Akademi Türkiye Alper


Akademi Türkiye - Alper Azman

İlk performans şarkısı: Avuçlarım Kanıyor

84 İzmir doğumlu, Açıköğretim 1. sınıf öğrencisi.
BARLARDA ŞARKI SÖYLÜYOR. GİTAR ÇALIYOR.
EN SEVDİĞİ SANATÇILAR GÖKHAN TEPE, KENAN DOĞULU, SEZEN AKSU, FATİH ERKOÇ VE HAKAN AYSEV.

Performansını Burcu Güneş yorumladı.

Desteklemek için alper yazıp 3727ye mesaj yollayabilirsiniz.

28 yorum:

Adsız dedi ki...

bence dün sesini en rahat kullanan isimdi.o benim dostum.oda biliyorki daha hiçbişey göstermedi görüceksiniz ilk 3 arasında alperi bol bol
izleyip oy atın hak ediyor çünki..dün o sahneye çıkınca sanki ben çıkmiş gißi oldum onca zamanımız beraber geçti.zaten yarişmaya en yüksek puanla girdi.umarım öylede çıkıcak dostum.desteklerinizi hakedene verin bence hakeden kazansın.

hasan dedi ki...

kardeşim dostların yanında umarım kazanıcaksın..arkadaşlar alpere dikkat edin sesiyle kabin patlatan nadir insanlardandir:P umarım hakettigin yere geliceksin eninde sonunda saygılar..sewgiler..alpere bol bol oy atın eger içinizden geliyorsa..eminimki onu dinleyince gelicek hadi by..

Adsız dedi ki...

akademinin en iyi sesi.. en sempatiği :) ilk haftadan sesini bukadar güçlü gösteren tek yorumcu.. diğer haftalarda alperin rahat sempatik tavırları halkın dahada beğenisini kazanak emin olun.. oylarımız ve sevgimiz hep onunla...

Adsız dedi ki...

ya hayran kaldık nekadar yakışıklısınnn.. bencede akademinin en iyi sesi sensin.. 1.olacağına eminiz.. oylarımız seninlee :)

Adsız dedi ki...

hiç heveslenmeyın arkadaşlar tabıkıde alper ıyı ama benım kuzenım murat özel kazanacak

Adsız dedi ki...

Sahneye bu kadar yakışan ve soğukkanlılıkla parçasını söyleyen biri cuma günü yarışmada yoktu Alper hariç.

Bence kesinlikle birinci olacak.

Adsız dedi ki...

Ya alper herseyın en güzelini yapar eminim....

Adsız dedi ki...

BU RESMİ ÇEKEN KİM HAYATINDA İLK KEZ Mİ RESİM ÇEKİYOR İNSAN BİRAZ GÜL DER,YARIŞMANIN EN SEMPATİK ÜYESİ ALPER AMA BU RESİMDE ONU HİÇ OLMADIĞI GİBİ BİRİ GÖSTERMİŞLER AKADEMİNİN FOTOĞRAFÇISINI KINIYORUM.

Adsız dedi ki...

erhan angüner lafım sana kış kış abicim git kendi çöplüğünde öt,sana katılıyorum ama GÜLMEKTEN KATILIYORUM

Adsız dedi ki...

alperi ççook eskilerden beri tanıyorum ve ben onun kadar komik birini daha tanımadım sesini zaten çk beğeniodum ve bi gün ünlü olacağına inanıyodum ve o gün geldi alper çok daha yükseliceksin inş. başarılar :)

Adsız dedi ki...

ARKADASLAR BU BİR YARIŞMA SAKİN OLUN..HERŞEYİ YARIŞMA BİTTİĞİNDE HEP BİRLİKTE GÖRÜCEZ..AMA MURAT ÖZEL BİRİNCİ OLUCAK..ÇÜNKÜ SES DESEN SES TİP DESEN TİP..ARKADASIM DİYE SÖYLEMİYORUM..ARTIK ALPERDE İYİ YERLERE GELİR UMARIM..

Adsız dedi ki...

uğurhayırlı kardeşim,sende kendince haklısın tabiiki kendi tanıdığının birinci olmasını istemen en doğal hakkın,sen murat için ne düşünüyorsan bizde Alper için aynı şeyleri düşünüyoruz.

o yüzden bazı arkadaşlar yorum yaparken tahrik edici şeyler yazmasın istiyoruz,murat için yazmak istediğiniz şeyleri onun sayfasında dile getirin umarız o da iyi yerlere gelir,zaten o yetenekli biriyse ikincide olsa 3.de olsa yarışma bitince elbette bir yere gelecektir,Alper içinde aynı şey geçerli.

Umarız ki bu Akademi de ilki gibi birden fazla yetenek çıkaracaktır

Adsız dedi ki...

akademiye en yüksek puanla giren arkadaşımızı kutluyoruz.. OOOOOooo bir dramatik tenor :) oooo bir opera tutkunu VEEE oooooooo bir motorsiklet aşığııııııı
kimmmmM??? tabiki ALPERRR :))

...OYLARIMIZ SENİNLEEEE...
İZMİRİN GÜZEL KIZLARI SENİNLE ;)
GELECEĞİN STARI BİZİMLE
:))
başarılar alper

Adsız dedi ki...

ALPER sesin süperrrrr. kilonda yerinde takma sen kimseyi yaa. CİLLOPSUN. Boy desen boy, SES desen SES, tip desen 10numara. her hafta 250knt harcıyoruz ama değer valla.

Adsız dedi ki...

Hemen Hemen her siteye her videoya yazdım ilk haftanın iyileri arasındaydı amma velakin bilmediğiniz bişe var en kötü performansı bile alperin ilk haftadan 10 kat daha iyi şöle bi serpilsin rahatlasın açık ara sırtlayacağız birinciliği ama arkadaşlar yazarak olmayacağını biliyoruz dimi pamuk eller cebe tüm kontrler ALPER'e ...

Adsız dedi ki...

YouTube DE YAZILAN O YAZILAR ÇOK ÇİRKİN BİŞE BENCE YouTube Yİ KAPAMAK DOĞRU BİR KARARMİŞ TEKRAR AÇANLAR BAKSINLAR HERKESİN GÖRDÜĞÜ OKUDUĞU KÜFÜRLERİ YAYINLAMAKTAN ÇEKİNMİYORLAR HİÇ BİR YASAK YOK BÖYLE YORUMLARI SİLMEK ENGELLEMEK GİBİ BİR ÇALIŞMALARI BİLE YOK BENCE YouTube NİN EN KISA ZAMANDA KAPANMASI İSABETLİ OLUR BU KÜFÜRLER ŞAHSA YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR YETKİLİLERİ BU DURUMA EL KOYMALARINI BEKLERİM sevcan sen hiç merak etme seni bilen biliyor seni destekleyen bir ordu var bir millet var bir TÜRKİYE var çekemeyenler çatlasın haydi sevcan yurdun dört bir yanından seni destekliyoruz inan buna seni seviyoruz sen herşeye layıksın BARIŞ AKARSU dan sonra birinci senin olacağın için seni kıskanıyorlar çünki BARIŞ AKARSU yu seven çok olduğu ve bu yüzden seni destekleyecekleri için seni yıpratmak istiyorlar sen buna asla müsade etme asla oyuna gelme sana ne derlerse sen sabret suçlu onlar olsun BAŞARILAR CANIM

Adsız dedi ki...

Şimdi burdan tüm AKademi jürilerine ve hocalarına sesleniyorum. Madem en çok sms almanın bir sınırlaması yok, yani aynı numaradan yüzlerce sms yollanabiliyor, o zaman ne diye yarışmacılara şarkı söyletiliyor. Baha, Selen, Bahadır, Ömer gibi güçlü ve farklı sesleri olan yarışmacılar istedikleri kadar iyi olsunlar, sonuçta en çok smsi alan birinci olmayacak mı? Hem de hiç bir sınırlaması olmadan. Elinizi vicdanınıza koyun sayınjüri üyeleri ve hocalar; bu yarışmadan Arda birinci çıkarsa rahat uyuyabilecek misiniz?
Öyleyse bu saçma gidişe bir son verin... Ya da bunu bir SES yarışması olarak değil SMS yarışması olduğu gerçeğini kabul edin. Kör birisi bile sıralamanın doğru olmadığını anlar.

Adsız dedi ki...

böyle yorumları alperin sayfasına neden yapıyorsunuz anlamadım.. jüriyle olan sorunlarınızı açıkça ön sayfalara yazabilirsiniz.. alper akademinin en güçlü sesi. bu yarışmada 1. olmayı en çok hakeden isim. ama kazanamasada diğerleri gibi unutulcak isimler arasında yer almıcaktır..

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba Burak Buluç'un sözü,müziği,aranjesi ve yorumu kendisine ait şarkıları CEMRE ve İFTİRA yi aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz.
http://www.pikniktube.com/v/dffc76265cf00fbcbcab27effd7d6f37/u/181324/İftira_-_Burak_Buluç

http://www.pikniktube.com/v/58b5030713410564dc64a92bb7e850b7/g/149080/Cemre_-_Burak_Buluç

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşlar yarışmanın başında elenen Burak Buluç'un tamamiyle kendisine ait şarkıları dinlemek isterseniz aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Alper'e başarılar dileriz.BURAK FAN CLUB

http://www.youtube.com/watch?v=GbCLpi-9ro8

http://www.youtube.com/watch?v=NhovVC6UEeA

http://www.youtube.com/watch?v=Uyl8NQzn1XQ

Adsız dedi ki...

Daha bu ne ki.. Alper kardeşim ortalıgı yakıp kavuracak. Basarılarının devamını dılıyorum kardesım. Oylarımız kalbımız yuregımız hepsi seninle. Bu performansın bile yeter herkese ki daha sergıledıklerın sergıleyeceklerının yanında 0 kalır =)) Helal olsun sana alperim

( hüSmeN )

Adsız dedi ki...

sesini canlı canlı dinlediğim ve dinlemekten asla sıkılmadığım bir ses ki alperdeki kimselerde olmayan biraz sakin biraz çekingen duruyor ama yakında patlayacaktır.umarım istediği yerde olur.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar akademi türkiyenin yayın saatını pazar 15.30a almışlar.çocukları çok yıpratılar.tepkilerinizi lütfen kanala yazın ve canlı yayında dile getirelim ayıp ya ayıp vallahi...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar gördunuz mu yarışma pazar gunu 15 30 a alınmış bu kanal napıyo allah aşkına şıkayet edın bişeyler yapın böle şaçmalık mı olur arkadaşlar kım ızler pazar gunu bu yarışmayı o saatte bışeyler yapsınlar bence.

Adsız dedi ki...

BU YARIŞMAYI VE YARIMACILARI SEVENLERE SESLENİYORUM YAYIN BU YAYIN SAATLERİYLE BU YARIŞMA BURADA BİTER.KANAL 1 SAYFASINDA İZLEYİCİ TEMSİLCİSİNİ MAİL YAĞMURUNA TUTALIM HEM 24 CANLI YAYIN HEMDE PROGRAM YAYIN SAATİ İÇİN ŞİMDİ TÜM AKADEMİ SEVENLER AYRIM YOK BİRLİK OLALIM

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yarışma pazar gunu 15 30 a alınmmış ne bu yaa kım ızler bunu o saatte kadın programımı bu yaa

Adsız dedi ki...

alpercim sesin gerçekten güzel sahneye çok yakışıyosun sana başarılar dilerim umarım hakettiğin yerde olursun

Adsız dedi ki...

izmirin altın çocuğu (Tüm göztepeliler arkanda desteğiniz kardeşim)