Akademi Türkiye Arda


Akademi Türkiye - Arda Esen

İlk performans şarkısı: Gidecek yerim mi var
82 ankara doğumlu, annesi müzik öğretmeni, davul ve piyano çalıyor, galatasaraylı, Akdeniz Üniversitesi'nde müzik eğitimi alıyor.
KENDİNE AİT BESTELERİ VAR. EN SEVDİĞİ SANATÇILAR ARASINDA IŞIN KARACA,SEZEN ASKU, SERTAB ERENER, ZUHAL OLCAY,BÜLENT ORTAÇGİL YER ALIYOR. SEZEN AKSU VE IŞIN KARACA İLE DÜET YAPMAYI HAYAL EDİYOR.
Performansını Ayşegül Aldinç yorumladı.

Arda'yı Desteklemek için "arda" yazarak 3727'ye mesaj atabilirsiniz.

73 yorum:

Adsız dedi ki...

mükemmel bir ses 1. olacağından eminim

Adsız dedi ki...

davul çalıyormuş çok merak ediyorum.. çok kibar birine benziyor..

Adsız dedi ki...

guzel ses ve tatli guruntu cok basarili olacak

Adsız dedi ki...

Herşeyiyle dört dörtlük biri... Davul çalışını merak eden arkadaşım; ilerleyen haftalarda yarışmada çalar sanırım. Çalışına hayran olacağına eminim (:

Bütün güzel duygularımızla yanındayız Arda...

Adsız dedi ki...

Eğitim çok önemli bu sende var ARDA bunu ilk gün gösterdin yolun açık olsun kontürler sana feda olsun SELİN...

Adsız dedi ki...

ade bakalim ne sin.....................goster kendine

Adsız dedi ki...

ardacım superman ben seni izleyemedım ama emınım iyiydin.konturler sana feda bırıncı olunca odesırız :P kocaman opucuk kalbım ve konturlerım sennle senı sevıorum bı tanem :o) yaprak...(komşu kıziiii :)...)

Adsız dedi ki...

ARDA BİRİNCİSİN HİÇ ŞÜPHEM YOK BAZILARI BOŞ ŞEYLER YAZIYOR ONLARIN ÇIRPINIŞI BU AYRICA FOTOĞRAFIN HARİKA ÇIKMIŞ. SESİN İSE TARTIŞILMAZ NAİME ÖĞRETMENİMİN OĞLUNUN SESİ DAHA NASIL OLABİLİR Kİ
DUALARIM SENİNLE KONTÜRLER FEDA

Unknown dedi ki...

ARDA MUHTEŞEMDİN, HER ZAMANKİ GİBİ EFENDİYDİN,YAKIŞIKLIYDIN, BUNUN YORUMU HADİME DÜŞMEZ AMA PROFESYONEL GİBİYDİN.
BEN NE KADAR TARAFSIZ BAKABİLİRİM BİLMİYORUM AMA KESİNLİKLE BU ÇOCUK OLMUŞ DEDİRTTİN.
SAHNEDEYKEN KOŞUP BOYNUNA SARILMAMAK İÇİN ANNEMLE ZOR TUTTUK KENDİMİZİ KALBİM ÇIKIP GİDECEK SANDIM GÖZBEBEĞİMİ KARDEŞİMİ SAHNEDE BÜYÜMÜŞ DEVLEŞMİŞ KOCAMAN OLMUŞ GÖRÜNCE AMA BU DAHA BAŞLANGIÇ TAHMİN BİLE EDEMİYORUM DAHA NE KADAR DEVLEŞECEĞİNİ AMA GERÇEKLEŞECEĞİNDEN EMİNİM...
SENİ ÇOK SEVİYORUZ VE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE HEP YANINDAYIZ BİTANEM.
HER ŞEY ÇOK ÇOKKKK GÜZEL OLACAK EMİN OL.
YANİ İÇİMİZE GÜZEL ŞEYLER DOĞUYOR DİYEYİM BEN SEN ANLA:):)
VE UNUTMA EN İYİSİ......
GÜNEŞ:):)

Adsız dedi ki...

Kardeşimsin benim.

Mutlaka birinci olacaksın.

Unknown dedi ki...

Ardacım yazdığımız mesajları okuyabiliyor musun emin değilim ama umarım okuyabiliyorsundur.
sen cuma canlı yayına çıkmadan önce seni arayan ve sana mesaj gönderenler oldu. aşağıda listeliyorum canım:
-SELEN ABLAN
-ÇELİK ABİN
-MERAL ANNEN
-SİBEL ABLAN
-DURSUN ÖNER
-KUTAY
-SEDA ŞAHİN
-ÖYKÜ KAYA
-KEMAL YILDIZ
-AYLİN
hepsi seni çok sevidiğini ve şans dileklerini iletmemi istedi. ve senin için dua ediyorlar, destekleri seninle...
sonrakileri telini kitlediğim için üzgünüm bilemiyorum:(:(:(:(
bir de tabi annem, ablam ve ağabeyim çok selam ve sevgilerini iletiyorlar sana, abimler çok beğenmiş sahneni...
öpüyorum
başarılar canım

Adsız dedi ki...

Güneş o listeye beni de ekler misin ? :) Telefonunu sana bıraktığını öğrendim ve Arda'ya ulaşamayacağım için , seni de rahatsız etmemek içn aramadım.

Galiba Akademi evinde olduğu süre içinde okuyamaz buraya yazılanları. umudumuz 4 ay kadar sonra okuyabilmesi yönünde. Yarışmadan BİRİNCİ çıktıktan sonra...

sedef_ dedi ki...

ardacım tesadüf sana rastladım perfonmansın çok iyiydi yolun açık olsun

Adsız dedi ki...

arda cok guzel Ky

Adsız dedi ki...

canımmm...çok fazla bişey söylememe gerek yok sanırım..kalbim ve dualarım seninle koca adam...(babyline:))

Adsız dedi ki...

herşeyinle sahneye o kadar yakışıyorsunki..inan tanımsamda seni yanı şeyi düşünürdüm.cuma gününü bekliyorum,yine harika sesini dinlemek için.kalbim seninle.çıkınca unutma bizi:)orda birinciliği sadece sen hakediyosun..kuzu d :)

Adsız dedi ki...

gusel ses basarılı olacagına ınanıorum..

Adsız dedi ki...

SELAM BEN ASLI.SENİ AKADEMİDE GÖRÜNCE İNANAMADM.SEN HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİRSİN BUNUDA BAŞARICAĞINA EMİNİM..(UMARIM BENİ HATIRLARSIN)

Adsız dedi ki...

Kardeşim gururla izledik uzun bir süre izlemeyede devam edeceğiz inşallah. Dualarımız seninle.

Adsız dedi ki...

Elbette BİRİNCİ, illa ki BİRİNCİ, hep BİRİNCİ (:

Seninleyiz ARDA'cım...

Adsız dedi ki...

şarkıyı unutan kendi permormansından bile memnun olmayan birinin birinci olması ne kadar ilginç bi şey bi müziksever olarak çok şaşırdım ama napolyon ne demiş para para para

Adsız dedi ki...

ewet aynen katılıyorum şarkı sözlerini unuttu neye göre birinci tartışılır daha iyi ve kötüler vardı

Adsız dedi ki...

olmamaliydi, bu yarismaya yakismadi ardanın birinciligi, hicbirseye yakismadi...

Adsız dedi ki...

sadece bekleyin....neler olcağına sizler bile şaşıracaksınız...ardacım kulaklarını tıka ve bildiğin yoldan şaşma...koca bir adamım koacaman başarılarına şahit olacağız hepimiz...seni çook seviyoruz ve hepimiz sonuna kadar sonsuza kadar destekçiniz...(babyline)

Adsız dedi ki...

ardayı bırıncılıgı hakedecek kadar guzel bır şarkı söledıyse demekkı ben muzıkten hıç anlamıyorum ınsaf yanı yaaaaaaaaaaa o çocuk nası lbırıncı şeçılebılıyor tesub ederım yanı halkımız ozaman hıç anlamıyor.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar sözlerime daha kaba bir şekilde başlamak isterdim ama sanırım ahlakım buna müsait değil,arda nın müzisyenliğini tartışacak bilginiz yok ,yalnızca görünen kısmıyla yetiniyorsunuz,parası ile itham ettiğiniz kişi zamanında harçlıklarını çıkarmak için çalışan biri,değerlendirme yaparken bu kadar sığ olmayın yalnızca bekleyin ve görün...

ayrıca Sayın Angüner tesüb değil ,teessüf edilir......

Adsız dedi ki...

kabalık etmek istemem ama arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun... el insaf yav nasıl birinci oldu anlamadım... kessin bi yanlışlık var. di mi?
di.. di..

Adsız dedi ki...

BURDAKİ TEK YANLIŞLIK ARDA'NIN BİRİNCİLİĞİ HAKETMEDİĞİ YÖNÜNDEKİ YORUMLAR. ARDA BİRİNCİLİĞİ HAKETTİĞİNİ İLK HAFTA GÖSTERDİ VE BUNDAN SONRA DA GÖSTERMEYE DEVAM EDECEK.
OYA cım evet daha kaba bişeyler yazmayı istiyoruz ama evet haklısın ARDA nın da ARDA yı SEVENLERİN DE AHLAKI buna müsait değil. ARDA BİRİNCİLİĞİ HAYATI BOYUNCA HAKETTİ ve HEP KENDİ AYAKLARI ÜSTÜNDE DURMAK İÇİN SAVAŞTI. BU YARIŞMADA DA SONUNA KADAR DİMDİK AYAKTA EĞİTİMİ, TERBİYESİ ve SESİ, MÜZİSYENLİĞİ ile VERECEK HERKESE GEREKEN CEVABI.
OYA haklı, paradan sözeden insanlar okul yıllarını gezerek geçirirken ARDA HOBİSİNİ PARA KAZANMAK, HARÇLIK ÇIKARMAK İÇİN YAPIYORDU. lütfen BİLMEDİĞİNİZ HAYATLAR İÇİN YORUM YAPMAYIN.

Adsız dedi ki...

Selam Arkadaşlar. Evet Arda bu hafta birinci oldu iyide oldu bana göre tabi bazı saçmalayan arkadaşlar saçmalamayada başladı hemen e nede olsa kndi istediği kişiler birinci olamadı sataşma hissi beliriyo çok görmüyoruz tabi ama ben burda bi tek şeye üzülüyorum her zamanki gibi sahip çıkma piskolojisini karşı tarafa çamur atarak yapıyoruz bu ülkede kimlerin parayla neler yaptığını biliyoruz bildiğimiz halde o kişiler hakkında yorum yapmıyoruz çünki o insanları tanımıyoruz çamurlaşmaktansa sessiz olmayı tercih ediyoruz e karşındakine saygın olsunki sende saygı gör peki arkadaşlar neden sizlerde artık çamur piskolojisinden saygı piskolojisine geçmiyorsunuz ? Sizlere açıkca söylüyorum bu hafta kim birinci olursa olsun Arda'yı destekleyen kimseden bu türlü laflar gitmez ona lütfen emeğe, kişiye, sanata saygı lütfen artık aşın bazı şeyleri...
Arda bizler arkadaşların, dostların ve ailen olarak tekrar seni tebrik ediyoruz seni tanıyan herkezin ne kadar başarılı bir müzik adamı oldunu bilmesi ve bunu yakında bütün Türkiyenin bilecek olması senin en büyük başarın olacaktır hadi kardeşim biraz daha gayret seni SEVİYORUZZZZ.. (Bünyamin)

Adsız dedi ki...

bu haftanin sarki cok yakisti ve seni kiskanctan patliyan insanlar cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sen pin KOD unutma yeterli iyi sanslar bu hafta seni izleyorum Ky

Adsız dedi ki...

Evet bu haftaki şarkı bana görede çok iyiydi dün gece dinledim provalarını tv den sanırım bu hafta eğer bi şaşırma veya hata yapma olmazsa bu haftada ARDA yukarılarda hatta tekrar birinci olarak bitirecek dualarımız ve desteklerimiz sonuna kadar seninle ARDA tekrar başarılar...

Adsız dedi ki...

böyle bir insanın yarışması bile yanlış nasıl birinci oldu veyada insanlar daha tanımadı tanıdıklarında iş işten geçmiş olacak yarışmada bile olması yanlış elbet gerçek yüzü ortaya çıkacak

Adsız dedi ki...

ardacım bugünde oylarımız senin için. süpersin süper....

Adsız dedi ki...

arda arda arda arda arda arda arda arda arda arda arda arda arda arda arda arda! yine 1 numarasın hep bir numarasın. başarılarının devamını dileriz. 07 GENÇLİK

Adsız dedi ki...

ARDA'cım bu hafta daha da iyiydin, estin, gürledin, yıktın o sahneyi. İşte gerçek ARDA budur dedirttin bize de. Sahneye altayıp boynuna sarılmamak için zor tuttuk kendimizi (:

Daha iyi olacaksın, hakkınla birinci oldun, hakkınla BİRİNCİ çıkacaksın Akademi Evi'nden.

Sonuna kadar arkandayız ve unutma; SENİ ÇOOOKKKK SEVİYORUUUUUZZZZZZZZZZ

ressamsikar dedi ki...

İlk günden bu yana heyecanla izliyoruz ailece. Biz dostların Seninle seviniyoruz ARDA bey.Şarkılarını mükemmel yorumladın,Özellikle ikinci haftada şarkının finali çok süperdi . Yolun açık olsun sevgili kardeşim.Tüm kalbimiz seninle - sonuna kadar.
Yaşamını sabahlara kadar çalışarak kazanan beyefendi bir delikanlı olarak bu önemli sınavdada sana Şans ve başarı dileklerimizi yineliyoruz.Sevim&Halil
(Ressam ŞİKAR)

Adsız dedi ki...

ARDA!cım gerçektende çok yol kat etmişsin bu güzel bu hafta seni gördük buda güzel :)
Gerçektende bu hafta çok iyiydin bunu kimse inkar edemez, aksinide söyleyemez. Yavaş yavaş olman gerektiğin kadar olma yolunda ilerliyorsun tebrikler kardeşim böyle devam et.
Ama şunuda unutmamak gerekir ki diğer yarımacı arkadaşlardas bu hafta ilerlemişlerdi. Jüri üyelerininde işi bence zordu. Burdan diğer yarışmacı arkadaşlarıda tebrik etmek isterim.ama gönlümüz ARDA'nın sürekli birinci olmasından yana :) .
Buradan son söyleyeceğim iyi olan kazansın...
Orada rekabet olabilir ama unutulmaması gereken o evden baki kalacak en önemli şey baki dostluklar olacaktır. Umarım hepsi güzel dostluklar kurabilirler.

Adsız dedi ki...

arda bu yarışmadan 1 çıkamaz eninde sonunda nasıl olduğu ortaya çıkacak evde de arkadaşlarına çok güzel oynuyo arda ses yarışmasına değil tiyatro yarışmasına girseydi kesin 1 olurdu düzenli hayat ha güldürmeyin beni söylenen leri yaşantısını kendi gözlerimle gördüm geçeceksiniz boş şeylerle uğraşmayın

Adsız dedi ki...

ARDA hakkınya onu iyi tanığını söyleyip yorum yapan isimsiz arkadaşlar bizde sizi tanısak nasıl olur acaba merak ettik doğrusu bizden iyi kimin tanıdığını ARDA' yı..!

Adsız dedi ki...

işte bunun bir ses değil de sms yarışması olduğunun en büyük örneği iki haftadır birinci olan arda.

Elinizi vicdanınıza koyupda söyleyin ,sanki öteki tarafa gitmişsinizde hesaba çekiliyormuş gibi doğruyu söyleyin en iyi sesler esra,selen,alper,baha,derya,elif değilde ardamı?? ALLAHTAN KORKUN

Adsız dedi ki...

Eğer her hafta aynı şekilde sms yollayıp ardayı birinci yaparsanız,ilerde birgün arda yarışma bittiğindede birinci sayenizde olursa bilin ki Türk Halkı ardayı bağrına basmayacak çünkü arda bizim değil sizin birinciniz.

akıl sahibi insanlar internetteki oylamalara baksınlar arda sondan 4. ilk 3 e bile giremeyen bir insan nasıl her hafta birinci oluyor.

Adsız dedi ki...

işimiz gücümüz var çünkü, akşama kadar o pc benim bu pc senin dolaşamıyoruz. bu yüzden siz tüm gün burda cırlıyosunuz ama biz ancak bir-iki dakika nete girip bişeyler yazıp kaçabiliyoruz. çünkü sorumlulukları olan insanlarız hepimiz, akşama kadar aralıksız çalışan.
ya buarada gerçekten anlamıyorum benim atacağım sms in neden herkes kahyası kesilmeye kalkışıyor ki üzerine vazife değil kimsenin.
inan maaşımdan artırıp da zor yolluyordum sms ama siz saolun gaz verin böyle sonuna kadar, 1 yollayan 10 yollasın alın yanıtınızı her hafta.
siz tabi Arda yı seven beğenen insanların burdan 3-4 kişi sizinle uğraşıyor olduğu için bu kadar olduğunu ve bu yüzden parayla sms yolladığımızı sanıyorsunuz ama yazıkkkk tabi buna müsait bir zeka varsa yapcak birşey yok. herkesinkinin bir kapasitesi var.
keşke tahmin ettiğiniz gibi zengin olsaydık da her hafta milyonlarca oy yollasaydık. inan öyle bir şey olsaydı sırf siz rahatlayın diye açıklardım burdan.
ama yazık ki tıpkı sizin hazmedemeğiniz gibi ARDA'YI SEVEN ONA İNANAN BAŞIRILI OLDUĞUNU GÖREN O KADAR ÇOK İNSAN VAR Kİ ONU DESTEKLEYEN o yüzden siz burdan meyve veren ağacı taşlasak elimize bişe geçer mi acaba diye debelenip duruyorsunuz ama boşuna arkadaşlar boşunaaaaaaaaa

Adsız dedi ki...

Yaw anlamıyorum arkadaş evet size göre şu veya bu daha iyi söyleyebilir bu çok doğaldır, ama neden kendinizi bu ülke olarak görüyorsunuz ki ??? İsimsiz arkadaş sen tek başına Türkiye Cunhuriyeti' mi olduğunu sanıyorsun arkadaşım ??? Bununla beraber bir diğer isimsiz arkadaş daha var oda kendini bu ülkenin tamamı yerine koyuyor belli neymiş o bütün Türkiye' nin sanatçısı olmazmış. Sana gülemiyorum bile arkadaş kusura bakma saçmalama konusunda aşmış durumdasın. Birşey daha var zaten biz her zaman buradaki yazdıklarımızı okursanız yarışmacı arkadaşların çok iyi ve kaliteli sesler olduğundan bahsediyoruz. Yani biz sizin gibi yıkıcı yada çamur değil mümkün olduğunca tüm yarışmacı arkadaşlara onlar okuyamadığı için ailelerine yapıcı olmaya çalışıyoruz. Bundan gocunmuyoruz, diğer yarışmacı arkadaşların aileleride böyle yapıyor ama sizlere ne oluyorda her yarışmacıya aynı şekilde bulaşıyorsunuz? Ne kazancınız var? Sizin işiniz yokmu arkadaş?

Adsız dedi ki...

isimsiz arkadasım dogrusun.
bosver.debelenip dursunlar.
birkac misyoneri var yalaka..
kendisi de oyledir zaten.inanılmaz oyuncu biri.agzından cıkan hersey sahte.tum bunlar sacmalık.
merak etme.turk halkı tabiki bagrına basmayacak.prim verip durmayalım ayrıca bu seviyesizlige.
zavallı gunes,umarım kandırdıklarından biri degilsindir.yazık edersin kendine

Adsız dedi ki...

Evrim seni ARDA' ya havale ediyorum. Anlaşılan bi yaran var sen gocuna dur ama mümkünse bunu bizzat kendisiyle yap arkasından atıp tutarak değil. En azından bunun daha mantıklı olduğunu düşünebilirsin...Bu arada kullandığın kelimelere dikkat et lütfen...yalakalık, misyonerlik falan yakışmıyor...

Adsız dedi ki...

Evrim Arda seni beğenmedi galiba zamanında ki böyle hırçınlaşıp intikam almaya çalışıyorsun :))))
Çok eğlencelisiniz arkadaşlar hakikaten. Hele sahte de olsa bir isim bile yazamayacak kadar varlıksız şahsiyetler siz tadınızdan yenmiyorsunuz.

Evrim, Arda'ya gelip laf edeceğine sen önce otur da iki kitap oku, aç bi sayfa sözlük karıştır. Sözlük açmışken de ilk işin misyoner kelimesinin anlamına bakmak olsun. Biraz oku, dışın ne kadar güzel bilemem ama içini bari biraz güzelleştir, sonra gel bana hakaret içermeyen cümlelerle adam gibi eleştri yap.

Diğer arkadaşlar da gelip laf olsun diye Arda'yı ve bizi yani ailesini eleştirmeden önce, bizim burada ve diğer Akademi ile ilgili sitelerde, Arda ve diğer yarışmacılar hakkında neler yazdığımızı okusunlar.

Her yarışmacının ailesi nasıl kendi adayına oy yolluyorsa biz de ARDA'ya oy yolluyoruz tabii ki, bunun nesi göze batıyor anlamıyorum vallahi. Demek ki bizim yolladığımız 2 oyun lafını edebilen insanlar, kendi ailelerinden birinin başına iyi veya kötü birşey gelse, hiç bir şekilde destek olmayacaklar. Acıyorum sizin gibi insanlara...

Üzüm üzüme baka baka kararırmış. Korkarım böyle terbiyesiz insanların yazdıklarını okuya okuya onlara benzeyeceğiz..

ARDA'yı tanıyan ve onu seven arkadaşlar, siz de aldırmayın bu tiplere.. Hazmedemesinler boşverin. Biz ARDA'nın başarılarının tadına varmaya devam edelim (:

Adsız dedi ki...

ilk kez giriyorum yorumlara bakayım dedim.ardayı okuldan tanırım isimsizler malesef haklısınız!keske dürüst biri oldugunu soyleyebilseydim.buralarda baya bir nam salmıs durumda kendisi:)er veya gec anlasılır mı bilemem.sanmam.oyunculugun iş yaptıgı bir piyasa.sanmam ki iyiler,durustler kazansın.arda kazanmalı bu durumda!!
basarılar...

Adsız dedi ki...

Artık ardayı bize savunmayın. ben de a.ü. de ve diğer isimsizler de ardayı tanıdık ve zamanla dürüst olmadığını gördük.gerçekler elbet ortaya çıkacak.

Adsız dedi ki...

BANA İZİN VERSİNLER AKŞAMA KADAR ARDADAN DAHA İYİ SESLİ 90 KİŞİYİ SOKAKTAN TOPLAYIP AKADEMİYE GÖTÜRÜRÜM...

Adsız dedi ki...

oylarla iki hafta birinci oldu bakalım bu hafta nasıl yırtacak çok sahtesin arda sahnede kibarlıktan kırılıyorsun evdeyse çok kaba ve tuhaf davranıyorsun evet yukardaki arkadaşa katılıyorum bende bi doksan kişi bulurum arkadaş olur size 180 hadi bye..

Adsız dedi ki...

Tüm Arda Severlerine;

İnsanlar eleştiriye açık olmadıkları sürece her adımda topallamaya mahkumdur. Eleştirinin yanı yönü ve belli bir kalıbı yoktur. Ağır kelimelere maruz kaldığınızı düşünüp agır laflar telaffuz ederek kendinizi savunmanız akıllıca mı soruyorum ? demek ki, sizler eleştiri kabul edemeyenlersiniz ? Adı üzerinde YARIŞMA bu. Arda'yı beğenmeyenler tabi ki eleştiri yapacak Arda da zeki ise bu eleştirlerden kendine ders alacak eksik yanlarını görecektir. Siz o'na destek olmak isterken nasıl bir köstek olduğunuzun farkına varın ! Bırakın siz değil kendine güvenip oraya çıkan Arda yarışsın. Şimdi herkes sussunda siz aptal yerinemi düşün. Çünkü Aptalla yapılan en büyük sohbet susmaktır.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Biz ardayı birinci yaparız isimsiz arkadaş merak etme.ceza koltuğundanda kurtarırız kendine dert etme böle basit şeyleri.hep destek tam destek.........senin adayın kimse ona bul arkadaş.biz bunları düşünmüyoruz siz düşündüğünüze göre bu konuda bilginiz var tecrübe demekki!!!!eeee hadi çıkın da adayınıza eş bulun.unutmayın vakit nakittir:))

Adsız dedi ki...

arda oğlumuza rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun diyoruz inşallah çabuk iyileşir ve gelcek hafta daha iyi olur başarılar dileriz

Adsız dedi ki...

bir yukarıdaki yazının rumuzunu kotlamayı unutup yolladım düzeltiyorum tekrar geçmiş olsun diyoruz

Adsız dedi ki...

ROCKADEMY BAHADIR TARAFTARLARI OLARAK ARDA ARKADAŞIMIZA VE TÜM ARDA TARAFTARLARINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNAR,ARDANIN Bİ AN ÖNCE İYİLEŞİP AKADEMİ SAHNESİNDEKİ YERİNİ ALMASINI TEMENNİ EDERİZ. SEVGİ VE SAYGILARIMIZLA.

Adsız dedi ki...

FATİH'İN ANNE VE BABASINA, ROCKADEMY BAHADIR İSİMLİ BAHADIR TARAFTARI ARKADAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. UMARIM BÖYLE TALİHSİZLİKLERİ HİÇ BİR YARIŞMACI YAŞAMAZ BUNDAN SONRA. HASTALIKSIZ, KAZASIZ BELASIZ BİR YARIŞMA GEÇİRSİN HEPSİ. HERBİRİNE BOL ŞANS DİLERİM, HER BİRİ İYİ YERLERDE OLMAYI HAKEDEN GENÇLER. SEVGİLERİMLE

Adsız dedi ki...

arkadaşlar gördunuz mu yarışma pazar gunu 15 30 a alınmış bu kanal napıyo allah aşkına şıkayet edın bişeyler yapın böle şaçmalık mı olur arkadaşlar kım ızler pazar gunu bu yarışmayı o saatte bışeyler yapsınlar bence.

Adsız dedi ki...

hadi ordan rockacademy bahadırmış,aklınız sıra arda evden elenince ardanın oyları bahadıra gidecek.

bunlar ufak hesaplar boş işler biz gelmeyiz o oyunlara.

Adsız dedi ki...

BU YARIŞMAYI VE YARIMACILARI SEVENLERE SESLENİYORUM YAYIN BU YAYIN SAATLERİYLE BU YARIŞMA BURADA BİTER.KANAL 1 SAYFASINDA İZLEYİCİ TEMSİLCİSİNİ MAİL YAĞMURUNA TUTALIM HEM 24 CANLI YAYIN HEMDE PROGRAM YAYIN SAATİ İÇİN ŞİMDİ TÜM AKADEMİ SEVENLER AYRIM YOK BİRLİK OLALIM

Adsız dedi ki...

SAMİMİ OLARAK YAZILMIŞ BİR İYİ NİYET TEMENNİSİNİN ALTINDA BİŞEYLER ARAMANA GEREK YOK ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ O AMAÇLA YAZILSAYDI BOŞ Bİ İŞ OLURDU AMA ANLAŞILAN SENDE PEK DOLU DEĞİLSİN.SEVGİ VE SAYGILARIMIZLA...

Adsız dedi ki...

sayın bünyemin bey ardayı sizin kadar tanıyamamış ola bilirim ama şunu söyleyim yalanlarıyla maymun iştahlılıyla insanları kandırmasıyla iyi biliyorum çunkü bizzat gözüme baka baka yalan söyleyip sonrada rahat hareket eden insan ateş düşdüğü yeri yakar bazı gerçekler varki söylenmesi gereken ama ben insanların kaderiyle oynama sesi iyse kazansın veya eğlensin ozaman ardayı anlatacam yarışmayı etkilemesin ama herkez kendi yüzünü görsüm isterim bünyemin bey

Adsız dedi ki...

ayşegülle arda eleme koltuğuna oturdukları geçen cuma akşamı akademide kimin kalacağını gösteren oylar okunduğunda ardanın sanırım ablasıydı,tam arkasındaydım. yüzde atmış gibi ezici bir oy çokluğuyla arda kalınca, önümdeki abla yanındakine dönüp "biz de bayaa abartmışız ya" deyip gülüştüler. ondan sonra da burada biz zengin değiliz, biz o kadar oy atmıyoruz, arda sms birincisi değil diyorsunuz.
biraz dürüst olun.
ben de dürüst olayım, ardanın çok iyi bir müzik kulağı olabilir, ardadan çok iyi müzisyen de olabilir. bence ardaya akademisyenlik çok yakışır mesela. ama ya yarışma heyecanından, ya da kendini çok kastığından güzel olduğunu söylediğiniz sesini bir türlü gösteremedi.
gene de yolu açık olsun diyorum, her şey gönlünce olsun. çünkü bu memleketin yaptığı işi okulunda öğrenmiş insanlara ihtiyacı var.

Adsız dedi ki...

gizem hanım,kimsiniz ya okurken sanki ben yazmısım gibi hissettim.zira ben de bir arda maduruyum da;))inanılmaz bir yalancı.neyse...sizinle konusmak cok isterdim ama bu sanırım mumkun degil?acık adresimizi buradan veremeyiz di mi:))

Adsız dedi ki...

evet gizem hanım ve isimsiz rumuza ne demişler her zaman yalancının mumu yatsıya kadar yanar ve hiçbir yalan gizli kalmaz gerçekler her zaman her veya geç ortaya çıkar bende şunu anlıyorum ve yarışmanın başından beri çok iyi bir izleyeci olarak bazı yarışmacıların çok güzel oynadıkları ap açık ortada bunu anlamamak mümkün değil fakat her zaman son gülen iyi güler fakat ardaysaiyi ağlıyacak sanırım kimsenin kimseyeettiği yanına kalmaz birgün olur ektiğini biçer

Adsız dedi ki...

:)ben bi dernek kuraym diyorum gozlerine bakıla bakıla yalan sozlerle aldatılan kızcegizler dernegi:))
bosver gizemcim,aldatan aldanır!bunu unutma.
msjın dokusundan,akışından,kokusundan algılıyorum ki sana gercekten degmis gozleri,acıtmış,üzmüş,inanmışsın sözlerine ve yazdıkların herhangi bir şekilde intikam içermiyor.işin acı tarafı da bu benim için!
sözlerinin gerçekligi okurken belli oluyor zaten,akıyor karşı tarafa...
ne diyim...acil şifalar dilerim:)en azından gercekleri görmüşsün ve ucuz kurtulmuşsun.
daha gençsindir büyük ihtimalle,
unutursun merak etme canım...
tüm filmlerde oldugu gibi her zaman iyiler kazanır.boşver.onu ifşa etmek sana birşey de kazandırmaz.reklamın iyisi kötüsü olmaz biliyorsun;)
öpüyorum canım benim...

Adsız dedi ki...

gizem...
hadi anlat!!
senden baska kandırılan kız yokmu sanyrsun?ben varım.ne oldugunu bilmek istiyrm.lütfen.beni boyle brakma.annlatmalısın.bu senin Allah katında görevin.insnları kandırmasına izin verme.

Adsız dedi ki...

program izlenmiyor arkadaslar yakında kaldırılacak bence

Adsız dedi ki...

ARDAcım bırak bu işleri ya sana uymadı acındırcak duruma düşürme daha fazla kendini

Adsız dedi ki...

noldu arda fanatikleri korktunuzmu?sustuunuz kaldınız bi suerdir yoksunuz.yoksa gercek yuzunu simdimi duydunuz daha..ömer eleyecek bu hafta onu hic sansı yok.siz bagrınıza basıp teselli edin artık onu.cunku sevgilileride artık anlamıstır durumu heralde:)yazık ya bi insan bu kadarmı deşifre olur.insan icine cıkmaması lazım bence artık onun

Adsız dedi ki...

akademi türkiye evi sevcanın dediği gibi tiyatromu en iyi oyuncumu seçiliyor bu soruların cevabını sevcan çıkarsa öğreneceğiz

Adsız dedi ki...

evet akademi bir tiyatro oraya katılan yarışmacılar da oyuncu yaw bir evde o kadar kavga olurmu o kadar gözyaşı olurmu?? hiç mi şüphelenmiyorsunuz arada bir gerçek kavga oluyor da çoğu benim düşündüğüm gibi sanal
bunlara kavga edin komutunu veriyorlar bunlar kavga ediyorlar yarışmacıları da size dizi film teklifi gelecek diye kandırıyorlar

Adsız dedi ki...

bizim en büyük hatamız gruplaşıp yarışmacılara şimdiye kadar destek olmamamızdır,oysaki murat ömer ve bahadır fanları birbirlerine destek oldukları için buraya kadar gelebildiler ve bu hafta bahadırı birinci yaptılar.

gelin bu hafta hepberaber alperi destekleyelim birinci olsun yoksa görünen köy klavuz istemez ya sevcan ya murat ya bahadır birinci olacak.