Akademi Türkiye Murat Video



Akademi Türkiye yarışmacısı Murat'ın ilk performansını içeren video
(performans tarihi 11 ocak 2008)
Murat Özel 1. hafta performansını izleyin...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Muratin bu ewden 1. olarak cıkacagina hiç süphem yok.

Adsız dedi ki...

Bu tür yarışmalarda ender rastlanan güzellikte bir ses..hem de eğitimsiz hali böyleyse akademi sonunda ne olur hayal bile edemiyorum..

Adsız dedi ki...

murat çok tatlısın

Adsız dedi ki...

muratcım eğitimsiz sesin süper.. emraha katılıyorum.. bence bu yarısmadan hayırlısıyla 1. olarak cıkacagına inanıyorum..

Adsız dedi ki...

murat super bence favorım

HÜSNİYE ŞANLI dedi ki...

Murat ÖZEL sahneye yakışan bir ses, henüz yarışmanın başında olmasına rağmen farklı bir sesi var ve ben yarışmadaki favori isim olarak görüyorum kendisini. Seçtiği şarkılar zor şarkılar olmasına rağmen çok güzel okudu inanıyorum o yarışma ilerledikçe daha gümbür gümbür bir sesle farklılığını belirgin bir şekilde ortaya koyacak.

Benim favorim Murat ÖZEL

Adsız dedi ki...

muratın sesı ve tarzı çok farklı çok guzel

Adsız dedi ki...

hepinize katılıyorum murat çok şeker sahneye çok yakışıyo sesinide çok beğeniyorum onu her zaman akademi türkiyede görmek istiyorum o olmazsa yarışmayı bile izlemem:( inş.murat 1.olur:))

Adsız dedi ki...

evet murat oğlum öncelikle geçmiş olsun der bundan sonra salığına daha dikket etmelisin der sana başarılar dileriz daha çok gençsiniz inşallah hayat boyunca herzaman en iyi ve güzel yerlere gelirsiniz başarılar dileriz FATİH İN ANNE VE BABASI