Akademi Türkiye Baha 2. Performans Videosu

Baha İşler 2. hafta canlı performans

Performans şarkısı: Yandım yandım
Performans tarihi: 18 ocak

48 yorum:

Adsız dedi ki...

baha şarkıları çok bayıyorsun bu kaddar soft bi şarkıyı dahada soft yaptın ve bizi uyuttuğun için sağol...

Adsız dedi ki...

iyi işte bayıldıysan bidaha izleyemezsin bu yarışmada siz gibi saçma sapan izleyiciler olmadan daha kaliteli olur. zaten müzikten anlamayan insanlara neden yorum yapma şansı tanınırki bilmemmmm....(Meltemmm)

Adsız dedi ki...

inşallah bi daha ayılmazsın :):):)
(GİZEM)

Adsız dedi ki...

çok üzülürüm gerçekten izleyemezsem 25 senedir bu işi yapıyorum ve aranjörüm yeterince anlıyorum emin olabilirsin...

Adsız dedi ki...

Tabi haklısın 25 yıl uzun bir süre insanın kulakları yaşlandıkça duyma yetisini kaybediyorrr!!!!

Adsız dedi ki...

cidden. uyuyacak baska sarki bulamamis olman enterasan. ayrica soft anlayisi kisiden kisiye degismemeli. sarkinin orjinal hali daha soft ve kayik. baha sarkiyi olmasi gerekenden daha sert bile soyledi. ki kendi ses rengine gore degil bu sarki.ki$isel alma ama 25 yillik aranjor amca (25 yil dedigine gore amca olmalisin bize gore) cidden muzik dunyasinda aranjorler henuz soft ve bayik ayrimini yapamiyorlarsa cidden bu ulkede pop'un neden bu halde olduguna sasirmamak gerekir... parcanin agir bir parca oldugu kismina can-i gonulden katilmakla beraber hali hazirda bayik parcalari baha'nin daha da baydigina katilmiyorum. muzikal anlamda hak yemek yaziktir ve de zinhar gunahtir.

Adsız dedi ki...

baha en iyisi yarışmacılar arasında farklı yorum tarzıyla farkını fark ettiriyor..

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar müzikten anlayanlar gerçekten yorumlarını yapıyorlar.Ben müzikçi değilim ama iyi bir dinleyiciyim ve Akademi hayranıyım.Bence de baha iyi okuyamadı.Müzik illede kulağa hoş geliyor diye iyi söylenmez.Notalarıyla eğitimiyle söylenmeli orası Akademi Türkiye.Erdalı neden o koltuğa oturttular onuda anlıyamadım.Sadece çok iyi sanatçılara ait parçaları okudu ve gayette müzikal anlamda iyi okudu.Ama orada Metin Özülküden başka müzikten anlayan kim var bilmiyorum.Oda söyleyeceğini söyledi zaten.

Adsız dedi ki...

kusura bakma ama notalariyla egitimiyle soylemeli dendigi zaman hakikaten haksizlik ediyorsun. begenmemis olabilirsin, bi sekilde kotu bulmus olabilirsin, kulagina hitap etmemis olabilir. herkes baha'yi sevecek ve begenecek diye bi kaide yok. ama notalariyla okunmali orasi akademi filan dediginizde olmuyor. notalariyla okunmali dedigin adam konservatuar cikisli. ordaki egitmenlerden hic bir farki yok, tek farki yarismaci olmasi. ne anlatiyorsunuz yani... 4yildir san dersi goruyor bu insan.kulagina geldigi gibi zaten istese de okuyamaz. adamin i$i bu muzik, muzisyen. meslegi bu. akademi egitimi onun icin cekirdek citlek, oyle spor olsun diye aliyor.daha nasil notasiz okumus filan diyebiliyorsunuz...
iste bu haksizlik etmek. ve iste bu gercek elestiri degil...

Adsız dedi ki...

ben yarişmanin erken saate alınmasını istıyorum birde çok oy alan haftanın birincısi olmasin iyi söyleyen olsunki zevkli olsun program bu hafta arda birinci olunca hemen degiştim kanalı canım sıkıldı daha iyiler vardı çünki bahadır,esra,gülizar,sevcan ama arda degildi

Adsız dedi ki...

önceLikLe yarışmacıLarı eLeştirirken ellerinizi vicdanınıza koyun ve o şeklde yapın yorumunuzu...baha dediğiniz şahsı tanımıyorm fakat daha ilk hafta şarkısını dinledikten sonra evet dedm içlerinde en iyisi O...bu hafta söylediği şarkıyı gayet iyi söylediğine inanıyorum zaten dinleyenlerin içnde kıpır kıpırlık yaratması beklenen bi şarkı değildi...ama 25 yıllık aranjör olduğunu savunan arkadaş sen daha iyi söylüyorsan söyle de dinleyelm...yazık ya nerden karalasam diye düşünmeyin mantıklı eleştiriler yapın en azından okuyanların aklında soru işareti yaratsın da sizde karalama amaçlı yaptığnz yorumda azcık amacınıza ulaşmış olun ahahahaa:Dneyseki kmse burda sizin yorumunuzla hareket etmeyecek yandım yandım ın cover halini istiyoruz baha dan haftaya aranjör büyüğümüzü tatmin etmek amaçlı ahahahah:Dkendi işinzLe uğraşın bu bir tavsiye=)

Adsız dedi ki...

sonunda gerçekleri gören insanların olması sevindirici....
Pervin sana tüm kalbimle katılıyor ve tebrik ediyorum (GİZEM)

Adsız dedi ki...

bahanın söyleyiş tarzı gerçekten kontrollu...ve tarzı olduguna inanıyorum ve birtane onun yorumuna benzeyen bir artist bulamadım:) yürü be kiki başarı seninle olsun!!!
(dostun başar)

Adsız dedi ki...

şarkıyı tekrar dinledim.. yine yazmak istedimm...çok güzell şöylemişin yaaaa başarılarr dostummmm(Dostun Başar)

Adsız dedi ki...

Benim merak ettigim bu yarışmanın bir web sayfası hatta blogu oldugu halde (gerçi türk televizyonlarının en kaliteli müzik yarışması ama ne yazik ki en kötü web sitelerine sahip)neden sadece sms yolu ile oy verebiliyoruz? Güzel bir web sitesi yapsalar ve siteye de reklam alsalar biz de mesela istersek siteden de oy verebilelim onlar da kazansa biz de.

En azından şu videolar daha kaliteli neden olamıyor merak ediyorum. Google videonun inanılmaz kompress halindeki çamur görüntüsüyle, of.

Adsız dedi ki...

bu arada en azından firefox adsense koyulmuş siteye. Blogdan her firefox kurduğunuzda trink para kazanılıyor yani. Yani umarım en azından oyledir. Bu kadar insanın tıklaması boşa gitmiyordur. eh..

Bu arada Baha'nın sesi çok güzel. Her yarışmada olduğu gibi şu an kaç yarışmacı varsa o kadar da bir şansı var =)

Ama ben cidden kostumleri anlayamıyorum. Kostum kavramını anlamıyorum zaten. Tarkan bile bu kadar şakır şukur giyinmiyor. Bıraksalar herkes kendi gibi giyinse; sporsa spor klasik se klasik...

İlk gün yarışmacıları tanıtırken önce neydi sonra ne oldu gibi olmuş. İnsanlar bu kadar değiştirilmemeli. Madem stil, imaj vesayire herşeyi öğreniyorlar bırakın kendileri imajlarını yaratsınlar. Al çocuum bunu giy olmasın...

Adsız dedi ki...

şimdiye kadar imaj bilmemnelerinin yaptıkları bi şey yok. kostümlerin hepsi baha'ya ait. sanıyorum diğer yarışmacıların da öyle.

Adsız dedi ki...

aa çok teşekkür ederm gizem=)bunu tebrik aLmak için yazmadm ama artık dayanamadığm boşboğazLarın konşmaLarına son vermek amaçLı yazmıştm=)çünkü bunu okuyanLarın bahayı izLemediğini düşünerek yazıyorlar sanırım..=)ben de bu yarışmada son elemede elenmek zornda kaldım lisem yüzünden=)ben de fesatlık yapıp karalasam daha mı iyiydi ya da elime ne geçerdi...neyse o baha gayet iyi nokta..=)

Adsız dedi ki...

konu bahadan gittikçe kayıyor galiba..
böyle yetenekleri de böyle kaybediyoruz zaten. ben 4 senedir müzik okuyorum ve baha açık farkla en iyileri.
lütfen kılık kıtafet ya da web sayfası gibi problemleri yazacak başka bir yer bulun ve bahanın yeteneğine konsantre olun.

Adsız dedi ki...

bence en kötü performans biraz kulağınızı açıp dinleyin gırlaktan kazanıyo çoook kötü

Adsız dedi ki...

bence kulaklarını açması gereken biri varsa oda sensin....

Adsız dedi ki...

bi konservatuar sınavına sokmak lazım, böyle eleştiri yapmayıp da saçmalayanları. gırtlaktan kazanıyo ? gırtlaktan kazanıyo tabi, sen ses nerden çıkar sanıyosun ? gırtlaktan kazanıyosa, yani sesten de kazanıyodur. gırtlaktan kazanıpta ne brutal vokal mi yapıyo adam, burasıda hadi metal söylüyoruz evi çünkü?...
gözünüzü seveyim, biraz makul olun ya. sanki sese ayar çekmek çok kolaymış gibi. insanlarda sıfır empati yeteneğini ben burda fark ettim. size göre boncuk, sanki nolcak çık sahneye şarkıyı söyle di mi ? eminim herkes bunu yapar. o gırtlak dediğiniz şey farkı yaratır.
şarkıyı beğen, beğenme,baha'yı sev, sevme. ama asab bozucu eleştiriler cidden yıpratır herkesi yani, gırtlaktan kazanıyomuş... başka nerden kazancaksa... hayır farklı bi yerden şarkı söyleyebilen bi insan var mı ben bilmiyorum.

Adsız dedi ki...

insanlar sırf eleştiri yapmıs gibi görünmek için tutup da buraya bi sürü saçmalık yapıyolar yaa sinir oluyorum...Madem karalama politikası uygulamak istiyosunuz(ki bence bunu ne kadar yapmaya çalıssanız da basaramayacaksınız) biraz daha güzel sebep bulun bulabiliyosanız da öyle çıkın yorum yapın.
BAHA HARİKASIN HER ZAMAN SENİN ARKANDAYIZ YOLUN AÇIK OLSUN.......(GİZEM)

Adsız dedi ki...

pervin denen arkadaş türkçene ve yazı kabiliyetine hayran kaldım:d
bahanın sesinin güzelliğini ve kabiliyetini bu kadar iyi bir şekilde sunabilmenden ötürü baha seveni olarak gurur duydum...ayrıca söylediklerine sonuna kadar katılıyorum milletin işi gücü kalmamış baha'yla uğraşmaya başlamışlar...baha 1 numara başka söze gerek yok:dhe bi de pervin çok tebrik ederim seni...

Adsız dedi ki...

Yarışmanın ilk akşamı ben de Baha'nın en iyilerden biri olduğunu düşündüm.Değişik bir sesi ve yorumu var.2 haftadır söylediği şarkılarda gayet başarılıydı umarım diğer haftalarda konsept değiştiğinde değişik tarzları da başarıyla okur.Baha ev içinde sergilediği ağırbaşlı ve efendi kişiliğiyle de dikkat çekiyor.İnşallah yeteneklerden çok sms lerin yarıştığı bu yarışmada sadece eş dost tarafından değil Bahayı şimdiye kadar tanımayan insanlardan da oy alır da hak ettiği yerlere gelir.
Buarada Baha hakkında yorum yapan arkadaşlar herkes Bahayı desteklemek zorunda değil tabi ki.Eleştiriye de açık olmak gerek biraz.Birisi eleştirdiğinde hemen saldırıya geçmeyin lütfen.Daha olgun cevaplar yazın eleştirenlere bence.Yarışmada kimin ne olduğu zaten ortada.Bahayı eleştirenlerin azınlık olduğunu düşünüyorum.Buyüzden bırakın istedikleri gibi eleştirsinler.Bu Bahaya bir zarar getirmez.Aynen bizim Baha hakkında güzel şeyler yazmamızın onun yarışma içindeki durumuna bir fayda sağlamayacağı gibi.

Adsız dedi ki...

ersin sana katılıyorum fazlasıyla haklısın. Unutulmaması gereken bişey daha varki oda kaliteli müzik kaliteli kişilik her zaman eleştirilir belkşi bu böle olması gerektıgı ıcındır yada cekememezliktendir.bir baska bakıs acısıda gercekten kötü oldugundandır.Onu yakından tanıyanlar olarak bazılarımız bahanın müzüğini ve kişiliğini biliyoruz. Bırakalımda insanlar yorum yapsın eleştirsin ve sacmalasa dahi bir karara varsın cunku kendı adıma BAHAdan baska hepsının orada iyi muzısyen olarak anılması sacma. başa ka bir düşünce daha akademi türkiye bence bir ses yarışşması degil,yetenek yarışması da degıl bu kımın babası daha zengin kimin cevresindekilerin daha cokl kontoru var yarıdsmasına donmesin den korkar olduk.umarım amaçlar cıkarlara değişilmez.

Adsız dedi ki...

kaliteli ses ve kaliteli adam dinlemek istiyoruz bunun için kaliteli adam olmak gerekli buda sennde var istanbulda bir studyom var bırak gel aslanım sende kazan bende son yıllarda dinlediğim en güzel sesssssssssss tebrikler
q

Adsız dedi ki...

bu aksamki programı heyecanla bekliyoruz her zaman olduğu gibi bu gece de muhteşem geçecek yeri göğü inleteceksin o güzel sesinle...Her zaman arkandayız...Basarılar BAHA seni çok seviyoruz ((:GİZEM:))

Adsız dedi ki...

her hafta olduğu gibi bu haftada kalbimizin birincisi sendin harika bir icraat son derece kaliteli bir performans gösterdin ayrıca harika bir juri iyiki varsın metin hoca

jazz dedi ki...

Canım Bahacığım
Biz ve iyi dileklerimiz seninleyiz... Birinciliği haketmene rağmen eğer birinci olamazsan sakın üzülme. Çünkü sen bizim için her zaman bir numarasın. Güzel karakterin, çevrene saygılı kişiliğinle sen gerçek bir sanatçısın...
Seni seviyoruz.
Sevgi, Bahadır ve Renk

jazz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
jazz dedi ki...

Canım
Her hafta büyük bir heyecanla seni bekliyor ve dinliyoruz. Seninle gurur duyuyoruz. Oradaki bir çok yarışmacının sesi iyi ama senin ses rengin farklı, umarım herkes bunun farkındadır. Yolun açık olsun....

Adsız dedi ki...

sevgi kusura bakma ama... orda ki pek cok yarismacinin sesi iyi degil, ortalama. eminim yarisma ilerledikce gittikce iyi olurlar. ama soyle soyleyeyim, onlar "iyi" oluncaya kadar, baha o yollara tam 4 tur bindirmis olur...

aysegul aldinc cok guzel bi sey soyledi bu hafta " sana zaten soyleyecek bi sey bulamiyorum" anlaminda. aynen oyle. adam yarismaya girdiginde iyiymis zaten...

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba Burak Buluç'un sözü,müziği,aranjesi ve yorumu kendisine ait şarkıları CEMRE ve İFTİRA yi aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz.
http://www.pikniktube.com/v/dffc76265cf00fbcbcab27effd7d6f37/u/181324/İftira_-_Burak_Buluç

http://www.pikniktube.com/v/58b5030713410564dc64a92bb7e850b7/g/149080/Cemre_-_Burak_Buluç

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşlar yarışmanın başında elenen Burak Buluç'un tamamiyle kendisine ait şarkıları dinlemek isterseniz aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Baha'ya başarılar dileriz.BURAK FAN CLUB

http://www.youtube.com/watch?v=GbCLpi-9ro8

http://www.youtube.com/watch?v=NhovVC6UEeA

http://www.youtube.com/watch?v=Uyl8NQzn1XQ

Adsız dedi ki...

arkadaşlar buraya olumsuz mesajlar için yapılan yorumlara bir kaç şey söylemek istiyorum... bu dünyada herkes bir şeyden anladığını zanneder ama birşeyden anladığını bilmediği halde işine devam eder ve sonu hep hüsranla biter. herkes düşüncelereni söyliyecek tabii ki özgür ülkenin özgür insanlarıyızya ne kadar tabii orasıda tartışılır...
ama şunu bilinki bu bir yarışma ve iyi olanın kazanacağı bir platform.
insanları kötüliyerek onlara bir eksi puan kazandırmış olmuyorsunuz ama kendinize göre ne kadar dinleyici kulağına sahipseniz artık bilemiyorum ama BAHA arkaşım için yapılan her yorumda o yorumu yapan kişinin ne kadar kapasitesinin olabileceğini tahmin etmek bile zor gelmiyor. anlayanda anlamayanda burada olduğu için yorumlarınızı biraz daha dikkat li yazarsanız sevinirim...

Adsız dedi ki...

şöle dur böle dur sahneyi doldur sahneyi kullan. bunlara gerek yok. ordan oraya yuları bırakılmış deli danalar gibi koşarak veya hacımle doldurmuyo sahneyi. performasıyla ve sesiyle dolduruyo zaten. valla baha'nın sesiyle yorumuyla ilgili bişiler yazmaya falan gerek yok övmeye bile gerek yok. 2x2=4

Adsız dedi ki...

şöle dur böle dur sahneyi doldur sahneyi kullan. bunlara gerek yok. ordan oraya yuları bırakılmış deli danalar gibi koşarak veya hacımle doldurmuyo sahneyi. performasıyla ve sesiyle dolduruyo zaten. valla baha'nın sesiyle yorumuyla ilgili bişiler yazmaya falan gerek yok övmeye bile gerek yok. 2x2=4

Adsız dedi ki...

baha ayıp sana ya! dün neler yazmışım birde. sana yakışan ömerin müridi olmakmıydı. ömerin sana yalakalık yapması gerkirken sen ona yalakalık yapıyosun. timsah yürüyüşü falan. sen o eve yerde sürünüp onu bunu pohpohlamaya mı gittin yoksa şarkı sölemeyemi. allah ses , yetenek vermişte, işte neyse ! . .

Adsız dedi ki...

yalakalık derken serin gelelim. o insanlar 1 aydır evde kapalı oturuyorlar. hele ki baha, çocuğun ağzı var dili yok. canı sıkıldıysa eğlenceliğine bir şeyler yapması ne zamandan beri yalakalık oldu ? kaldı ki ömer de orda herkesin ayarında bir yarışmacı, baha nın ömer e yalakalık yaparak kazanacağı şey ne olabilir ki ? sadrazamın oğlu mu ömer? ikiside aynı seviyede yani yarışmacı. ha yoksa baha sesiyle ömer'e bir kaç tur atar.
eleştiri yapmıyor, insanların kişiliğine alalen hakaret ediyorsunuz. ayıp ama.

Adsız dedi ki...

baha tur mur atmaz ömere aynı kulvarda değiller kıyaslanması bile yanlış olur. biz antalyadan bahanın arkdşları olarak şoktayız. ömer gibi bir şarlatanın 1. liğini timash yürüyüşüyle kutlamaz bizim baha. ayrıca arda olsaydı koltukta kalan bahaya nisbet yapmaz teselli verirdi. baha amaçları ardaya nisbet olan zırtapoz ömer ve müritlerine katılıp timsah yürüyüşü, bağır çağır kutlama, vs.. falan. olamdı, yakışmadı. herşeyden önce 4 yıl beraber okudular ardayla. bu arada yanlış anlaşılmasın arda taraftarı falan değilim ikiside arkdşım. bahayla paylaşımım daha fazladır hatta. umarım baha daha fazla saçmalamaz.

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI UZUNTUYLE TAKİP EDİYORUM VE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM SONUÇTA GEREK BAHA GEREK ÖMER VE DİĞERLERİ İÇERDE IYI BIRER ARKADAŞLAR VE BU ARKADAŞLIKLARININ KİM KAZANIRSA KAZANSIN BİR ÖMÜR BOYU SÜRECEĞİNE EMİNİM YORUMLARIMIZI BIRAZ DAHA YAPICI YAPALIM LÜTFEN
SAYGILAR

Adsız dedi ki...

çok bayık bi adamsın UYAAAAAAAAAAAAN!

Adsız dedi ki...

baha çok tatlısın ama seni daha çok canlı ve dinamik görmek istiyorum

Adsız dedi ki...

bahayla arda'nın 4 yıl okumuş olması pratik olarak imkansız... ben merak ettim kimmiş bu baha nın şoka giren arkadaşları:) eminim çıkınca o da merak eder:)

Adsız dedi ki...

bn diğer yorumlarda da belirttiğim gibi son gün son anda yaşımdan we aşırı rocer oluşumdan beri elenen(17)ceren gürsoy...o ewde bn ce hakeden baha we bahardır war ama bnm fovorim baha..we şarkıları bydığ fln da yok ayrıcı onun kndine özgü bi tarzı war çok ii bir erkek yorumcu jaz we bluse gırtlağı war bn de güzel sanatlar lisesinde öğrenci olduğumdan anlarım müzikten yani..geçekten ağır kanlı düzgün yakışıklı we herşeyden önce kendi yorumu olan bir star adayı diorum..yarışma tutmamış olsa da..

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR ARTIK ANLAYIN.GEÇEN HAFTADAN İTİBAREN BU TARIŞMA ARTIK SES YARIŞMASI DEĞİL.ARTIK SMS YARIŞMASI OLDU.11 KİŞİ İLE FİNAL, VAY BE.
KENDİNİZİ FAZLA YORMAYIN YOK BAHANIN SESİ GÜZEL YOK BAHADIRIN DİYE.SESİ GÜZEL OLUP OLMAMASI ARTIK ÖNEMLİ DEĞİL SMS ALAN YARIŞMACI ÖNEMLİ.YANİ KİM FAZLA PARA HARCAYACAK? KİM EŞTEN DOSTAN SMS İSTEYECEK VE ATTIRACAK?
ŞİMDİ YARIŞMADAKİ ADAYLARDAN DİYELİM Kİ EN KÖTÜ SESE SAHİP OLAN BİLE BU YARIŞMADA BİRİNCİ OLMA SANSI VAR.
SON ÜÇE KADAR GİTSEYDİ.YARIŞMACIYI TANIMAYAN İNSANLARDA O ZAMANA KADAR İZLER VE SON ÜÇTEN BİRİNE SMS ATARDI.ŞİMDİ BU YARIŞMADA SMS ATANLAR ÇOĞUNLUKLA AİLE.SONRA ARKADAŞLARI VE ARKADAŞLARININ RİCA MİNNETLE İSTEDİKLERİ BAŞKALARININ SMS LERİ.
YANİ STAR TÜRKİYENİN STARI OLMAYACAK.SMS STARI OLACAK.TÜRKİYEDAKİ İNSANLAR BÖYLE BİR YARIŞMADAN HABERLERİ BİLE OLMADAN BİTİYOR, BİTİRİYORLAR.BURDA YARIŞMACILARIN BİR SUÇU YOK.KANAL VE YAPIMCILAR ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR.SONUÇTA YANLIŞLARINI ANLAYIP EN BASİT YOLU SEÇİP YARIŞMAYI BİTİRMEYE KARAR VERDİLER.
KENDİNİZİ FAZLA HIRPALAMAYIN ARKADAŞLAR.SİZ SADECE SMS ATIN.BU YORUM SAYFALARINDA SİNİRLENECEK VEYA SİNİRLENDİRECEK YORUMLAR YAZMAYIN.ELLER CEP TUŞLARINA ÇALIŞSIN.
EMİNİM Kİ ŞİMDİDEN CEP TELEFONLARINIZDAKİ 3 7 2 7 TUŞLARI ŞİMDİDEN OKUNMAZ OLMUŞTUR.SAYGILAR HERKESE KOLAY GELSİN.
BURDAN STAR ÇIKMAZ.
BU GENÇLER YARIŞMADAN ÇIKINCA HAYATTA STAR OLMAK İÇİN UĞRAŞACAKLAR.HAYATLARINDAKİ YOLDA HEPSİNE BAŞARILAR DİLERİM

Adsız dedi ki...

yAAA AABİİ SANA AŞIĞIM BEN NOLUR SANA ULAŞABİLİCEĞİM Bİ MSN ADRESİ YA DA TEL FLN BŞİ AT BNA MSN ADRESMİ YAZCAM BNLE TANIŞMAK İSTERSEN CVP YOLLA SADECER NOLURR SONRA BRAKÇAM ADRESİMİ...