Cem Ceminay

Galatasaray İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun olan Cem Ceminay, West Coast University'nin ardından lisansüstü eğitimine California Marketing Management'ta devam etti. 1995 yılında Star Tv'de başladığı 'Amanın Boo Cem Ceminay' show programını 1998'de Number One Tv'de 'Cem Ceminay Evening Show' ile devam ettirdi. 1992-2002 yılları arasında Power Fm'de başladığı radyo programcılığı kariyerine, 2002-2005 yılları arasında Number One Radyo'da, 2005'ten bu yana ise NTV Gurubu N101'de Genel yayın Yönetmeni ve program yapımcısı olarak devam ediyor.

Türkiye'deki özel radyoculuğun ilk yıllarından beri aykırı, alışkanlık yapan, akıcı ve canlı programıyla her geçen gün popülaritesini artıran Cem Ceminay Akademi Türkiye jüri koltuğundaki yerini yeni sezonda da koruyor.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ CEM CEMİNAY.
YORUMLARINIZI VE SİZİ, ÖZELLİKLEDE SES TONUNUZU ÇOK SEVİYORUM.SİZİNLE DAHA ÖNCE TRT 1 DEKİ KAZANDIRAN NUMARALARDA TANIŞMIŞTIK.BEN DE YARIŞMIŞTIM.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

Adsız dedi ki...

taktir sizin bu yarışmada ama erdal gerçeeekten o koltukta oturmayı hakediyormu!

Adsız dedi ki...

niye eğitim çalışmalarında erkeklerle bayanlar ayrı çalıştırılıyor çok dikkatimi çekti
daha önce böyle değildi

Adsız dedi ki...

sevgili Ceminay "uykusuz her gece" Teoman değil,Ajda'nın şarkısı. Lütfen yani.

Adsız dedi ki...

Sevgili Cem Ceminay,

yarışmacıların 2. performans gecesinde Gamze'ye 10 üzerinden 7 verdiğiniz söylediniz sonra neden oybirliği ile kırmızı sandelyeye oturtunuz. Diğer yarışmacılara 10 üzerinden kaç verdiniz? Eğer 7 den daha aşağı oy verdiğiniz yarışmacı var idi ise ve 7 verdiğiniz bir yarışmacıyı desteklemeyerek Gamze için oybirliğine katılıyorsanız, adaletinizden süphe ederim. Eğer adaletli davranacak iseniz o juri koltuğunda oturun yoksahala orada oturarak o gençlerin günahına girmeyin.