Akademi Türkiye Erdal Video



Akademi Türkiye yarışmacısı Erdal'ın ilk performansını içeren video
(performans tarihi 11 ocak 2008)
Erdal Sönmez 1. hafta performansını izleyin...

15 yorum:

yaşam dedi ki...

erdal kardeşim ben teyzen oğlu ismail şuan çok iyisin hep böyle devam et birileri senin hakında kötü ve dalga geçici yorumlar bırakıyor ona sadece şunu diyecem(boynuz kulağı geçer)

Adsız dedi ki...

üzgünüm begenmedim :S ritim olayi ve detone konusunda cok göze batio! ilerdeki turlarda daha ii calismali!

Adsız dedi ki...

GÖKHAN BEY BİRDAHA DİNLEMELİSİZ BEENCE BU YORUMUNUZU BİRAZ HAKSIZ BULUYORUM.

Adsız dedi ki...

Gökhan yorumun baya bilinçli yazılmış gibi.Kendinden çok eminsin.Eğitim durumunu yaz da biz de emin olalım.Metin Özülkü gibi bir müzik adamı Erdala tam not verirken sen neye dayanarak böyle söyledin anlamıyorum.Ama görüşler farklı olabilir.Bana kalırsa Erdalın sesi çok eğitimli ve onda bi sanatçı duruşu var.Onu ekranlarda görmeye alışın.

Adsız dedi ki...

Haklısın arkadaşım hatta ben onu filmlerde göreceğimize de eminim.O kadar rahat ki süper bi yıldız olur.Yani yakışıklı da çocuk.Zaten bütün sanaçılar havalı yani kendilerinden eminler Erdal da tam bi sanatçı.Başarıların daim olsun tatlı çocuk:)

Sezen

Adsız dedi ki...

Meyve veren ağaç taşlanır.Ama Türk halkı her zaman doğrunun iyinin yanındadır.Bu hafta ki sonuçları görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız.İki hafta üst üste slow ve zor parçaları okudu bu herkes için dez avantaj sayılabilir ama o kendinden emin ve gerçek bi müzisyen.Hiç kimse onu dinlerken istemeyerek dinledim diyemez.Çocuk gerçekten güzel okudu.Onun hiç kimsede olmayan bi karizması var.Bekleyin göreceksiniz.

Adsız dedi ki...

görünen köy kılavuz istemez erdalın bir duruşu ağır başlılığı kendinden emin görünüşü bi sanatçı sıfatı yakışıklılığı ve karizması da var benim bakış açım bu.

Zeynep

Adsız dedi ki...

Çok sevdiğim bir insan Erdal. Sahnede görünce inanamadım erdala haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Erdalın yerinin orası olmadığına inanıyorum başarılarının devamını dilerim AYSUN

Adsız dedi ki...

erdalcım allahın izni ile o koltuktan kalkacaksın ve seni iğneleyen insanlara birşey söyleyecem:ağzı olan konuşuyor ve 1. olunca söylediklerinden utanacaklar...bu kadar destekleyenin varken sonuna kadar gidersin buna canı gönülden inanıyorum...NİHAT SÖNMEZ ve AİLESİ..SONUNA KADAR ARKANDAYIZZZZ.

Adsız dedi ki...

Erdal dün akşamki performansını çok beğendim gerçektende azmedince oluyor bu hafta bende orada Arda'nın yakını olarak bununuyordum ve tüm yarışmacı arkadaşları yakından izleme ve görme şansına eriştim. Bu haftaki performansını gerçekten çok beğendim. İlk haftadan o koltuğa oturmanın senin için olumlu olduğunu düşünüyorum bana göre Arda ve Sen gerçekten çok yol kat ettiniz sana açık söylüyorum bu şekilde devam edersen son haftaya kadar gidersin. Ama gerçekten çok kalteli seslerden oluşan yarışmacı topluluğusunuz işiniz çok zor tamamınıza başarılar dilerim. Bu haftaki performansın içinde ayriyetten seni tebrik ederim bana göre kalmayı hak eden kaldı evde. (Bunyamin)

Adsız dedi ki...

senin eğtimin ne de isimisiz vatandaş. erdalın sesi gayet eğtimli diosun. eğtimlinin gayeti falan olmaz. müzikolog'dan duymak içini rahatlatacaksa sölim; gökhan doru sölemiş detoneleri oldukça fazla. seside anadan doğduğu gibi duruyo eğtim aldımı bilmiyorum ama terbiye edilmemiş. yani EĞTİMSİZ. bol keseden atmayın.

Adsız dedi ki...

HADİ YA SENİN EĞİTİMİN NE ACABA.ERDAL 4 YIL ANADOLU GÜZEL SANATLAR LİSESİ 4 YILDA MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİNİ OKUDU YANİ ŞU AN BİR ÖĞRETMENE MÜZİK ÖĞRETİYORSUN!!!!!!!!!!!!!ÇOK KOMİK YA.SANA BİR TAVSİYE BEĞENMİYORSAN DİNLEME BOŞ KONUŞUP KOMİK DURUMA DÜŞÜRME KENDİNİ

Adsız dedi ki...

fx kullandığın isimden bile bu yazıyı kasten yazdığın belli.Son zamanlarda Erdalın sevdikleri çoğaldığı gibi, çekemeyenleri de çoğaldı.Meyve veren ağaç taşlanır.Erdalın ne kadar başarılı olduğu ortada.Her anlamda kendini çok güzel yetiştirmiş.Sen oradaki hocalardan ne kadar iyi biliyorsun ki? dikkat ettiysen 2 haftadır hocaları kurtarıyor, çünkü gerçekten tarafsız olan hocalar ve halk.Bunlarda kendini gösterdi zaten.Sözün kısası Erdalın pek de umrunda değil.O buranın bir yarışma ortamı olduğunu farkında ve her zaman HAYIRLISI diyor.Yarışmadan sonra kimin ne olacağı belli olacak.O kendini kanıtladı.Bahanın da dediği gibi hayat akademiden ibaret değil.(Ayrıca akademik anlamda 8 yıl eğitim alan bir sese terbiye edilmemiş diyosan ben bir öğretmene yaptığın bu saygısızlıktan dolayı senin terbiyenden şüpe duyarım.)

Adsız dedi ki...

8 yıl eğitim alan bir sesde orayı inletir pek öğle olamıyor nedense

Adsız dedi ki...

fx'e
Ağzı olan konuşuyor,Erda'lla ilgili yorumların çok basit ve anlamsız.Aynı sakızı çiğneyip durma.Kültür seviyen kurduğun cümlelerden belli.Daha fazla yazıp kendini rezil etme.Kargalar bile sana gülüyor.
Bir Akademi izleyicisi-İzmir