri olması gereken buydu diye düşünüyorum.O çok yetenekli bir yarışmacı bence.İnşallah Sevcan da Ömer'i eler.
Tayfun

Adsız dedi ki...

Ömer artık baydın ama farkında değilsin.Hadi aradan çekil de bu çocuklar oyla değil bileklerini hakkıyla bir yere gelsin.Senin de sonun Arda gibi bu kaçınılmaz.

Adsız dedi ki...

Ben Sevcan'a haksızlık oldu diye düşünüyorum.O iyi bir ses hemen harcamamalılardı.Ömer elenmeli Sevcan kalmalı.Hadi Sevcan pes etme.

Adsız dedi ki...

oldu.. ömeri görürsem söylerim.ömer yola devam edcek.sevcan gidecek ve evde erkekler arasındaki şakalaşmalar artık kızlar arasındada olacak..

Adsız dedi ki...

sevcan gönlümüz sende cnm

Adsız dedi ki...

Erdal artık erçek başarı budur diyebiliriz.Sen azmettin ve çalışmalara son gücünle asıldın.Böyle devam et.Allah senin yardımcın olsun.Sabreden kazanır.Azmeden başarır..........
Sinem

Adsız dedi ki...

Yarışma artık tabakaneye döndü afedersiniz.bu şartlarda millet bunları nasıl tanıyacak.Haldır haldır bir yarışma.Ah birincisi diyeceğim yine.Boşuna eve kapıyorlar kimin haberi var onların ne yaptığından.ah birincisi.Zaten horoz ömeride birinci yaparlarsa tam şanına yakışacak.güzelim projeyi katlettiler.

Adsız dedi ki...

bu ömer nasıl birinci oluyo hayret ediyorum ses desen ses yok şarkı okuma dersen şarkı okuyamıyor tip zaten yok bu mu star olacak

Adsız dedi ki...

ömeri destekleyenler ona iyilik yaptıklarını sanıyorlar aynı ardaya olanlargibi ama kötülük deiyolar sadece oylarla biryere gelen yani parayla biryere gelen harcadığı parayla kalır şarkı söyleyen parayı harcamıycak parayı kazanıcak tabi kazanabiliyosa ceza koltuğundan bundan sonra hiç kalkamıycak ömer çünkü hep en kötü dördün içinde olucak bu kaçınılmaz iyi dir hoştur ama boştur bu adam müzikal açıdan yetersizdir amatördür aldığı destekle kendini biyerlere geldiğini sanması ona yapılan en büyük kötülüktür sevenlerine bu piyasanın emkatarı olarak bunları yazman istedim...

Adsız dedi ki...

ömer ve murat devamlı kırmızı koltuğa oturtuluyor bence taraftarları bunu irdeleseler iyi olacak

Adsız dedi ki...

deryacım bu haftada mukemmeldın

Adsız dedi ki...

iii izleyin millet ömer ardayı ezdi gecti bu haftada sevcan ömeri silip atıcak bu iş böle... yapımcı şirketin ticari mekanizması bu ve buna alet olan yıllardır bu tür programlarda kurmaca olduğunu hile olduğunu söyleyip eleştiren yüksel aytuğ'unda katkılarıyla...helal olsun yüksel aytuğ... ama sunu unutmamak lazımmış bekara kadın boşamak kolay gelirmiş ne dersiniz yüksel aytuğ aynı durumamı düştünüz yoksa...:))))) yazık çok yazık size yüksel beyyyyyyyyyyyyy

Adsız dedi ki...

evet ya çok ilginç olacak merakla bekliyorum hayırlısı olsun bundan sonra yarışmacılar sahnede şarkı söylemesinler sadece ev görüntüleri verilsin bakalım kim geçimsiz kim sessiz kim saygılı kim saygısız kim aşık kim osu..... kimin ayağı kokuyor kim temizlik yapıyor kim yiyecek aşırıyor kim bulaşık yıkıyor kim bulaşık yıkamıyor kimin ağzı kokuyor ona bakalım ve karar verelim:))

Adsız dedi ki...

herne kadar sarkı yarısması oldugu gibi bir starın bütün özelliklerini tasıması gerektiğini inandıgım bi yarısma formatı o eve sevcan yakısmıyo ses olarak gercekten cok güclü bir sesi var bakın bbg ve benzeri yarısmada olsaydı bazı insanların üstünden prim yaparak 1.olurdu sevcan ancak bu kendini öyle programlarda sandıgı icin olacakki kameralara oynuyor resmen ilk hafta herkesle uyumlu bi tablo , 2.hafta duygusal kadın rolünü oynadı evde ağlamalar zırlamalar , 3.haftada herseye bi laf bulan insanların acıklarını bekleyen bi görüntü cizdiğini düşünüyorum bence sevcanda gercekten kisiliği düzgün biri olsaydı SESİNİ Ön pLanda tutmayı basarabilseydi yarısmanın tartısılmaz favorisi sevcan olurdu ancak bu yarısma hem uyumlu olmak ve hemde sahnedeki performanslar göz önüne alınarak yapılan bir yarısma programı ben sevcanın evden haftaya cıkınca kisiliği hakkında bir değerlendirme yapmasını ve kişiliğini düzeltmesi gerektiğinin kanısındayım herkesin fikirlerine acıgım herkes dilediğini yazmak ile özgür ancak sınırı asmamak kaydıyla teskkr ederim herkese

AlPerin sesi qüÇLü Bahanın da bahadırında güzel bir tarzı oldugunu düşünüyorum muratında kendini geliştirirse iyi yerLerde oLacagından süphem yok ömerinde biraz daha detone olmamaya calısması gerekiyor onun dısında sahnedeki performansları cok iyi bu arkadasların..

Adsız dedi ki...

olumlu eleştiri mi olur diyen arkadaş.işte bak RAMCHOO HARİKA BİR OLUMLU ELEŞTİRİ YAPMIŞ.RAMCHOO BU OLUMLU ELEŞTİRİN İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Adsız dedi ki...

alper, baha ,semra ,derya zayıf rakip olan elifi kurtardılar

Adsız dedi ki...

murat ömer ve bahadır akademiden sesleri iyi değil diye gitmeleri gerekiyorsa onlardan önce evden alper derya,baha semra ve elifin gitmesi gerek.performans zaten yok.ses de yok. alper ve baha düz bir şekilde şarkı söylüyo.izleyene heyecan veya bir duygu vermiyo.

Adsız dedi ki...

selenin söylediği parça ebru gündeşten "ahdım olsun", alperin söylediği sibel candan "lale devri", deryanın söylediği sibel candan "lale devri" ya arkadaşlar bu nasıl arabesk haftası.siz kalkın diğerlerine arabesk verin bunlara başka parça verin.haksızlık yok mu?

Adsız dedi ki...

derya sibel can çakmak çakmak,alper sibel can lale devri, selen ebru gündeş ahdım olsun.bunlar mı arabesk parçası haksızlık.

Adsız dedi ki...

şarkı dağıtımları adaletsiz ve yanlış arkadaşın dediği doğru

Adsız dedi ki...

ben biraz daha ilerye gideyim.selene alpere deryaya arabesk haftasında arabesk parçası vermedikleri gibi, bu arkadaşları 4 lü koltuğa bile oturtmadan karşıya geçirdiler.insanın aklına başka şeyler geliyor.kayırma gibi.
sonra kalkıp juri ömere senin ses tonun arabeske fazla gitmiyor desinler.arabesk haftası ise herkes arabesk parçası söylesin o zaman.

Adsız dedi ki...

alternatif rock gününde sevcana kanto vermişlerdi

Adsız dedi ki...

bahada ses yok diyen arkadaş gerçekten süper bir yorum yapmışsın bu kadarınada pes doğrusu bahada ses olmadığı için mi her hafta geçio karşıya yoksa jüri üyelerinden biriyle akraba mı baha dinleyene zevk vermio diosun valla ben dinlerken mest oluorum tamam birilerinin taraftarı olunurda göz göre göre bu söylenmez aynı şeylerin alper içinde geçerli olduğunu düşünüorum murat bile söyledi bugün iiyim ama bir baha alper bahadır kdr ii değilim dedi gerçi ben şimdi kıyaslama yapmak istemiorum sadece bahanın sesi hakkında yorum yapmak istiorum göz var hiza var yapmayın allah aşkına

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar, ben farklı bir konuya değinmek istiyorum. Farkında mısınız? Kanal1 bu yarışmaya gereken değeri vermiyopr. Önceleri, Cuma 23.00' te yayınlanan yarışma şimdi pazar günü ana haber bülteninden hemen önce yayınlanıyor. Ve hızlandırılmış şekilde bir an önce yarışmayı bitirip anan habere geçme telaşıyla yayınlanıyor. Tüm yarışmacı, jüri ve sunucu da bir korku, bir telaş. Açıkçası bu bende stres yaratıyor. Ne kimse doğrudürüst yorum yapabiliyor, ne VTR izlenebiliyor. 2 kelime fazla söylense hadi geç kalıyoruz deniyor. Bu ne ya! Kanal D' de yayınlanan ALaturkaya bakın birde yorumlar saatlerce sürüyor. '0.00' de başlayıp program gece 01.00' lere kadar sürüyor. Akademi Türkiye çok daha kaliteli ve seviyeli bir yarışma programı. Ama hiç hakettiği değer verilmiyor. Ne dersiniz Yorumlarınızı bekliyorum!!

ceylaneski dedi ki...

benim aklıma çeşitli şeyler gelio bu konuda örneğin yeteri kdr reyting almıo olabilir bu sebeple sürekli yayın saati değişio olabilir ama pazar günü saat 4 gerçekten feci oldu zevki kalmadı pek yarışmanın at koşturur gibi gidio bir diğer nedende evde yapılan bir yarışma olması sebebiyle çeşitli yasaklar gelio olabilir evin içini canlı gösterilmio oluşu erkeklerle kızların ayrı odalarda oluşu erkeklerin kızların odasına girmesinin yasak oluşu vs gibi şeyler aklıma getirdi bu seçeneğide en kısa zamnda umarım yarışmanın ne kadar değerli olduğu anlaşılır die düşünüorum

Adsız dedi ki...

en iyi performans elifindi hakkını yediler kızın neyseki arkadaşları bu oyunu bozdu
akademinin prensesi

Adsız dedi ki...

desem de inanmayın )))

Adsız dedi ki...

asılnda sevcan haklı söyledigi şarkı mükemmeldi ama benim favorim ÖMER kırmızı kontuktan kalkcak
işallla sevcanada üzülmemesini söylüyorum çünkü BU BİR YARIŞMA.

Adsız dedi ki...

biz bartından neriman hatice ve feriser eğer bu yarışma gerçek bir ses yarışmasıysa sevcanımızın kalması gerekiyor ona haksızlık oldu zaten ilk üçe giren yarışmacı niye koltuğa oturuyor sevcan bu yarışmanında bizimde birincimiz.akademi jürisini kutluyoruz gerçek sesten anlamıyorlar burcu güneş ve metin özülkü hariç öykü hanıma sevgilerimizle

Adsız dedi ki...

sevcan sen bizim herşeyimizsin haketmediğin halde kırmızı koltuktasın bartın seninle gurur duyuyor elensen bile üzülme senin sesin ordakilerin hepsine beş basar seni kıskandılar akademi türkiye barış akarsu gibi bir yeteneği keşfettiyse sevcanıda fark etmeliydi taraf tutmamalıydılar zaten yarışmayı çözemedik ne saati belli nede kuralları kişiliğe göremi yoksa sese göremi değerlendiriyorsunuz haydi bartın oylarımız sevcana seni seviyoruz sarı çiçek.

Adsız dedi ki...

bu yarışma yayından kalktı galiba.birincisini unuttutrması mümkün değildi zaten.

Adsız dedi ki...

AKADEMİ TÜRKİYE KALİTELİ PROGRAMM...BİTTİ ARKADAŞLAR BİTTİ..BAŞLAMADAN BİTTİ..BAŞKALARINI KÖTÜLEYİP DURDULAR..YANİ BAŞKA PROGRAMLARI AMA ONLAR ÇATIR ÇATIR İZLENİYORRR.YAZIK ORADAKİ GENÇLERLE OYNUYORLAR REYTİNG UĞRUNA..KONTÖR UĞRUNA YAZIKLAR OLSUN BU ÜLKEDE İNSANLARIN ONURUYLA OYNAMADAN PARA KAZANILMAYACAK MI. O ARKADAŞLAR NE ÜMİTLE GİTTİ ORAYA..DAHA FAZLA MASKARA OLMADAN BIRAKIN BU İŞİ..PELİN AKAT VE YÜKSEL AYTUĞ..DİLİNİZ AYRI SÖYLÜYOR, UYGULAMA BAŞKA ...DEFOLUN BEE..DAHA ÇOK UYUZ ETMEYİN MİLLETİ..elinizde patladı farkında değilmisiniz yaniiii...

Adsız dedi ki...

Bence o yarışmada iki gerçek ses var baha ve alper siğerleri fasa fiso sadece dostunuz arkadaşınız diye yada yakışıklı diye karga sesleri övüp durmaktan vazgeçin.
bahayı tek geçerim her şarkıyı kendine özgü yorumlaması ve kadife gibi yumuşacık sesinden acaip keyif alıyorum bence birinci baha yada alper olmalı

Adsız dedi ki...

Selen,Alper ve baha umduğunuz konuma geleceksiniz inanıyorum.