Akademi Türkiye 2. hafta birincisi


Akademi Türkiye'de ikinci hafta halk oylaması sonucu ilk 3te yer alan yarışmacılar karışık sıralama ile Arda Ayşegül ve Ömer oldular.


Akademi Türkiye'de ikinci haftanın birincisi ise 1 hafta boyunca halktan gelen oylar sonucu %20.84'lük oy oranı ile ARDA seçildi.

Arda ilk haftaki birinciliğini bu hafta da kimseye kaptırmayarak köprüyü stressizce geçmeyi başardı.

46 yorum:

Adsız dedi ki...

Harikaydın ARDA'cım, mest ettin bizi. Hakettin BİRİNCİ olmayı ve sonuna kadar da hakediyorsun.
Bu ışığın hiç sönmesin, seni seviyoruz (:

Adsız dedi ki...

ardanın bu hafta da 1. olmasının iki anlamı olabilir;
1)genel olarak mesaj atanlar müzikten bihaber
2)arda arkadaşları ya da ailesi sayesinde 1. oldu.

Adsız dedi ki...

Tebrikler ARDA kardeşim şimdi aldığın eğitimin hakkını vermeye başladın,bu şekilde devam kardeşim sen bu işi başaracaksın...

Adsız dedi ki...

Şimdi burdan tüm AKademi jürilerine ve hocalarına sesleniyorum. Madem en çok sms almanın bir sınırlaması yok, yani aynı numaradan yüzlerce sms yollanabiliyor, o zaman ne diye yarışmacılara şarkı söyletiliyor. Baha, Selen, Bahadır, Ömer gibi güçlü ve farklı sesleri olan yarışmacılar istedikleri kadar iyi olsunlar, sonuçta en çok smsi alan birinci olmayacak mı? Hem de hiç bir sınırlaması olmadan. Elinizi vicdanınıza koyun sayınjüri üyeleri ve hocalar; bu yarışmadan Arda birinci çıkarsa rahat uyuyabilecek misiniz?
Öyleyse bu saçma gidişe bir son verin... Ya da bunu bir SES yarışması olarak değil SMS yarışması olduğu gerçeğini kabul edin. Kör birisi bile sıralamanın doğru olmadığını anlar.

Adsız dedi ki...

guzellik yarismasi mi ki bu kor tabi anlar...bir telefondan max 10 mesaj atililyor ayrica.bir de 123456 arkadsimizn ilk haftaki yorumunun devamini bekliyoruz...

Adsız dedi ki...

arkadasim bu detonelikle nasil basariyorsun birinci olmayi(:

ciddi sosyolojik hem muzikal bi saptama gerektiriyorsun...

ringa dedi ki...

Barış Akarsu ismiyle prim yapmaya çalışanlar kendi şahsiyetinizle bir yerlere gelin...göze sürme çekmeler yapmacık tavırlar mikrofonu alıp ordan oraya koşmalar bunlar beyhude çabalar.karizma farklı bir şey.tavsiyem;önce Barış Akarsu'nun resmine sonra dönüp de aynaya bakılmalı.

ringa dedi ki...

müzikal kısmına hiç girmiyorum dahi...

Adsız dedi ki...

Gökce tanımadığın bi insanın şahsiyeti hakkında yorum yapma ki senide şahsiyetsiz sanmasınlar kaldıki o hakkında yazmaya çalıştığın insan Barış Akarsuyla alakalı bir insan öyle atıp tutmadan insanları bi tanı ondan sora at tut senin bilmediklerin senin konuşmanı saçma kılar bilmiyosun konuşma. Kaldıki zatwn müzikten anladığını sanmıyorum anlasan bu şekilde ondan bahsetmiyorum bile demezdin... Karalama yapmaktansa yiğidin hakkını yiğide ver biz diğer yarışmacı arkadaşlara dahi öyle yapıyoruz biyerimiz eksilmiyor. Ama yok sen dersen ki benim eksilir o zaman burda saçmalamaya çalışma arkadaş oke..

Adsız dedi ki...

ardayı tanıyan biri olarak söylüyorum, gökçe kesinlikle haklı, çünkü ardanın kendi şahsiyetinin varlığımdan şüphe ediyorum.
sesinin olmadığı da bir ayrı gerçek.

Adsız dedi ki...

isimsiz diye bi arkadaşı olduğunu sanmıyorum ARDA' nın

Adsız dedi ki...

Arda'nin gercekten sesi kotu. aldigi egitimle alakasi yok bunun. konservatuara 2 sekilde girilir; biri ses, biriyse enstruman calarak. ozellikle konservatuarda ( Arda'nin davul calisini izledim, gayet iyiydi, en azindan ritm kacirdigini duymadim, sahne sovuda guzeldi...) davul calanlarin, ve bass calarak girenlerin, gercekten ses bakimindan yetenekleri yoktur, zaten yeteneklerinin olmasina ihtiyaclari da yoktur... san derslerini gececek kadar sesleri olsa yeter...
arda iyi bir davulcu olabilir ama kotu bir sarkici.

kisiligini, halini, tavrini bilemem, beni ilgilendirmiyorda. ama muzikal acidan, gercekten sasiriyorum orada detone olmayan o kadar adam varken, arda gibi kotu soyleyen biri nasil birinci oluyor ...

hani.. gercekten kotu soyluyor... resmen sesi ayri yone gidiyor, parca ayri yone gidiyor...

Adsız dedi ki...

Ardacım ben geldım Türlıye merhaba bıtanem senı ınternette ızledım harıka performansı gosteryorsun bu karızmanı bır nedenı ve bu gücünü nerden alyorsun merak edyorum gelınce alnatırsın:)Ket.Yıldız Harıkasın devammmmmmmmmmmmm etmeya unutma

Adsız dedi ki...

tanımadığımı nerden biliyorsun;)Barış Akarsu ölmüş dediğimde;hmm haberim var deyip geciştirmiş bir insandır.onunla bu kadar alakalıydı.o yüzden onun ismini ağzına almasın.senin ardanın avukatlığını yapmaktan başka işin gücün yok mu arkadasım.sen de kendi şahsiyetinle var ol ok

Adsız dedi ki...

vay vay vay gökçe demek tanıyosun ilginç biz neden tanımıyoruz seni ?? Bide şu var insan ailesinin avukatıdır buda insan doğası gerekli bir olaydı anlayana tabi bide gene aynı hataya devam ediyorsun bu seferde bana tanımadığın halde bişeler demeye çalışmışsın. Bu sefer kesin karar verdim sende kişilik sorunu var sataşmaya meyillisin yazık sana geçmiş olsun olsun arkadaş sen iyisimi bi deli doktoruma yada en azından bir pisikiyatri doktoruna görün daha vahim bi hasta olmadan ok.

Adsız dedi ki...

Gökçe hanım insanlar yanlarındaki kişiye değer verdikleri ölçüde üzüntülerini,sevinçlerini paylaşırlar. Demek ki Arda gözünde o kadar değerli değilsiniz ki, Barış Akarsu ölmüş dediğinizde konuyu konuşma gereği duymamış sizinle... Ölmüş bir insanın adını, başka birini eleştirmek için kullanmayın, bırakın da sevgili Barış Akarsu mezarında rahat yatsın.

Göze sürme çekme vb..demişsiniz. Oradaki yarışmacıların kıyafet,makyaj,saç gibi konularda seçimleri olduğunu mu sanıyorsunuz ?


İnsanı zorla kötü konuşturuyorsunuz. Arkasından atıp tuttuğunuz insanların aileleri olduğunu unutmayın. Sizin ailenizden biri veya bir tanıdığınız o yarışmada olsaydı ve siz, böyle çirkin yorumlar okusaydınız hiç üzülmez miydiniz ?

Takdir etmeyi bilmeyiz ama eleştri dendi mi lafı kimseye bıtakmayız. Ne kadar yazık...

ARDA'cım yarışma bittikten sonra bunları okuyacaksın mutlaka. Çok üzüleceksin bilyorum çok duygusalsın. Ama ben şimdiden söyleyeyim, sakın üzülme, bizim yaptığımızı yap ve gülüp geç... Seni Seviyoruz canım kardeşim.

Ceren ( ARDA'nın ablası )

Adsız dedi ki...

CEREN GERÇEKTEN HAKILISIN ARKADAŞIM YA BEN YORULDUM BU İNSANLARA YETER DEMEKTEN ONLAR YORULMADI SAÇMALAMAKTAN ÇAMUR ATMAKTAN. BİZ BİLİYORUZ ARDA'NIN HAYATINI YAŞADIKLARINI VE BEN BİLİYORUM Kİ BURDA BIR BIR BIRLAYAN ARDA'YA ÇAMUR ATACAĞIM ONU KÖTÜLEYECEĞİM DİYE UĞRAŞANLAR BİR ZAMANLAR YİNE YIRTMIŞLARDI KENDİLERİNİ ARDA BAŞARISIZ OLSUN DA BİZ KARŞISINA GEÇİP ÇALIP OYNAYALIM DİYE AMA OLMADI!!!!! ŞİMDİ ARDA ONLARA TOKAT GİBİ YAPIŞTIRDIKÇA CEVABI HER CUMA AKŞAMI BUNLAR ANCAK İSİSMSİZ DİYEREK YAZIYORLAR AMA İNANIN BİR ÇOĞUNUZUN NE OLDUĞUNU SİZDEN DAHA İYİ BİLİYORUZ.
AYRICA ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR DE EDERİM BU SAÇMALIKLAR İÇİN. SABAHLARI İŞE BAŞLAMADAN ÜZERİNDE SİNİR ATABİLECEĞİM BİR YIĞIN MALZEME BULMAK RAHATLATICI OLUYOR DOĞRUSU. BİR ÖNCEKİ GÜNÜN TÜM STERİSİNİ ATIYORUM SİZİNLE.
SOSYOLOJİDEN BAHSADEN ZEKİ , ÖĞRENİMİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM. HANGİ OKULDAN ALDIĞIN SOSYOLOJİ EĞİTİMİ VERDİ SANA ARDA'NIN ÇÖZÜMLENMESİ GEREKTİĞİ HELE DE BUNUN SANA KALDIĞI HAKKINI MERAK ETTİM GERÇEKTEN.

Adsız dedi ki...

gunescigim,
buyuk harf kullanınca daha etkileyici olmuyor yazı dili.
haberin olsun.bu seni rahatlatıyorsa o ayrı.
bunyamincimm,madem teshis koyacak kadar engin bilgiye sahipsin
o halde psikiyatri kelimesini dogru yazsaydın en azından sonucta yarısmanın seviyesi
kadar bilginin olması normal.
senin bir sucun yok.
bu polemikten cıkıyorum artık,rahatlayabilirsiniz arkadaslarım
daha onemli islerim var
zira
ardaya da sonsuz basarılar.
birinci olsa sanki turkiyecek daimi olarak hatırlanacakmıs gibi paniktesiniz arkadaslar sakin olun.3 gun sonra unutulacaklar.kaldı ki su an bile raitingleri inanılmaz dusuk.esas basarı kalıcı olmaktır.(Barıs Akarsu'ya bile vaadettikleri birincilik ödülü olan albümü yapmamıs bir yarısmadan bahsediyorsunuz.uyanın sevgili genc yürekler.kandırılıyorsunuz)
öpüldünüz

Adsız dedi ki...

Vala kusura bakma i harfini joker olarak kabul et. Vala seviye derken seviyeyi sen oturduğun katla ölçüyosan ona bişe diyemem ama sen başlı başına bir polemik oldun zaten. Kaldı ki ARDA' yı tanıdığını söyleyen bir insan olarak bu yaptığını neden yaptığınıda anlamış değiliz. Neyse sonuçta senin yokluğun bizi üzmeyecek merak etme ama seviye kelimesini kullanmayı düşünmeden önce bi harf hatasına değil genellemeye bak bence o kadar iyi bir kültüre sahip olduğunu düşünüyorsan. Kaldıki bu mantıkla zor arkadaşım. he şuda var biz zaten o yarışmanın reytingini düşünmüyoruz biz yanlızca ARDA' nın mutlu olup olmadığına bakıyoruz. Mutluysa ne mutlu bize. Son söylediklerini bilemiiyorum yapmadıkları kaset olsun. O onların şahsi büyük sorunu kkendileri bilir sonradan çok şey kaybederler bizi bağlamaz. Son olarak gidebilirsin arkadaşım arkana bile bakma bence...

Adsız dedi ki...

Söz meclisten dışarı, Atalarımız zamanında ''itle dalaşacağına çalı dolaş'' demişler. Biz günlerdir çalı dolaşmaktan yorulduk, dişlerimiz sivrilmeye başladı. Bundan sonra karşımdakinin seviyesine bakar ona göre kurarım cümlelerimi , kimse de beni yargılayamaz o zaman bu kız ne kadar saygılıydı, niye sapıttı diye.

ARDA sizlere rağmen ve sizlere inat başaracak bu işi. Yorumcu olarak tecrübesi yok, ama çookk yetenekli, altından kalkamayacağı iş yok Allah'ın izniyle. O yüzden siz konuşun, değerli(!) yorumlarınızı eksik etmeyin ama unutmayın; it ürür, kervan yürür. ( Söz yine meclisten dışarı tabii, bunu da Atalarımız demiş zamanında kimse üstüne alınmasın :)))) )

Adsız dedi ki...

arda meraklanma biz seni OYLARLA olsada 1. yaparız...

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşlar yarışmanın başında elenen Burak Buluç'un tamamiyle kendisine ait şarkıları dinlemek isterseniz aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Arda'ya başarılar dileriz.BURAK FAN CLUB

http://www.youtube.com/watch?v=GbCLpi-9ro8

http://www.youtube.com/watch?v=NhovVC6UEeA

http://www.youtube.com/watch?v=Uyl8NQzn1XQ

baran dedi ki...

her turlu elestırıye acık olmak gerek cnm;
1-surme herkese yakısmaz,bunlardan bırısın
2-ses tatmın edeıcı degıl,sahne performansın bır sanatcıyı yansıtmıo
3-sahneyı sadece hacımce kaplıosun,sanatsal olarak bır agırlıgın yok...
4-bu solıcegım yapımcılara;kesınlıkle bu akademı 7 yasından kucuklere ızletılmemelı yan etkı yapma olasılıgı fazla cocukların ılk tepkı olarak dudaklarında ucuklamalar olabılır.bunu yasal uyarı olarak kabul edın...

Adsız dedi ki...

sevgili ceren , it neden ürümüş acaba bunun nedenini biliyor musun ? Kervanın önünü açmak için.madem it bu kadar önemsiz, kervan neden yanına it'i dahil ederek yollara düşmüş. eee..it ürümese kervanı kim korurdu.kervan nasıl yoluna devam ederdi. şimdi sen sözlük tavsiyesinde bulunduğun arkadaşlardan bir özür dileme için müsaade istemelisin. çünkü atasının ne demek istediğini bile bilmiyorsun !

Adsız dedi ki...

İyilerin kaybettiği bir yarışmada elbette kötü performanslar tartışılacaktır. BURAK arkadaşım iyi ki elendin yoksa bu basitlik içinde heba olacak yarışmadan sonra aynaya baktığında kendini bile tanımayacaktın belki. yıllarını sanat ve müziğe adamış o jüri üyesi insanların seni yedekte bırakmaları gerçekte ne kadar profesyonel olduklarını bize gösterdi. KANDIRILDIK !

Adsız dedi ki...

kardeşim ses bozukl pilak gıbı gelıyor ayarlayın su kanalı alt yapısuı bır kanaşlın bu kadar mı bozuk olur anrtalyadan yazıyorum ve su an cxanlı performanslar var acillllllllllllllllllllllllll

Adsız dedi ki...

anlamadım bu işi iki hafta üst üste 1. 3. hafta son ikiye kalıyor...garippp...oyların konuştuğunu herkes anlamıştır herhalde...

Adsız dedi ki...

anlaşılmıcak bişi yok denizcim. bir kişi 3. kez en fazla oyu alsa bile koruma altına alınamıyo. ikinci en fazla oyu alan, gecenin birincisi ilan edilio. ilk yarışmadan hatırlıcaksınız. yani arda en fazla oyu aldıysa bile koruma altına alınamıcaktı.

Adsız dedi ki...

oy oranları açıklandığında birincinin oyunun yüzde 28 olduğunu ve o kişininde ömer olduğunu belirttiler.arda olsadı,en fazla oy aldı ama kural gereği ömer derlerdi.hala polemik yaratıyorsunuz.

Adsız dedi ki...

bilmediğin ne kadar açık. geçen yarışmada barış için söylendimi hiç o dediğin. şu birinci oldu ama 3. kez olduğu için koruma altına alınamıyo demiyolar. hiç bir açıklama getirmiolar bu konuyla alakalı. haftaya anlaşılır kafanı takma ok.

Adsız dedi ki...

arkadaşım benim demek istediğim neden bu kadar oy alıyoda köprüyü geçmiyo kırmızı koltuğa oturuyo yoksa yarışmanın formatını iyi biliyorum.ayrıca kimse yanlış anlamasın ardanın sesi kötü demiyorum ama 1.olacak kadar da iyi değildi...

Adsız dedi ki...

supersiniz...
superizzz
yarısmacılar da super...
arda da super.
yakında ic savas vr
bizler bununla ugrasıyoruz.
bununla ugrasmayanlar aldı yürüdü
ülkeyi bölüstürdüler..
bize valla bravo!
bööyle devam...
seyre devam ey millet.
seyreyleyelim alemi..
malı götürsünler öbür tarafta.
böööyle oyalasınlar turk milletini

baranayaz dedi ki...

ya uf abi nerden biliosun bizim ulkeylede ilgilenmedigimizi,sen ne ariosun simdi sitedede yazdin bu yorumu ve ayrica ben yarismayi begenmiyorum yorumumuda buna gore yaptım bilmeden konusmayalım.merak etme biz ulkemıze sahip cıkmasınıda biliriz.gerekirse biz onlari uyuturuz onlar bizi uyutamazlar.bundan emin olabilirsin arkadasım.yani kimse malı goturmuyo.goturmeyene kalkana eylem falan bisi yaparız sen kafanı yorma...

Adsız dedi ki...

tamam barancım;)
saygılar seyrana

baran dedi ki...

hehe...kımsın dıye sorucam ama sıte zaten sıtelıkten cıktı.en ıyısı demıyım.bu arada sanada saygılar...ne komık be ben bundan sora bu sıteye gıcıklık olsun dıye yorum yazıım.bu sıtenın sahıbı yokmu.peh sıte rezıl oldu

Adsız dedi ki...

REALİST BOŞUNA YIRTINMA BU HAFTA ARDA ELENECEK

Adsız dedi ki...

İsimsiz arkadaş bana yırtınma demişsin ama sen bana karşılık verecen diye asıl sen kendini yırtıyorsun artisliğin luzumu yok. Ortalığı boş yere kokutma..

Adsız dedi ki...

PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!!:))

Adsız dedi ki...

sen ne kadar hımbıl bi adamsın ya kanser ettin beni ekranda ruhum sıkıldı bi de birinci oluyo ay sinir oldum inşallah elenirsin biz de kurtuluruz vitrindeki cansız mankenler kadar ruhsuzsun

Adsız dedi ki...

ardayı akademiye kazandıralm...oylar ardaya...

Adsız dedi ki...

oylar ardaya.sesi güzel olmasda böbürlenip kasıntı olmyan üzüntüsüyle bile evde pozitif olan degerli arkadaşimıza destek olalım.bir kez daha bastıralım arkadaşlr

Adsız dedi ki...

BEN ARDA TARAFTARI DEGİLİM AMA BU HAFTA ARDANIN O KOLTUKTAN KALKMASINI İSTİYORUM KAREKTER OLARAK ÖMERE BİN ÇEKER.ARDA KALKMALI ORDAN.HAYDİ ARDACILAR BASTIRIN

Adsız dedi ki...

PABASONRBEN ARDA TARAFTARI DEGİLİM AMA BU HAFTA ARDANIN O KOLTUKTAN KALKMASINI İSTİYORUM KAREKTER OLARAK ÖMERE BİN ÇEKER.ARDA KALKMALI ORDAN.HAYDİ ARDACILAR BASTIRIN

Adsız dedi ki...

kardeşim gene kalk ordan aslanlar gibi haydi kalk...

Adsız dedi ki...

ya merak ettim.bu arda taraftarları sizler şimdiye kadar nerdeydiniz.sayfaya bakıyorum da arda için hergün genelde bir yazı yazılıyordu.şimdi nedense peş peşe geliyor.arda 4 haftadır koltukta ya.yoksa korku mu? veya başka taraftar gurubu mu arda için böyle yazılar yazıyor.ardanın artık eve gitme zamanı geldi.arda 3 kişi gönderdi.yeter bence artık ardaya elveda.normal hayatta ardaya başarılar dilerim.saygılar

Adsız dedi ki...

arda go home!!!