Kanal 1 Zirveye Oynayacak!

Kanal 1 30 Aralık'ta Taksim'deki yeni binasına taşınıp yeni logosu ve yayıncılık anlayışı ile televizyonculuk hayatında yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Akademi Türkiye'yi 12 Ocak 2008'de izleyicisi ile buluşturacak olan Kanal 1'in yeni sezon transfer ve süprizleri saymakla bitmiyor.

İşte Kanal 1’in sürprizleri

“Aileler Yarışıyor”
Yıllar önce Beyazıt Öztürk ve Erol Evgin’in sunuculuğunda Kanal D’de ekrana gelen “Aileler Yarışıyor” bu kez Demet Akbağ’ın sunumu ile Kanal 1’de... Program hafta içi her gün öğleden sonra canlı yayınla ekrana gelecek.

“Yeni Bir Gün”
Hafta içi her sabah 08.00’den itibaren canlı yayınla ekrana gelecek programda Tekelioğlu, haberci olarak yine stüdyoda ağırlayacağı konuklarla sosyal konulara parmak basacak.

“Aşkım Aşkım”
Mehmet Ali Erbil’le Emel Sayın’ın başrollerinde oynadığı Yağmur Ajans’ın komedi dizisi “Aşkım Aşkım” kaldığı yerden Kanal 1’de devam edecek.

“Bu Kimin Hikayesi”
Daha önce Uğur Dündar ve Yasemin Bozkurt’un hazırlayıp sunduğu ünlülerin hayat hikayelerinin dramalarla zenginleştirildiği program bu kez Reha Muhtar farkıyla ekranda olacak.

“İstanbul Caddesi”
Son dizisi “Hırsız-Polis”ten sonra televizyona iş yapmayan Uğur Yücel farklı bir projeyle dönüyor. TMC yapımı “İstanbul Caddesi” çeşitli skeçlerden oluşan bir eğlence programı.

“Mucizeler Gecesi”
Ünlü sunucu Güner Ümit nihayet “Turnike”yi rafa kaldırdı. Yabancı format programla Ümit bu kez dünyanın dört bir yanından olağanüstü yetenekleri olan insanları Türk seyircilerle tanıştıracak.

“Akademi Türkiye”

“Akademi Türkiye” Öykü Serter’in sunumuyla cumartesi akşamları Kanal 1’de olacak...

“Tarihin Karanlık Odası”
İlber Ortaylı ile Murat Bardakçı her hafta tarihin karanlık odalarına dalacak ve kendilerini dinleyenleri aydınlatacak.

“Hayatımın Fırsatı”
Son günlerde büyük ilgi gören Show TV’deki “Var mısın Yok musun?” benzeri bol ödüllü bir yarışma olan “Hayatımın Fırsatı”nı büyük olasılıkla Sinan Çetin sunacak.

“Varyete Show”
Kanal 1’in hafta sonu ekranı 10 yılı aşkın bir süre özel televizyonlarda birlikte müzik - eğlence programı hazırlayıp sunan Süheyl-Behzat Uygur kardeşlere emanet. “Varyete Show” cumartesi - pazar öğleden sonraları ekrana gelecek.

Haberler ve Teke Tek
Kanal 1’in yeni haber yüzü Fatih Altaylı olacak. Altaylı, Kanal 1’in sadece ana haber bültenlerini sunmayacak. Altaylı, “Teke Tek” programıyla da yeniden ekranda...


Bunların yanı sıra;
Metin Uca ile özdeşleşen “Pasaparola” yeni bölümleriyle yakında yeniden Kanal 1’de.
Kanal 1’in spor yüzleri Mustafa Denizli ile CNN Türk’ten transfer Cem Yılmaz olacak. Kenan Erçetingöz, yıllar önce atv’de yaptığı “YüzYüze”yi bu kez Kanal 1 için hazırlayacak.

Kanal 1’in eski dönemden kalan tek işi ise hafta içi her gün yayınlanacak “Bizim Evin Halleri” dizisi.

0 yorum: