Akademi Türkiye ilk hafta birincisi Arda




Akademi Türkiye'de ilk hafta en yüksek oy olarak haftanın birincisi olan ve seyirci tarafından koruma altına alınarak ceza koltuğuna oturma riskinden kurtulan yarışmacı ARDA oluyor.



Oylama sonuçlarına göre llk 3 deki diğer yarışmacılar ise karışık bir sıralama ile Gamze ve Sevcan

38 yorum:

Adsız dedi ki...

selam arda başarılar tebrik ederim Fakat sanırım haftaya artık birinci olamayacaksın cünkü ömerin babası bu iş için iyi yatırım yapmış bedava kontör dağıtıyor oylar ona gelecektir.bu haftanın tyadını çıkar dostum ömerin babası üsküdar capitol gibi bir yerin sahibi ömerinde kendine ait Jeep ve villası var eskişehirde krallar gibi adet yerini bulsun macera olsun diye okuyor.heheheh işin zor yani dostum sanat filan kar etmiyecek bu işe göreceksin...

Adsız dedi ki...

bu saaten sonra oyların konuşması çok kötü çünkü bariz bir şekilde en kötüler öne geçiyor.zaten onlarda şaşırıyor...:)

Adsız dedi ki...

aynen katılıyorum bu yoruma belkide gecenin en kötü performansıydı

Adsız dedi ki...

yok artik ya kimse kusura bakmasin ama cidden cok kotu bir performansti. nasil birinci oldu ki... hayatimda dinledigim en zevksiz haydi gel benimle oldu bu kadar temposuz ve bu kadar detone..bilemiyorum, gozlerim yasardi.

Adsız dedi ki...

arkadaslak kiskanmaya hic gerek yok ses guzelse guzel yapabilecek bir sey yok Arda boylece devam et kim ne dyorsa desin sen bitanesin PINK KODLARI BILIRSIN

Adsız dedi ki...

diosun ya babası istese aLbüm yapardı bi düşün bakaLım ozman neden babası yapmadıda yarışmaya katıLdı demekki hakederek biyerLere geLmek istiyoki böLe bişi yapıyo hem sananeki bundan babasının yaptığı şeyden sana kntr göndermedimi yoksa:P

Adsız dedi ki...

osu busu oLmuş oLabiLir ama insanLarı tanımadan yorum yapmayın babsı aLbüm yapar diosunda demekki bişiLeri hakederk yapmak istiyo hem babsı kntr dağıtmış onu bunu yapmış sananeki bundsan yoksa san kntr vermedi diemi bunLarı yapıyosun:Pömer harikasın cnm biLecik;)

Adsız dedi ki...

istiklal marsı bıle daha ahenklı olurdu.....anlamadım.....yorum yapmaya gerek yok.

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR GERÇEKÇİ OLALIM LÜTFEN İKİ HAFTA DAHA HAKKETMEYEN BİRİ KAZANSIN PROGRAMIN REYTİNGİ DÜŞER.OZAMANBU SES YARIŞMASI DEGİL KONTÜR YARIŞMASI OLSUN......

Tolga dedi ki...

Arda'nin performansini elestirenler Arda'nin ev hayatini izlemiyorlar herhalde. Bir konuda karar vermek icin sonuca degil hazirlik asamasina bakilmalidir.. O evde yasayanlar icinde en efendi, en star olmaya yakisir adaylardan biri Arda. Sarkisinin pes tonda calinmasina ragmen en iyi performansi gosterdi. Bunu duyabilmek icin de muzikten anlamak lazim. Arda 1.ligi haketti..

Adsız dedi ki...

arda kadar muzikle ic ice olan bir insan daha var mi bilmiyorum.. daha ortaokuldayken barlarda pop muzik davulculugu yapardi.. her eline aldigi enstrumanla devlesen bir insan bu yarismada da kendini gayet iyi gelistirecektir..

Adsız dedi ki...

bateriyle sesin ne alekası var yav.. bateri çalma yarışması değil ki!

Adsız dedi ki...

lan tam uyumiyim da şu programı baştan sona seyredeyim diordum ama arda mükemel bir ninni söyledi... bi kalktım sabah olmuş.

Adsız dedi ki...

Tolga yüreğine sağlık... (:

Arda'cım sen o sahnede devleştikçe devleşirken,bugün seni kötüleyenler, yarın dediklerinden utanırlar mı bilemem, çünkü eleştirmeyi bilmediğimiz gibi utanmayı da bilmeyiz biz toplum olarak maalesef...
Sen yüreğinle okumaya devam ettikçe, 1. olman da kaçınılmaz.. Harikasın senn (:

Adsız dedi ki...

CEREN'CİM HİÇ KAFANA TAKMA YAZILANLARI.
ARDA'NIN VE ONU SEVENLERİN KOCAMAN YÜREĞİ ELVERMEZ DİĞER YARIŞMACILARA BUTARZ ŞEYLER YAZMAYA, ARDA'NIN EFENDİLİĞİ GİBİ ÇEVRESİNİN DE KALİTESİ BELLİDİR. ARDA VE ONU SEVENLER HER ZAMAN İÇERİDEKİ HER YARIŞMACININ İYİ YERLERE GELMESİNİ DİLERİZ, ÇÜNKÜ EMEĞE, EĞİTİME SAYGIMIZ VARDIR.
BUNLARI YAZAN ARKADAŞLARDAN ÇOK DAHA FAZLA DESTEKLEDİĞİNE EMİNİM BEN ARDA'NIN İÇERDEKİ DİĞER YARIŞMACILARI.
ARDA'NIN SESİNİN, MÜZİSYENLİĞİNİN, YANINDA EN BÜYÜK FARKI DA BU ZATEN. ARDA SADECE CANLI OLDUĞU İÇİN BİLE SEVER TÜM İNSANLARI, SADECE İNSAN OLDUKLARI İÇİN SEVGİYİ DEĞERİ HAKETTİKLERİNE İNANIR.
ŞUNU KABUL EDELİM Kİ KİMSE SON GECE AYY NE GÜZEL SÖYLEDİ DİYEREK OY YOLLAMIYOR. ARDA GEÇEN HAFTANIN EN İYİ ÜÇ PERFORMANSINDAN BİRİSİYDİ VE O PERFORMANSI BİRİNCİLİĞİ HAKEDİYORDU. TOLGA AĞZINA SAĞLIK, HER ŞEYE RAĞMEN KESİNLİKLE İYİ İDARE ETTİ SAHNEYİ. BUNDAN SONRA DA EN İYİ 3 DEN BİRİSİ OLMAYA DEVAM EDECEK VE BU CUMA BİZİM NAZAR BONCUĞUMUZ OLACAK.
BU HAFTA KENDİSİ DE PERFORMANSININ FARKINDA OLARAK DAHA BAŞINDAN KABUL ETTİ SAHNEYE ÇIKMADAN ÖNCE. KENDİNİN FARKINDA OLMA VE BUNU İFADE EDEBİLME EFENDİLİĞİNİ GÖSTERDİ BU BİLE YETERDİ ONUN BİRİNCİ OLMASI İÇİN. FARKINDAYSANIZ PERFORMANSINI OBJEKTİF DEĞERLENDİREBİLEN ÇOK AZ YARIŞMACI VAR ORADA BELKİDE HİÇ YOK.
KİMSE FARKINDA DEĞİL SANIRIM AMA ARDA PERFORMANSI YÜZÜNDEN BİRİNCİ OLDUĞUNA BİLE SEVİNEMEDİ. PERFORMANSI KÖTÜ ARKADAŞLARDAN BİRİSİ ÇIKSAYDI BİRİNCİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNDA SAHNEDE NASIL DAVRANIRDI MERAK EDİYORUM. SANIRIM PERFORMANSINI DAKİKASINDA UNUTURDU.
BİZİM BİR ŞEY SÖYLEMEMİZE GEREK DE YOK ASLINDA.
ARDA BU HAFTA VE BUNDAN SONRAKİ HER HAFTA BU YAZILANLARA GEREKLİ CEVABI PERFORMANSI İLE EFENDİLİĞİ İLE GÜZEL TERTEMİZ YÜREĞİ İLE VERECEK EMİNİM.
BİZ HEP YANINDAYDIK VE HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ BİTANEM.
SENDE HER ZAMAN BİRİNCİ OLMAYA DEVAM EDECEKSİN ARDACIM.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar kötü düşüncelerinizi ve kötü elektriğinizi ardanın üzerinden çekin,susmak erdemli bir davranıştır bence deneyin,ama konuşmaya devam etmek isterseniz de bilin ki attığınız bu zehirli oklar aynen size geri dönecektir çünkü içinde sevgi barınan bir kalp kötülüğe aldırmaz...acaba ülkeniz hakkında,okuduğunuz kitaplar hakkında dünya hakkında ne kadar tartıştınız,şiir bilir misiniz hiç?bilin ki bu ülkeye ARDA gibi kalbiyle yaşayan insanlar lazım..........

Adsız dedi ki...

güneşcim ağzına sağlık hayatım..hepimizin tercümanı oldun..bu yazının üzerine bişeyde söylenemez zaten..ardacım, seni çook seviyoruz..yola devam..(esra)

Adsız dedi ki...

Valla artık ben bu insanlara laf bile söylemeyi çok görüyorum arkadaş işiniz yokmu sizin insanların hakkında gereklinin dışında yorum yapmaktansa susmayı bi deneseniz nasıl olur acaba ?? Neden tanımadığınız bilmediğiniz bir insan için ilk haftadan kılıçlarınızı kuşanma gereği hissettiniz ki ??
Lütfen ama artık ya orada oylar olmasada Arda zaten kötü bir duruma hocalarının desteği ile düşmezdi siz gidin gerçekten orada olmaması gereken insanlara sataşın veya çamur atın ayıp kardeşim bu nedir böyle ??
Kimsenin zoruna gitmesin bu adam birinci oldu para derseniz para diyin başka başka şeyler diyin o sizin sorununuz birincimi birinci bitti kardeşim bu gerçekle yaşayacaksınız o kadar...
Arda başarılarına devam kardeşim hadi daha bi gayretle devam.(Bünyamin)

Adsız dedi ki...

ARDAYI ARKADAŞLARI ÇOK İYİ DESTEKLİYO. ÇOK İYİ SESİ OLABİLİR SİZE GÖRE BANA GÖREDE KÖTÜ Bİ SESİ YOK AMA 1. OLACAK KADAR DA DİİL ARKADAŞLAR LÜTFEN ARKADAŞINIZI DESTEKLEMENİZ TABİİ Kİ GÜZEL AMA BİRAZ DAHA GENİŞ BAKIN BU YORUMU KİMSEYİ KÖTÜLEMEK AMACIYLA YAPMIYORUM TEK SÖLİCEĞİM ŞEY ARDANIN 1.OLMASI ARKASINDA BAZI GÜÇLERİN OLMASIDIR

Adsız dedi ki...

hea voltran birlesti Arda icin..

Adsız dedi ki...

Dost canlısı eleştirmene saygı duyarız bu zaten olması gereken şey ama sana tekrar söylüyorum asla aklından böylr birşeyi geçirme kesinlikler bi güç harekete geçmesi olayı yok neyse o var ama geçen kişiler yokmu evet var ben Arda elenirse bu kişilerden önce elenmesine üzülürüm yoksa eğer arda!dan daha iyi olan varsa onun kazanmasını ben ve bizler canı gönülden isteriz. Lafta değil gerçekten iyi olan kazansın ama bizde öyle yamuk işler olmaz olamaz yapanlar utansın arkadaşım eğer varsa ve utanırsa :)

Adsız dedi ki...

YouTube DE YAZILAN O YAZILAR ÇOK ÇİRKİN BİŞE BENCE YouTube Yİ KAPAMAK DOĞRU BİR KARARMİŞ TEKRAR AÇANLAR BAKSINLAR HERKESİN GÖRDÜĞÜ OKUDUĞU KÜFÜRLERİ YAYINLAMAKTAN ÇEKİNMİYORLAR HİÇ BİR YASAK YOK BÖYLE YORUMLARI SİLMEK ENGELLEMEK GİBİ BİR ÇALIŞMALARI BİLE YOK BENCE YouTube NİN EN KISA ZAMANDA KAPANMASI İSABETLİ OLUR BU KÜFÜRLER ŞAHSA YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR YETKİLİLERİ BU DURUMA EL KOYMALARINI BEKLERİM sevcan sen hiç merak etme seni bilen biliyor seni destekleyen bir ordu var bir millet var bir TÜRKİYE var çekemeyenler çatlasın haydi sevcan yurdun dört bir yanından seni destekliyoruz inan buna seni seviyoruz sen herşeye layıksın BARIŞ AKARSU dan sonra birinci senin olacağın için seni kıskanıyorlar çünki BARIŞ AKARSU yu seven çok olduğu ve bu yüzden seni destekleyecekleri için seni yıpratmak istiyorlar sen buna asla müsade etme asla oyuna gelme sana ne derlerse sen sabret suçlu onlar olsun BAŞARILAR CANIM

Adsız dedi ki...

ardanin birinciligi, bu yarismanin bittigi andi. bu yarisma artik agziyla kus tutsa da biseye benzemeyecek cunku kurallari ve isleyisi, arda gibi 4. sinif bir sesin birinci olmasina engel olamadi.
(dikkat edin, begenilmeyen bayhan bile 3. sınıf sestir)
bu rezalet, bu yarismanin benligine islenmistir. arda birdaha 1. ligi birakin, ilk 3e bile giremez ama oldu bir kere, bu leke silinmez. bu hafta yorum kisminda ben demistim diyecegim, o yuzden arda severler bana tepki gostermeyin, yoksa yarin gece ik isim size bir inceden cvp yazmak olur.
yarismacilara basarilar, ve nolur iyi olan kazansin, ki birdaha gecen haftaki rezil goruntu olusmasin...

Adsız dedi ki...

arda nasıl birinci oldu anlayamadım kesinlikle ailesi ve arkadaşları sayesinde.umarım bu böyle devam etmez, yoksa yarışmanın kalitesi düşer.ardanınyarışmaya girmesi bile hata,davulu iyi çalıyordu ona devam etsin.

Adsız dedi ki...

123456 inceden cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum !!!

Tüm hakaretler karalamalar bir yana ama Arda'nın bayhan gibi kalitesiz bir müzik yapısına sahip birisi ile kıyaslanması beni gerçekten üzdü artık nereden saldıracağınızı bilemediğiniz gibi boş atıp dolu tutturmaya çalışıyorsunuz,görevi burada başarılı insanlara çamur atmak olan arkadaşlar güneş balçıkla sıvanmaz ve oturup yarışmayı izlemiş olsaydınız bu yorumları yazmaya cüret bile edemezdiniz.Yüksel Aytuğ'un sözlerini hiç değiştirmeden aktarıyorum"Şan notu 10 olan bir insanın burayı inletmesi gerek"Arda bugüne kadar sahne solistliği hiç yapmadı ve haliyle çekingenliği var performansı kötü olabilir bir haftalık bir olaydır eğer ki evde bir kişinin daha şan notu 10 ise veya eline aldığı her enstrümanı kolaylıkla ve hemen çalıp anlamlı birşeyler çıkartabiliyorsa Arda ile yalnızca o yarışabilir siz de buradan desteklediğiniz kişiler uğruna seviyenize yakışır yorumlar yapmaya devam edin meyve veren ağacı taşlarlar bunu kimse unutmasın

NOT:Voltran birleşti cevabına da aynen katılıyorum kimse saçmalamasın lütfen ne gücü ne bişeyi...

Adsız dedi ki...

eveet sevgili 12345whatever.. umarim bir daha muzikle ilgili herhangi bir yorum yapmazsin.. futbol vs. yorumla arkadasim.. gucenmek yok..

Adsız dedi ki...

arkadaşlar öncelikle bu yarışmadaki tüm arkadaşlarımız çok büyük çabalar göstermektedirler ve hakettikleri yerleri ise BÜTÜN HAFTADAKİ PERFORMANSLARI ve üstüne SAHNE PEFORMANSLARI 'nın değerlendirilmesi ile almaktadırlar. Şu anda ardanın 2. hafta performansını, hafta içerisindeki verimini-tutumunu ve sonuçta elde edilen '2. hafta birinciliğini' az önce izleyen biri olarak söyleyeceğim şey şudur ki : Kimse birbirini taşlamamalı, aynen şu anda olduğu gibi herkes haddini bilmeli ve hak ettiği yerde olmalı, yok ardanın ailesiymiş arkadaşlarıymış denmemeli çünkü çok iyi biliniyor ki sizin arkadaşınız veya ailenizden birisi bu yarışmada olsaydı siz de gayet sonuna kadar destekleyecektiniz, bu yarışmanın kardeşlik ve sevgi içerisinde sürmesi ve son bulması dileğiyle bu konu tatlıya bağlanmalı...

Adsız dedi ki...

Biz sürekli olarak yorumlarımızda Arda'yı tanıyan ve bilien kişler olarak geçen haftaki performansından memnun kalmadığımızı söyledik ama vasat oomadığını sesine uymamasıa rağmen ve sahne tecrübesi olmamasına rağmen durumu çok iyi toparladığını üstüne basa basa söyledik. Şimdi dün akşamki Arda' yı izleyen arkadaşlar yorumlarını yazarken sadece bir hafta içersinde nasıl gelişen ve sahne adaptasyonunu tavana çıkaran ve başarısını süratle yükselten bir sanat adamı olduğunu düşünsün ve ona göre yazsınlar. Kaldıki şan dersleri 100 tam puan olan bir insana sanattan anlamayan bilmeyen büyük bir htadır. Helede şan eğitimi ve konservatuar eğitimi almış bir insana sanattan vs. anlamıyor demek büyük cahilliktir yorumlarınızı yaparkn lütfen kendi bildiğiniz konuları seçerseniz seviniriz. Evet bu haftada Arda birinci oldu bu sefer çok açık ve çok kesin söylüyorum ki harika bir performansla ve hak ettiği yerde bitirdi bu yarışmayı. Tabi diğer arkadaşlarda çok gelişmiş çok ilerlemiş onuda söylemeden geçmek istemem. Buda önümüzdeki haftalarda rekabetin gerçekten çok kızışacağına açık işaret gibi görünüyor.
Arda bu haftaki performansınla harikaydın performansını artırarak devam etmen dileklerimle kardeşim TEBRİKLERRRRRRRR.... (Bünyamin)

Adsız dedi ki...

bu iş SMS işiymiş anlaşıldı. kimin babasının zengin olduğu da anlaşıldı. ben akrabam bile olsa bu sese oy vermezdim.

Adsız dedi ki...

arkadaslar ben ömer taraftarıyım ömerin sayfasında da arda ve ömer için çirkin şeyler yazıldı biz cevabımızı arda ve ömer adına verdik herkesin hakkıyla bir yerlere geldiğini yazdık hep beraber bu catlak sesleri susturalım biz biliyoruz ki evdeki herkes birbirinin iyi olmasını istiyor ve çok güzel dostluklar oluşturuyorlar.. bazıları hazmademeyip çamur atmaya calışıyor.. ardaya basarılar diliyoruz...

Adsız dedi ki...

İsimsiz arkadaş biz burda zaten kimsenin hakkında kötü konuşulmasına göz yummayız sizede buna göz yummadığınız için teşekkür ederiz. Burada şu açıkca ortaya çıkıyor ki bazı kendini bilmezler sadece ortalığı karıştırmak için saçmalıyor o kadar. Bizce herkesin en doğal hakkı eleştirmek ama belli bir uslup içersinde ve mümkünse bilgisi dahilinde. Ama bu demek değil ki burada gelip başkasını eleştirmek ARDA' yı eleştirmek o kadar başka yarışmacılarıda kendi adlarına olan yerde uslubunca eleştirmek olabilir. Bizce her zaman yiğidin hakkı yiğide verilmeli oradaki arkadaşlardostluk kurmaya başlamış ama dışarda bazı kendini bilmezler ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar. Tabi hangi akla ve kime hizmetle bilemem. Yanlız şunu söylemek isterim bunu her zaman söylüyorum iyi olan birinci olsun sadece dostluk kazansın hepsi iyi birer dost olsun.Yarışma kazanıla bilir de dostluklar her zaman kazanılamaz önemli olan zoru başarmak orda başarmak...

Adsız dedi ki...

ARDA'NIN BABASI DİYEN, DAVULU İYİ ÇALIYORDU ONA DEVAM ETSİN DİYEN, SİZE İNCEDEN BİR CEVAP YAZICAM DİYEN....ELEŞTİRMEK NEDİR NASIL YAPILIR HABERİ OLMAYAN VE ADINI BİLE YAZMA CESARETİ GÖSTEREMEYEN ARKADAŞLAR ARTIK ZIVANADAN ÇIKTIĞINIZIN İYİDEN AZITTIĞINIZIN VE ÇİRKEFLİĞİ ELE ALDIĞINIZIN FARKINDASINIZDIR DİYE TAHMİN EDİYORUM VE BU YAZDIKLARINIZA SİZİNLE AYNI SEVİYELERDE OLAN İNSANLAR OLSAYDIK NE CEVAPLAR ALACAĞINIZIN DA FARKINDASINIZDIR UMARIM.
ARDA'YA ÇAMUR ATMAK ADINA HER TÜRK VATANDAŞINA DÜNYANIN EN AHENKLİ PARÇASI GELMESİ GEREKEN, BUGÜN ANNENİZİN BABANIZIN KİMLER OLDUĞUNU BİLMENİZİ SAĞLAYAN İSTİKLAL MARŞINA BİLE BULAŞTINIZ BUNDAN ÖTESİ YOKTU ZATEN. SEVİYENİZİ İSTİTLAL MARŞIMIZA 'O BİLE DAHA AHENKLİ OLURDU' CÜMLESİNİ SARFETME CÜRRETİNİ GÖSTEREREK BU YARIŞMAYI DEĞİL İZLEME ASLINDA BU ÜLKEDE VAROLMA HAKKI BİLE OLMADIĞINI GÖSTERDİ BAZI ARKADAŞLAR. YAZIK Kİ İLGİLİ MERCİİLER BU SİTELERİ TAKİP EDEREK İSTİTLAL MARŞIMIZA MİLLİ DEĞERLERİMİZE HAKARET ETME CESARETİ GÖSTERENLERİN YAZDIKLARINI SUÇ DUYURUSU OLARAK KABUL ETMİYOR.
MİLLİYETİNİZE SAYGINIZ OLMADIĞI İÇİN; EMEĞE SAYGI GÖSTERİN, ELEŞTİRİ NASIL YAPILIR OKUYUN ÖĞRENİN, ADABINIZI BOZMAYIN DEMEK DE YERSİZ ASLINDA SİZE. BAŞTA KENDİ ÜLKESİNE, İSTİKLAL MARŞI'NA SAYGI DUYMAYAN İNSANDAN BAŞKA BİR İNSANA SAYGI DUYMASI BEKLENEMEZ TABİ Kİ.
ARDA PERFORMANSI HAKKINDA GEREKLİ CEVABI HERKESE VERDİ CUMA GECESİ. ARKASINDA PARA PUL DEĞİL SADECE SEVGİ VE İNANÇ OLARAK EMEĞİ İLE O SAHNENİN HAKKINI VERDİĞİNDEN GELDİ BİRİNCİLİĞE VE BUNDAN SONRA DA O HAKETTİĞİ VE GEREKLİ ÇABAYI GÖSTERDİĞİ SÜRECE BİRİNCİLİKTE OLACAK. BUGÜN ARDA'YI ELEŞTİRİYORUM ZANNEDEREK HAKARET EDENLER, ARDA EĞER YARIŞMADA DEĞİL DE BİR KONSERDE OLSAYDI ÜSTÜNÜ BAŞINI PARÇALAYARAK ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA ONA DOKUNABİLMEK İÇİN BİRBİRİNİ EZEN KİTLENİN BİR PARÇASI OLACAKLARDI. ŞUAN DA ŞUURSUZCA HAKARET ETMEYİ KENDİLERİNE BİR KİMLİK SEÇEN KİTLENİN BİR PARÇASI OLDUKLARI GİBİ. KİTLELERİN ŞAHSİ FİKİRLERİ YOKTUR, EĞİTİMLERİ TARAFSIZLIKLARI OBJEKTİF DÜŞÜNCELERİ İLE HAREKET EDİP HAKEDENE HAKKINI VERMEYİ SEÇEMEZLER. O DAKİKA PRİM YAPAN NEYSE O YÖNDE İLERLER ŞUURLARINI KAYBEDERLER. BU NEDENLE ARKADAŞLARIN GENELİ İSİMSİZ. ÇÜNKÜ KİTLE HAREKETİNE DAHİL İNSANLARIN KENDİ KİMLİKLERİ O KİTLEYE DAHİLKEN YOKTUR.
DOLAYISI İLE BİZ TÜM YARIŞMACILARA SAYGILI OLUN, ORADA EMEK HARCIYORLAR DERKEN ASLINDA BUNU YAPAMAYACAK BİR KİTLEDEN YAPAMAYACAKLARI BİR İSTEKTE BULUNUYORUZ.
ADINI VOLTRAN YA DA HER NE KOYARSANIZ KOYUN, SİZE İNCEDEN BİR CEVAP YAZARIM DİYEREK ASLINDA OLDUKÇA KALIN BİR BÜNYE OLDUĞUNUZU GÖSTERİN HİÇ FARKETMEZ, ARDA YA DA BİR BAŞKASI, BİZ KİM EMEK HARCIYORSA KİM BAŞARILIYSA VE BU BAŞARIYI SİNDİREREK HAREKET EDİYORSA ONU DESTEKLEMEYE VE CANIMIZ KANIMIZ DA OLSA ARDA, HAKEDEN KAZANSIN DİYEREK HAKKANİYETE İNANMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Adsız dedi ki...

saçmalamışsın arkadaşım. bu iş sesle ve yetenekle olur, arkadaş oyları ve
büyük harflelerle yazı döşemekle değil.

Adsız dedi ki...

Anne-babası memur emeklisi olan bir insanın babasının zenginliğiyle birinci olduğunu düşünen arkadaşlar...Komiksiniz :)

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba Burak Buluç'un sözü,müziği,aranjesi ve yorumu kendisine ait şarkıları CEMRE ve İFTİRA yi aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz.
http://www.pikniktube.com/v/dffc76265cf00fbcbcab27effd7d6f37/u/181324/İftira_-_Burak_Buluç

http://www.pikniktube.com/v/58b5030713410564dc64a92bb7e850b7/g/149080/Cemre_-_Burak_Buluç

Adsız dedi ki...

neyle olacağını ARDA o evden BİRİNCİ ÇIKTIĞINDA göreceksin zaten. burda kimse onun birinciliği için yanıt yazmıyor size. büyük harflerle çünkü gözünüze sokarsam belki algılayabilirsiniz diye düşündüm ama haklısın çok hatalıyım, büyük ya da küçük yazılı ya da sözlü aslında hiç bir şekilde anlamayacağını bilmem gerekirdi. senden kapasitenin üstünde şeyler beklediğim için tekrar özür dilerim çok yorum seni.

Adsız dedi ki...

ya bu cocuk kim ne derse desin cok iyi....
demek isterdim ama imkani yok...
yarismanın 5. sınıf yarısmacılarından...
cok fırın ekmek yemesi lazım. ama onun ailesi o ekmegin paralarını sms e yatırarak kısa yol bulduklarını sanıyolar...
belirrtmek isterim ki Arda'nın olup olacagi bu yarismada sms ile 1. liktir. buda ona bir omur yeter. fazlasini olamayacagini o da cok iyi biliyor. internet oylamaları gercekleri acıklıyor...

Adsız dedi ki...

YOK ARKADAŞ İNTERNET OYUNADA YOL BULDULAR MODEMİ AÇ KAPA OY VER ODA GERÇEGİ YANSITMIYOA.ARTIK TEK GERÇEK HAFTALIK PERFORMANSA GÖRE BİZİM TAKDİRİMİZ VE YARIŞMADAN SONRA BU ARKADAŞLARIN AKİBETİ.YANİ İNTERNET İŞİDE YALAN ARKADAŞ YALAN AÇ KAPA AÇ KAPA OY AT