Akademi Türkiye Erdal 2. Performans Videosu

Erdal Sönmez 2. hafta canlı performans

Performans Şarkısı: Cennet
Performans Tarihi: 18 ocak

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Jüri üyeleri de söylediler erdal 2 hafta da zor parçaları seçti.Ama yine de iyi okudu.Onun böyle bi kaygısı yok çünkü o gerçek bi müzisyen.Çok güzel okudu bence tebrikler.

Adsız dedi ki...

bence erdal bu hafta çok iyi okudu ve herşeyi ile mükkemeldi kırmızı koltuğa oturmasına çok şaşırdım ama bu haftanın en iyisi oydu eminim daha başarılı olup bu işi sonuna kadar götürecek...bütün urfa seninle ERDAL

Adsız dedi ki...

Romantik prens, slow duygusal parçalar ancak bu kadar güzel okunabilir.Bayılıyorum sesine yaaaa.Bi de çok tatlı bi yüzün var fragmanlarını da izledim.Bu yüzü yarışmadan sonra da ekranlarda sürekli göreceğimden şüpem yok.

Adsız dedi ki...

bence erdal süperdin en azından müzigini dinliyince uyudugumuz ardanın sesinden ve yorumundan iyiydi o koltuga en son sen semra olmalısınız;) başarılar size umarım elenmezsinde senide türkiye görür ...

Adsız dedi ki...

Erdal ne olur üzgün durma.Neşeli halin çok güzel.Bu bir yarışma herşey olabilir.Özellikle erkek adayların aralarında yaptıkları oyunlar çok güzel.Bunların başında Erdal da var.Onları izlerken çok eyleniyoruz.Ama ben inanıyorum bu hafta herşey değişecek sizleri daha çok izleyecez.

Adsız dedi ki...

İşte gerçek jüri oyunu kullandı.Tebrik ediyorum Erdal hak ettiğin değeri aldın.Yine oturdun o koltuğa ama bu defa hocaların seni kaldırdı; çünkü bütün seyirciler gibi hocaların da senin ne kadar çok çaba sarfettiğini gördü.Jürinin seni o koltuğa oturtmasının nedeni sanırım 2. performansını çok iyi gösterememiş olmandı.Ama o kadar heyecandan sonra, bir gece de aynı sahnede iki parça okumak kolay olmasa gerek.Sesindeki rahatsızlık da farkediliyordu.Erdal en az iki hafta daha o sahnede şarkı söyleyecek ama Yüksel Aytuğ'un ''kalırsan eyer'' sözü hiç hoş değildi.Emek verenlerin azimlerini yıkmayın..Her ne kadar kişisel sorunun beni ilgilendirmez desede son sözüyle bunu yansıttı.Umarım daha çok mücadele verir ve daha başarılı olursun.Seni o sahnede ve o evde her halinle görmek istiyoruz.

Adsız dedi ki...

yaşa erdal iyi gidiyorsun.böyle devam et,hak ettiğin yeri bulacaksın.

Adsız dedi ki...

ERDAL YETER ARNTIK FAZLA ŞANSINI ZORLAMA KENDİ KENDİNİ ZORLAMA O YARIŞMADA EN İYİ ÜÇ SES VAR
1-ELİF
2-BAHA
3-GÜLLİZAR
SENİN ARTIK ELENMEN LAZIM GEÇ BİLE KALINDI...

Adsız dedi ki...

gelde sen ele canım.buna gücün yetiyorsa tabi,yoksa jüriden birinin akrabasımısın.kendini tanıtta biraz dertleşelim BE GÜLÜMMM.eleştireceğine çıkta sen söyle o sahnede yemedi değilmiii.

Adsız dedi ki...

dediğin güllizar bu hafta gidici sıralamayı yanlıs yazmıssın
1.ÖMER
2.MURAT
3.BAHADIR-ERDAL ARASINDA..

Adsız dedi ki...

Arkadaşım izlemedin galiba Deryayla dertleşirken söyledi ideali uğruna senelerdir ailesinin özlemini çekiyor.Azimli insanlar kolay kolay yılmaz.Aslanlar gibi dimdik ayakta.Hatta koltuk sıkıntısını yansıtmayan tek yarışmacı.Örnek alınacak bir genç bence.Diğerlerini bilemem ama Erdal sadece sesi için değil,müzik başarısı içinde oraya girdi diye düşünüyorum.Youtube deki bestelerini de çok beyendim.O evde en azimli yarışmacılar Erdal Ömer ve her ne kadar abartmış olsa da Sevcan.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Azimli,çalışkan,başarılı pırıl pırıl bir gençlik---aylak, boş gezen, topluma zararlı bir nesil asla...

Adsız dedi ki...

Tüm yarışmacılara başarılar.Erdal çok sempatik ve tatlısın, azmine hayranım.Bende 3 senedir ailemden ayrıyım izledim seni içim acıdı:( herşey sevdiklerimiz için.Tüm sınıf arkandayız.Ayrıca ev içindeki şakalarınızı izlemek çok güzel çok eylenceli.Sevcan kendini askerde sanıyor galiba.Ama bence bu kadar takmasın yayın saatlerinden belli onların size verdikleri değer.Eylenmenize bakın.Biz akademiyi çok seviyoruz.Sevcan ilk günlerine geri dön abartıyorsun.

Adsız dedi ki...

allahtan bu hafta koltua oturmadın erdal.sanırım artık jüri üyeleri biraz da olsa sesle ilgilenmeye başladı...senin sesin ordaki birçok kişiye bin bsar sen sesinle duruşunla sanaççı olduğunu kanıtlıyorsun zaten..sen kendine güven yeter olurda o yarışmadan elenirsen dışarda sana güvenen seni bekleyen ve sesine hayran olan birçok hayranın var..kalbimiz ve oylarımız seninle...