Akademi Türkiye Murat


Akademi Türkiye - Murat Özel

86 Ankara doğumlu, fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi seviyor.
BARLARDA GİTAR ÇALIYOR VE ŞARKI SÖYLÜYOR. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME 2.SINIFTA OKUYOR BİR DÖNEM ŞAN EĞİTİMİ ALMIŞ.

İlk performans şarkısı: Arnavut kaldırımları
Performansını Burcu Güneş yorumladı.

Murat yazıp 3727'ye yollayarak yarışmacıyı destekleyebilirsiniz.

370 yorum:

Adsız dedi ki...

bir insan da bukadar mı star ışığı olur.
ilk çıkışını gördüğüm anda dedimki budur işte türkiyenin yeni starı.
duruşundan ,bakışından , sesinden bence 10 numara. ve bu yarışmanın 1.si MURAT olacak

SERPİL ÇAKMAK

Adsız dedi ki...

TÜRKİYE BENCEDE YENİ STARINI BULDU.
BENDE ÇOK BEĞENDİM.HARİKAYDI.BU YARIŞMAYI MURAT KAZANMALI VE KAZANACAKTA. DÜN İZLERKEN BUNU HİSSETTİM VE GÖRDÜM KİMSENİN GÖZLERİNDE O STAR IŞIĞINI GÖREMEDİM EN GÜZEL MURAT A YAKIŞIYOR OYLARIM VE DUALARIM MURATLA.....

KEMAL KARATAŞ

Adsız dedi ki...

Akedemi Türkiyenin 2.Starı Kesinlikle Murat Olacak.Sahneye bukadar yakışan ve bu kadar rahat süper bir performans sergiledi bencede murat akedeminin vazgeçilmezlerinden olacak Murat sonuna kadar arkandayız FOREVER MURAT oylar MURATA

Adsız dedi ki...

Ewt Murati 10 senedir tanıorum ve 10 senedir onun bi şekilde insanlari kendine hayran birakacagini biliodum.Dünde en güzel performans murattaydi.Dualarimizi ve oynalarimizi eksik etmeyelim..

Adsız dedi ki...

canım kuzenım murat arkadaşlar kuzenım dıye demıyorum ama gerçekten dunun yıldızı murattı çok guzel bır performans ve sahne rahatlıgıyla çıktı star ışıgını onda onu tnıdıgımdan berı hıssetmıştım cnm kuzenım ben aılen ve arkadaşların hepımız arkandayız arkadaşlar muratçı olarak burda toplanalım ve destegımızı eksık etmeyelım

Adsız dedi ki...

murat çok ıyıdı akademının yenı starı murat arkandayız

Adsız dedi ki...

akademı turkıye erkeklerde en ıyısı murat oldugunu duşunuyorum ve eger oradana bı star çıkacaksa bu murat olacaktır destegımızı eksık etmeyelım arkadaşlar hadı kızlar oy vermeyı unutmayın

Adsız dedi ki...

muratı destekleyenler murat yazıp 3727 ye oy göndermeyı unutmayın oylarınızı destegınızı beklıyoruz hadı muratı kazandırmaya.

Adsız dedi ki...

bi insan bu kadarmı süper olur ya
en büüyk murat başka büyük yok
süper yaaaaaaa

caGRi dedi ki...

Su dünyada murati tanıan en iyi insan benim bende biliorum ki yeni star MURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Adsız dedi ki...

gerçekten erkeklerde en iyi idi haydi şimdi destek zamanı

Adsız dedi ki...

ya şarkic olmasa mam iyi manken olur ondan

Adsız dedi ki...

ya şarkic olmasa mam iyi manken olur ondan

Adsız dedi ki...

murat gerçekten iyi ama 1. arda olacak kusura bakmayın.Ayrıca arda yı tanımıyorum. akademi türkiye 1 in birincisinide tahmin etmiştim.

Adsız dedi ki...

ardada kımmış be muratın yanında zaten hem ıyıse arda bırıncı olur ama en ıyısı benım kuzenım murat murat bızım starımızdı ve artık turkıyenın starı olacak butun oylar yakışıklı kuzenım ve sesi en ıyı olan yarışmacı adayı muarata gelsın

Adsız dedi ki...

arkadaşlar murat yazıp 3727 ye mesaj atmanızı ıstıyorum çunku gerçekten hakedıyo sahneye en yakışan kışı o murat akademının bırıncısı olmalı dıyen forum sayfamıza ılgı göstersın ve desteklerınızı beklıyoruz

Adsız dedi ki...

murat supersınnnnnnnnnnnn arkandayız.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar murat özen dıye kaydedılmış ama gerçegı murat özel yanlış yazılmış kafanız karışmasın.

Adsız dedi ki...

murat sen bizim herşeyımızsınnnn çatlayın kızlar murat benım kımseye yar etmemmmmm

Adsız dedi ki...

koçum murat super ötesiydin sonuna kadar arkandayım.buraya kadar gelmek buyuk bir başarı çok tebrık edıyorum ınanıyorum kı yolun açık olacak temellım o zaten kızların oyunu beklıyorum.

Adsız dedi ki...

oglum seninle gurur duyuyorum.başarılarının devamını dıler,gözlerınden öperim.

Adsız dedi ki...

canım kardeşim başarından dolayı kutluyorum.başarından dolayı kutluyorum buraya kadar gelmen bile süper performansını çok begendık hepimiz destekliyoruz.sen bizim kahramanımıssın.

Adsız dedi ki...

akademı turkıyenın yenı parlayacak olan starı bence murat dıyenler haydı cepler telefona formumuza ılgı gösterırsenız sevınırım bence kesınlıkle murat kazanmalı

Adsız dedi ki...

eger bı gun o evden bır yıldız parlayacaksa bu murat özel olacak.

Adsız dedi ki...

bence dedıklerınıze katılmıyorum gecenın en ıyısı bahaydı murattan bişey olcagını sanmıyorum

Adsız dedi ki...

bide ses olsa ıyk.. görüntüsüde pek yokta neyse gözlerden yırtıyo :D star ışığıymış pehh

Adsız dedi ki...

kim ne derse desin kıskanclıgından yapıyor. kendisi cıksa daha iisinimi yapacakki elestiri yapıyısunuz.. Murat gecenin parlayan yıldızıydı

Adsız dedi ki...

özge halt etmışşın sen beee göruntu desen tam ses desen super bence sen hem gözunu hemde kulaklarını para verımde bı muayne ettırsen ıyı olur.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar akademı evınde canlı ızleme ımkanımız olacakmı bbg gıbı olucaks hangı kanaldan nası lızlenıyo bılen yardımcı olursa sevınırım.

Adsız dedi ki...

YARIŞMACININ BIRINCISI VE YENİ STARIMIZ MURAT OLMALI DIYENLER HAYDI FACEBOKTA AKADEMI MURAT ÖZEL FORMUNA DAVETLIDIRLER.

Adsız dedi ki...

tip var ama ses yok,yanlış yarışmaya gelmiş,gitsin mankenlik yapsın

Adsız dedi ki...

O GECE ORAYİ SALLAYAN MURATTİ VE SALLAMAYA DEWAM EDİCEK. KISKANANLAR CATLASINNNNNNNNNN

Adsız dedi ki...

M
U
R
A
T

Ö
Z
E
L

Adsız dedi ki...

Murat sewenleri Facebook da topliyalim hadi. Facebook serch AKADEMİ TÜRKİYE 04 MURAT

Adsız dedi ki...

UGUR dediki.. Murat çok yakın arkadasım..Bu yarışmayı kazanmayı ne kadar çok istediğini biliyorum ve sesiyle sahnedeki fiziğiyle ilk haftadan farkını belli etti..bekle türkiye MURAT ÖZEL geliyor..

Adsız dedi ki...

YOUTUBE'DAN İLK HAFTANIN PERFORMANSLARINI İZLERSENİZ GÖRÜRSÜNÜZ..DAHA SAHNEYE ÇIKAR ÇIKMAZ YIKILDI ORTALIK..KISKANANLAR ÇATLASIN MURAT ÖZEL GELİYOR..

Adsız dedi ki...

bakın arkadaşlar bu mesajı hepınıze yazıyorum ordakı butun yarışmacılar aslında kazandı ve hepsı bırbırınden ıyı yanı şu kötu şu ıyı dıye kötulememk lazım çunku oraya gelen herkes bır emek harcıyo bızım yapmamı z gereken ıçlerınde sıyrılacak olan en ıyısını bulmak ve en ıyısı gerçekten murat yorumları okudum bazı yorumlar hıç hoş degıl ses yok tıp yok denmış ayıptır sölemesı tıpı olmayan sesı olmayanın akademı gıbı bır yarışmada ne ışı var soruyorum sıze kuzenım dıye degıl tamamen objektıj davranaraktan ıçlerınde en ıyısı murat gerek tıp gerekse ses olarak ve dıkkatınızıde çekım ordakılerın çogu muzık egıtımı almışlar murat egıtım falan almadı ve buna ragmen ıçlerınde en ıyısı murat ve sızde göreceksınız ılerkı haftalarda bana hak vereceksınız bu yuzden muzık egıtımınınız olmadan ordakı yarışmacıları karalamayın elınızı kalbınıze koyun çunku orda gerçekten bı emek sunuluyo sıze.

Adsız dedi ki...

detonesin murat'cim. kusura bakma ama oyle yani. ayrica tanitim videosunda ki gozlerim mavi bakarim ilerilere uzaklara tavrida cidden pek itici. :) muzik kazansin diyosak sen kazanmamalisin,cidden cok uzgunum. eminim iyi bi insansindir ama profosyonel muzik icin coook yolun var...

Adsız dedi ki...

ayrica eklemeden gecemeyecegim, yari$mada muzikal acidan murat cok iyi demek mantikli degil, egitimli insanlar var orda bkz: baha. ses acisindan ve muzikal kalite acisindan onun yanindan gecemez. elimi vicdanima koyup bi elimide kulagima koyup soyluyorum, sahne ve muzik yonunden ondan cok daha iyi olanlar var. emege saygi sonsuz fakat neticeten bi yarisma bu. elbette kiyaslamalar olacak. kiyaslansinlar diye girdiler oraya.

Adsız dedi ki...

birincisi sesi kötu degil ikincisi kuzenımın gözleri mavi degil yeşil ve itici hiç gelmedı bana o senın bakış açın tabıkıde tek ses bakımından ıyı degıl bahada 1 ses varsa bıtek muratta 3 ude var ve muzık kazansın dıyosan murat kazanmalı ve senın ses yok dıye bı yorum yapmaya hakkın yok çunku jurı akademı turkıye gıbı bır yarışmaya onu seçtıgıne göre bı bıldıgı vardır acaba sadece gerçek duşuncelerınımı yazdın yoksa bahacısında muratın yorumları fazla dıye çekemedıgınden mı sana soruyorum. ben kuzenıyım ama tamamen objektıjım murattan ıyısı olsaydı sölerdım ama erkeklerde murattan ıyısını göremedım ama kızlarda ıyıler çok onu sölemedende edemeyecegım.

Adsız dedi ki...

ayrıca bunu söelemeden de edemeyecegım murat o gun hıç detone olmadı sen muzıkten anlamıyosun kulagım var demışın ama hıç anlamıyon demekkı detonelık hıç yoktu hele bıde bayan şarkısını ve en çok bılınen unlu bı şarkıyı söledı detone olsa böle bır şarkıda anlamamak mumkun olmazdı.benım ıstedıgım gerçegı yazın yalanı degıl okadar kışı dınledı jurı dınledı detonesın demedıde sen mı anladın yapma gözunu sevım ya

Adsız dedi ki...

Kuzencim sen muhteşemsin yarışmaya fırtına gibi başladın.
Muratı tanımayanlar için yazıyorum:
Murattan çevresine yayılan sevgi dalgaları çarptığı insanlar üzerinde büyülü bir etki yapar.onları olduklarından daha iyi belki de olabilecekleri en iyi insanlara dönüştürür.muratla birlikte kendinizi seversiniz ;size bunu hissettirdiği için daha da çok seversiniz.bunu anlamak için Muratın yoluna devam etmesi lazım.Haydi oylar MURATA:3727 MESAJ ATMANIZA DEĞECEK.
DR.BORA ÖZEL
G.Ü.T.F PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİSİ A.B.D

Adsız dedi ki...

Muratcım süpersin...
Seni birinci görmek en büyük arzum.Benim içime doğan olur bilirsin.
Gözlerinde pırıl pırıl bir neşe yüzünde kocaman sıcacık bir gülümseme aklında kırk tane proje ve tüm dünyayı kucaklamaya hazır bir yüreğin var.Şimdi tüm Türkiye olarak seni kucaklama sırası bizde.Yolun açık olsun.
Hülya teyzen.

Adsız dedi ki...

yarışmayı televizyondan izlediğimde bu yarışmayı izlemeye değecek yarışmacılardan biri olduğunu düşündüm.Herkesten farklı bir ışığın var.Bakalım ileri haftalarda ne olacak.İzleyip göreceğiz.

Adsız dedi ki...

murat cok iyiydin dualarımız alkıslarımız ve oylarımız senınle

Adsız dedi ki...

aslı sen daha beni görmedin,bir görsen muroyu bir tarafa itersin.

Adsız dedi ki...

Murati durmadan elestiren arkadas sen juri misin?

Adsız dedi ki...

kalbı o kadar temızkı kendını muzıge vermıs sımdıye kadar bı çok yardım projelerınde yer almıstır murata destek zamanı daha çok kıtlelere ulasması hayallerının gercek olması ıçın.murat bunu fazlasıyla hak edıyor suan bıle kazanmıs durumda

Adsız dedi ki...

akay hastanesı olarak senı desteklıyoruz superdın basarılarının devamını dılıyoruz murata destek zamanı

Adsız dedi ki...

SIRF YAZMAK İÇİN YORUM YAPMAYIN..SES VE MÜZİK EĞİTİMİ ALDIM..İLK HAFTA PERFORMANSLARINI İZLEDİM BU EVDEN MURAT 1. ÇIKAR..ÇOK FARKLI VE KADİFE BİR SES TONU VAR..ŞUAN PİYASADAKİ ÜNLÜ ŞARKICILARDANDA DAHA YAKIŞIKLI..SADECE SES YETMEZ STAR OLMAYA..MURAT'DA HEM SES HEM FİZİK HEPSİ MEVCUT..MURAT BÜYÜK FARKLA 1. ÇIKAR BU EVDEN..

Adsız dedi ki...

canım kardesım hersey gonlunce olur ınsallah çok basarılıydın basarılarının devamını dılıyoruz tum sesın fızıgın performansın ve kısılıgınle cok yakısıyorsun sahneye tum ozel aılesı olarak desteklıyoruz

Adsız dedi ki...

ızmıtten senı desteklıyoruz superdın

Adsız dedi ki...

muratcım ıbnısına acılden sevgıler superdın

Adsız dedi ki...

muratı elestıren arkadasların muzıkle hıç alakası yok onlarla tartısmaya bıle degmez oturup tekrar ızlesınler herseyıyle mukemmeldı desteklerımız senınle

Adsız dedi ki...

muratcım ablan ve aılen olarak gurur duyuyoruz senınle yolun acık olsun okadar mukemmel bır ınsansınkı kısılıgınle muzıgı ınsanları ne kadar sevdıgını bılıyoruz sen sımdıden kazandın elestırenler tekrar ızlemelı çok seyı kaçırmıslar sesı durusu çok yakısmıstı hersey mukemmeldı yolun acık olsun ankara akay hastanesı

Adsız dedi ki...

senı desteklıyoruz suuuuuperdın

Adsız dedi ki...

murat bence bırıncı çıkar suraya gelmek bıle basarı supersın murat tanımıyorum senı ama bence kalıten farklı

Adsız dedi ki...

bencede kuzenımı eleştırenlere söluyorum sız muzıkten anlıyomusunuz yada sız jurımısınız yada şöle dıyım kendınızı muratın yerıne koyuormusunuz kendınızı ne zannedıyosunuz

Adsız dedi ki...

bence yarışmacılar buraya hakederek geldi..ama daha çok erken zaman lazım..sadece aileyle arkadaşlarla star olunmaz oraya çıkıp şarkısını söyleyip insanları ve jüriyi en fazla etkileyen birinci olur..bunun gözle duruşla alakası 100/10'sa 100/90'da sestir..ve buda eğitimle olur..bence fiziğe göre değilde sese ve 1-2 hafta sonraya göre değerlendirelim derim...?

Adsız dedi ki...

canım kuzenim senin için yıkılmak ,pes etmek,havlu atmak gibi sözcüklerin anlamı yok.Akademi Türkiyeden
1.çıkacağından hiç kuşkum yok.Hepimiz seni destekliyoruz.

İyi ki eline almışsın gitarını,iyiki başlamışsın şarkı söylemeye,iyi ki yeni besteler yapmış yeni şarkı sözleri yazmışsın ,iyiki bu yarışmaya katılıp tüm Türkiyeye böyle bir değerin olduğunu göstermeye başlamışsın.
Yola devam.
BURCU ÖZEL

Adsız dedi ki...

bende seni tanııyorum murat ama bencede kaliten farklı ve o yarışmadan 1.çıkacağına inanıyorum..ben bir önceki yarışmadada daha ilk programda barış demiştim (Allah rahmet etsin onu çok seviyorum)ve birinci çıktı.şimdi sen daha tipini görmeden sesini duydum ve bu işte dedim...sana başarılar diliyorum

Adsız dedi ki...

evt tıpkı 1.yarışmada olduğu gibi (barışı görmeden sesini duymuştum ve ben bunu tutuyorum 1.olacak demiştim..)seni görmedim sesini duydum önce ve evt yaaa bu benim favorim dedim..1.olacağına inANIYORUM...SONUNA KADAR DESTEKÇİNİM....

Adsız dedi ki...

canım ben inanıyorum senin birinci olduguna hep kalbim yanında sana hep inandım şimdide inanıyorum biliyorsun seni hep canılı dinlemeye sahit oldum gitarınla beraber ve inanıyorum ki birinci ayrılacaksın ordan oylarımın hepsi senin senin yanındayım UNUTMA DUYGU ÇAKIR

Adsız dedi ki...

sadece fızık degıl ses ve kalıtede muratta mevcut basarılarının devamını dılerız muratı tanımıyorum ama sesı mukemmel yorumuda

Adsız dedi ki...

murat sahneye en çok yakısansın ıyıkı sahnelerdesın ve senın gıbı kalıtelı bırının var oldugunu ogrendık

Adsız dedi ki...

Akademinin en ÖZEL sesi...Eğer gerçekten bir star çıkacaksa bu yarışmadan o da murat olacaktır..Sahnedeki durumu fevkaladenin fevkindeydi :)

Adsız dedi ki...

yok, olmaz arkadaslar, bidaha dinleyin e izleyin. okadar belli ve bariz k, cocuk bile farkında bu yarismada ilk 7-8 e girmesinin zor oldugunun, oyle tedirgin okuyorki. siz hic parlamaktan korkan star gördünüz mü ?tamam seviosunuz ama bunlari yazarak zarar veriyosunuz. bence elensende gonlumuz senle falan yazin. ama siz napiyosunuz, yok efendim seni tanimiyorum ama cok supersin senin gibisi olmadi olamaz falan filan. ya buna kimse inanmaz, sadece o cocuk inanmak istedigi icin inanir, sonra da elenince -ki bence 3-4 hafta kalir- buyuk bi hayal kirikligi...bidaha dusunun ve yazin olurmu. bu arada ben gercekten tanimiyorum onu :)

Adsız dedi ki...

mecaz sen iyimisin muratın korktugunu tedırgın oldugunu da nerden çıkardın korkan adam oraya kadar gelmeyı başarabılır mı

Adsız dedi ki...

arkadasim sen 10 senenin hergününü beraber gecirdigim adamı bana mı anlaticaksın? Canlı yayından sora konustum ve tek söledigi sey ben bu ewden 1.cıkarım dedi.Bunu söyleyen adam sence korkmus mu olur??

Adsız dedi ki...

bu nasıl adalet anlamadım bu millet sesten yorumdan hıc anlamıyor tamam murat super degıldı ama yapmayın ardayı nasıl bırıncı yaptılar...bu yarısma cok kazaya ugrar gıbıme gelıyor hadı hayırlısı...

Adsız dedi ki...

bu gece muratın kadıfe sesı malesef ya yanlıs sectıgı sarkı yada tam kullanamadıgı sesının kurbanı olabılır su an o koltuklardan bırınde oturuyor ve ınsallah kalkar ve karsıya gecer cunku harcanırsa yazık olur.sahneye cok yakısıyor bırde sesını kullanabılırse ardanın bırıncı cıktıgı yarısmada neden bırıncı olmasın.

Adsız dedi ki...

murat... murat....murat..şu an kalktın o koltuktan evet bu hafta kötü bir kazadan kurtuldun ama inanıyorum ki önümüzdeki hafta gerçek muratı izleyeceğiz ve olması gereken yani hak ettiğini ellerinle al bunu yapabilecek kapasiten var.başarılar.

Adsız dedi ki...

tanımıyoruz fakat kalıtesını ızleyerek anlayabılıyoruz murat kalıtelı

Adsız dedi ki...

bu gun muratın o lanet olası kırmızı koltuga gıtmesı hıç adil olmadı.jurıyede teysüf ederim.bu yarışmanın adıl oldugunu duşunmuyorum. yarışmacının dedıgı gıbı bır torpıl olayının oldugunu duşunuyorum.murat elenseydı jurı ve turkıye ıçın buyuk bır kayıp olcaktı.artık sızın destegınızı beklıyorum gösterın artık desteklerınızı.

Adsız dedi ki...

murattan star olmaz yarım bazen tam ses detone oluyor bu çocuk..

Adsız dedi ki...

sendenmi star olur detone oluyomus kaybol git ya .. sarkı seciminde hata yapmıs olabilir.. ama yinede kırmızı koltuğa oturulmaması gerekirdi.. cünkü dün Murattan daha kötüleri wardı tamam ben cok iyiydi de demiyorum ama Kırmızı Koltuga oturtulacak bi hatasını görmedim bu arada nerede arda nerede murat .. yormayın kafanızı Murat sonuna kadar gidecek 1. olarak cıkacak hic süpriz birşey de deiL.. KuZeNLeR...

Adsız dedi ki...

terbiyesiz detonelıkten bahsedyon detone olmadı ama şarkı ona yakışmadı.benı sınırlendırmeyın

Adsız dedi ki...

yanlış parça seçtırmışler çocuga çok çıkışlı yerlerı vardı ve gayet ıyı söledı bence hem hatasız kul olmaz orhan gencebay)))))))

Adsız dedi ki...

NİÇİN ARDA YA LAF ATIYORSUNUZ ANLAMADIM EVET BU HAFTA HEPSİ KENDİNİ GÖSTEREMEDİ AMA LÜTFEN SİNİRİNİZİ BAŞKA YARIŞMACILARA SATAŞARAK ÇIKARMAYIN ayrıca murat o koltuğa oturmayı hak etmemişti acaba buna oradaki izleyicilermi neden oldu.....

Adsız dedi ki...

muratın kırmızı koltuğa oturması ona çok iyi gelecek ve bi daha hiç o koltukla ilgisi olmayacak.bu hafta böyle olacağı belliydi muratı izlemek için 3727 murat yazıp göndermek ona moral olarak çok iyi gelecek.çok zeki her şeyi aklıyla yapacak bakın görün.
bora

Adsız dedi ki...

murat o koltuga oturmaması gerekiyordu yalnış parça seçmişler ona ama bi daha oturmıcagına inanıyorum sizde inanın ben canlı canlı onu dinleme sansına sahip oldum eminim sizde dinleseydiniz inanmazdınız o kazanacak onu seviyoruz çünkü oy atın duygu çakır

Adsız dedi ki...

seyircilerin ne zararı olacakki .. etki yapsın juri yanlıs karar verdi okadar.. murat eğitim almamıs olmasına ragmen oradaki cogu kisiden kat kat üstün benim fikrimce murat bu işi sonuna kadar götürür.. iLK 3 e girer.

Adsız dedi ki...

her gitar çalan star olamaz arkadaşlar....

Adsız dedi ki...

murat benım kuzenım ve oradakı ızleyıcılerden bırı bendım her hafta oldugu gıbı de öle olcak ve bızım ona kötulugumuz degıl ıyılıgımız dokunul bızle alakası oldugunu sanmıyorum sadece dedıgımız gıbı bu hafta parçamız ıyı degıldı ben onu söleyecegını duyunca böle bişey olcagını tahmın etmıştım ama artık yarış yenı başlıyor ve gerçek murat kım haftaya göreceksınız içiniz rahat olsun arkadaşlar.

Adsız dedi ki...

hepimiz haftaya nasıl bi şarkıyla karsılasacagımızı merakla beklıyoruz insallah 'donulmez aksamın ufkundayız ' gıbı bı sarkı vermezler.gercı 2 haftadır ılgınc sarkılar verıyorlar ama bakalım ne olacak.

Adsız dedi ki...

boyle bır sarkıyı bu derece guzel yorumlaması bıle cok buyuk basarıydı gayet sahneye hakımdı hıç bır tedırgınlık korku yoktu.gıtar calmanın yanısıra cok guzel sarkıda soyluyor.canlı dınleyen arkadaslar olmus gıtarıyla bızde dınleseydık ılerkı haftalarda daha ıyı olacagına ınanıyorum.yakından tanımayı ısterdım yolu acık olsun

Adsız dedi ki...

isimsiz ben kuzenıyım sen onu fazlasıyla destekle yakından tanıştırırım ben senı sen merak etme.

Adsız dedi ki...

murat aşkım benım supersinnnn bırıncı olcagına ınanıyorum

Adsız dedi ki...

slm ben mersinden boran ömer bu yarışmadan 1rinci çıkacak öle olması gerekir çünkü arkasında koskoca kırmızı şeytanlar var ayanızı denk alın ömer gibi adamıı hiçbiyerde bulamazsınız ömer için istanbulu yıkarız geliyoruz cumartesi maça oraya ŞEYTANLAR SENİNLE ÖMER

Adsız dedi ki...

ömerle murat çok ıyı arkadaş ömerın o eve gırmesınde bızımde katkımız oldu ama şimdi sadece o eve gırınceye kadardı şımdı butun destegımız murata ve ayagınızı denk alın kelımesını bence bıze yazmanız dogru degıl asıl sız ayagınızı denk alın daha gerçek muratı görmedınız.

Adsız dedi ki...

this week,murat will be the best of academy

Adsız dedi ki...

Murat is the one who sings best, Murat is the one is most handsome, Murat is the one who deserves victory most in Academy

Adsız dedi ki...

muratla ıstanbul degıl ankara ordu koacelı tum turkıye gurur duyuyor

Adsız dedi ki...

Bu yarışmada star çıkmaz.Bir Özgür var.İkincisine gerek yok.

Adsız dedi ki...

bu yarısmanın starı bellı murat

Adsız dedi ki...

mersinin benim bildiğim şeytanı değil tantunisi meşhur illa karizma yapacaksanız KIRMIZI TANTUNİLER deyin olsun bitsin bu tarzdaki ayağınızı denk alın gibi tehditkar laflar ankaraya ağır gelir ve ankaralılar çok tantuni yedi kırmızısınıda sarısınıda mavisinide o yüzden düzgün kelama saygımız sonsuz kelimeler aklını kaçırmadıkça.saygılar...

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ ANKARALI VE SERKAN ARKADAŞIM.BEN ÖMERİN ENİŞTESİYİM.ÖNCELİKLE YUKARIDA YAZILAN KELİME İÇİN YAZAN ARKADAŞ ADINA ÖZÜR DİLERİM.ELBETTEKİ MURAT İLE ÖMER ÇOK İYİ ARKDAŞ.UMARIM HER İKİSİDE SON İKİYE KALIR.İKİSİDE AMAÇLARINA ULAŞIR.BOL SANSLAR

Adsız dedi ki...

murat supersınnnn favorı lıstesınde olması gerektıgı gıbısın hadı arkadaşlar butun oylar murata arda haftanın bırıncısı olarak kazala oldu bu hafta hakedenı bırıncı yaparım.

Adsız dedi ki...

ÖYKÜ SERTER FİNAL GÜNÜ BİRİNCİYİ AÇIKLARKEN AYNI BÖLE DIYECEK AKADEMİNİN YENİ STARI TURKIYENIN YENI IŞILDAYAN IŞIGI MURATTTTTTTTTTTT ÖZELLLLLLL...

Adsız dedi ki...

DERYA RÜYANDA GÖRSENNN İNANNNMAAAA!!! :)))

Adsız dedi ki...

deryaya katılıyorum murat bırıncı

Adsız dedi ki...

sayın ömerin eniştesi bu bu tutumun için teşekkürler biz sadece güzel şeyler olsun istiyoruz yani bu gibi basit şeylere gerek yok herkes gölündeki aslanı söyler yorumunu yapar saygı duyarız.diğer arkadaşlar yaptığı saygısızlığı inşallah görüp başkasına yapmazlar ilginize tekrar teşekkürler

Adsız dedi ki...

Murat'ı Türkiyenin sadece belli bir bölgesi değil, 4 bir tarafı destekliyor...Bunu da onu finale taşıyarak göstereceğizz...Bu mesajı okurken de hazır aklımıza gelmişken MURAT yazıp 3727 ye bi atıverelim yaa =))

Adsız dedi ki...

murat senınle gurur duyuyoruz

Adsız dedi ki...

murat performansların sahnen sesın hersey mukemmel bence favorım murat

Adsız dedi ki...

YouTube DE YAZILAN O YAZILAR ÇOK ÇİRKİN BİŞE BENCE YouTube Yİ KAPAMAK DOĞRU BİR KARARMİŞ TEKRAR AÇANLAR BAKSINLAR HERKESİN GÖRDÜĞÜ OKUDUĞU KÜFÜRLERİ YAYINLAMAKTAN ÇEKİNMİYORLAR HİÇ BİR YASAK YOK BÖYLE YORUMLARI SİLMEK ENGELLEMEK GİBİ BİR ÇALIŞMALARI BİLE YOK BENCE YouTube NİN EN KISA ZAMANDA KAPANMASI İSABETLİ OLUR BU KÜFÜRLER ŞAHSA YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR YETKİLİLERİ BU DURUMA EL KOYMALARINI BEKLERİM sevcan sen hiç merak etme seni bilen biliyor seni destekleyen bir ordu var bir millet var bir TÜRKİYE var çekemeyenler çatlasın haydi sevcan yurdun dört bir yanından seni destekliyoruz inan buna seni seviyoruz sen herşeye layıksın BARIŞ AKARSU dan sonra birinci senin olacağın için seni kıskanıyorlar çünki BARIŞ AKARSU yu seven çok olduğu ve bu yüzden seni destekleyecekleri için seni yıpratmak istiyorlar sen buna asla müsade etme asla oyuna gelme sana ne derlerse sen sabret suçlu onlar olsun BAŞARILAR CANIM

Adsız dedi ki...

murat da iyi seslerden ancak yetersiz. sadece iyi okumak yetmiyor, yoksa icerdekilerin hepsi iyi okuyor. o nedenle bir iki haftaya gider diyorum. zaten bence oda bunun bilincinde, kendini oyunculuga vermis evde. izliyoruz cok iyi oyuncu olur kendisinde. ama asla ve asla star olamaz. iyi bir ses sanatcisi olabilir tabi ona lafm yok.

Adsız dedi ki...

murat çok kalıtelı oyunculuk fılan yaptıgı yok fılan yaptıgı yok gayet guzel soyluyor.bırıncı olucak olmasada ustlerde olur bence sesıde mukemmel yorumuda sahnelere yakısıyor tam star olur murattan olmasa bıle kalbımızın bırıncısı

Adsız dedi ki...

o evden murat bırıncı çıkıcak desteklıyoruz tum sevenlerı olarak

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle "ÖZEL" bir ses....

Adsız dedi ki...

sesınden dolayı bu hafta korkun olsada rahatsızlıklarından guzel performansı vardı yanı koltugu haketmedı

Adsız dedi ki...

Şimdi burdan tüm AKademi jürilerine ve hocalarına sesleniyorum. Madem en çok sms almanın bir sınırlaması yok, yani aynı numaradan yüzlerce sms yollanabiliyor, o zaman ne diye yarışmacılara şarkı söyletiliyor. Baha, Selen, Bahadır, Ömer gibi güçlü ve farklı sesleri olan yarışmacılar istedikleri kadar iyi olsunlar, sonuçta en çok smsi alan birinci olmayacak mı? Hem de hiç bir sınırlaması olmadan. Elinizi vicdanınıza koyun sayınjüri üyeleri ve hocalar; bu yarışmadan Arda birinci çıkarsa rahat uyuyabilecek misiniz?
Öyleyse bu saçma gidişe bir son verin... Ya da bunu bir SES yarışması olarak değil SMS yarışması olduğu gerçeğini kabul edin. Kör birisi bile sıralamanın doğru olmadığını anlar.

Adsız dedi ki...

hklıınız katlıyorum.

Adsız dedi ki...

muratın hakkının kırmızı koltuk degıl en azından ılk ıkıde lması gerektıgıne ınanıyorum

Adsız dedi ki...

en sonunda bırıncıyı SMS mı belırlıyor????yazık...!eger oyleyse bosuna mıllet debelenıp dursun ılk hafta arda bırıncı olduysa son haftada o olur .sadece yazık dıyorum....

Adsız dedi ki...

BENCE ORAYA DJ BUZUL DAHA ÇOK YAKIŞIR ONU DENEYİN :) :) ORHAN SENİ SEVİYORUM AŞKIM

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba Burak Buluç'un sözü,müziği,aranjesi ve yorumu kendisine ait şarkıları CEMRE ve İFTİRA yi aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz.
http://www.pikniktube.com/v/dffc76265cf00fbcbcab27effd7d6f37/u/181324/İftira_-_Burak_Buluç

http://www.pikniktube.com/v/58b5030713410564dc64a92bb7e850b7/g/149080/Cemre_-_Burak_Buluç

Adsız dedi ki...

muratın performansını defalarca ızledık koltugu hak etmedıgıne ınanıyorum bırıncımız murat kalplerımızde

Adsız dedi ki...

murat kalbımız senınle supersın

Adsız dedi ki...

M !
U N
R E
A Z
T Ö

Adsız dedi ki...

Potansiel popstar murat ozel:)))

Adsız dedi ki...

murat kardeşime canı gönülden başarılar diliyorum.. Biliyorum ki akademi evine girdiği günden beri çizgisini bozmadan olan bitene aldırış etmeden o evde başarılı olma savaşı veriyor.. Akademi Türkiye izleyenlerine Murat, Bahadır ve Ömer arasındaki dostluğun kardeşliğin hiç bozulmayacağını müjdelemek istiyorum.. Murat'ın ailesine ve sevenlerine selamlar..

Adsız dedi ki...

muratı çok begenıyoruz basarılar dılıyoruz

Adsız dedi ki...

muratı sonuna kadar desteklıyoruz kalplerımızın bırıncısı oldu herkes begenerek ızlıyor.senı çok ozledık canım ev ortamındada sakın yasam suruyorsun arkadasın dedıgı gıbı basarılı olmaya ugrasıyorsun zaten orda olmak buyuk basarı dostluklarınızın hep surmesını dılerız basarılar muratcım aılen

Adsız dedi ki...

kuzenım supersın senı çok sevıyorum kım tutar senı beeeee ınşş çok ıyı yerlere geleceksın sao lfatıh kardeş bu arada a.s

Adsız dedi ki...

demek sizde modemi açıp kapatıp oy vermeyi keşfettiniz ama ömer alacak heveslenmeyin

Adsız dedi ki...

arkadaslar bu yorum yazan can beyi tanımadığımızı belirtmek istedik.. bu ve benzeri yorumlar insanları birbirine düşürmekten baska bir amaç tasımıyor.. murata basarılar dileriz.. (ömer taraftarı)

Adsız dedi ki...

Muratcın sen gerçekten çok iyisin biraz daha gayret göstersen daha ii olucak ama unutma kazansanda kaybentsende ben hep yanındayım sonuna kadar .... dualrım senınle canım benım mektubu inşallah veririler sana....

neslihan

Adsız dedi ki...

modemle degıl bu oylar tum ankara muratı desteklıyor ankaranın tum hastanelerı personellerı dersanelerı aılesı ordu ızmıt ıstanbul tum turkıye onunla murata basarılar dılıyoruz gonlumuz onunla muratın ve omerın dostlugu yarısma oncesı basladı omerede muratada bahadırada basarılar dılıyoruz muratcım senı çok sevıyoruz aılen

Adsız dedi ki...

ohooo daha çok açıp kapatırsınız modemi arkadaşlar. adam 3 hafta üst üste kımızı koltuğa oturdu bırakın modemi açıp kapamayı murata manevi destek olun yada oy gnderin bişilr yapın(modemi açıp kapatmak dışında)

Adsız dedi ki...

arkadaşa katılıyorum.ömeri destekleyen biri olarak, murat ve bahadıra destek vereli.muratı koltuktan kurtaralım.ömerin çok iyi anlaştığı arkadaşları onlar.en azından ömer taraftarları bir tane de murata oy atalım.

Adsız dedi ki...

murat taraftarları modemle degıl oylarıyla destek oluyorlar.tum sevenlerı aılesı arkasında hersekılde desteklerımız onunla murata omere ve bahadıra basarılar dılıyoruz arkadaslıklarının devamını dılıyoruz muratın ve arkadasları omer ve bahadırın kalıtesı ev yasantısındada bellı yolları acık olsun muratcım senı çok sevıyoruz aılen

Adsız dedi ki...

AYNI DİLEKLERİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUZ..ÖMERE MURATA VE BAHADIRA BŞARILAR DİLERİZ.ARKADAŞLIKLARI DAİM OLUR İŞALLAH.ÖMERİN AİLESİ

Adsız dedi ki...

modemı açık kapatmayla hıç bır alaksı yok bunu da kım nereden çıkardı lutfen sınır bozucu şeyler yapmayalım. biz muratın aılesı olarak arkasındayız muratın tum sevdıklerı ıstanbul ,ankara herkes onu desteklıyor.muratın koltuga oturması konusuna gelınce daha gerçek muratı göremedınız bunu sölemek ıstıyorum.ve herkesın dedıgı gıbı ömer ,murat bahadır, çok ıyı arkadaşlar umarım daım olur arkadaşlıkları.

Adsız dedi ki...

muratcım desteklerımız senınle herseyınle mukemmelsın begenerek ızlıyoruz sen çızgını bozma yola devam

Adsız dedi ki...

arkadasım ilk ücten sonraki yarısmacılar acıklanmıyor biliyorsun değilmi? koltugada biz oturtmuyoruz jürinin takdiri ..!!

Adsız dedi ki...

slm kardeşim.yarışmada başarılı olmanı diliyorum.ufak tefek sorunları kafana takma basarılı olacagına ınanıyorum.sana şimdiden basarılar kardesim.kuzenin muustafa özel.............

Adsız dedi ki...

muratı cok begendık gayet hatasız ve duzgun okudu neden o koltukta

Adsız dedi ki...

ömeri destekleyen biri olarak haklısınız.muratın o koltukta olmaması gerekirdi.murata bol sans dilerim.

orkun dedi ki...

valla ses denen bısey yok muratta kımse kızmasın tamam yakısıklı olsbılır ama sadece yakısıklıgı yetmıyo sanatcı falan olmaz senden kardes kusura bakma

LoNeLy-GirL dedi ki...

arkadaşlar lütfen murata oy gönderelim ben bir yıldır arabistandayım lise son sınıfa gidiyorum burdan oy göndermem mümkün değil ama ben buna rağmen türkiyedeki ablama kontör gönderiyorum sırf muratı yerime desteklesin diye zaten benim arkadaşlarım olsun akrabalarım olsun hepsi sayemde muratı destekliyo ben burdan oy göndermek için elimden geleni yapıyorum sizin elinizde bu fırsat varken çok iyi değerlendirin

bence muratın muhteşem bi sesi var sahneyede çok yakışıyor ama henüz kimse bunun farkında değil ömerinde dediği gibi bence murat sesinden korkmadığı zaman harika bir performans sergileyecek buna bütün kalbimle inanıyorum hayatımda şu an tek isteğim muratın o evden birinci olarak çıkması ondaki ışığı farkedeceklerine eminim ama umarım çok geç olmaz muratın bu yazıları okuduğunu sanmıyorum ama ben yinede muratı çok sevdiğimi ve onun her zaman arkasında olduğumu söylemek istiyorum ve murattan bir ricam var lütfen ama lütfen kır zincirlerini seni en iyi şekilde görmek istiyoruz

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar lütfen oy göndermeye devam edelim Murat 1.liği hakediyor.Sahneye o kadar çok yakışıyor ki.Artık koltuğa oturmasın.Onu çooookkkkk seviyorum.


!!!!KALBİMİZ SENİNLE MURAT!!!!

>>MURAT YAZ 3727'YE GÖNDER<<

Adsız dedi ki...

muratın sesı çok guzel performansıda sesı yorumu gayet guzel koltugu hıç haketmıyor fızıkte var ama ses tonunu çok begenıyoruz ozellıkle.ömere ve murata basarılar arkadaslıkları çok guzel

Adsız dedi ki...

Heyecanını biraz olsun yense aşamayacağı engel yokkk herşeyiyle mükemmel...Karakteri de dört dörtlük.Kısacası 1. olacak olan yarışmacıda olması gereken bütün özelliklere sahip.İnanıyorum ki çok iyi yerlere gelecek.

KALBİMİZ VE OYLARIMIZ SENİNLE MURAT.BİRAZ DAHA GAYRET AŞAMAYACAĞIN ENGEL YOK BEN BUNA İNANIYORUM.


>>LÜTFEN MURATA OY VERELİM İLK 3E GİRMESİ MORALİNİ YÜKSELTECEKTİR.

Adsız dedi ki...

muratı begenıyoruz neden o koltukta sıze katılıyorum anlayamıyoruz muratla omerın dostlukları guzel muratada basarılar dılıyoruz sevınç

Adsız dedi ki...

muratcım hastalanmıssın gecmıs olsun ızledık çok uzulduk sayın metın ozulku hocan ve arkadaslarınada ılgısınden dolayı tesekkur edıyoruz basarılar hepımız senı çok sevıyoruz annen baban ve ablan

Adsız dedi ki...

sayın metın ozulkuye muratn rahatsızlandıgında murata destek oldugu ıçın hocamıza tesekkur ederız muratın arkadaslarına ve murata basarılar dılerız muratın aılesı

Adsız dedi ki...

Dün gece öyle hasta görünce çok üzüldüm:(
Umarım en kısa zamanda toparlanır.
İlerki haftalarda stüdyoya gelip Murat'ı desteklemeyi gerçekten çok istiyorum.

SONUÇ NE OLURSA OLSUN SEN BU KADAR İNSANIN SEVGİSİNİ KAZANDIN YA EN ÖNEMLİSİ DE BU!SENİ ÇOOOK SEVİYORUZ.SONUNA KADAR ARKANDAYIZ!

Adsız dedi ki...

murat senı çok sevıyoruz basarılar

Adsız dedi ki...

murat öncelikle geçmiş olsun.işallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.ayrıca ömer ve bahadıra murata gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.onlar çok iyi dost.hep böyle kalın.sizlere başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

murat öncelikle geçmiş olsun.işallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.ayrıca ömer ve bahadıra murata gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.onlar çok iyi dost.hep böyle kalın.sizlere başarılar dilerim.

eda dedi ki...

murat canım benim hasta olmuşsun geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm umarım en kısa zamanda iyileşirsin sayın metin özülküye seninle ilgilendiği için,bahadır ve ömere seni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim ne olursa olsun bizler hep senin arkandayız seni hiç yalnız bırakmıycaz cuma günki performansını sabırsızlıkla bekliyorum eminim yine harikalar yaratcaksın sen 2.akademi türkiyenin birincisi olcaksın :)

eda dedi ki...

canım benim harika bir sesin var sahneye çok yakışıyorsun inşallah birinci olacaksın seni çok seviyorum

___888______888888888___
__88_______888_____888__
__88_______88_______88__
__888_____888_______88__
___888888888______888___
________________________
__88888888888888888888__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88________________88__
________________________
__88888888888888888888__
_________________888____
______________888_______
__________8888__________
_______888______________
____888_________________
__88888888888888888888__
________________________
__88888888888888888__88_
________________________
________________________
________________________
___888______888888888___
__88_______888_____888__
__88_______88_______88__
__888_____888_______88__
___888888888______888___
________________________
__88888888888888888888__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88________________88__
________________________
________88888888888888__
_____888________________
__888____________________
__888____________________
_____888________________
________88888888888888__
________________________
__88888888888888888888__
_________________888____
_______________888______
_____________888________
_______________888______
_________________888____
__88888888888888888888__
________________________
__88888888888888888888__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88________________88__
________________________
__________________8888__
______________8888______
__888888888888__________
______________8888______
__________________8888__
________________________
__88888888888888888888__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88_______88_______88__
__88________________88__
________________________
__88888888888888888888__
_________________888____
______________888_______
__________8888__________
_______888______________
____888_________________
__88888888888888888888__
________________________

________________________
________________________
_____88888888888888___88
___88______________88___
__88________________88__
__88________________88__
___88______________88___
_____88888888888888___88
________________________
__88888888888888888888__
__88____________________
__88____________________
__88____________________
__88____________________
__88____________________
________________________
___888______888888888___
__88_______888_____888__
__88_______88_______88__
__888_____888_______88__
___888888888______888___
________________________
_______8888888888888__88
____888_________________
__888___________________
__888___________________
____888_________________
_______8888888888888__88
________________________
__88888888888888888888__
_________________888____
______________888_______
__________8888__________
_______888______________
____888_________________
__88888888888888888888__
________________________

Adsız dedi ki...

MURATCIMM CANIM BENIM HERŞEİN EN İYİSİNE SEN LAYIKSIN HERŞEY ÇOK İİ OLUJAK BEN BUNA İNANIORUM BRİNCİ OL VEYA OLMA SEN ZATEN BİZİM GÖNLÜMÜZÜN 1.SİSİN...NEOLURSA OLSUN YANINDAYIM CANIM BENIM 4 GÖZLE BEKLIORUM GELİCEİN GÜNÜ 1.OLUJAIINA İNANIORUMM...OLMASANDA NE OLDUUNU KANITLADIN ZATEN 1 NUMARA SENSİN ZATEN CANIMCIMM
N E S L İ H A N

Adsız dedi ki...

murat sesının tonu çok guzel begenerek dınlıyoruz gecmıs olsun ınsallah ıyılesırsın bıran once sen gonlumuzde bırıncı oldun bıle

Adsız dedi ki...

Ses tonun o kadar güzel kiii...Bu hafta inş. kendini en iyi şekilde gösterirsin ve hakettiğin birinciliğe kavuşursun.

!SENİ ÇOK SEVİYORUZ!

Adsız dedi ki...

her zamanki gibi bugunde yanındayız canım kuzenim sesin ytr bitanesin sen MRT...!!

Adsız dedi ki...

canım benım geçmiş olsun murat kendine dikkat etttt ... buhafta herşey daha güsel olsun...
neslihan

Adsız dedi ki...

canım kuzenım senı çok sevıyorum kendıne çok ıyı bak hastalandıgını duydum çok uzuldum dıkkat et kendıne hıç bişey senden önemlı degil senı çok sevıyoruz herzaman yanındayız.sana guvenıyorum bu hafta ıyı olucagına ınanıyorum ve artık o koltukta olmayacaz

Adsız dedi ki...

M U R A T
Ö Z E L


O
Ç
O
K

Ö
Z
E
L

A
K
E
D
E
M
İ
N
İ
N


E
N
Ö
Z
E
L
İ

SENİ SEVIYOZ

Adsız dedi ki...

Bu hafta bence büyük bir gelişme gösterdiğini kanıtladı ama halsız yere koltuğa oturdu...11 arkadaşının da oy birliğiyle onun adını vermesi onun nasıl bir karaktere ve sese sahip olduğunu gösterdi..Fazla söze gerek yok...Halk oylamasından da görüldüğü gibi Murat yavaş yavaş zirveye doğu çıkıyor.İnş hakettiği yerde olacak!!
---------------------
S E N İ


Ç O K

S E V İ Y O R U M
---------------------


---MELİS---

Adsız dedi ki...

murat hayranlarini facebookta akademi türkiye 04 murat adli olusturdugumuz destek grubuna beklioruz.

Adsız dedi ki...

muratcım simdi ilk3 sora 1. :) seni sewiyoruz.. ailen..

Adsız dedi ki...

SÖYLENECEK BİŞE YOK DÜN GÖSTERDİİN HERŞEYİ CANIM BENIMM...EE ARTIK SIRA SENDE EMİNİM BİRİNCİLİĞE OYNUCAĞINA BEN,ÇAĞRI VE ÇANTAM DÖRT GÖZLE BEKLIORUZ SENİİ =))

seda dedi ki...

ya kimin kazanıp kazanmayacagına siz karar veremessiniz bende tabi cok konuşacagınıza oy gönderin birinci yapın muratıda görelim hem kim kazanırsa kazansın bence murat birinci ama kimsenin hakkını yememek lazım cünkü cok güsel sesliler var orda muratta süperde ömerin seside güsel yani ama bizim gönlümüzden gecen murat olsun tabi inş olur oy gönderin de birinci olsunn bide tipi yok sesi yok dienler dönünde kendinize bi bakın siz cokmu süpersiniz hıııııııııı şu kuzeni olan gercekten kuzenimisin gercek söyle lütfen oynatma ablası falan eger onlar kuzeni falansa resimlerini falan gönderseniz lütfen cok tatlı cünkü hayranım ona...............

Adsız dedi ki...

evet gerçekten kuzenıyım seda erhan angüner yazıp facebooktan fotolara bakarsan anlarsın kuzenım oldugunu kımseyı neden oynatma amacı gudım kı inş birinci olucak ınnaıyorum supersınn kuzennnn sen bıtanesinnn

seda dedi ki...

ya tmm inandım ama sende bilirsin oynatan cok neyse önemli olan muratın kazanması degilmi inş murat kazanacak.......

Adsız dedi ki...

♥ BİRTANESİN SEN...HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSIN...BU HAFTA İNANIYORUM Kİ O KÖPRÜDEN BİRİNCİ OLARAK GEÇİŞİNİ GÖRECEĞİZ...♥

SENDEN SÜPER BİR PERFORMANS BEKLİYORUZ GÖSTER KENDİNİ!KALBİMİZ VE OYLARIMIZ SENİNLE...♥

seda dedi ki...

ya herkes kuzeniim dio grur karataş die biride var face bookta sende öyle dion kuzeniim die anlamadım şimdi ben bu işi yaaaaaaaaaa

Adsız dedi ki...

muratcım senı çok sevıyoruz kalbımızde herkesın kalbınde bırıncı oldun arkadaslarının 11 oyuda senın adını yazmasıda çok guzel senın kısılıgın ses tonun tarzın çok guzel basarılar ılk uçtesın halkta senın yanında basarılar ömere ve bahadırada basarılar aılen

Adsız dedi ki...

akademi türkiyenin 2.sıtarı murat olmalı ama aksilikler başından hiç eksik olmuyor kırmızı koltuğa oturmasının sebebide bu çok kaliteli sesi var onu çok seviyorum hep arkandayız muratt

Adsız dedi ki...

gurur da kuzenı desa sen şu kuzen ışlerıne ne takıyosun yalan mı sölıcez ya gurur karataş hem benım kuzenım hem muratın kuzenı bız uçumuzde kuzenız anne tarafından anladınmı cnm uzatma artık şu ışı

Adsız dedi ki...

evet seda gercekten kuzenyiz ben gurur

Adsız dedi ki...

HER GÜN SENİ GÖREBİLMEK İÇİN SAAT 02.50'Yİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM..SENİN İÇİN NE DİYEBİLİRİM Kİ..BU KADAR İNSANIN SEVGİSİNİ KAZANMAN ZATEN NASIL BİRİ OLDUĞUNU ANLATMAYA YETİYOR BİLE.1.DE OLMASI GEREKEN BÜTÜN ÖZELLİKLERE SAHİPSİN.İLK 3'E GİRDİN AMA BU HAFTA HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK VE 1.OLACAKSIN İNŞALLAH..
---------------------------------

AKADEMİNİN EN ÖZELİ MURAT ÖZEL

---------------------------------


MELİS ÖZÇELİK

Adsız dedi ki...

akademi trkiyenin yayın günü ve saatleri dğeişti simdi pazar günü saat 15:30 dalgamı geciyo bunlar :S

Adsız dedi ki...

murat hayranları bu hafta muratı 1. yapıyoruz hadi oylar murata murat yaz 3727 gönder herkes en azından 1-2 oy atsın ..

Adsız dedi ki...

ılk uctesın ınsallah bırıncı olursun kalplerde bırıncı olmussun arkadaslarının ve turkıyenın bunu gorduk

seda dedi ki...

ya tmm nie bu kadar kızıyosunuz sadece merak ettim tmm bi daha bişey demicem erhan sende ii acıklama yapmışın soyisimlerinizin faklı oldugunu söylecegimi tahmin ettin onun icin galiba anne tarafından die yazmışın neyse kafanızı agrıttım kusurz bakmayın.
MURAT İNŞ BİRİNCİ OLURSUN....

Adsız dedi ki...

muratcım herkes senın yanında basarılısın begenerek ızlıyoruz sesın kadar ınsanlıgında guzel tum arkadasların senı yazdı ılk uctesın halkta bızlerde yanındayız ınsallah bırıncı olusun kalbımızde oldun bıle

Adsız dedi ki...

arkadaşlar gördunuz mu yarışma pazar gunu 15 30 a alınmış bu kanal napıyo allah aşkına şıkayet edın bişeyler yapın böle şaçmalık mı olur arkadaşlar kım ızler pazar gunu bu yarışmayı o saatte bışeyler yapsınlar bence.

seda dedi ki...

ya nie böyle bişey yaptılar yaaa ne güseldi saati günü falan aman yaa neyse mecbur gene izleyecez programlarımızı ona göre ayarlıcaz başka care yok napalımmmmmmmm

eda dedi ki...

muratçım canım benim öncelikle seni bütün kalbimle kutlarım cuma günü güzlerimi ve kulaklarımı senden alamadım o kadar güzel söyledinki ilk üçe girdin çok sevindim ama jüri üyelerine çok kızdım sen kalk ilk üçe gir onlar seni koltuğa oturtsunlar umarım haftaya senin hakkınını yemezler bütün evdeki yarışmacılar seni kurtarıyorsa sende yetenek vardır demekki ama nedense henüz bunu jüri üyeleri görememiş ):

sana başarılar dilerim şarkın bence bu haftada süper umarım sende güzel bulmuşsundur ve umarım bu hafta birinci olursun

Adsız dedi ki...

BU YARIŞMAYI VE YARIMACILARI SEVENLERE SESLENİYORUM YAYIN BU YAYIN SAATLERİYLE BU YARIŞMA BURADA BİTER.KANAL 1 SAYFASINDA İZLEYİCİ TEMSİLCİSİNİ MAİL YAĞMURUNA TUTALIM HEM 24 CANLI YAYIN HEMDE PROGRAM YAYIN SAATİ İÇİN ŞİMDİ TÜM AKADEMİ SEVENLER AYRIM YOK BİRLİK OLALIM

Adsız dedi ki...

MURATÇILAR ARKADAŞLAR 02164740222 NUMARASINI ARAYARAKTAN YARIŞMACILARIN HAKLARI YENILIYOR HAKSIZLIGIN ÖNUNE GEÇELIM. PAZAR GUNU 15 30 A ALINMIŞ YARIŞMA BU SAATTE HIÇ KIMSE IZLEMEZ ARAYIN BU NUMARAYI ŞIKAYETLERINIZI DILE GETIRINIZ LUTFEN.

Adsız dedi ki...

akademi türkiyenın prensı murat seni seviyoruz başarılı olucagınada ınanıyoruz. HÜLYA

Adsız dedi ki...

az laf cok sms :D MURAT 3727 otomatiğe bağladım dk bası sms seni cok seviyorum muratttttttttttttttttttttttttttttt

Adsız dedi ki...

pınarcım tesekkurler muratı bızde arkadasları olarak desteklıyoruz bu hafta bırıncı olsun senı de gelınce tanıstıralım

Adsız dedi ki...

evt pınarcım bende muratın kankasıyım çok yakın sen destegını eksık etme bu hafta bıırncı olmayı başarsın söz tanıştıracam.

Adsız dedi ki...

canım muratcım sen harikasın seni sonuna kadar takip edıyorum giderken konustuuumuz gibi hiç deiştirmedin kendini sevilıosun canım benım sonuna kadar senleyim ;)

NESLİHAN

Adsız dedi ki...

CANIM BENİMM..HAFTA İÇİ VERDİKLERİ YAYINI İZLEYEBİLMEK NE KADAR BÜYÜK İŞKENCE OLSA DA SENİ GÖREBİLMEK İÇİN İNADINA DEVAM!!:))BU HAFTA KENDİNE GÜVENEREK O SAHNEYE ÇIKARSAN ORTALIĞI İNLETECEĞİNE İNANIYORUM!ÖMER'İN DE DEDİĞİ GİBİ BU HAFTA BİRİNCİ SENSİN.BAŞKA HİÇBİR İHTİMAL DÜŞÜNEMİYORUM:))
UNUTMA Kİ SEN O EVDEKİ EN İYİLERDENSİN,BELKİ DE 1. OLMAYI EN ÇOK HAK EDENSİN.KENDİ TELEFONUMDAN+AİLEMİN DE TELEFONLARINDAN SÜREKLİ OY GÖNDERİYORUMM:)))İNŞ. BU HAFTA YARIŞMANIN BAŞINDAN SONUNA KADAR YÜZÜMÜZ GÜLECEK.
SENİ ÇOK SEVİYORUZ.


--MELİS ÖZÇELİK--

Adsız dedi ki...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥ MURAT ÖZEL ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ღ♥ღ ღ♥ღ SENİ SEVİYORUZღ♥ღ ღ♥ღ

─┼─█─┼─ şunu hiç unutma biz her zaman senin arkandayız ve hep seni destekliyceğiz─┼─█─┼─

»--(¯`v´¯)-» muRaT »--(¯`v´¯)-»

▓-▓~♥~╪kAlbİmİn Tek sAhİbİ~♥~▓-▓

hayatımda çok kişiye güvendim ve onları çok sevdim ama hepsi beni hayal kırıklığına uğrattı bundan sonra hayatımda sevdiğim tek erkek sen olacaksın kimse yalnış anlamasın ben muratçığımı yakından hiç görmedim söylediklerim aşk anlamındada değil sadece onu çok seviyorum buna dostça seviyorum desem daha mantıklı çünkü murat gerçekten harika bir insan keşke onunla tanışabilme fırsatım olsa onun gibi biriyle tanışmak için her şeyimi verirdim


____####_____♥♥♥____#####__ ♥
___######____ ♥ ____######__ ♥
__######################__ ♥
_#######################__ ♥
_#######################___ ♥
_#######################__♥
__#####################___♥
___####################__ ♥
____##################__ ♥
______###############__ ♥
________############__ ♥
__________#########__ ♥
____________#######__ ♥
______________#####__ ♥
________________####__ ♥
__________________###__ ♥
____________________##__ ♥
______________________#__ ♥


♥♥♥♥♥♥♥♥mURAtღ♥ღeDA♥♥♥♥♥♥♥♥

Adsız dedi ki...

A
K
A
D
E
M
İ

T
Ü
R
K
İ
Y
E
N
İ
N

B
İ
R
İ
N
C
İ
S
İ

M
U
R
A
T

Ö
Z
E
L

♥♥♥ muratçım muhteşemsin ya seni sahnede görünce kalbim küt küt atıyor öyle bir ışık saçıyorsun ki gözlerim kamaşıyor çok yakışıklısın artı sesin harika jüri üyeleri beni bazen sinir ediyor o kadar güzel söylüyorsun nasıl olurda seni koltuğa bırakıyorlar galiba ne yaptıklarını bilmiyorlar bu hafta umarım birinci olursun seni çok seviyoruz ♥♥♥

M
U
R
A
T



E
D
A

Adsız dedi ki...

İNANKİ ÇOOK ÖZLEDİM SENİİ :) AMA OLSUN ORDAN BİRİNCİ OLUP GELİJEN CANIMCIM ÖPTÜM SENİİ ;)

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yayın saatleri benimde hoşuma gitmedi gitmiyor elimizden geleni yapalım belkide düzeltirler biz akademiyi izlemek istiyoruz ama saatler çok ters düşüyor hayır ben ne olursa olsun izlerim ama izlenme oranı düşer izlenme oranı düşerse yarışmacıların kısaca muratın kendini daha çok insana göstermesi mümkün olmaz tamam biz ona inanıyoruz ama biz ona sms atmazsak onun birinci olması mümkün değil artı ne kadar çok kişi olursak sms ler o kadar artar lütfen her kes elinden geleni yapsın murat için lütfen

M
U
R
A
T

Ö
Z
E
L

MURAT ♥♥♥♥ EDA

Adsız dedi ki...

MURAT İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ.LÜTFEN MURAT'I SEVEN HERKES ELİNDEN GELDİĞİNCE OY ATMAYA ÇALIŞSIN.
ANKARA'DAKİ ARKADAŞLARI MURAT GİBİ BİRİNİ TANIDIKLARI İÇİN BENCE HEPSİ BİRBİRİNDEN ŞANSLI...ONLARIN YERİNDE OLMAYI ÇOOOK İSTERDİM:)
-MELİS-

Adsız dedi ki...

pınar melıs ve eda ınsallah muratı bırıncı olması ıçın desteklerınızı eksık etmezsınız bırıncı olursa sızınde katkınız oldugunu bu hafta ogrenıcek ben muratın arkadasıyım ınanın çok ıyı bır ınsan ona deger hadı 3727ye murat yazıp yollayın bu hafta onemlı

Adsız dedi ki...

İlk 3e girdiğinde o kadar şaşırdı ve mutlu oldu ki bu hafta onu 1000 kat daha fazla mutlu etmeliyiz.Dün geceki yayında İngilizce hocaları çok güzel motive etti inş. bu hafta kendine daha fazla güvenerek o sahneye çıkacak.Söyleyeceği şarkı da kendi tarzına çok uygunmuş.Bence bu hafta herşey çok güzel olacak oy vermeye devam;)
-MELİS-

Adsız dedi ki...

arkadasLar bos durmuyoruz ne yapıyoruz oy atıyoruz :D Murat 3727

Adsız dedi ki...

murat senı çok begenıyoruz sahne durusun sesın mukemmel neden o koltuga oturtuyorlar anlamıyoruz ılk 3tesın ınsallah bırıncı olursun anıttepelıler

Adsız dedi ki...

murat kalplerımız senınle atıcak bırıncılıgı hak edıyorsun tum sevenlerın senı ozledı