Akademi Türkiye Ömer

ÖMER ÜRKMEZ

26.06.1986 MERSİN DOĞUMLU, 21 YAŞINDA, YENGEÇ BURCU. ESKİŞEHİR'DE YAŞIYOR.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİNDE OKUYOR. ESKİŞEHİR' DE 3 SENEDİR SOLİSTLİK YAPIYOR. İYİ DERECEDE RİTİM GİTAR ÇALIYOR. KENDİNE AİT BESTELERİ VAR.
SEVDİĞİ SANATÇILAR SEZEN AKSU, BARIŞ MANÇO, TAN, TARKAN, HALUK LEVENT VE TEOMAN.

343 yorum:

Adsız dedi ki...

HERZAMAN YANINDAYIZ ÖMER ÜRKMEZ... YOLUN AÇIK OLSUN...

turan dedi ki...

KANKAM..
O DURUŞUN, O SESİN, RAHAT TAVIRLARIN HARİKA.STAR ADAYI BÖYLE OLMALI.SENİ İZLEMEYE VE DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ.

Adsız dedi ki...

YENİ STARIMIZ ÖMER

Adsız dedi ki...

Bu yarışmadan star çıkmaz!!!!!!

Adsız dedi ki...

abicim seni çokkk sefiorummm çok güsel bi performans sergiledin sana yakşır bi şekildee beyfendiliği karizması en önemliside sesiyleee bence bir numara ÖMER ÜRKMEZZ.....

Adsız dedi ki...

DELİKANLI SEN TAM BİR STAR ADAYISIN.SAHNEDE SENİ İZLEDİĞİMDE, DİĞERLERİNE GÖRE FARKLI BİR SES TONUN VE DURUŞUN VARDI.DİĞER SESLER FARKLI DEĞİLLER.PİYASADA ONLARIN SES TONUNDA ÇOK KİŞİ VAR SANKİ.AMA SENİN SES RENGİN FARKLI.SMS LER YERİNE GİDERSE SEN O AKADEMİDE STAR OLURSUN.SANA BOL SANSLAR DİLERİM.

Adsız dedi ki...

hakettiğin yerdesin ve inanıyorum ki en güzel yerlere geleceksin.. türkiyenin yeni starı ÖMER ÜRKMEZ

Adsız dedi ki...

Bence Ömer diğer yarışmacılar arasında birkaç haftadan fazla kalacak potansiyele sahip değil.Umarım Diğer hakeden yarışmacılar daha çok sms alır ve umarım jüri en kısa zamanda Ömeri ceza sandalyesine oturturlar.Bu hafta Erdalın haftaya Fatihin daha sonra da Ömerin elenmesini istiyorum.

Adsız dedi ki...

Ömerin evdeki hallerinden eve giriş mücadelesinde Burak'tan ne kadar korktuğu çok belli.Beni halk seçti diyor ama halk Ömerin eşinden dostundan ibaret değil.Eğer gerçekten halkın rahatlıkla oyladığı bir oylama olsaydı 3 kişinin arasından Burak'ın eve gireceği konusunda Ömerin eşinden dostundan başka hiç kimse karşı fikirde olmazdı.Bunu herkes çok iyi biliyor.Burak Ömerden çok daha iyiydi bunu Ömerin kendisi de biliyor.Bu yüzden Ömer haketmediği bir yerde şuanda.Burak'ın hayranları bu haksızlığa hasbin Allah velimen vekil diyerek tepki gösteriyorlar.

turan dedi ki...

ERSİN YİNE Mİ SEN?
BU İŞ SESLE OLUYOR.SAHNE DURUŞU İLE OLUYOR.KENDİNE GÜVENMEKLE OLYOR.HAK EDEN STAR EVDE ZATEN.ÖMERRRRRRRRRR.KARDEŞİN BURAK SANIRIM SENİN GİBİ DÜŞÜNMÜYORDUR.GEÇEN HAFTADA KALANI BIRAK ÖNÜNE BAK.ÖMER SOUNA KADAR AKADEMİDEDİR.EĞİTİMİNİN ÜZEREİNE EĞİTİM KATACAK VE EVDEN STAR OLARAK ÇIKACAK.

Adsız dedi ki...

BENİM ANLAMADIĞIM ERSİN BEY BURAKA OY VERENLERİN BİR KISMI KENDİ AKRABALARI DEĞİL MİYDİ.BURAK ALDIĞI OYLARIN HEPSİNİ HALKTAN MI ALDI.ÖMER HEM YAKINLARINDAN HEM DE HALK TARAFINDAN ATILAN SMS LERLE ORADA VE HAKETTİĞİ YERDE.ORADADA KALACAKTIR.SEN DERT ETME.İZLEMENE BAK.

Adsız dedi ki...

ya allah allah ben izledim görüntüleri yapılan bi cumle bile bu kadar rahatsız eder mi insanı ya.. hayret bişey..aynı cümleyi esrada kurdu o niye laf edilmiyo..çekememezliğin bu kadarına da pes doğrusu.. ömerle ugrasmaktan vazgecin artık...elinize hiçbirsey gecmiyor.. insanların antipatisini kazanıyorsunuz.. bu şekilde davranmaya devam ederseniz yarın birgün baska bi,r yerde boy göstermeyi denerseniz koskoca bir yalnızlıkla başbaşa kalacaksınız.. o evdeki 17 yarışmacı çok iyi diyaloglar içinde.. çok iyi arkadaslık kurdular..dışardan sataşarak aralarını acamazsınız ... TUM KALBİMLE ÖMERİ DESTEKLİYORUM.. TANIMIYORUM AMA BU KADAR UZERİNE GİDİLDİĞİNE GÖRE BU ÇOCUKTA BİR CEVHER VAR VE BİRİLERİ BU CEVHERDEN KORKUYOR..

Adsız dedi ki...

ERSİN BEY İNANIN SİZE ANLAM VEREMİYORUM ARTIK.. ANLAMSIZ SALDIRILARINIZ ASLI OLMAYAN ACIKLAMALARINIZ NE ZAMAN SON BULACAK BİLMİYORUM.. YAHU MADEM BU YARIŞMAYI TASVİP ETMİYORSUNUZ NEDEN HALA YORUM YAZILAN HER KÖŞEYE YORUM YAZIYORSUNUZ.. SİLİN BU ADRESİ GİRMEYİN BİR DAHA .. BIRAKINDA İNSANLAR RAHAT RAHAT SEVDİKLERİNİ DESTEKLESİNLER.. HAYIR BİRYEREDE VARAMIYORSUNUZ BEN BUNU ANLAMIYORUM ..VE GÜLÜYORUM.. BURAYA YORUM YAPAN BUTUN YARIŞMACI TARAFTARLARI GİBİ..

Adsız dedi ki...

Benim anlayamadığım şey ise neden eleştiriye açık olmadığınız.Ömer hakkında herkes iyi şeyler söyleyecek değil.Böyle bişey olmasına imkan yok.İsteyen istediği kadar Ömeri beğenmediğini söyleyebilir.İstediği yere de yazabilir bunu.Herkes gibi böyle bir özgürlüğe sahiptir.Artık yorum yazma demenizin ne anlamı var.Bence biraz daha medeni olup eleştiriye de açık olmak gerek.

Adsız dedi ki...

sen istiyasunda ah akıllı ersin onlar elansade senin eline ne geçecek ömerle belki alıp veremediğin var anladığım kadar fakat erdal ve fatih ten ne istiyorsun anlaşılan sen bir lağım faresisin artdk lağımına dön orayı hak eden o güzelim gençlerle uğraşma birgün seninlede uğraşırlar fesatlara hiç yer yoktur ah akıllı ersin ceddalı

Adsız dedi ki...

eleştirmek ayrı hakaret edip iftira etmek ayrı şey ersin bey.. başından beri ömer ürkmeze hakaret ve iftiralarda bulunuyordun.. şimdi de fatih ve erdala laf söylüyorsun hatta beddua ediyorsun.. ne istiyorsun insanların hayallerinden ..

Adsız dedi ki...

hiiiçbişe olmaz bu cocuktan, bosa ümit vermeyin gercekleri yazın

Adsız dedi ki...

eet dogru solemis arkadas...
bu cocuktan star olmaz...









































bosa oyalamayın milleti, o yarismada star olacak 2 kisi var, selen be bahadır...








































bunu da gorecek herkes 1-2 haftaya




































































inanmayanlar da inanacak...






































































o nedenle fazla atmayın...

Adsız dedi ki...

arkadasım bak farkettiysen her yarışmacının kendine ait yorum sayfası var niye ısrarla bu sayfaya yazıyorsun??? yarışmacıları ve destekleyenleri birbirine düşürmeye çalışma .. insanlar bilinçsiz değil.. herkesin bir sagduyusu var..

Adsız dedi ki...

adı ersin olan ama kendini erkin ve mersinli gösteren ama 3 de aynı kişi olan şahsa seslenıyoruz artık karalama yapmayı ve hakaret etmeyi bırak herkes senin nasıl bi insan olduğunu anladı bu şekilde bir yere varamazsın

Adsız dedi ki...

arkadasa katılıyorum.. artı hiçbir mersinli sevmediği insan için bile tutarsız aslı olmayan cümleler kurmaz.. hadi arkadasım işine bak..

Adsız dedi ki...

O YAZILARI BEN YAZMADIM. başka isimlerden yazı yazıcak kadar saçma sapan işler yapamam benim yazdığım yazılarda kim olduğum bellidir. ERSİN...

Adsız dedi ki...

ersin bey ben sana bey diyorum çünkü belki utanırda sözlerini geri alırsın çünkü farkındamısınız bilmem fakat siz tamamen iki mahsum insanla uğraşıyorsunuz iki diyorum fatih ve erdal adına ömerle anladığım kadar bir rand kavganız var fakat erdal ve fatih size ne yaptılar bunu unutmayınki alma mazlumun ahını çıkar ahesli ahesli onlar elenir veya elenmez canları sağ olsun çalışan demir pas tutmaz onlar her yerde başarırlarama belki haklısınız veyve veren ağaç taşlanır sanırım siz meyve veremiyenlerdensiniz allah onlara yardım etsin sağ olsunlar umarım birgün anlarsınız
yanlışını

Adsız dedi ki...

omer cim star olarak cıkacak o evden hakeden o..tum elestırılere acıgız omer ın fanları olarak...okadar elestrı aldıgına gore tum gozler omerde galıba=)

Adsız dedi ki...

herşeyinle mükemmelsin.. bitanem canım kardeşim her zaman yanındayız.. seni seviyoruz.. (ablan)

Adsız dedi ki...

Halktın biri sana sesleniyorum.Bana bey ya da başka bir şekilde hitab etmen önemli değil.Burada bey demişsin ama iğneleyeci bir bey bu.Saçma yorumundan dolayı sana teşekkür ediyorum.Çünkü yarışmanın formatından bile haberin olmadığını ortaya çıkarmışsın.Bu bir yarışma adı üstünde birileri elenecek birileri kalacak.Birilerinin elenmesini isteyenler bunu açıkça dile getirir ve yarışmanın 1 birincisi olacak, o zamana kadar da diğerleri elenecek.Bu hafta kırmızı koltukta kalan 2 isimin başarılı bir seçim yapılarak oraya oturtulduğuna inanıyorum.Diğer yarışmacılarla aralarındaki fark açıkça ortada.Erdal ve Fatih dururken Ömer'in bile oraya oturtulması saçma olurdu bence.Ben Ömer'in sesine hiçbir zaman kötü demedim.Güzel söylüyor.Bu yüzden Ömer'in bu hafta oraya oturtulmasını istemezdim, zaten yarışma kurallarına göre de oturtulamazdı.O çocuklardan ne istiyorsun demişsiniz:)Hiçbirşey istemiyorum tabi ki.Sadece pek çok insan gibi onların yarışmaya baştan alınmamaları gerektiğini düşünüyorum.Binlerce aday arasından seçilmiş olmalarına da anlam veremiyorum.Onlar alınmasaydı belki Burak'ta Ömer de baştan zaten yarışmada olacaklardı.Meyveyi başka alanlarda verebilirler bence ama şarkı söylemek anlamında verebileceklerini düşünmüyorum.İki masuminsanla uğraşıyorsun demişsiniz.Başta bu cümlenizden sonra da yorumunuzun genelinden yaşınızın ufak olduğu kanaatine vardım bu yüzden yaşınıza veriyorum.Çünkü ben sanki masum oldukları halde onları suç işlemişler gibi gösteriyormuşum gibi yazmışsınız.Oysa ben sadece şarkı söylemelerini daha doğrusu söyleyememelerini eleştirmiş bulunuyorum.Bu da benim en doğal hakkım.
Esra'nın yorumunda da eleştirilere açık olunduğu yazılmış, sevindim.Gözlerin Ömer'in üstünde olduğu doğru çünkü eve sonradan girmiş olmanın avantajlı bir durumu söz konusu.Burak'ta öyle olsaydı bu onun için de geçerli olacaktı.Çünkü yarışmanın başladığı ilk akşamdan bir sonraki hafta oylama bitene kadar en ön planda o 3 aday vardı.
Buarada İsimsiz adı altında yazısının sonuna Ersin diyerek yazılan yorum da bana ait değildir.Kimin yazdığını bilmiyorum ama lütfen benim adıma yazılar yazmayın.Gerçi benim de söylemek istediğim bişeyi yazmış ama yine de onu yazan ben değilim.Onun söylediği şeyi şimdi kendim olarak söylüyorum başka isimler altında Ömer'i desteklemeyen biriymiş gibi yazılar yazmaya ihtiyacım yok.Bunu kendim olarak da zaten yeterince dile getiriyorum.O benim yazmadığım erkin ve mersinli isimleri altında yazılmış yazılardan sonra yapılmış yorumlardan birinde bir Mersinlinin Ömer Mersinli olduğu için böyle bir yorum yapmayacağı yazılmış.Mersinlilerin genelleme yapılarak böyle bir özellikleri olup olmadığını bilemiyorum ama ben Bursalıyım ve Fatih'in de elenmesini istediğimi yazabiliyorum.Çünkü yarışmanın hemşehri yarışması olduğunu düşünmüyorum.Fatih'in güzel şarkı söyleyemediğini ve oradaki sesi daha güzel olan insanlardan daha önce gitmesi gerektiğini düşünüyorum.Fatih Bursalı diye gidipte Baha'nın Selen'in ya da Ayşegül'ün gitmesi gerektiğini söyleyemem.Ses,kişilik ve dış görünüş olarak en hakedenlerin mümkün olduğu kadar içerde kalmasını ve bunların arasında da en iyi olanın 1. olmasını istiyorum.İlk başta Ömer yerine Burak'ın girmesini istiyordum tabi ki çünkü kardeşimin daha çok hakettiğini düşünüyordum.Fakat (tekrardan aynı konuları açmak istemiyorum)sonuç olarak Ömer girdi.Ömer'in de yukarıda saydığım özelliklere 1. olabilecek kadar uymadığını düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

sen bursalı olduğunu söylyorsun ama adının burak olduğunu niye söylemiyorsun halk ömeri beğendi onu eve aldı iyi de etti ben de fatihin destekçisiyim bütün yarışmacılar hak ettiki o evde zevkler ve renkler tartışılmaz ben fatihin dürüstlüğünü ve efendiliğini beğendim sesinide fatih o eve eğitimini ilerletmek için girdiğini zaten açık yürekllikle söyledi burak gibi ben starım demedi iyiki burak girmedi ömer girdi hayat ta insanları kıskanmak yerine sende fatih ömer ve erdal gibi iyi arkadaşlıklar kurmaya bak onlar anadolu çocukları inşallah sen fatih ve diğer leri hakkında ne düşünüp dilediysen sen yüz mislini bul düşündüklerin sana geri gelsin

Adsız dedi ki...

ÖMER KARDEŞİMİZE DESTEK VEREN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.BENCE BURADA ÖMER ÜZERİNDEN BİR YER EDİNMEK İSTEYEN ŞAHIS YADA ŞAHISLARA ARTIK PEK CEVAP VERMEYELİM.SAHIS DİYORUM ÇÜNKÜ ÖMERİ ŞİMDİYE KADAR ELEŞTİREN SADECE BİR KİŞİ BENCE.ONU DA BİLİYORSUNUZ.AMACINIDA BİLİYORSUNUZ.ÖMERİMİZİN ELEŞTİRİLECEK HİÇ BİR YANI YOK.
BİZLER YANİ ÖMER TARAFTARLARI BU KİŞİYE SMS LERLE CEVAP VERELİM.ONA UYDUDAN BİR TOKAT ATALIM.
HAYDİ ÖMER YAZALIM 3727 YE GÖNDERELİM.
ÖMER 3727
ÖMER 3727
ÖMER 3727

Adsız dedi ki...

Benim adımın Burak olduğunu düşünen kişi, sen sanırım bu yazışmaları başından beri takip etmiyorsun.Takip etseydin benim Burak'ın abisi olduğumu biliyor olurdun.Artık Fatih, Erdal ve Ömer elenene kadar buraya yorum yazmaktan vazgeçiyorum.Ömer'i eleştiren şuanda benden başka kimse yok evet.Ama eve giriş mücadelesi sırasında bir sürü insan vardı.Eve Burak girmeyince bu siteye girme ihtiyacı da duymuyorlar.Bu siteye girenler de büyük oranda Ömerin eşi dostu.Çok sesliliği kabul edemiyorsunuz.Ömer'i desteklemeyenlerin de olabileceğini kabul edemiyorsunuz.Uydu tokatlarınız Ömer'i nereye kadar götürecek bakalım.Eleme günlerinde yine sizlerle birlikte olacağım:)

Adsız dedi ki...

ÖMER VE DİĞER YARIŞMACI DESTEKÇİLERİNİN ELEŞTİRİLERE HİÇBİRZAMAN TEPKİ VERECEGİNİ SANMIYORIUM BEN .. AMA MUMKUNSE YAPICI ELEŞTİRİLER YAPILSIN Kİ ZATEN ELEŞTİRİ DEDİĞİN YIKICI OLMAZ YAPICI OLUR.. ARTI ELEŞTİRİ YAPIYORUM ZANNEDEREK İNSANLARA HAKARET EDİP İFTİRA ATARAK YADA BEDDUA EDEREK( İNSALLAH ELENİRLER GİBİ..)BURAYA YAZI YAZAN HERKESE SESLENİYORUM SEVİYENİZİ KORUYAMAYACAKSANAIZ YADA SEVİYE CITANIZI YUKSELTMAYACEKSENİZ NE BU SAYFAYA NEDE BASKA BİR YARIŞMACI SAYFASINI YORUM YAZMAYIN..

Adsız dedi ki...

MALATYADAN SEVGİLER... ÖMER ÜRKMEZ BUTUN MALATYA TEK YUREK SENİNLE ... YOLUN ACIK OLSUN..

Adsız dedi ki...

ÖMER SENİ ÇOK SEVİYORUZ.SESİNLE VE DURUŞUNLA AKADEMİYE FARKLI BİR RENK KATIYORSUN.HER ZAMAN YANINDAYIZ.YARINKİ PERFORMANSINDA SANA BAŞARILAR DİLERİM.

Adsız dedi ki...

ÖMER, DELİKANLI YEĞENİM BENİM.SENİNLE GURU DUYUYORUZ.BÜTÜN MALATYA VE DOĞANŞEHİR ARKANDA.YOLA DEVAM.ALNINDAN ÖPERİM.MEMET AMCAN

turan dedi ki...

KANKAM, BERABER ÇALIŞTIĞIM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIM SENİ, DURUŞUNU, SESİNİ VE YORUMUNU ÇOK BEĞENDİLER.TAM DESTEK, HEP DESTEK.YOLA DEVAM.

Adsız dedi ki...

CANIM KARDEŞİM SENİNLE GURUR DUYUYORUZ.. HERZAMAN YANINDAYIZ.. SENİ ÇOK SEVİYORUZ.. ABLAN..

Adsız dedi ki...

YouTube DE YAZILAN O YAZILAR ÇOK ÇİRKİN BİŞE BENCE YouTube Yİ KAPAMAK DOĞRU BİR KARARMİŞ TEKRAR AÇANLAR BAKSINLAR HERKESİN GÖRDÜĞÜ OKUDUĞU KÜFÜRLERİ YAYINLAMAKTAN ÇEKİNMİYORLAR HİÇ BİR YASAK YOK BÖYLE YORUMLARI SİLMEK ENGELLEMEK GİBİ BİR ÇALIŞMALARI BİLE YOK BENCE YouTube NİN EN KISA ZAMANDA KAPANMASI İSABETLİ OLUR BU KÜFÜRLER ŞAHSA YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR YETKİLİLERİ BU DURUMA EL KOYMALARINI BEKLERİM sevcan sen hiç merak etme seni bilen biliyor seni destekleyen bir ordu var bir millet var bir TÜRKİYE var çekemeyenler çatlasın haydi sevcan yurdun dört bir yanından seni destekliyoruz inan buna seni seviyoruz sen herşeye layıksın BARIŞ AKARSU dan sonra birinci senin olacağın için seni kıskanıyorlar çünki BARIŞ AKARSU yu seven çok olduğu ve bu yüzden seni destekleyecekleri için seni yıpratmak istiyorlar sen buna asla müsade etme asla oyuna gelme sana ne derlerse sen sabret suçlu onlar olsun BAŞARILAR CANIM

Adsız dedi ki...

cnmmmm bnmmmm süpersinnnnn

turan dedi ki...

ÖMER.. ÖMER... ÖMER.. ÖMER..
SEN VARYA KANKAM HARİKASIN YA.HAFTAYA BİRİNCİSİN.PERFORMANSIN,
YORUMUN HARİKAYDI.JÜRİ ÜYELERİ BİLE SENİ PRFORMANSINDAN DOLAYI ELEŞTİRECEK BİRŞEY BULAMADILAR.HEP SANA YEŞİL IŞIK YANIYOR.HAKKINLA BU YARIŞMAYA GİRDİĞİNİ SESİNLE VE PERFORMANSINLA HERKESE GÖSTERİYORSUN.KANKAM YOLUN AÇIK.YOLA DEVAM.

Adsız dedi ki...

sahneye hakimiyet, kendine güven, performans tek kelimeyle muhteşemdin yeni starımız Ömer Ürkmez

Adsız dedi ki...

meyveli agacı taşlarlar =) ömer abi harika bir sesin var ve çook tatlısın ...mersin halkı arkanda merak etme sen boşver bu saçmalayanları....

Adsız dedi ki...

ÖMER SESİN HARİKA KARDEŞ BEN SENİN SESİNİN BUKADAR HARİKA OLDUGUNU ŞİMDİYE KADAR NASIL OLMUŞTA FARKEDEMEMİŞİM SENİ DAİMA SEVECEK VE ZEVKLE DİNLİYECEGİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM SEFA DÜLEK.44

Adsız dedi ki...

CANIM KARDEŞİM SENİNLE GURUR DUYUYORUM.. MUKEMMELDİN DÜN GECE..HERZAMANKİ GİBİ....(ABLAN)

turan dedi ki...

ÖMERCİĞİM....
SEN GERÇEK BİR STARSIN.SAHNEYE ÇIKTIĞINDA HAREKETLERİN, PERFORMANSIN,SESİNLE STARSIN.AYRICA AKADEMİ EVİNDE İSE YERİ VE ZAMANINDA YAPTIĞINDA ESPİRİLERİNLE, OLGUN KONUŞMALARINLA,ARKADAŞLIĞA VERDİĞİN ÖNEMLE GERÇEK BİR STAR ÖMER ÜRKMEZ.

Adsız dedi ki...

Şimdi burdan tüm AKademi jürilerine ve hocalarına sesleniyorum. Madem en çok sms almanın bir sınırlaması yok, yani aynı numaradan yüzlerce sms yollanabiliyor, o zaman ne diye yarışmacılara şarkı söyletiliyor. Baha, Selen, Bahadır, Ömer gibi güçlü ve farklı sesleri olan yarışmacılar istedikleri kadar iyi olsunlar, sonuçta en çok smsi alan birinci olmayacak mı? Hem de hiç bir sınırlaması olmadan. Elinizi vicdanınıza koyun sayınjüri üyeleri ve hocalar; bu yarışmadan Arda birinci çıkarsa rahat uyuyabilecek misiniz?
Öyleyse bu saçma gidişe bir son verin... Ya da bunu bir SES yarışması olarak değil SMS yarışması olduğu gerçeğini kabul edin. Kör birisi bile sıralamanın doğru olmadığını anlar.

Adsız dedi ki...

bu yarismadan ve oylama sisteminden azicik haberdar olan biri de iddia edildigi gibi "bir numaradan yuzlerce oy" atilAmadigini bilir :)
oyle her bolume ayni mesaji defalarca kopyalamakla olmuyor, biraz ici dolu olsun yazdiklarinizin bence... biraz arastirin, biraz oy atin... bisiler yapin...

Adsız dedi ki...

HANİ BU HAFTA AYSEGUL ALDİNÇ DEDİ YA ÖMERE: İYİKİ SEN SECİLMİŞSŞN DİYE.. EVET YA İYİKİ SANA DESTEK VERİYORUZ.. SANA ATILAN TUM SMSLER HELAL OLSUN.. ZATEN TURK HALKI YANLIŞ SECİM YAPMAZ.. YOLUN ACIK OLSUN ÖMER ÜRKMEZ...

Adsız dedi ki...

tarzım olmadıgı halde ilk defa athena sarkısını keyifle dinledim ve sahneni keyifle izledim.. agzına yuregine emegine saglık....

Adsız dedi ki...

Bu yarışmada diğer pop star yarışmalarında olduğu gibi bir sınırlama yok.İsteyen istediği kadar oy verebiliyor.Demek ki sınırlama var diyen arkadaş 5/10 mesajdan fazla atmamış.100 lerce de atabilirsin binlerce de.Yarışma sms yarışmasıdır.Yetenek yarışması değil.Yarışmadaki arkadaşların hepsinin kendine göre yetenekleri var.Fakat eğer sadece yetenekler yarışıyor olsaydı Arda'nın 1. olamayacağını.Ömer'in de baştan eve giremeyeceğini biliyorsunuz.Ömer sms lerle eve alınırken güzel oluyor da şimdi Arda sms lerle 1. olunca mı haksızlık oluyor.Ömer bu hafta büyük ihtimalle 1. olacak çünkü Arda 3 hafta üstüste 1. seçilemiyor.Yani Ömer'in bu haftaki birinciliği de anlamsız bir birincilik olacak.Oyların çoğunu Arda almış olacak zaten.Siz de Ömer 1. oldu bu hafta diye sahte sevinçler yaşıcaksınız.

Adsız dedi ki...

Ömer 1. olsa sıralama doğru mu olmuş olucak yani:)Eğer sıralama doğru olsa 1. nin Alper olması lazım.Ömer ise bence Alper Selen Güllizar Baha Sevcan Esra Eliften sonra gelir.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar Ömer'in daha çok oy alabilmesi için bence biraz fiziksel görünümünü de iyileştirme çalışmalarına başlaması gerek.Ömer çok zayıf.Hazır beslenme uzmanı da varken hocalar arasında umarım iyi değerlendirir bunu ve kilo alır biraz.Gözlerini kırpması da itici bir görüntü yaratıyor.Tikliymiş gibi bir hava uyandırıyor.Onu da biraz kontrol altına alırsa daha iyi olur bence.Başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

ARKADASLAR BU SAYFALAR YARIŞMA ELEŞTİRME SAYFALARI DEĞİL SMS MUHABBETLERİNİZİ BASKA BİR YERDE YAPIN MUMKUNSE... O YARIŞMADA ARDA DA DAHİL HERKES HAKKIYLA BİRİNCİLİĞİ ALIR HAKKIYLA EVDE KALIR.. YETER ARTIK BENCE ... BİRŞEYLER HAZMEDİLSİN.. ARDA BİRİNCİ OLDUYSA HAKKIYLA OLDU ÖMER EVE GİRDİYSEDE HAKKIYLA GİRDİ... SUSALIM ARTIK.. HERKESE BASARILAR DİLİYORUM...

Adsız dedi ki...

ben katılmıyorum ömerin göz kırpması bence sevecenliğini ve seyircileriyle göz temasına gectiğini onları benimsediğini gösteriyor.. gayet sempatik bir çocuk..

Adsız dedi ki...

Bu sayfalar yorum sayfalardır.Şu sayfası bu sayfası diye belirlenmiş isimleri yoktur.Kimin nereye hangi yorumu yapacağına siz mi karar veriyorsunuz.İsteyen istediği yere istediği yorumu yazabilir.Neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz.Ben sadece fikirlerimi dile getiriyorum.Ben size yazdıklarınızdan dolayı neden bunları yazıyorsunuz diyor muyum?Siz de bana diyemezsiniz.Bırakında insanlar istedikleri yorumu yapsınlar.Düşünce özgürlüğü denen bişey var.Siz mi engelleyeceksiniz benim düşüncelerimi dile getirmemi.Ortaçağ mantığı ile mi çalışıyor yoksa beyniniz.Ayıp ya ayıp.

turan dedi ki...

EVET ARKADAŞLAR,
BURADAKİ YORUM SAYFALARINDA YARIŞMACILARI KARALAYANLARA SESLENİYORUM.KARALAMA YAPARKEN SMS LERİN ÇOKLUĞUNA GÖRE YAPMAYIN.GERÇEKÇİ YORUMLARINIZI YAZIN.YANİ SESLERİYLE,DURUŞLARIYLA VE SAHNE PERFORMANSLARINA GÖRE YORUM YAZIN LÜTFEN.
BAZI YORUMLARA BAKIYORUM, NEDENSE EVE GİRME MÜCEDELESİ SANKİ HALA DEVAM EDİYORMUŞ GİBİ GELİYOR BANA.ERSİN BEY YADA BAZEN İSİMSİZ OLARAK YAZAN ERSİN BEY, BÜTÜN HERKESE SMS LERLE İLGİLİ YORUM YAPIYORSUN.ARTIK SEN DE KABUL ET.ÖMER HAKEDEREK O EVE GİRDİ.HAKETTİĞİNİDE ŞU ANA KADAR PERFORMANSIYLA, SESİYLE VE ARKADAŞLARI İLE UYUMUYLA GÖSTERDİ, GÖSTERMEYEDE DEVAM EDECEK.
ŞİMDİ BURADAN YARIŞMACILAR İÇİN YAPICI YORUM YAPAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM.ARKADAŞLAR BU GİBİ KIRICI YORUMLARI DİKKATE ALMAYALIM.BUNLARI YAZAN YADA YAZANLAR AYNI KİŞİLER.AMAÇLARI BURADA YORUM YAPANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK.EVDE HAYELLERİ OLAN STAR ADAYLARININ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLAŞTIKLARINI GÖRÜYORUZ.BİZLERDE BU GENÇLERE YAKIŞIR ŞEKİLDE YORUMLAR YAZALIM.BÜTÜN AKADEMİ ADAYLARINA BAŞARILAR DİLERİM.BEN YORUMLARIMLA ÖMERİ DESTEKLİYORUM.AMA DİĞER ADAYLARI BURADA KÖTÜLEMEK NE BANA NE DE ÖMERİ TANIYANLARA YAKIŞMAZ.HİÇ OLMAZSA ÖMER TARAFTARLARI LÜTFEN SİZ BU ŞEKİLDE KIRICI YORUMLARA CEVAP VERMEYİN.VERSENİZ BİLE ONLAR GİBİ KIRICI OLMAYIN.

Adsız dedi ki...

turan bey haklı .... lütfen yapıcı olalım biraz... dediği gibi ömer gercekten durusuyla sahnedeki enerjisiyle büyüledi herkesi.. basarılarının devamını diliyorum.. diğer yarışmacılarada ömerede bol şans..

Adsız dedi ki...

Ömer'e ve tüm sevenlerine selamlar... Kalbim Ömer Bahadır ve Murat'la...Umarım gönüllerinin zenginliği kadar büyük yerlere gelirler...4 mızıkacıydık...Şimdi 3 silahşörler olarak yola devam ediyorlar :) 3 arkadasımında desteğe ihtiyacı var... Saygılarımla Fatih...

turan dedi ki...

FATİH, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM Kİ,MÜZİK SENİN HERŞEYİN.ASLA BU YOLDAN VAZGEÇME.İŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR.SANA BU YOLDA BAŞARILAR DİLERİM.TURAN

Adsız dedi ki...

"Ömer bu hafta büyük ihtimalle 1. olacak çünkü Arda 3 hafta üstüste 1. seçilemiyor."
Bunu yazan arkadas bence pek haberdar degil bu yarismanin sisteminden...
Evet 3 hafta ustuste birinci olabilir bir yarismaci sadece juriyle muhatap olmaktan kurtulamiyor 3hafta ustuste birinci oldugunda... yani ceza koltuguna oturabiliyor...

Adsız dedi ki...

FATİHCİM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.. UMARIM YUREGİNDEN GECİRDİĞİN HERSEYİ AVUCLARINDA BULURSUN.. KEŞKE 4 MIZIKACI OLARAK DEVAM ETSEYDİNİZ..SANA HAYATINDA BASARILAR DİLİYORUM..

Adsız dedi ki...

Öncelikle Ömer'in ailesi ve arkadaşları olarak tümünüze selamlarımı iletmek istiyorum. Bu hafta gerçektende çok güzel bi eleme haftasıydı ve herkes bir haftada gözle görülür bir şekilde performansını artırmıştı. Bende ARDA' nın ailesinden bir insan olarak orda canlı yayındaydım ve gerçekten orda olmaktan çok mutlu oldum. Tüm arkadaşlar bir harikaydı desem yeridir. Evet ÖMER' de bu hafta çok iyi çok neşeliydi ve hak ettği yerdeydi bana göre. Ben şahsen beğendiğim arkadaşaların sayfalarına gidip onları tebrik ediyorum ama ne yazık ki hemen her arkadaşın sayfasında aynı ortalık karıştırıcı kişileri görüyorum. Niyetleri burada bizleri birbirimize düşürmekmidir nedir anlamadım ama saçma insanlar saçmalıyorlar. Ben orada şunu gördüm ki özellikle erkek yarışmacı arkadaşlar çok iyi uyum içersinde. Her zaman söylüyoruz bu yarımayı en son hafta herkez kazanabilir ama gönül iyi olan kazanmasını ister kim olurda olsun. Yanlız önce dostluk kazansın, bütün yarışmacı arkadaşlar dost, arkadaş, kardeş olarak oradan ayrılsın. Her zaman yarışacak bir yarışma bulunabilir ama her zaman gerçekten dost zor bulunur. Oradan gerçek dost olarak ayrılan arkadaşlar bana göre o yarışmayı kazanandır. Sonuçta bana göre oradaki bir çokı arkadaşta zaten kısa süre sonra herkesin göreceği bir starlık ışığı mevcut.
ÖMER kardeşimizi bu haftaki performansı için tekrar kutluyorum umarım oda bu yarışmayı hak ettiği yerde bitirir..

Adsız dedi ki...

BU ÇOCUK BİR HARİKA.. ATHENADAN BAŞKASININ SÖYLEYEBİLECEĞİNE İNANMADIĞIM BİR ŞARKIYI KEYİFLE DİNLEDİM.. YILDIZI ÇOK YÜKSEK.. ÖMER ÜRKMEZE SANAT HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.. UMARIM O VEDEN STAR OLARAK O ÇIKAR.. TURKİYENİN BÖYLE BİR KİŞİLİĞE İHTİYACI VAR..

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba.Burak Buluç'un sözü. müziği, aranjesi ve yorumu kendisine ait şarkısı İFTİRA'yı aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.
http://www.pikniktube.com/v/dffc76265cf00fbcbcab27effd7d6f37/u/181324/İftira_-_Burak_Buluç

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ ÖMER VE ÖMERİ DESTEKLEYEN SEVGİLİ ARKADAŞLAR.
BİZLER BİR GURUP ARKADAŞIZ.DAHA ÖNCE BU SAYFADA ANKETTE OY KULLANIRKEN HEP BAŞKA BİR ADAYI OYLUYORDUK.FAKAT ÖMERİN EN SON PERFORMANSINI GÖRÜNCE BİZLER YANLIŞ YAPTIĞIMIZI ANLADIK.ÇÜKÜ SADECE ATHENANIN SÖYLEYEBİLDİĞİ BİR PARÇAYI HARİKA BİR ŞEKİLDE VE ÇOK GÜZEL BİR SAHNE PERFORMANSI İLE SÖYLEDİ.BUNDAN SONRA ANKET OYLARIMIZ ÖMERİN.AYRICA PARAMIZ OLDUĞU KADAR DA SMS LER ATACAĞIZ.ÖMER HARİKASIN.HEP BÖYLE KAL.YOLUN AÇIK OLSUN...

damla.7665 dedi ki...

bitanem benim seni çokk sevdiğimi unutma ve herzaman yanındayız ablan ailen seni tümmm sevenler bitanem gerçekten doğru bi iş yapıyorsunki bukadar eleştiriliyorsun başarının arkasında herzaman düşmanlar olur ama bu durum senin nekadar başarılı olduğunuda gösteriyor meyve veren ağaç herzaman taşlanır bitanem seni çokkk seviyorum irem bu arada eleştirilerinize cvp vermek için adresim altta ersin bey damla.7665@mynet.com

damla.7665 dedi ki...

bu arda bitanem
ŞUNU KİMSE UNUTMASINKİ
BU GÜN ÖMERİN YAPTIĞINA MANA BULANLAR YARIN BAŞARISINADA ORTAK OLURLAR....!
SENİ ÇOKKK SEVİYORUM ŞEKER PAREM
İREM:)

Adsız dedi ki...

damla.7665 her sözünüze katılıyorum. Dediğiniz gibi bugün kötüleyenler yarın Ömer ve diğer yarışmacılar başarıdan başarıya koşarken en önce alkışlarlar,onca lafı hiç etmemişler gibi...
Kırıcı olmak kolay, yapıcı olmak zordur. Yarışmacı arkadaşlara abuk sabuk yorumlar yapan şahıslar hiç kendilerini bizim yerimize ( yarışmacıların aileleri ) koymazlar mı ? Kendi kardeşleri,evlatları,vb.. bu yarışmada olsa ve böyle kırıcı eleştriler kendi kardeşleri,evlatları vb.. için yapılsa hiç içleri sızlamaz mı ?
Tanımadığı insanların kişiliklerine,ailelerine,eğitimlerine vb. saldırmak hakkı çok büyük bir lükstür ve o lükse ben de dahil hiç birimiz sahip değiliz...

ÖMER'e gelince...Stüdyoda seyrettik bu hafta ve inanın çok zevk aldık ÖMER'i dinler ve izlerken. Televizyondaki yayını daha sonra seyrettik ve tv deki performansı canlı seyrettiğimizin yanında hiç bir şeydi :) Elimizde kocaman ARDA pankartları vardı ama keyiften zıpzıp zıpladık yerimizde ÖMER'i izlerken. Şarkıyı Athena'dan daha iyi okuyacağı iddiasıyla çıktı sahneye ve iddiasında haklıydı.

ÖMER'in ailesine ise haddim olmadan birkaç şey söylemek istiyorum. İçinizi rahat tutun, eleştrilere gülüp geçin. Biz ARDA için yapılan eleştrilere gülüp geçiyoruz çünkü.

Bütün yarışmacılar çok başarılı ama ARDA,ÖMER ve ALPER bambaşkaydılar bu hafta... Umarım hakettikleri yerlere gelirler...

Ceren ( ARDA'nın Ablası )

turan dedi ki...

ceren hanım size ve sizin gibi kırıcı yorum yapmayan herkese teşekkür ederi.işallah hayelleri olan o pırıl pırıl gençler, hayellerine ulaşırlar.Burada kötü yorum yapan kişilerde onları gıpta ile izlerler.bütün adaylara başarılar dilerim.ömer için söylediklerinize çok teşekkür ederim.ömerin eniştesi turan

Adsız dedi ki...

İREMCİM GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.. DOSTLUGUNLA VE SAMİMİ İFADELERİNLE ÖMERİN YANINDA OLDUGUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.. (ABLASI ÖZNUR..)

Adsız dedi ki...

ÖMER ÖMER ÖMER O YARŞMA SADCE VE SADCE ÖMER ÜRKMEZ İN HAKKI DİER ARKADAŞLAR BOSUNA ELLERİNİ ÇENELERİNİ YORMASNLAR HER ŞŞEY ORTADA KİMSE ÖMER GİBİ OLAMAZ BÜTÜN ESKİŞEHİR SENN ARKANDA ÖMER BENDE SONUNA KDR SENN ARKANDAYIM SENN SESİNE HAYRANIM ORDAKİ BİR NUMARA SENSİN HER SEY GÖNLÜNCE OLSUN CNM HER ZAMAN YANINDAYIZ
OYLAR ÖMER ÜRKMEZE

Adsız dedi ki...

TANİ ÖMERİ ANLARIMDA ARDA İÇİN SÖYLENENLER GÜLDÜRMEYİN BENİ DELİ DANA GİBİ ORDAN ORAYA KOŞTU SAHNE ŞOVU YAPACAGIM DİYE ÇOK KOMİKTİ.ÖMER,BAHADIR,SELEN,SEVCAN ÇOK BAŞARILI...

Adsız dedi ki...

arkadaslar baska bir yarışmacıyı bu sayfada eleştirmeyelim lütfen... ben yapıcı yorumdan yanayım..

damla.7665 dedi ki...

öznurcum biliyosunki ömeri çokk severim eee kimseyede şeker paremizi ezdirmeyiz zaten ezemezlerde! ömeri bunlar alçaltmaz bence dahada güçlendirir biz sevenler ve ailesi olarak herzaman yanındayız seninle bu konuda özel olarak konuşuruz cnm enişteme slm enişte kendine gelll diyiyorumm bunu duymayı çokkk özledim ömerden bağri ben enişteme takılıyım bu
konuda enişteme kendinize çokkk iii bakın cnm eleştiriler bizi yıldırmaz güçlendirir
seni çokk seviyoruz şeker parem :)

damla.7665 dedi ki...

şeker parem başarıların devamını diliyoruZ hepp böyle kal seni çokkk seviyoruz
ELİTEE DERGİSİ EKİP VEÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA HERZAMAN SENİNLE VE SENİN YANINDAYIZ....!
irem :)

damla.7665 dedi ki...

ömercimmm cnm kanka yaaaa seni çokkk özledik arkadaşların olarak kendine iii bak göz bebeğimiz şeker paremiz hepimiz yanındayız cnm arkadaşım benim

Adsız dedi ki...

AZ ÖNCE EV GÖRÜNTÜLERİNİ SEYRETTİM.. HAYRAN KALINACAK BİRİSİ ÖMER ÜRKMEZ.. SESİYLE SEMPATİKLİĞİYLE ARKADASLARIYLA UYUMUYLA TEK GECİYORUM.. BİR NUMARASIN ÖMER... SEN BU EVDEN STAR CIKMAYACAKSAN KİMSE CIKMASIN...:))

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşlar yarışmanın başında elenen Burak Buluç'un tamamiyle kendisine ait şarkıları dinlemek isterseniz aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Ömer'e başarılar dileriz.BURAK FAN CLUB

http://www.youtube.com/watch?v=GbCLpi-9ro8

http://www.youtube.com/watch?v=NhovVC6UEeA

http://www.youtube.com/watch?v=Uyl8NQzn1XQ

Adsız dedi ki...

arkadaşlar modemi açıp kapatıp defalarca oy gönderebilirsiniz...

Adsız dedi ki...

söylediğin için sagol arkadasım.. biz cevremizdeki insanlarla ömeri sevenlerle belirli bir sayıya ulasıyorduk.. ama bizim böyle bişey yapmamıza gerek yok.. ömeri sevenlerin sayısı yeter artar bile...

Adsız dedi ki...

bu arada sen kime oy verdin modemi acıp kapayarak:))))

Adsız dedi ki...

benim favorim ömer onu cok seviyorum bana göre bir numara o bi arkadasıma da cok benziyo cok yakısıklı ve sempatik onunla tanısmak isterdim bir numara ömer bu arda seside cok seker canım ya sensin bir numara benm için:)

Adsız dedi ki...

BENDE BU OYLAR NASIL OLUYORDA BÖYLE YÜKSELİYOR DİYORDUM.AMA HOŞ BİRŞEY DEĞİL.BIRAKINDA GERÇEKLERİ GÖRELİM

Adsız dedi ki...

KOMİK OLMAYIN YA DAHA PROĞRAMDAN KİMSENİN HABERİYOK BENDE BUKADAR OY NASIL OLUR DİYORDUM AMA SAĞOLSUN SAF ARKADAŞ AYDINLATI BIZ.BENİM O YARIŞMADA İKİ FAVORİM VAR AMA KİMSEYİ KIRMAMAK İÇİN ŞİMDİLİK YAZMIYORUM.HERKESE BAŞARILAR...

Adsız dedi ki...

MODEMİ AÇIP KAPATMANA GEREK YOK ARKADAŞIM, SADECE GÖZÜNÜ VE KULAĞINI AÇ. KİMİN DAHA İYİ OLDUĞUNU ANLARSIN.BURADAKİ VERİLEN ANKET OYLARI SENİN SÖYLEDİĞİN GİBİYSE SMS LERLE GELEN OYLARA NE DİYECEKSİN. ÖMERİN SEVENLERİ VE HAYRANLARI VAR.ÖMERİN BAŞARISI İÇİN HEPSİ BU ANKETE GİRİP OYLAMAYA KATILIYORLAR.
EĞER BİR GARİPLİK VARSA 2 HAFTA SMS BİRİNCİSİ OLUPTA BURADA ANKETTE SON SIRADA OLANDA GARİPLİK VAR BENCE.SMS ATAN İNSANLAR NEDENSE İNTERNET SAYFASINA GİRİP ANKET OYU KULLANMIYORLAR GALİBA.BİRDE YORUM DA YAZMIYORLAR.ARTIK BURADAN SEN SONUÇ ÇIKAR.BİRİNCİYE SMS LER KİMLERDEN GELİYOR DİYE.
ÖMER HER ŞEYİ SESİYLE PERFORMANSIYLA, EVDEKİ OLUMLU DAVRANIŞLARI İLE HAKEDİYOR.
ÖMERİ KARALAMAK İÇİN BAŞKA SEBEP BULAMADIĞINDAN ANKET OYLARINA MI TAKTIN SEN.EĞER ÖYLEYSE GÜLER GEÇERİM SANA....

Adsız dedi ki...

Ömerimizin anket oylarının artış zaman aralığına dikkat ederseniz, Ömerin 2.performansından sonra yani athenanın parçasını o müthiş şekilde yorumladıktan sonra arttı.
Demekki insanlarımız bazı şeylei görüyorlar. Ömeri başarılı görüp destekliyorlar.Desteklemeye de devam edecekler.Sen Ömeri keyifle izlemene bak.Bizler öyle yapıyoruz.

turan dedi ki...

KOÇUM, KANKAM, ÖMERİMİZ... YARIŞMANIN BAŞLAMASINA YAKLAŞIK 15 DAKİKA VAR.GÖSTER KENDİNİ.YİNE SALLA SAHNEYİ.YİNE GÖNÜLLERDE TAHT KUR.SENİ SEVENLERİN KALPLERİ VE DUALARI SENİNLE.BAŞARILAR KANKAM.

Adsız dedi ki...

ömerı severım eskısehırden arkadasım kendısı aynı okuldayız.kendısını dınlemeye cok gıtmısımdır sımdıde desteklıyorum.

Adsız dedi ki...

omerı orda gordugumde cok sasırdım.beraber aynı ortamda cok kez bulunduk.kendısı gıtar calıp sarkı soylemeyı cok sevıyordu ama bır gun buraya boyle bır yarısmaya katılacagını hıc dusunmemıstım.en ıyısını yapmıs.bene evde ondan daha ıyı sesı olan yok.arkadasım oldugu ıcın degıl gercek oldugu ıcın soyluyorum.dagınıkmı dagınık olan evını bıze acmıstı ve beraber cok kalmıstık..saolsun

turan dedi ki...

EVET ARKADAŞLAR YÜKSELEN BİR SES.ÖMER ÜRKMEZ.MERSİNİN VE MALATYANIN GURURU ARTIK TÜRKİYENİN GURURU VE YENİ STAR ADAYI OLMA YOLUNDA.ÖMERE DESTEK VEREN HERKESE ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ........ TEŞEKKÜRLER.TURAN

Adsız dedi ki...

bir numarasın ve bunu bu gece kanıtladın.. harikaydın tek kelimeyle... profosyenelliğin tanımını yaptın bu gece... sana sadece rock söyleyebiliyor diyenler cevaplarını en güzel şekilde aldılar.. yolun acık olsun.. smsler ve dualar seninle...

Adsız dedi ki...

BİTANEM CANIM KARDEŞİM ASLINDA BİZİM BURAYA BİRŞEY YAZMAMIZA GEREK YOK... SEN ZATEN HERGÜN EVİN İÇİNDEKİ DOSTCA YAKLAŞIMLARIN SEMPATİKLİĞİN VE OLGUN KİŞİLİĞİNLE VE HER CUMA SAHNEDE MUKEMMEL SESİN PROFESYONELLİĞİN VE MUHTESEM SAHNE HAKİMİYETİNLE SENİ HAKSIZ YERE ELEŞTİRENLERE GEREKLİ CEVABI VERİYORSUN..SENİ ÇOK SEVİYORUZ.. BU ARADA YUKARDAKİ ARKADASA KATILMADAN EDEMEYECEGİM SANA SADECE ROCK SÖYLEYEBİLİR DİYENLERE EN GÜZEL CEVABI VERDİN.. HERZAMAN YUREGİMİZ BEYNİMİZ VE RUHUMUZ SENİNLE.. ABLAN ÖZNUR VE ENİŞTEN KAMİL..

Adsız dedi ki...

canım kardeşim seninle gurur duyuyorum olağanüstü bir performans sergiledin gene ayrıca ömeri destekleyen herkese çok teşekkürler ( abisi Önder )

Adsız dedi ki...

esra baha ve alper. gerisini at çöpe. ömer de kötünün iyisi diyelim. ilk geceki o şirinlik abidesi, jüri her ömer dediğinde aya kalkıp kalkıp oturan ağzı kulaklarında, sempatik ömer, evde hazımsız, agresif, alinde gitar bangır bangır ( çalıyo demicem dövüyo gitarı) sırf ön planda olmak için, bahadır murat gibi pasif tipleri etrafına toplayım kafa şişiriyo ve kameralara bakarak şarkı söylüyo evin çinde. ama akıllı çocukmuş işi bilio 1. oldu. ama hala yapmacık . . .

Adsız dedi ki...

GROOVE SENİ YAPIMCILAR JURİ ÜYESİ OLARAK PROĞRAMA ALSINLAR NE DERSİN?
ÖMERİN EVDE VERDİĞİ TEPKİLER HER İNSANIN VERECEĞİ TEPKİDİR.EVİN İÇİNDE HER YERDE KAMERA VAR.ÖMER EVDE PARÇASINI SÖYLERKEN NEREYE GİDİP SÖYLESİN?PASİF TİP DEDİĞİN İNSANLAR ORADAKİ EN SIKI DOSTLAR.SEN DOSTLUK NEDİR BİLİR MİSİN?ÖMERE EVDE HAZIMSIZ VE AGRESİF DİYORSUN. DEMEKKİ EV GÖRÜNTÜLERİNİ ADAM GİBİ İZLEMİYORSUN.ERDALLA ARASINDA BİR SORUN OLDU.BU SORIN DA DA HAKLIYDI.AMA ÖMER KİN GÜTMEDEN OLAYDAN SONRA AYNI MASADA ERDALLA SOHBET VE ŞAKALARA DEVAM ETTİ.BUNUN HARİCİN DE ÖMER EVDE HER ZAMAN ARA BULMAYA ÇALIŞAN, DERT DİNLEYEN, ARKADAŞLARINI SAKİNLEŞTİREN BİR DURUŞU VAR.
ÖMERİN SESİNE VE PERFORMANSINA GELİNCE TÜM TÜRKİYENİN VE SENİN DE İZLEDİĞİN GİBİ HARİKAYDI.VE TÜRK HALKI VE ÖMERİ SEVENLER ONU SMS LERLE BİRİNCİ YAPARAK TA BUNU SENİN GİBİLERE GÖSTERDİLER VE GÖSTERMEYE DE DEVAM EDECEKLER.AMA SENİN GİBİLER GÖREMİYORLAR.AÇ GÖZÜNÜ!
ELEŞTİRİ YAPABİLİRSİN AMA SES VE PERFORMANSLARINA GÖRE YAP.SEN ELEŞTİRİ YAPARKEN ÖMER DAHİL EVDEKİ 2, 3 KİŞİ HARİÇ HERKESİ ELEŞTİRİYORSUN.YERDEN YERE VURUYORSUN.ADAM OL, ELEŞTİRİNİ PERFORMANSA GÖRE YAP.

Adsız dedi ki...

İSİMSİZE KATILIYORUM İNSANLAR KENDİLERİNİ NE SANIYORLAR YA.. ARKADASIM KİMSENİN BİR BASKASINA BU SEKİLDE YORUM YAPMAYA HAKKI YOK.. BASARIYI HAZMEDEMİYORSAN USTUNE BİR BARDAK SU İÇ HAZMOLUR BELKİ...

Adsız dedi ki...

ömer iyi bi şarkıcı değil...
ama arda'nın birinci olmasındansa, ömer'i tercih ederim. kötünün iyisi. yorum ve ses olarak, baha'nın ses renginin yanında sonda sıfır kalıyor.

Adsız dedi ki...

groove ömer için doğru tespitler yapmışsın ama bahadır ve murat için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim yorum yapmak için önce yorum kapasitesine sahip olmak gerekir ama burdaki birçok kişide o kapasite yokk...

Adsız dedi ki...

YORUM KAPASİTESİ OLMAYANLARDAN BİRİ DE SEN MİSİN BATUHAN?

Adsız dedi ki...

HARBİ YAA BEN ANLAMIYORUM BU ANLAMSIZ İFADELERİ...ÇEKEMEMEZLİĞİN BU KADARINA PES DOGRUSU:)) HAZMEDELİM ARTIK SU OLAYI.. ÖMER ÜRKMEZ BİR NUMARA..

Adsız dedi ki...

BEN OYLARLA BİRİNCİ OLSAM HİÇ SEVİNMEZDİM ÇÜNKÜ JÜRİNİN YORUMU BENCE DAHA ÖMEMLİ.OY İNSANIN ÇEVRESİ NEKADAR KUVETLİ ONU BİR ÖLÇÜTÜDÜR AMA SANATÇI OLMANIN ÖLÇÜTÜ JÜRİNİN YORUMUDUR.

Adsız dedi ki...

KIZMAYIN AMA STAR OLMAKTA TİPİNDE ÖNEMİ YOKMU BIR BARIŞA BIR ÖMERE BAKIN TARAFSIZ AMA.DİZİDE JÖN OLURMU ÖMERDEN DOST ACI SÖYLER AMA BÖYLE KAVAK YELERRİNDEKİ EFE OLUR MESELA.GENEDE BAŞARILAR VE GENE SÖYLÜYORUM İNANIN KÖTÜ NİYETLE YAZMADIM AMA HALKIM BEN GÖRDÜGÜMÜ YAZMA İHTİYACI DUYDUM BAŞARILAR

Adsız dedi ki...

EVET JURİNİN YORUMU DA ÖNEMLİ... HATIRLARSANIZ JURİ ÖMERE BUGUNE KADAR OLUMSUZ BİŞE SÖLEMEDİ GECEN HAFTA KARSI TARAFA HİÇ ELEŞTİRMEDEN GECİRDİLER HATIRLARSANIZ AYSEGUL ALDİNÇ İYİKİ SENİ SECMİŞLER DEDİ.. EE FAZLA SÖZE GEREK YOK HERALDE..

Adsız dedi ki...

groove hııımm bakıyorumda polimik yaratmaya çalışıyorsun anlamadığım bişey var maden ömeri bukadar başarısız buluyorsun neden onun her yaptığını pür dikkat izliyorsun ben senin yerinde olsam izlemezdim başarısız bulduğum kişiyi vaktini boşa harcama o halde tahammül edemiyorsan katlanamıyorsan dinleme bence bakın arkadaşlar anlamadığım tekk bişey var neden kendinizi paralıyosunuz ömerin sesi diye anlamıyorum artık sıkıldım sizin saçma yazılarınızı okumaktan artık vaktinizi desteklediğiniz arkadaşınız için harcasanızda bizde deli saçmalarını okuyup dinlemesek kapak tadı verdiniz iii ömer diye yatıp ömer diyemi kalkıyorsunuz anlamadım neyse bırakından zaman belirlesin kimin nekadar iii ve başarılı olduğuna bizzz ömeri seviyoruz veee onu destekliyoruz başarılar ömer ürkmez....

Unknown dedi ki...

seni seviyoruzz başarıların herzaman devamını bekliyoruzz sennn herşeyin en iyisini hakediyorsun herzaman dualarımdasın şeker parem sen oo evdenn 1 çıkıcaksın eleştirilere bekılırsa seni sevende sevmeeyen herkez pür dikkat izliyor buda bi başarı olsa gerek herzaman arkandayız irem arkadaşlar olumsuz oylarınız için damla.7665@mynet.com beklerim

Unknown dedi ki...

Kardeşim Gözlerin Doğuyor Gecelerime :))

Adsız dedi ki...

isizmisz arkdş polemik falan yaratma amacında değilim ve tarafda değilim bu yarışmada. "neden ömeri izliyorsun izleme ozaman" falan demişsin. tv de ömer özel diye bir program varda ben onu mu izliyorum????özellikle ömeri takip ettiğim yok. ev görüntülerinde herkes gibi ömeride görüyoruz. ömer görüntülendiğinde kanalı mı değiştireyim. ayrıca "ömeri başarısız buluyorum" demedim aksine uyanık ve işi bildiğini düşünüyorum. yazmıştım bunu zaten.
cvp vermeden önce ii okumak gerekiyo.


öncesinde yine bir isimsiz, "adam ol , eleştirilerini performansa göre yap" falan gibi şeyler zırvalamış. keyfimin kahyasımısın birader sanamı sorcam ne yazacağımı ! adamlıktan bahsetmek için önce adam olmak gerekiyo. madem ömer taraftarısın, ömerin yorum sayfasında saygılı ol, dialogları bu şekilde laçkalaştırma!

Adsız dedi ki...

groove ekeltiride bulunmuş. eleştiriye açık değilseniz burda ne işiniz var. seviyeyi düşürmeyin bencede evde en iyi baha...
herkes nerede ne yapacağını bilmesi gerekiyor bu sonuçda bir yarışma ve bir birincisi olacak bu kadar polemiğe girip ortalığı karıştırmanın bi anlamı yok ve oynamaya da gerek yok deil mi

Adsız dedi ki...

CROOVE,
ÖMERİN SAYFALARINDAKİ YAZILARA DİKKAT EDERSEN GEREK AİLESİ, GEREK İSİM VEREREK YAZANLAR, GEREKSE İSİMSİZ OLARAK ÖMERİ DESTEKLEYENLER HİÇBİR ZAMAN POLEMİK YARATMAMIŞLARDIR.HER ZAMAN DİĞER YARIŞMACILARA BAŞARILAR DİLEMİŞLERDİR.
SİZ AGRESİF VE UYANIK DEDİĞİNİZ İÇİN SİZE KARŞI BU YORUM YAZILMIŞTIR.ŞÖYLE DÜŞÜN AGRESİF OLAN BİRİ ERDALALA BİRAZ TARTIŞTIKTAN SONRA, MASADA ŞAKALAŞIR VE OYUNLAR OYNAR MI?
ORADAKİ İNSANLAR ARKADAŞLAR.ELENSELERDE ARKADAŞLIKLARI DEVAM EDECEK BELKİ DE.BİZ ÖMER TARAFTARLARI ASLA AKADEMİDEKİ DİĞER YARIŞMACILARI KÖTÜLEYEREK YAZI YAZMIYORUZ.ÇÜNKÜ; ÖMERİN EVDE ANLAŞTIĞI,KONUŞTUĞU EV ARKADAŞLARINI BEN NASIL KÖTÜLÜYEYİM.ORADAKİLERİN HEPSİ PIRIL PIRIL HAYELLERİ OLAN GENÇLER.ŞUNU DA UNUTMAYALIM.BİRİNCİ OLMASALAR BİLE ONLARIN AMAÇLARI KENDİLERİNİ YETİŞTİRMEK.MÜZİK EĞİTİMİ ALMAK VE MÜZİK PİYASASINA ÇIKMAK VE KENDİLERİNİ DİNLEYİCİLERİNE TANITMAK.BİRİNCİ OLAMASALARDA BU DÜNYANIN SONU DEĞİL.
ONUN İÇİN YORUM YAPARKEN BENCE KIRMADAN YAP.EĞER SEN YARIŞMACILARI YORUMLARINLA KIRARSAN,ELBETTEKİ O YARIŞMACIYI SEVEN BİR TARAFTAR OLARAK BİZLERDE SANA BİR KAÇ LAF SÖYLERİZ.BU DA ÇOK DOĞAL.HATIRLA YAZINI NASIL BAŞLAMIŞTIN.ÜÇ İSİM SAYIP GERİSİNİ ÇÖPE ATMIŞTIN.SAYGILAR BİZDEN OLSUN.AMA YİNE DE YORUM YAPARKEN BİRAZ DÜŞÜNELİM, ARKADAŞ. YARIŞMACILARI, SEVENLERİNİ VE AİLELERİNE SALDIRMADAN YAPALIM.BİZLER BU YARIŞMADA ÖMERİ DESTEKLİYORUZ.SEN BAŞKASINI.ÖBÜRÜ BAŞKA BİR ADAYI.BU ÇOK DOĞALDIR.

Adsız dedi ki...

isimsiz sana sesleniyorum biz ömere kaybetsin bu yarışmayı çok kötüsün demiyoruz ki ve groove a saçma sapan yazılar yazmışsın sadece demek istediğimiz iyi oynuyor 9/8 lik deriz biz buna müzikde :) ve onu sürekli görüyoruz herkesin ilgi odağı olmaya başladı ve tv de onun yüzünü görmek katlanılmaz bi hal almaya başladı bizde o yüzden diyorum biraz geride kal herşeye atlama biraz sesinle çabala gerek yok böle ekranlara poz veremeye neyin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor aslında ama işte birde bu bilmeyenler bilinen şeyleri kabullenebilseler bu konuşmalar yapılmaz saygılar...

Adsız dedi ki...

BAKIN NE FİKRİM VAR BUNDAN SONRA BU SAYFAYA SEVİYESİZCE YORUM YAZANLARA YOKMUŞ GİBİ DAVRANALIM.. ÖMERİ SEVENLERE BU YAKIŞIR BENCE BOŞUNA YORUYORUZ KENDİMİZİ..ÖMERİN ABLASI SEN EN İYİ CEVABI VERİYORSUN YAZMIŞ HAKLI O EN GÜZEL CEVABI JURİNİN CUMLELERİYLE VERİYOR..AYSEGÜL ALDİNÇ AKADEMİ NOTLARIN YUKSEK SUPER DİYOR CANLI YAYINDA VE İYİKİ SENİ SECMİŞLER DİYOR.. ARKADASLARIYLA İYİ GECİNİYOR.. SESİ ZATEN BİR HARİKA.. SAHNESİ YİNE ÖYLE.. BU HAFTA BİRİNCİ OLDU GECEN HAFTA JURİ ELEŞTİRMEDİ DİREK KÖPRÜDEN GECİRDİ DAHA NE OLSUN YA.. SÜPERSİN ÖMER.. DUALAR YUREKLER SENİNLE... YOLUN ACIK OLSUN..

Adsız dedi ki...

BAKIN SİZLER HALA SESİNE VE PERFORMANSLARINA GÖRE YORUM YAPMIYORSUNUZ.YORUM ÜZERİNE YORUMLAR YAPIYORSUNUZ.EVDE İNSANLARIN OYNAYIP OYNAMADIĞINI NEREDEN BİLİYORSUNUZ Kİ.AĞLAMIYOR, SIZLANMIYOR, PROBLEMLERİNİ KAMERALAR ÖNÜNE SERMİYOR.NEŞELİ BİR TAVIR SERGİLİYOR.HEM EĞİTİMİ ALIYOR HEM DE TADINI ÇIKARIYOR BENCE.

Adsız dedi ki...

ben kimseyi desteklemiyorum beğendiklerim ve beğenmediklerim var o kadar. taraf değilim yani. kimseyi yerden yere vurduğum veya rencide edici konuştuğum söylenemez. eleştiriye açık ve bence bunun için hazırlanmış bir sayfa burası. eğer bu sayfada amaç desteklenilen yarışmacının pohpohlanmasıysa ok buyrun meydan sizin. ama sende biliyosunki burası tribün de değil kimsenin hak idda edebileceği bir alanda.

Adsız dedi ki...

sesten bahsedelim diyeceğim ama yani neyi ne kadar bildiğin önemli desteklerken anladın mı biraz bazı şeylerin farkına varalım arkadaşım yaniii burada es geçilemiyecek sesler var tamam sende bir destekleyicisi olarka hak veriyorum savunma ve konuşmaların doğru birşey yanlız şöle bir gerçek var BAHa gerçeği ben adamın en ykaın arkadaşıyım herkes oraya yarışmacı olarak geldi ve bazı eğitimler alıyrolar önemli olan bence ömerin birinci olarka o evden ayrılması deil kendine birikim yapması ve verlen eğitimlerin kendine yararlı olacka şekilde onları alması inş. istediği ve arzu ettiği yerlere gelmesini bende isterim ama bu yarışmada deil çünki iyi sesler var işi zor anladın mı ne demek istediğimi başırlar diliyorum ömerede...

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ YORUMCU VE ELEŞTİRMEN ARKADAŞLAR.
BURADA BAZI YAZILARI OKUDUM.GEREK ARDA, GEREKSE ÖMER VE SMS OYUNU FAZLA ALAN ADAYLAR İÇİN,AİLESİNİN GÖNDERDİKLERİ FAZLA OYLARLA DERECE YAPIYORLAR YAZILIYOR.
YA YARIŞMACININ AİLESİ,DAYISI AMCASI KARDEŞİABLASI YAKINLARI VB. KENDİ ÇOCUKLARINA SMS ATMASI KADAR DOĞAL NE OLABİLİR.KENDİ ÇOCUKLARININ BİRİNCİ OLMASI İÇİN VEYA ELENMEMESİ İÇİN SMS ATIYORLAR.
ŞİMDİ KALKIP ÖMERİN AİLESİ ARDAYA , VEYA ARDANIN AİLESİ ÖMERE VEYA SEVCANIN AİLESİ KENDİ KIZLARI DURURKEN BİR BAŞKA ADAYA MI OY ATSINLAR.
BU YARIŞMANIN VE BUNDAN ÖNCE YAPILAN YARIŞMALARIN SONUCUNUDA HER ZAMAN SMS LER BELİRLEMİŞTİR.BURADA ÖNEMLİOLAN YARIŞMACILARI TANIMAYAN VE SESİNİ VE SAHNESİNİ BEĞENEN İNSANLARIN SMS LERİNİ KİME ATACAKLARIDIR.
ÖMERİ DESTEKLİYORUM VE ÖMERE SMS ATIYORUM.

Adsız dedi ki...

oluru o zaten ama bilmeyenleride bilgilendirmek gerekiyor işte... bende diyorum ki ömer bi yerlere gelir gelmez demiyorum cin gibi çocuk maşşallah :) ama işte hani yanlış yerlere gitmesin oylar ondan dolayı bilmeyenlere göstermek lazı doğruları deil mi? her zaman yanlışlarımızdan dolayı şu anki durumlara geldik ...

Adsız dedi ki...

SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ DOĞRU KABUL EDİLECEKSE BİLEMEM.BANA GÖRE DOĞRU BENİM YAPTIĞIMDIR.
VE ŞU DA VAR. SİZ BEĞENMEZSİNİZ AMA BEN BEĞENİRİM.O YÜZDEN ÖMER BAŞARILI OLACAKTIR.BANA GÖRE.
SİZ FARKLI DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.

Adsız dedi ki...

bi zahmet farklı düşünelim müsadenle. zaten herkes aynı şeyi söleseydi bu platform olmazdı.

Adsız dedi ki...

BEN DE SİZE ONU ANLATIYORUM ZATEN.

Adsız dedi ki...

benim söylediğim doğru kabul edilecek die birşey hak idda etmiyorum sana göre de neyin doğru olacağının benim için bi önemi yok ve kimi destelemek istersen onu destekleyebilecinide iyi biliyorsun. benim demek istediğim saedece ömerden iyi olan insanların potansiyelini görün at gözlüklerini çıkart die söylüyorum anladın mı başka güzellikleride farket die ben yazıyorum ama ömerde inş. istediği yerlere gelir ok

Adsız dedi ki...

peki oldu gözlükleri attım.senin tarafa gelirse hiç şaşırma.sağol.

Adsız dedi ki...

tamam sen benim ne demek istediğimi anlayamıyacak kadar anlayışsızsın gerke yo ben senin istediğini yapayım baride için rahat olsun basri rahat uy ondan diyorum ...
ÖMER SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...
oldumu istediğin bak işte bu senin olayın ...

Adsız dedi ki...

sağol ben de senin desteklediğin aday için söyledim kabul et.kızmaca yok.sen yazdın ben cevap verdim.ben yazdım sen cevap verdin.keşke herkes böyle yazılarla anlaşsa.iyi geceler.

Adsız dedi ki...

vallaha ben olabildiğimce anlayışlı bir insanımdır ve ayrıca kim için ve kime kızacağım bu basit şeyler içinmi yazdığın saçma sapan yazılar için sen bi düşün ondan sonra bana kızmaca darılmaca yok yaz :) ok vaktimi iyi geçirdiğin için saol iyi geceler sanada

Adsız dedi ki...

yanlız şöyle bi durum var ben baha ya hiç bir zaman senin ömere baktığın o gözle bakmıyroum ki ömerede başarılar diliyroum yani onnu desteklemiyorum ama onunda yerden yere vurmuyroum iyi yerlere geleceğinede eminim ama işte bunu anlamıyacak kadar bir akla sahip olduğun için mi diyeyim artık bilmiyorum bu kadar da aşşalamak istemiyrum ve bu kadar düşürmek istemiyorum bu güzel kardeşimiz ömerin sayfasında ama hakketmiyrodeilsin :) neyse uyu bakalım sen uyuya bilirsen :):):)

Adsız dedi ki...

BEN ANLAYIŞLI DEĞİLİM ZATEN ?.ONUN İÇİN SİZE AĞIR HAKARET ETMEDİM.BURADA HİCİVLİ BİR ŞEKİLDE SÖYLEŞİ DE BULUNDUK.
ÖMERİ SEVİYORUZ VE HER ZAMAN YANINDAYIZ.
BEN SESİNİ SEVİYORUM SEN SEVMEYE BİLİRSİN.ÇOK NORMAL BU.AMA BENİM ÖMERİN SESİNİ SEVMEM SANA NEDEN NORMAL GELMİYOR ANLAMADIM.

Adsız dedi ki...

senin neyi ne kadar sevdiğin beni hiç ilgilendirmiyor... benim haddiim deil asla ben sevmiyorum demedim ki sadece diyorum ki bak son kez anla bu sefer ömere göre daha iyi sesi olan arkadaşlarıda es geçmemk lazı diyorum yanii bu kadar basma kalıp gitmeyin diyorum anladın mı... bu kadar güzel bir sohbetti oylarını bekliyoruz ömer kardeşin için :)

Adsız dedi ki...

ben burada hiçbir yarışmacıyı yerden yere vurmayı bırak eleştirmedim ki.tam tersine hepsini alkışlıyorum.çünkü müziğe gönül vermişler.

Adsız dedi ki...

işte budur olay :)

Adsız dedi ki...

evet, kırdıysam kusura bakma kardeş.gecenin bu saatinde sohbet güzeldi.grş.üzere.

Adsız dedi ki...

yok canım sorun deil kırılacak birşey de yok zaten.iyi sohbet oldu sanada iyi geceler

Adsız dedi ki...

ARKADASLAR NAPTIĞINIZIN FARKINDA MISINIZ? BURASI ATIŞ POLİGONU DEĞİL.. LÜTFEN YA.. İNSANLAR BU SAYFAYA DESTEKLEDİKLERİ İSİMLERE DÜŞÜNCELERİNİ YAZIYORLAR.. LÜTFEN KİMİ DESTEKLİYORSANIZ ONUN SAYFASINA YORUM YAZIN VE DİĞER BİR YARIŞMACIYI KARALAMAYIN.. O İNSANLARIN HEPSİ İYİ DOSTLUKLAR İÇİNDELER.. BEN ÖMER DESTEKÇİSİYİM.. KENDİSİNİ PEK TANIMAM..ODA BENİ TANIMAZ.. ESKİŞEHİRDE CALDIĞI MEKANLARDAN BİRİNDE DİNLEDİM VE TESADÜF ESERİ GÖRDÜM BU YARIŞMAYA KATILDIĞINI... ONUN İYİ ŞEYLER YAPACAGINA İNANIYORUM.. AMA DİĞER YARIŞMACILARADA BASARILAR DİLİYORUM.. UMARIM HERKES İSTEDİĞİ YERE GELİR..OLAY BUDUR.. İYİ DİLEKLERDE BULUNMAK YERİNE OLAYI HOROZ DÖVÜŞÜNE ÇEVİRMENİN MANASI YOK..

Adsız dedi ki...

İSİMSİZ ARKADAŞA KATILIYORUM HERKES KENDI ADAYINI KENDI SAYFASINDA ELEŞTİRMELİ

Adsız dedi ki...

Ömer eğer bu yarışmadan birinci olarak çıkıp albüm yaparsa bu sayfada Ömer için olumlu yorumlar yazanlar ve sms lerle Ömer'i 1. yapanlar dışında kimse almaz albümünü.Bu sayı da birkaç bini geçmez heralde.Sanat müziği haftasında söylediği şarkı için "Ömer sadece rock söyleyebilir diyenlere cevap olmuştur" diye yorumlar yazmışsınız.:):):)Ömer'in söylediği şarkı sanat müziğinin en basit eserlerindendi.Ömer için özel olarak seçilmiş tabi ki ancak onu söyleyebilir diye.Fakat onu bile katletti.Yorumlara bakıyorum hep Ömer'i tanıyan insanlar.Gayet normal bu.Ama onu 1. yaptıktan sonra Ömer ile başbaşa kalacaksınız bence.Çünkü tanımaynlar içinden destekleyenlerin olduğunu sanmıyorum.Sesi ve fiziği çok daha iyi olan o kadar insan varken içerde kim Ömer'e oy atar ki.Bir de sürekli Ömer hakkında böyle şeyler yazmayın gidin kendi desteklediğiniz kişinin sayfasında yorum yapın diyorsunuz.Bütün yarışmacıların sayfası o yarışmacı için isteyenlerin istediği yorumu yazması için ayrılmış.Ömeri destekleyenler kadar desteklemeyenler ve onun 1. olmasını istemeyenlerin de olduğunu görmeli bu sayfalara bakanlar.O yüzden Ömer'i desteklemedikleri için herkesin birden üstüne çullandığı arkadaşlara laf söylemeye hakkınız yok.İstediklerini yazarlar.Hatta desteklemeyen arkadaşlar Ömer'i desteklemeyen başka arkadaşları varsa onlara da söylesinler onlarda Ömer hakkındaki olumsuz düşüncelerini yazsınlar buraya.Şimdi Ömer'in başarısını kabullenemiyorsunuz meyve veren ağaç taşlanır gibi şeyler söylersiniz yine.:):):)Şöyle bir örnek vereyim Tayyip Erdoğan türbanla ilgili yeni yasa tasarını ortaya çıkardıktan sonra ne kadar karşı çıkan oldu değil mi?İnsanlar Anıtkabire gitti gösteriler yapıldı.Rektörler karşı olduklarını belirten açıklamalar yaptı.Neden?Çünkü insanlar bu olay büyümeden önüne geçmek istiyorlar.Çünkü yanlış buluyorlar.Şimdi bu bakımdan Tayyip Erdoğan için meyve veren ağaç taşlanır mı denir.İşte Ömer de böyle bence.Karşı çıkan insanlar bir yanlışlığın önüne geçmeye çalışıyorlar.Bunu sadece bir örnek olsun diye söyledim.Tabi ki aynı kefeye koyulacak örnekler değil bunlar.Ama mantık aynı:)

Adsız dedi ki...

ömer hakkında güzel şeyler yazmak için senden akıl ve izin mi almak gerekiyor küçük tayyip erdoğan.
şu an piyasada olan sanatçıların hepsi her tür müziği söyleyebiliyorlar mı?ayrıca ömer sanat müziğini güzel söyledi.sanat müziğinin en basit eseri demekle sen bir defa sayın gürses e hakeret ediyorsun.bir parçanın basiti olmaz.parçayı içinden söylersen hissedersen yorumun güzel olur.ağır bir parçayı gülerek veya oynayarak söyleyemezsin.sahnede ordan oraya koşarakta olmaz.
ömerin oylarını da bu şekilde yorumlarınla azaltamazsın.bizler yani ömere inanan ve sevenler olarak sen yorum yaptın diye fikrimiz değişmez.sen izlemene bak.zevk al.

Adsız dedi ki...

algılamanda sorun var sanırım. 32 kere okuman lazım senin bu yazılanları. küçük tayyip erdoğan diyosun, ki dediğin kişi tayyip karşıtı bir yazı yazıyo. seninde kafan tayyip kadar basıyo heraldeki kel alaka cvp lar vermişsin. sana düşüncelerini yazma mı demiş orda, aksine herkes istediğini yazar demiş. 32 kere okumakta yetmez sanırım. zeka bu, sonradan edinilen bişey değil.

Adsız dedi ki...

eh işte herkese akıl vermiş ama bi yerden almış bi yere vermiş nereye verdii de meçhul arkadaşar bakın biz olumlu veya olumsuz yorumlarımıza saygı duymak zorundasınız nasıl biz sizin yorumlarını za saygı duyuyorsak sizde bizimkilere saygı duymalısınız ... bunları dikkate almayan kişiler görecekler neyin ne olduğunu ...
yazılanlarıda iyi dinleyin ve ona göre yorum yapın

Adsız dedi ki...

Sizin fikrinizi değiştirmeye çalışan kim ki.Ben sadece Ömer'i desteklemeyenlerin de bu sayfada yer alabileceğini savunan biriyim.Öyle de olmalı zaten.Ömer'in ya da başkalarının sayfaların da her iki görüşünde yer alması gerekiyor.Ömer'in oylarının azalması gerekmiyor.Zaten varolan oyları yukarıda yazdığım kadardır.Oylarla bişeyler kanıtlanmıyor çünkü objektif değil Ömer'in oyları.Kimin daha başarılı olduğu yarışmadan sonra belli olucak ve Ömer bunların içinde olmayacak bana göre.Yarışmadan sonra en başarılı olacak yarışmacılar bana göre Alper Sevcan Baha dır.Ömer yarışmadan sonra da kendi lokal hayranları ile devam edecek gibi görünüyor.Umarım arttırır hayran kitlesini ama saydığım arkadaşlar varken öyle olamıcak gibi.Bu arada izlerken gerçekten zevk alıyorum.Hele bu hafta Ömer'in sanat müziği performansını izlerken çok zevk aldım.Çok güldüm çünkü:)Bir de Ömer'in söylediği şarkıya basit dememin sebebi makam ve sanat müziğinde yer alan kendine has özellikler bakımından daha komplike eserlere göre söylemesi kolay olmasındandı.Aklın sıra açık yakalayacaksın.Neyse Ömer hakkındaki fikirlerimi en az sizin kadar özgür bir biçimde dile getirebilirim burda.Ama yukarıda yorumu olan bir arkadaşın dediği gibi yapıp olumsuz eleştirileri yokmuş gibi saysanız daha iyi olur bence.Çünkü benim yazdığım yazıya verilecek karşılıklar seviye düşürür.Yine de siz bilirsiniz.İsterseniz yukarıdaki olumsuz yorum yapan arkadaşlara yapıldığı gibi benim yorumumun üstüne de binbir çeşit şey yazın.

Adsız dedi ki...

LORD MERABA.DÜN SENLE EPEY YAZIŞMIŞTIK.YUKARIDAKİ YAZILARI GÖRÜYORSUN DEĞİLMİ.İNSANLAR SADECE YORUM YAPMIYOR,BİRBİRLERİNİ DE KIRIYORLAR.BURADA YAPILMASI GEREKEN ADAYINI DESTEKLEYEN YORUMU YAZAK DİĞERLERİNE BAŞARI DİLEMEK.DİĞER ADAYLARA YORUM YAZARKENDE SEVİYELİ OLMAK.DOĞRU MU?
DÜN BİZ BAŞTA ANLAŞAMADIK AMA SONUNDA BU ÇOCUKLARIN MÜZİĞE BAŞ KOYDUKLARI İÇİN SAYGI DUYMUŞTUK.
KEŞKE HERKES BİZİM BAKTIĞIMIZ GİBİ BAKABİLSE. BEN ÖMERİ DESTEKLERİM SEN BAŞKASINI.
ÖNEMLİ OLAN DESTEKLEDİĞİN ADAYDA SANA GÖRE GÜZEL BİR YORUM VEYA SES BULMANDIR.
BEN ÖMERİ DESTEKLERKEN DİĞER ADAYLARI KÖTÜLEMEM, SEN DE ÖYLESİN.ÇÜNKÜ HEPSİNİN AMACI MÜZİK YAPMAK.MÜZİKTEN GÜZEL NE OLABİLİRKİ.GRŞ.ÜZERE.YAPICI YORUMLARINI HER ZAMAN BEKLERİM.

Adsız dedi ki...

biliyorsun benim nasıl bi düşünce içerisinde olduğum ama işte bunları anlyamıyan bu insanlar boş boş konuşyorlar nedemek istediğimizi anlamıyrolar neyse dedğim gibi fazla konuşmaya gerek yok katılıyorum dünde iyi yorum oldu :)

Adsız dedi ki...

Bu sayfada Ömeri desteklemeyenlerin de yazılarının olması gerektiğine katılıyorum
Ben de Ömeri desteklemeyenlerde nim
evde çok daha iyi sesler var.Anlamadım gıttı arkadaslar nasıl sesını begenıyolar bu vatandasın hakkedenler su an dısarıda BENCE ALPER BİR NUMARA UMARIM HAKKEDEN KAZANIR AMA BENCE ŞİKE YAPILIYO

Adsız dedi ki...

ömerde ses dışında herşey vardır. 1 numarada şarlantanlık mesela

Adsız dedi ki...

senim bu yorumuna gülüp geçerim.bu sözler ömerin değerini kaybettirmez.şarlatanlığı iyi biliyorsun galiba.

Adsız dedi ki...

sevgili kurbağa suratlı ömercik:)Tadını cıkar cunku elde etmıs oldugun ılk ve son bırıncılıktı..sempatık olabımek ıcın sureklı kırpıstırdıgın gozlerınede gıcık oluyorum..yapmacıksın..

Adsız dedi ki...

insanlara sakın kızma birinciliğini kutlamıyorlar ve seni eleştiriyorlar diye...çekememezlikten değil elbette...ilk önce başarıyı hazmetmeyi öğren...haketmediğin bi başarıyı bile taşıyamıyorken hakettiğin bir başarıyı taşıyabileceğini ve hazmedebileceğini hiç sanmıyorum... (tabi hayatında hakettiğin bir başarı elde edebilirsen) umarım sende bu gerçek duyguyu bir gün tadar ve bunu büyük bir olgunlukla hazmedersin...bizde o zaman seni kutlama şerefine erişirz..:)

Adsız dedi ki...

timsah yürüyüşü: "lütfen gelin benim için timsah yürüyüşü yapın", "hadi gelsene ya benim için lütfen" , "baha, baha hadi sende timsah gibi yürü ve beni kutla", "hadi baha ya gelsene ayıp ediyosun ama", "hadi kutlyalım yerde sürünerek" timsah yürüyüşü bitiminde de "lay lay lay lay lay lay lay lay laaaay aaaaaaa FB,GS,BJK" :)))))) böyle bir başarı ancak sürünerek kutlanır zaten :DDDDDDDDDD

Adsız dedi ki...

hayır baha'dan ne istediyse... çocuğu bunalttı en sonunda bi şey değil;)

Adsız dedi ki...

kıskannalar çatlasın

Adsız dedi ki...

isimsiz arkadaşlar yazdıklarınıza dikkat edin ömerin başarısını ya tebrik edin yada hakaret etmeyin ayıp be !!

Adsız dedi ki...

İsimsiz arkadaşlara seslenen isimsiz önce kendi ismini yazsın!!!!:)))

Adsız dedi ki...

:D harbi. realiste bayıldım :))

Adsız dedi ki...

BİR ŞEYDE BEN EKLEMEK İSTİYORUM.ÖMER HAYRANLARI ÇOK HOLİGANLAR CUMA GÜNÜ ÖMER ÖNEMSİZ BİR BİRİNCİLİK KAZANDI TARAFTARLARI KISKANANLAR ÇATKASIN KISKANANLAR ÇATLASIN AYIP YANİ AYIP.ŞİMDİDE KARDEŞLİK BİLMEM DOSTLUK İKİYÜZLÜ OLMAYIN ÖMERDE SİZİN GİBİ.AMA AFERİN HALKA TANIMŞLAR BÜTÜN YARIŞMACILARI.MURAT,BAHADIR,BAHA
DİGERLERİ TİYATRO....

Adsız dedi ki...

Evet Ömer'in şu göz kırpıştırma alışkanlığı bana da çok itici geliyor.Her söylenene 2 gözünü birden sonuna kadar bastırarak kafasını sallıyor.Bence bunu biraz kontrol etmeli.Ama dalga geçmeyin arkadaşlar günah.O istermi sanki böyle itici bir hareketi sürekli yapmayı.Kontrol edemiyor işte napsın.Athena'nın şarkısını fena okumadı.Ama Türk Sanat Müziği bir daha okumasın bence.Bunlar yapıcı eleştiriler.

Adsız dedi ki...

Kim ne derse desin bence ömer bütün şarkıları kapasitesinin verdiği olanakların en iyisiyle okuyor.Ancak bu kadar olur.Piyasada sanat müziği söyleyemeyen bir sürü şarkıcı var.ömerde en az onlar kadar başarılı olur ama tipten de kaybediyor biraz.Çirkin demiyorum eli yüzü düzgün ama diğer yarışmacıların yanında biraz sönük kalıyor.

Adsız dedi ki...

Sanki takım tutuyosunuz be:)ömer taraftarları bilmem kim taraftarları.Akademi Türkiyede ali sami yen stadı sizin için heralde.stüdyoda ömer şarkısını bitirince bu haftada goooooooool diye bağırın:)))))taraftar denmez ona bi kere hayran denir.kendinizden ömer taraftarları diye bahsediyorsunuz ne komik:)ömer bi dahaki haftaya 1. olamıcak aynı arda gibi.demekki ömer hayranlarının oy gönderme açısından dinlenme haftası olacak.bütün ömer hayranlarına iyi tatiller diliyorum iyi dinlenin çünkü sonraki hafta yine çok oy atmanız gereken bir hafta olacak.kalın sağlıcakla:):):)

Adsız dedi ki...

YA ARKADAŞLAR SİZLERİN DERDİ NEDİR? ANLAYAMADIM.ÇOCUK BİRİNCİ OLDU.ELEŞTİRDİNİZ.ATENANIN PARÇASINI ÇOK GÜZEL YORUMLADI YİNE ELEŞTİRDİNİZ.SİZLER ŞİMDİYE KADAR HİÇ KİMSEDEN ATHENANIN BİR PARÇASINI DİNLEDİNİZMİ?DİNLEYEMEZSİNİZ ÇÜNKÜ SÖYLEMEK
CESARETİSTER.ÖMER
BUNU ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE BAŞARDI.ÖMERİN GÖZ KIRPMASINA TAKMIŞSINIZ.YA BIRAKIN KARALAMAYI.GÖZ KIRPMAKLA STAR OLMA ARASINDA NASIL BİR BAĞLANTI KURUYORSUNUZ?ÇOCUK EVDE NEŞELİ BİR ORTAM İSTİYOR VE KENDİNCE EĞLENMEYE ÇELIŞIYOR.BU EĞLENCEYEDE ARKADAŞLARINI DA KATIYOR.BAZILARI GİBİ TEK BAŞINA EĞLENMİYOR, YA DA ÜSTÜ KAPALI BİR ŞEKİLDE AİLESİNDEN FAZLA SMS İSTEMİYOR.KENDİSİNİ ACINDIRMIYOR. AKADEMİNİN TADINI ÇIKARIYOR.
ELBETTEKİ ÖMER TARAFTARI OLARAK YAZI YAZACAM.SİZLER YAZI YAZARKEN TARAF OLUN SONRA BİZE ÖMER TARAFTARLARI DEYİP, BİZİ GÜLDÜRMEYİN DEYİN.BU NE PERHİZ BU NE LAHANA.HA ÖMER HAYRANI DEMİŞİZ YA DA ÖMER TARAFTARI.NE DEĞİŞİR.SEN ANLATILMAK İSTENENİ ANLIYORSUN.POLEMİK YARATMAK İÇİN NE YAZACAĞINIZI BİLMİYORSUNUZ.HER TARAFA DİL UZATIYORSUNUZ.BİZLER ÖMERİN BAŞARILI OLMASI İÇİN ELBETTEKİ SMS ATACAĞIZ.ÖMERİ DESTEKLEYİPDE GİDİP BAŞKASINA MI SMS ATAYIM.ÇOK GARİP YA.
SİZLER DESTEKLEDİĞİNİZ YARIŞMACININ DERECE YAPMASI İÇİN NASIL Kİ DERECE YAPANLARI KARALIYORSANIZ,BENİM DE EN DOĞAL HAKKIM ÖMERE SMS ATMAKTIR.ÇÜNKÜ GEÇEN SÜRE İÇİNDE EN BAŞARILI BULDUĞUN ADAY ÖMERDİR.BEN BUNU BÖYLE KABUL EDERİM SEN ETMEZSİN.O ZAMAN SEN BAŞKASINA SMS AT.SMS LERLE BİRİNCİ OLDU DİYE DERT YANMA.BU YARIŞMANIN SONUCUNU SMS LER BELİRLİYOR.SENİN DESTEKLEDİĞİN YARIŞMACIDA BİRİNCİ OLSA SMS LER SAYESİNDE OLACAK.
KARALAMA,
KISKANMA,
ÖZNEL DEĞİL NESNEL BAK
VE İZLE
BAŞARILI OLAN ÖMERDİR.SEVİNMEK, ŞAKALAŞMAK.ESPİRİLER YAPMAK YASAKSA BİLEMEM. ONLAR İNSAN.YANİ SOSYAL BİR VARLIK.İNSAN OLMANIN GEREĞİDİR BUNLAR.AMA SEN SIRF KARALAMAK İÇİN ADAMLARIN SEVİNMELERİNE DAHİ BAHANE BULUYORSUN.
SOSYAL BİR VARLIK OL.
YA DA SADECE İZLE .

Adsız dedi ki...

Öznel bakan sizlersiniz.Ben evde sadece bir kişiyi desteklemiyorum.Bir sürü güzel sesli yarışmacı var.Nesnel bakış budur.Ayrıca Ömeri desteklemenize kim karışıyor.İstediğiniz kadar oy atarsınız ve desteklersiniz.İstediğiniz kadar da pohpohlarsınız Ömeri burda.Kimse karışamaz.Ha karışmak isteyenler yorumlarıyla belli ederse bunu bu yine de sizin desteğinizi azaltırmı azaltmaz.Sen neden bu kadar etkileniyorsun ki bu yorumlardan.Maden adayınız bu kadar iyi madem bu kadar güveniyorsunuz neden eleştirenlere anında bilgisayar başında nöbet tutup acaba kim Ömeri eleştirdi bakayımda hemen hakaretlerle cvp vereyim diye çaba sarfediyorsunuz.İsteyen istediğiniz yazar.Benim yazdıklarımda bir tane hakaret içeren cümle gösterir misin.Beğendiklerimi neden beğendiğimi beğenmediklerimi de neden beğenmediğimi yazıyorum sadece.Sense anında hakaretler yağdırıyorsun.Sosyalleşmek eleştiri kaldırmayı da gerektirir.Ömerin sms lerle sağladığı başarıyı kabulleniyoruz tabi ki.ama sizin kabullenemediğiniz ömeri desteklemeyenlerin varlığı.hala neden bu kadar rahatsız olduğunuzu anlamış değilim.Bu yorumda da bu kadar yazı yazdım bir tane hakaret içeren cümle göster bana.Ama bir de kendi yazını oku hakareti kim yapıyor gör.Eleştiri gördünüz mü anında agresif cevaplar geliyor.İnsanlar okuduğu zaman yorumları zaten kimin nasıl olduğunu anlıyor.Hakaret içeren yorumlar direk seviyesiz olarak nitelendiriliyor.Bu yüzden bu yorumumdan sonra da deminki gibi cevaplar yazmaya devam edin.ya da etmeyin.kendiniz karar verin hangisinin daha iyi olacağına.

Adsız dedi ki...

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum...

Adsız dedi ki...

yazımı dikkatli okusan kırıcı kelimem de sosyal bir varlık ol yazıyor.yani bu yazım daha önce yorum yazan arkadaşa.kırıcı olmadan eleştiri yapanlara değil.
yani benim anlatmak istediğim ömeri sesinden veya performansından dolayı eleştirenlere değil, cnu tanımadan karalayanlara.

Adsız dedi ki...

REaLiSt'e bayılan arkadaşım teşekkür ederim o senin güzelliğin...

Adsız dedi ki...

Bana katılan arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum:)

Adsız dedi ki...

nedense arkadaşlar bu yazılan yazılar bana aynı bilgisayardan yazılıyor gibi geliyor.biri isimsiz, birinde isim vererek........

Adsız dedi ki...

EL YAZISINDANMI ANLADIN..YOKSA İMZADANMI HAAAA PARMAK İZİDE OLABİLİR....değişiklik olsun bak bi küçük Bİ BÜYÜK.ARKADAŞLAR KİMLİK BİLGİLERİ ÖZELLİKLE ANNENİZİN KIZLIK SOYADI EKLEYİN:)))KARIŞIKLIK OLMASIN.ARKADAŞLARI AYDINLATALIM:)))

Adsız dedi ki...

İŞTE BU CAVABIN SORUMUN KARŞILIĞINI VERİYOR.AYNI BİLGİSAYAR.
(^_^)

Adsız dedi ki...

ben realist arkadaşım her kimsen ben bu rumuzla yazıyorum neden isimsiz yazimki.akrabam yok kimi beğenirsem ona oy atarım.asıl sen kımsınde yargılıyosun insanları, kendıne bı isim bul. insanın fikri neyse zikride o olur. Ben senin gibi düşünmüyorum demekki senin fikirlerin böyleymiş zikirlerinide sen uyguluyorsun...

Adsız dedi ki...

Saçamalama aynı bilgisayardan başka yorumlar yazan hiç çıkıpta evet ben yapıyorum bunu der mi?:)ben başka biriyim.Realist ve lord of the socks diye bir nick var o başka bir kişi diğer isimsizler de başka kişiler.bu aynı bilgisayardan başka kişiler gibi yazma olayını aynı kişi daha önce de yazmıştı.kişi herkesi kendi gibi sanırmış atasözümüzü kanıtlamaya çalışıyorsun sanırım.Demekki bu sayfada ki pek çok yazıyı sen kendin aynı bilgisayardan farklı kişiler olarak yazıyorsun.Şimdi ömerin böyle bişeye ihtiyacı yok dersin.olmasın da zaten.Ama bence bu farklı kişiler gibi yazı yazma olayını senden başka yapan yok burda.Kendi kendini ele verdin:)Tebrikler.

Adsız dedi ki...

sağolun ya .aynı anda cevap verdiğinize veya verdiğine göre ben yanılmamaşım.

Adsız dedi ki...

Helal olsun arkadaşım bende çok güzel bir atasözüyle olayı özetledim inşallah farklı kişiler olduğumuzu anlamışlardır. çok güzel bi cevaptı cukkk sesini duydun mu??? iyi akşamlar

Adsız dedi ki...

ha şunu da bil ben ömeri desteklemiyorum.yazılanlara göre yazıyorum.

Adsız dedi ki...

Sen kimsinki seni inandırim. Kimi tutarsan tut hala bir nick bulamadın sana göre bir nicim var 'ALINGAN' bu kadar anlıyorsan bilgisayarların IP numarasına bak okk..

turan dedi ki...

MERABA ARKADAŞLAR. SİZLERDEN KÜÇÜK BİR RİCAM VAR.SİTEYE BUGÜN YENİ GİRDİM.AMA YAZILANLARDAN PEK HOŞNUT OLMADIM.LÜTFEN BU YORUM SAYFASINI ER MEYDANINA ÇEVİRMEYELİM.BURADA GEREK YARIŞMACILARA GEREKSE YORUM YAPAN İNSANLARA KÖTÜ SÖZLER YAZMAK HİÇ KİMSEYE YARAR GETİRMEZ.YORUMLARIMIZI YAZILAN YORUMLARA GÖRE DEĞİL DE BU GENÇLERİN SESLERİNE VE SAHNEDEKİ PERFORMANSLARINA GÖRE YAPICI BİR ŞEKİLDE YAPALIM.YANİ SAHNE PERFORMANSLARINA GÖRE YAZALIM.BÖYLE YAPARSAK SANIRIM KİMSEYİ KIRMAMIŞ OLURUZ.
ŞUNU BİLELEİM Kİ ORADAKİ ELENEN VE HALA DEVAM EDEN YARIŞMACILAR BİNLERCE KİŞİNİN ARASINDAN SEÇİLMİŞ İNSANLAR.YANİ HEPSİNİN KENDİNE ÖZGÜ BİR SESİ VE YORUMU VAR.HEPSİ MÜZİKLE YATIP MÜZİKLE KALKIYORLAR.BENCE YORUMLARIMIZLA KİMİN SESİNİ BEĞENİYORSANIZ ONA DESTEK OLALIM.KAVGA ETMEYELİM.BÜTÜN YARIŞMACILARA BAŞARILAR DİLERİM.İŞALLAH HEPSİ KENDİSİNİ BİR YERLERE GETİRECEK PERFORMANSLARI SERGİLER.
ÖMERİN ENİŞTESİ TURAN.

Adsız dedi ki...

Ben şimdi çıkıyorum yarın devam ederiz bayyy

Adsız dedi ki...

gharbiden sidik yarışına dönmüş. ömerin yapmacıklığını ve göz kapağı kaslarının kuvvetini konuşurken nereye gelmiş. bu arada fanatik ömer hayranı arkdş ismisiz nedir. burda car car her ömer karşıtlarına cvp veriyosun, bir arkdş da demiş nöbettesin yani pc başında. bir nick yazda sana yazdığımızı anla. biz bile nick le giriyoruz sen ömer ömer diye göklere çıkıyosun, arada kaynamayı tercih ediyosun galiba. uydur bişey TC kimlik numaranı yaz demiyoruz.

Adsız dedi ki...

İyi geceler öncelikle.. hayranı olduğum yada mesaj attığım birisi yok sadece merak ile okudum yazılanları ve inanın çok komik... gerçekten inanılmaz komik. şimdi siz burada kişiye ailesine yada yaptığı işe hakaret ederseniz o kişi elenecek mi... açık olmak gerekirse zaten ekranda izliyoruz ve insanlarda buna bi şekilde mesajları ile destek veriyor... inanıyorum ki bi ailenin yada 30 40 kişinin attığı mesajla kimse bu yarışmada birinci olamaz. demek ki ne derseniz deyim ne kadar çamur atarsanız atın... Hani var ya bi atasözü GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMIYOR. aslında hakaret edip küçük düşürdüğünüz kendiniz. İnsanlar layık oldukları lafları başklarına söyler ...

Adsız dedi ki...

ömer akademi türkiyeye uyumuyla ses tonuyla tavırlarıyla akademi türkiyenin en basarılı öğrencileri arasında yer alıyor ben muratın kuzeni quruR
"öMER MURAT EL ELE HEP BERABER FİNALE"

Adsız dedi ki...

sen ne densız bır kurbagacıkmıssın ya..bırde ısın gucun yok akşamda oturmus semra gıbı bır koylu guzelıyle ardayı cekıstırıyosun..ona buna yapmacık dıyene kadar kendı tutumunun ekranlardan nasıl gorundugunu bıle farkında degılsın..arda ıkı hafta bırıncı oldu ama haklı yere ama haksız yere senle beraberkende ılk uce gırdı senı tebrık etmek ıcın elını uzattı cocugun elı bıle havada kaldı bır artıst tavırlar allah askına ya son derece kalıtesını dusurmus bır akademı turkıye yarısmasında kotunun ıyısı oldun kı bana gore onu bıle olamadın..once adam olun..erkek gıbı olun..etrafına toplamıssın uc bes kısı kendın gıbı calamadıgın gıtarın olmayan sesınle..ya sımdı bırılerı der kı bana ızleme ozman sevdıgım ıkı uc kısı var onalrı gormek ıstıyorum ama cocuk heryerde ya..sureklı sarkı soyluyor ve ben tvnın sesını kısıp dıyer yarısmacıların goruntulenecegı anı beklıyorum..uff tamam bugunlukte stresımı attım..:))ama yazık kı o kırpıstırmıs oldugun gozlerıne hala ama hala gıcık oluyorum:))

Adsız dedi ki...

KARALAYIN BAKALIM NEREYE KADAR SÜRECEK BU BOŞ İŞLERİNİZ.ÖMER ARDAYI KARALAMIYOR.SEMRA GELİP ÖMERLE KONUŞUYOR.GİTAR ÇALMASINI BİLMİYOR DEDİĞİN İNSAN ESKİŞEHİRDE ÇALIYOR.BEN ONU ÇOK DİNLEDİM.ARTIK KARALAMA.ELBETTEKİ SÜREKLİ ŞARKI SÖYLEYECEK.ORASI MÜZİK AKADEMİSİ YA.DEMEK Kİ SÜREKLİ ÇALIŞIYOR.DİĞER ZAMANLARDA DA EVDE O BEĞENMEDİĞİN ARKADAŞLARIYLA NEŞELİ BİR ORTAM YARATMAYA ÇALIŞIYOR.

Adsız dedi ki...

NE DENSİZLİK YA ORAYA GİREN ARKADAŞLARIMIZI KARALAYIP KENDİNİZİ UTANÇ DÜŞÜRMEK YERİNE OTURUP TEKRAR TEKRAR DÜŞÜNÜN NE YAZACAĞINIZI ÇÜNKÜ SAÇMA SAPAN ŞEYLR YAZIP İÇİNİZİ BOŞALTMIŞ GİBİ DAVRANIYOSUNUZ...AMA BOŞALTMAK İSTEDİĞİNİZİN ÇOK DAHA FAZLASINI BOŞALTIYOSUNUZ.ÇOK AYIP GERÇEKTEN YARIŞMACILAR ER YADA GEÇ ÇIKIP BU YAZILARI OKUYACAKLAR O ZAMAN NE DÜŞÜNECEKLERİ HİÇ UMRUNUZDA DEĞİL...YAZMIŞ OLMAK İÇİN YAZMAYIN EĞER BİR KEZ DÜŞÜNÜP YAZIYOSANIZ BU YAZILARI İKİ KEZ DÜŞÜNÜN SORA YAZIN...

Adsız dedi ki...

gıtar calmasını bılmıyor dedıgım ınsan eskısehırde calıyor..yani??Bu nasıl bır degerlendırme kı?:))Calıyorsa calıyor napıyım ısterse 20 yıldır pıyasada calısıyor olsun ben begenmıyorum ve okadar guzel gıtar calan arkadaslarımn ıcersınde kı onlarda antalyada calıyor:))senın degerlendırmen gıbı..cok daha kotu bu cocuk ..semra gelıp neden omerle konusuyor??daha once aralarında bu konunun bol bol dedıkosunu yaptıkları ıcın..neyse ben kendıme soz verdım basta cvp vermeyın bana bosuna kaıle bıle almam ılk ve son kez yazıyorum bunu..canım nasıl ısterse ne ısterse onuda yazarım..byeee

Adsız dedi ki...

TEKİLA EĞER KARALAMA YAPARKEN KALEMİN BİTERSE SÖYLE SANA BİR DÜZİNE GENDEREYİM. I I I I I I I I I I I I .DAHA RAHAT KARALA.ARTIK KALEMİN ÇOK.YAPICI YORUMYAP.
ÖRNEĞİN, BUNLARI BUNLARI TAPMAZLARSA İYİ OLUR DİYE.SADECE ÖMER İÇİN DEĞİL HEPSİ İÇİN YAPICI OLALIM.ŞUNU BİLELİM Kİ BURADA BİRİLERİNİ KARALADIĞIMIZ ZAMAN ONUN SMS LERİNİN SAYISI DÜŞMEZ.
ZATEN SMS ATANLAR GENELDE O İNSANLARI TANIYAN KİŞİLER.

Adsız dedi ki...

Hayatın bütün güzelliklerini gör...
Hiçbirşey için üzülme...
Kırılsanda ağlama...
Bir gün sevdiğinden ayrılsanda,
Hayatı gözyaşların ile sevindireceğine,
Gülüşünle cezalandır...
boşver ömer abi bu kendini bilmezleri biz sen çoook seviyoruzzz ve hep arkandayız=)

Adsız dedi ki...

ÖMERİMİZE;
EVET KANKAM.BU HAFTAKİ PERFORMANSINI TÜM TÜRKİYENİN GÖRMESİNE YAKLAŞIK 3 SAAT KALDI.YİNE HER ZAMANKİ GİBİ HARİKA BİR PERFORMANS SERGİLEYECEĞİNİ BİLİYORUM.YİNE SENİ İZLEYENLERİN GÖNÜLLERİNDE TAHT KUR.BÜTÜN KALBİMLE YANINDAYIM.DUALARIM VE SMS LERİM SENİNLE.

Adsız dedi ki...

Ömerin yine bu akşamda 3 5 bini geçmeyecek tanıdıklarının kalbinde taht kuracağına eminim.

Adsız dedi ki...

CANIM BENİM HERZAMAN YANINDAYIZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ DİYORUM YA HER HAFTA VERİYORSUN SEN GEREKEN CEVAPLARI.. ONUN İÇİN ŞU ANA KADAR YORUM DİYEMEYECEGİM SADECE KARALAMAK İÇİN CANINI DİŞİNE TAKAN ARKADASLARA YİNE CEVAP YAZMAYACAGIM.. SEN O GUZEL ÇİZGİNDE İLERLEMEYE DEVAM ET.. BİLİYORUM Kİ SEN ZATEN YAPICI ELEŞTİRİLERİ GÖZÖNÜNDE BULUNDURAN VE SANA YARARI OLMAYAN SÖZLERİ YANİ KARALAMALARI GÖZARDI EDİP EN GÜZEL CEVABINI EMEĞİNLE VEREREK O GÜZEL ÇİZGİNDE YURUMUYE HERZAMAN DEVAM EDECEKSİN.. SENİ SEVİYORUM BİTANEM ... ABLAN ÖZNUR...

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar siz nekedar karalama yaparsanız yapın ömer kişiliği'ile farkını koyuyor.kendine ve sesine olan güveni onu akademi türkiyedeki yerini belirliyor yani (birincilik).benim diyeceğim şu biraz kişilik sahibi olun insanların idealerinin peşinde koşmasını bukadar yargılamayın sizden iyi olanlarıda karalamak yerine onları örnek alın. :) :)kamil aliev

Adsız dedi ki...

İŞTE GERCEK CEVAP... BİTANEM BENİM CANIM KARDEŞİM SENİ SEVİYORUZ.. HAFTAYA YİNE HAFTA BİRİNCİSİ OLACAKSIN VE O KÖPRÜYÜDE GECECEKSİN... HERZAMANKİ GİBİ BU GECEDE MUKEMMELLİĞİNİ KANITLADIN... ablan öznur

Adsız dedi ki...

ömer haftaya o köprüden gececek.. ve bazılarının dediği gibi sadece smslerle değil performansının mukemmelliğiylede bir numara oldugunu ispatlayacak.. YOLUN ACIK OLSUN ÖMER

Adsız dedi ki...

Ömer eğer birinci olursa sadece sizin birinciniz olacak bu halkın birincisi değil.Eğer albüm yaparlarsa sadece siz alacaksınız birkaç ay idare edecek şarkıları sonra unutulup gidecek.Çünkü ömerde yıllarca piyasada kalacak potansiyeli göremiyorum.Ömer taraftarları çok kontör harcıyor.Yarışmanın sonuna kadar idare eder umarım attığınız oylar.Bir yerde tıkanırda sms atamaz duruma gelirseniz.Ömerde orda bitmiş demektir.Ayrıca yarışmada 3 hafta üst üste kırmızı koltuğa oturtulup elenmek üzere kalan 2 kişi arasında olanların direk elenmesi gerektiğini düşünüyorum.Çünkü Arda kimle kırmızı koltukta bırakılırsa diğeri elenecek gibi görünüyor.Ne kadar mantıksız birşey.Arda nasıl hala yarışmada kalmaya devam edebilir.Ömer de aynı duruma gelse Ömerin yanında kim varsa o elenir.Ayşegiller arda kırmızı koltuktayken Ayşegülün gitmesi mantıklı bişey mi sizce.Ömer haftaya birinci olamıcak kurallar gereği.Böylece büyük ihtimal ya Arda birinci olacak ya da murat veya sevcan.Allahım ardanın evde olmasına hala inanamıyorum ben.Yarışma kurallarının tamamen değiştirilmesi lazım.Muratın da evde olmasına inanamıyorum.Hatta binlerce kişinin arasından ardanın muratın erdalın ve ömerin nasıl yarışmaya alındığına da inanamıyorum.O kadar insanın arasından bunlar seçilerek alınıyorsa yarışmaya demek ki türkiye de artık ses yarışması yapıla yapıla yarışmaya girmemiş insan kalmamış.Bu tür yarışmalara ara verilmesinin zamanı da gelmiş demektir.En az 5 6 sene beklemek lazım ki yani nesil biraz yaş alsın ve güzel sesler çıksın aralarından.Ardanın ve ömerin birinci seçildiği bir yarışma müzik ve ses kalitesi olarak Türkiye adına bir ayıptır bence.O jürüdeki insanlar önemli yerlerdeler, özellikle müzikle alakalı olanlar utanmalılar bu yarışmanın şuanda bu halde olması yüzünden.Yazıklar olsun Metin Özülküye Ayşegül aldinçe ve Burcu güneşe....Yarışmanın reytingi hergeçen hafta düşüyor.Sonuna doğruda ömerin ve ardanın yakınlarından başka seyreden kalmıcak.Kendi kendinize izlersiniz artık.Ve yarışma bitince de kim birinci olursa yapılan ve yapılacak masraflara yazık olacak.O paralarla keşke müzik adına daha faydalı şeyler yapılabilse.Daha yetenekli çocuklarımızın yetiştirilmesi için harcansa.Çok yazıkkkkk çok yazıkkkkk.

Adsız dedi ki...

bu 5. haftada ömer efendi gitarı yardırdı be :D insanda biraz utanma arlanma olur. halkı kandırıyorsun resmen. alt yapıdaki gitar soloyu çalıyomuş gibi yapıp beleşe konmaya kalkıyosun. kendini bi şekilde gitar çaldığına inandrımışsın ama asıl sorun bu milllet de seni harbi harbi gitar çalıyo zannedecek. yapmacık olduğun açık, ama bu sahtekarlığa giriyo ! . .

Adsız dedi ki...

YA YETER ARTIK..ÖMER YILLARDIR GİTAR CALIYOR.. BEN ABLASIYIM DAHA MI İYİ BİLECEKSİNİZ BENDEN... LÜTFEN ARTIK BİRAZ SAYGILI OLUN.. BİZİM BASKA BİR YARIŞMACIYA SAYGISIZ BİR İFADE KULLANDIĞIMIZI GÖRDÜNÜZ MÜ HİÇ.. BEN HER HAFTA STUDYOYA GİDİYORUM VE BİR YARIŞMACIYI ALKIŞLAMADIGIMIZ ZAMAN ÖMER GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKIYOR ALKIŞLAYALIM DİYE.. ANLAYIN ARTIK ÖMERİN SAGLAM KİŞİLİĞNE MUKEMMEL YETENEKLERİNE KÖTÜ SÖZLER SÖYLEYEREK ZARAR VEREMEZSİNİZ İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNİ DE ETKİLEYEMEZSİNİZ.. BEN ÖZNUR ÖMERİN ABLASI...

Adsız dedi ki...

biz Akademinin evden yayın saatlerinin geri alınacağını beklerken bugün kanal 1in yayın akısına baktığımda şok oldum..Çünkü cuma aksamı yarışma gözükmüyor...(isterseniz sizlerde bakabilirsiniz) Yarışmayı sanırım pazar gün öğlen 15.30'a almıslar...Kanal 1 nasıl oluyor da gündüz yaptığı eğlence programlarıyla bu kadar kaliteli bir yarışmayı bir tutar anlamıyorum.Zaten yarışma kanal 1'e geçti kalitesi düştü bence
Bu yarışmanın saatleriyle günleriyle sürekli oynayıp duruyorlar.Ama artık yeter bana göre hepimiz sesimizi duyurmalıyız...Şikayetlerinizi bu adrese yazarak sesinizi duyurabilirsiniz

http://www.kanal1.com.tr/izleyicitemsilcisi.php

Adsız dedi ki...

Ömer'in ablasına yazıyorum.Madem bu tür yorumlarla Ömere hiçbir zarar gelmez neden çıkıp bu yorumları yazanlara yeter artık diyorsunuz.Bırakın da istedikleri kadar yazsınlar.Hem bunların başınıza geleceğini baştan biliyor olmalıydınız.Ömeri haketmediği halde eve sokarken ve halkın tercihini yansıtmayan oylarla birinci yaparken düşünecektiniz bunları.İnsanlar daha çok hakedenleri gördükçe bu duruma katlanamıyorlarda bu duruma gelip bu yorumları yazıyorlar.Bu yüzden lütfen siz de onların yorumlarına saygı gösterin.

Adsız dedi ki...

KUSURA BAKMAYIN AMA...
ÖMER HAKKINDA YAPTIĞINIZ BU YORUM İÇİN ÖMERİN ABLASI OLMAMIZA GEREK YOK.NASIL OLURDA HAK ETMİYOR DERSİN.JURİ ÜYELERİ BİLE İYİ Kİ HALK SENİ SEÇMİŞ DERKEN SEN NASIL OLURDA HAK ETMEDİN DİYORSUN.KARALAMA YAPARKEN BİRAZ YAZDIKLARINI TART.BU YAZDIKLARINA KİMSE İNANMAZ.YANİ ÖMERİN AİLESİ ÇOCUKLARININ BAŞARILI OLMASI İÇİN SMS ATMASINLAR MI?DİĞER YARIŞMACILARIN YAKINLARI KENDİ ÇOCUKLARI İÇİN SMS ATMIYORLAR MI?AYRICA ÖMERİN ALDIĞI SMS LER SADECE AİLESİNDEN OLDUĞUNU SANMIYORUM.ÖMERİN HAYRANLARI VE SEVENLERİ VAR.AYRICA YENİ YENİ HAYRANLARI DA BU YARIŞMAYLA BERABER OLUŞUYOR.
ÖMERİN BAŞARILI OLMAK İÇİN EVDE VE AKADEMİDE ELİNDEN GELENİ YAPIYOR. BİZLERDE EVDE KALMASI İÇİN HER ZAMAN SMS ATACAĞIZ.BİR DE HALKIN TERCİHİ DEĞİL DERKEN NEYE GÖRE SÖYLÜYORSUN MERAK ETTİM.YOKSA SOKAĞA ÇIKIP 5000 KİŞİYE Mİ SORDUN?
İKİ HAFTA BİRİNCİ OLDU.ONDAN ÖNCE İKİNCİ OLDU.İLK HAFTA BİRİNCİ OLARAK EVE GİRDİ.SAHNEDE HARİKALAR YARATIYOR.PERFORMANSI ÇOK İYİ.BUNU HEM BEN SÖYLÜYOR VE GÖRÜYORUM HEM DE JURİ ÖMERE SÖYLÜYOR.EVDE ÇOK GÜZEL BİR ANLAŞMA İÇİNDE.ARKADAŞLARI İLE ÇOK İYİ GEÇİNİYOR.BU NASIL YORUM YA...
YALAN SÖYLESEN BİLE DOĞRU YALAN SÖYLE.
ÖMER BU KELEME OYUNLARI İLE OY KAYBETMEZ.DEĞERİNİ HİÇ KAYBETMEZ.SAYGILAR.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar akademi türkiyenin yayın saati pazar 15.30a alınmış.çocukları çok yıpratıllar şıkatetlerınızi hemen yazın kanala ve canlı yayında ortalıgı birbirine katalım ayıp ya ayıp vallahi...

Adsız dedi ki...

yarışmanın pazar değil cuma 21.00 da olması için hepimiz yazı yazalım.ben yazdım.çarkıfelek pazar günü akşam olsun.insanlar pazar yani tatil günlerinde hem de 15.30 da bu proğramı izlemezler.herkes kanal 1 e bu şekilde yazı iletsin arkadaşlar.

Adsız dedi ki...

ewet bende öyle düşünüyorum..canlı yayın cuma günü ana haber bülteninden hemen sonra yayınlansın..bu konu hakkında hemen harekete geçelim..yeter artık kukla yaztılar izleyenleri, yarışanları...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar gördunuz mu yarışma pazar gunu 15 30 a alınmış bu kanal napıyo allah aşkına şıkayet edın bişeyler yapın böle şaçmalık mı olur arkadaşlar kım ızler pazar gunu bu yarışmayı o saatte bışeyler yapsınlar bence.

Adsız dedi ki...

BU YARIŞMAYI VE YARIMACILARI SEVENLERE SESLENİYORUM YAYIN BU YAYIN SAATLERİYLE BU YARIŞMA BURADA BİTER.KANAL 1 SAYFASINDA İZLEYİCİ TEMSİLCİSİNİ MAİL YAĞMURUNA TUTALIM HEM 24 CANLI YAYIN HEMDE PROGRAM YAYIN SAATİ İÇİN ŞİMDİ TÜM AKADEMİ SEVENLER AYRIM YOK BİRLİK OLALIM

Adsız dedi ki...

valla ben bu gerek yayın saati için gerek program saati için kanal 1'e hergün mail atıyorum ama su ana kadar hiç birini dikkate almadılar görüldüğü zere insallah bu sefer bizler kazanırız da tekrar eski gününe alırlar yarısmayı hakkaten kukla yaptılar hem bizleri hem yarışmacıları ne yapmaya çalısıyor bu kanal 1 hadi arkadaslar şimdi gerçekten birlik olma zamanı....

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR 02164740222 NUMARASINI ARAYARAKTAN YARIŞMACILARIN HAKLARI YENILIYOR HAKSIZLIGIN ÖNUNE GEÇELIM. PAZAR GUNU 15 30 A ALINMIŞ YARIŞMA BU SAATTE HIÇ KIMSE IZLEMEZ ARAYIN BU NUMARAYI ŞIKAYETLERINIZI DILE GETIRINIZ LUTFEN.

Adsız dedi ki...

02164740222 NUMARALI TELEFONU ARAYARAK KANAL 1' ULAŞABİLİR VE ŞİKAYETLERİNİZİ DİLE GETİREBİLİRSİNİZ YARIŞMACILARIN HAKLARI YENILIYOR HAKSIZLIGIN ÖNUNE GEÇELIM. PAZAR GUNU 15 30 A ALINMIŞ YARIŞMA BU SAATTE HIÇ KIMSE IZLEMEZ ARAYIN BU NUMARAYI ŞIKAYETLERINIZI DILE GETIRINIZ KİLİTLEYELİM TELEFONLARI ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI

Adsız dedi ki...

AKADEMİ TÜRKİYE YAPIMCILARINI VE KANAL 1'İ
PROGRAMA VEREMEDİKLERİ DEĞER İÇİN PROTESTO EDİYORUZ.
TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ



ABDULLAH
AÇELYA
ADA
ADEM
YUNUS
YUNUS EMRE
YUSUFCAN
YÜCEL
ZEHRA
ZEMZEM
ZEYNEP
ALİRIZA
SEVGİ
SEVGİN
SEVİ
SEVİM
SEYFETTİN
SEZİN
SİBEL
ARYA
ASENA
ATA
ATAALP
ATAHAN
ATAKAN
YAREN
YASEMİN
YASİN
YAŞAR
YEŞİM
AYDAN
AYDAN
AYDIN
AYHAN
BARKIN
BARTU
BAŞAK
BATU
AYŞE
AYŞEGÜL
AYŞENUR
AYŞIN
AZRA
BADE
BALKİ
BANU
BATUHAN
BATURAY
ASLI
BEGÜM
BELGİN
BELİZ
BENAN
MEHMET
MEHMETCAN
MERİÇ
MERT
MERTAY
BERTUĞ
BESTE
BETÜL
DİDEM
DİLA
DİLAN
DİLARA
DİLAY
DİLEK
BORA
BUĞRA
BURAK
BURCU
BURÇE
BURHAN
BURKAY
BUSE
BÜŞRA
CAN
CANBERK
CANDAN
CANER
CANSIN
CANSU
CANSUNUR
CEM
CEMRE
CENGİZHAN
CENK
BARIŞ
CEYDA
CEYHUN
CEYLİN
CİHAT
ÇAĞAN
ÇAĞATAY
ÇAĞLA
ÇAĞLANUR
ÇAĞLAR
ÇAĞRI
ÇAYAN
DAĞHAN
DAMLA
DEFNE
DEĞER
ALP
ALPER
ALPEREN
ALTAN
ALTUĞ
ANIL
DİCLE
DİDAR
ECECAN
ECEM
ECENAZ
ECENUR
EDA
DOĞA
DOĞAÇ
DOĞUHAN
DOĞUKAN
DORUK
DUHAN
METEHAN
METİN
MİNA
MİRAÇ
MİRAY
MUHAMMED
MURAT
MURATCAN
EFSANE
EGE
BENSU
BERFİN
BERFU
BERİL
ELİZ
EMİN
EMİR
EMİRCAN
EMİRHAN
EMRE
EMRECAN
ENES
ENGİN
ERAY
ERDALCAN
FATMA
FEHMİ
FERHAT
FEYZA
FİKRET

ESER
ESRA
EYLEM
EYÜPCAN
EZGİ
FARUK
FATİH
ERDİNÇ
EREN
ERGUN
ERHAN
ERİM
FİLİZ
FURKAN
GAMZE
GAMZENUR
GİZEM
GONCAGÜL
BEYTUR
BEYZA
BİCEM
BİLAL
BİRTAN
BOĞAÇHAN
GÖZDE
GÜLBÜKE
GÜLCE
ERDEM
KADER
KADİR
KARDELEN
KERİM
KEZBAN
ERKAM
HALİD
HALİL
HALİLİBRAHİM
HALİS
HAMİT
GÜLÇE
GÜLİSTAN
GÜNEŞ
GÜNEY
GÜRKAN
HÜLYA
HÜSEYİN
HÜSEYİNCAN
İDİL
İLAYDA
ILGAZ
ILGIN
İLKAY
EGECAN
EGEMEN
EKİN
ELANUR
ELÇİN
ELİF
İREM
IRMAK
ISITAN
IŞIK
IŞIL
IŞILAY


ITIR
İZEL
İZZET
KAAN
KIVANÇ
KIVILCIM
kız
KUBİLAY
KUMSAL
KUTAY
KÜBRA
LAL
LARA
LEVENT
MAHMUT
MERVE
MERVENUR
MUSTAFA
NADİDE
NAZ
NAZİFE
NAZİRE
NAZLI
OĞUZHAN
OKAN
OKAY
OKTAY
OLCAY
ONUR
NEVAL
NEVZAT
NİHAN
NİHATCAN
NİL
NİLSU
NİLÜFER
NİSA
NİSANUR
NOYAN
NUR
NURBANU
OĞULCAN
OĞUZ
ÖZGÜR
ÖZLEM
ÖZNUR
PELİNSU
PINAR
RABİA
ONURCAN
ONURHAN
ORHAN
OSMAN
NEBİ
NECMETTİN
NECMİ
NEHİR
NEJAT
ÖZGE
ÖZGÜN
MELİS
MELİSA
MELTEM
SEDA
SEDANUR
SAADET
RAİF
RAMAZAN
RANA
RECEP
RENAN
RUŞEN
RUTKAY
RÜYA
SAAZA
SAFA
MEHTAP
MELİH
MELİHCAN
MELİKE
SEDAT
SEDEF
SELAY
SEMANUR
SEMİH
SEMİHA
SEMİNA
SENA
SERAY
SERDAR
SERHAN
SERHAT
SERKAN
SERRA
SETANAY

SİMAY
SİMGE
TAYLAN
TOLGA
TOYANÇ
TOYGUN
SONER
SU
SUDE
TAHACAN
TAHSİN
TALHA
TARIK
SUZAN
SÜLEYMAN
SÜMEYYE
ŞAFAK
ŞENAY
ŞEVVAL
ŞEYMA
ŞİVA
ŞUEDA
ŞULE
ŞÜKRÜ
TAHA
SELÇUK
SELÇUK
SELEN
SELİM
TARKAN
TAYFUN
SUDE
SUDEM
SULTAN
YİĞİTCAN
TUĞBA
TUĞBERK
TUĞÇE
TUNA
TUNAHAN
TUNGA
TUTKU
TÜRKAN
UFUKCAN
UĞUR
UĞURCAN
UĞURKAN
ULAŞ
UMUT
UMUTCAN
SELCEN
SİNAN
SİNEM
SIRRI
YONCA
SELİMCAN
SELİN
YALMAN
YAPRAK
SİMİN
YİĞİT