Akademi Türkiye Baha


Akademi Türkiye - Baha

İlk performans şarkısı: Artık bir başka
84 İzmir doğumlu, Akdeniz Üniversitesi'nde müzik eğitimi alıyor, babası müzisyen.
LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASINDA İKİNCİ OLMUŞ. 4 YIL BOYUNCA OTELLERDE ŞARKICILIK YAPMIŞ. ESKİŞEHİR CAZ FESTİVALİNDE ŞARKICI OLARAK BULUNMUŞ.

Performansını Ayşegül Aldinç yorumladı.

Baha yazıp 3727'ye mesaj atarak yarışmacıyı destekleyebilirsiniz.

79 yorum:

Adsız dedi ki...

baha sen süpersin.Yakışıklılığın,kişiliğin ve sesin ile bu yarışmadan birinci olarak çıkacağına inanıyorum.Umarım müzik hayatındaki bu uzun yolda hep aynı baha olarak yoluna devam edersin .Seni bu hayattaki bazı olayların yıldırmaması dileklerimle,herzaman seni hep destekleyeceğiz.Yolun açık olsun.....uğur

Adsız dedi ki...

yarismanin birincisi,yarismanin basindan belli oldu yarismanin tum heycani kacti! yolun acik olsun baha,hep hayal ettiklerin gercek olsun, cok calistin, basina iyi gelecek ne varsa hepsini hak ettin, umarim her sey kat be kat guzellesir senin icin... bize de artik, merakla ikinci ve ucunculeri beklemek kaldi...

Adsız dedi ki...

akademi türkiye basladı baslıyor diye diye büyük heyecanla bekledik ve baslar başlamaz herkez bır star arıyodu ve buldu. evet kımse ıdda edemezki BAHAdan başka kimse orada star sıfratını tasıyamaz.turkıyenın müzıkal sag duyusu kazanacak ve insanlar bu eşşiz sesin güzelliğini keşvedecek.yolun açık olsun BAHA SENİ SEVİYORUZ (FATİH)

Adsız dedi ki...

türkiyenin iyi sanatcılara ve iyi insanlara ıhtıyac duydugu bu günde BAHA bu yuku sırtına alıp götürebilecek tek biçilmiş kaftan.sen bizim starımızsın o mukemmel sesi duyduktan sonra bunun aksini idda etmek imkansız.bu yol zorlu yol ama ıyı olan kazansın ve bız bılıyoruzkı sen en ıyısısın SENI SEVIYORUZ.(FATİH_MELTEM)

Adsız dedi ki...

Bence akademi türkiyede sadece BAHA'nın Sesi mükemmel! Tüm Türkiye nihayet gerçek sesle BAHA sayesinde tanıştı.Baha hak ettiği yeri çoktan kazandı ve bence yarışmanın birincisi oldu bile... Bundan sonrası sadece insanlara müzik ziyafeti yaşatmak... Başarılar BAHA biz hep senin yanındayız... (Fatih-Meltem)

Adsız dedi ki...

fazla söze gerek yok bence BAHA yarışmanın başladığı ilk günden kendini ispatladı ve bu sonuna kadar böyle giderek bu yaışmanın birincisi olarak ayrılacak.
Mükemmel sesi ve kişiliğiyle tüm hayallerine ulaşacak...
Başarılar BAHA...(Gizem)

Adsız dedi ki...

Baha başarılar dilerim.Çok ama çok güzel bir sesin var.ilk hafta olmasına rağmen birçok adaya fark attın..Tebrikler....(Şule)

Adsız dedi ki...

yarışmaya"star" oLabilmek amacıyla katılmamıştır umarım...çünkü gerçekten başarılı daha doğrusu yarışmacıların neredeyse hepsi çok kötü ama baha kötünün iyisi denebilir..ve başarı konusunda sıkıntı çekmeyen biri olarak temelini sağlam tutup ağır adımlarla sindire sindire bişeyler yapmalı...barış akarsu bir istisnaydı bence herkes onun gbi bi anda parlayıp o şeklde sürdüremez...çok örneklerini gördük,o yüzden türkiyenin yeni starı değil de yeni star adayı olacak desek yarışma birincisine sanat ve akademi türkiye adına çok daha sağlıklı bir söylem olur..teşekkür ederim...

Adsız dedi ki...

bu yarışmaya giripte ilk 20den elenen biri olarak,bahanın eve girmesi beni çok gururlandırdı ve hiçte üzülmedim evde olamadıgıma.çünkü o bizi en iyi şekilde temsil edecek buna yürekten inanıyorum....baha bu yarışmanın birincisi sen olacaksın.bol şans diliyorum sesine kuvvet:)
EZGİ

Adsız dedi ki...

gurur duyulası insan. kalitesi türkiye'ye çok fazla.

Adsız dedi ki...

Aslında seni duymak bütün duyguları ifade etmek için yetersiz kalır. Türkiye'nin bence Türkiye'yi Dünya'ya açıcak tek yetkin isim, krakter,müziği ve sesi ile ülkesine ve dünya Fayda katmak amacı ie hayelleri şimdiden dünya çocuklarına yardım etmek olan, evrensel bir ruhsun Baha en önemlisi sen kendi gücünün karakterinin ve sesinin farkındasın. Sana düşen bu yarışmanın mutluluğunu Muhteşem ışiğinla Bütün ülkeye yaşatmak o kadar. İlk gün farkını yaşattın. Kim mi Karagözlüm.

Adsız dedi ki...

PERFORMANS, İNSAN, SES, MÜZİK,KRAKTER İŞTE TÜRKİYE BAŞKA NE OLMALI...

Adsız dedi ki...

Sadeliğinden,müzik kaliten, inançlarından ve senin için en doğrunun kalbinde olduğunu sen biliyorsun baha bunlardan hiç vazgeçme. yarişmaya katılma amacın kalite ve değeri, sesinle Dünya'ya duyurmak tı. o zaman sadece içine ve inaçlarına konsantre ol senin mükemmel olduğunuz bütün Antalya ve Türki'ye biliyor ve bütün kalbimizle destekliyoruz. Dağlar'da hissettiğin Zirve duygusu var ya onu hiç bırakma çünki sen zaten zirvedesin. sadece yapacaklarına Merdivenin 1. basamağı Bütün kalbimle inanıyorum Başaracaksın. Seni seviyoruz Ben ve bütün ailem.

Adsız dedi ki...

Seni dinlemek ve dafalarca aynı heyecanı yasamak mukemmel .7 yıl once meydana koydugumuz o kucuk kagıttakı yazılar kadar masumsun hala. o zamanda cokk ıyıydım şimdide. hayatta önüne cok engel cıktı ve sen bunların hepsini aşmayı başardın.göreyim koçum seni bunuda basaracaksın.baksana ben ve seni butün sevenler seni zaten starımız seçtik.kimse tersini idda edemezki sen iyi bir müzik adamısın.seni seviyoruz BAHA yolun acık olsun bebem:)

Adsız dedi ki...

yeni star, yeni yıldız,cok yollar aştı, çok hayaller kurdu, düştü kalktı, yorulmadı koştu, tırmandı ama hep aklında müziği vardı. umarım bu fırsat kendisine açılacak olan kapıların ilkidir, umarım çok daha iyi yerlere gelir. bu sadece bir başlangıç.
ayrıca eklemeden geçilmemeli diye düşünüyorum, ekrandan biraz kara gibi çıksada kendisinin gözleri yeşildir.

Adsız dedi ki...

Canım ablacım
Süpersinn sesin ve durusun oradaki herkesten cok daha farklı.....Unutma bak cıkıcaz bi gece çıtır sevgili yaptım kendıme dıye hava yapıcam millete söz vermiştin unutma..Daha o zamanlar yarışma felan da yoktu bak sözün var unutmadım ben :) hehehe
Sibel

Adsız dedi ki...

baha yolun açık olsun kazanmanı tüm kalbimle destekliyorum.Bu arada seni sevenleri ihmal etme...... BAŞARILAR

Adsız dedi ki...

ya bahacım harbi iisin kardeşim sesin gırtağın dış görünüşün sesin kullanışın 10 numarasın kim tutar seni dostum bea kim???....şu anki platformda ne kadar az hakederek blunan kişiler warsa da sen hakeden azınlığın içindesin dostum..farkın belli ...güwen kendine umarım hak yerini bulur bu sefer..halk sayesinde..

Adsız dedi ki...

Bu gün seni evde izledim işte Farkın , kişiliğin değerlerin ve sensin zaten bir numarasın eğlenmene bak güzel adam...

Adsız dedi ki...

canım benim, hani tanıtımlarda diyosun ya "amacım sesimi duyurmak" diye, yakın zamanda sesini duymayan kalmicak.aşağı yukarı 8 senedir tanıyorum seni ama nedense sadece lise yarışmasında izleyebilmiştim seni sahnede.inan ben bile sahneye bu kadar yakışabileceğini düşünmemiştim:)sesinden,gülüşünden ve o sahnede minik minik kıvırışlarından bizi mahrum etme:)
seni çok sevitorum canım benim.
nilüfer

Adsız dedi ki...

seni orada görmek dogru yerede olduhgunu hıssetmek ne kadar güzel bir duygu. kalbindeki temizligi ve güzelligi insanlar sana bakınca anlıyor müziğinle insanları bambaska yerlere sürüklüüyor ve o muhteşem sesinin ahenkiyle butun herkes senin bu yarısmaya neler katcagını hıssedıyor.yoklugun zor ama gurur verıcı sen herseyın en ıyısınıo hakedensın heryolda bu yoldada sonuna dek yanındayız seni seviyoruz kardesim

Adsız dedi ki...

BAŞARILAR DİLİYORUM.BİRAZ DAHA SAKİN OLMALI VE ARKADAŞLARINA SAYGI GÖSTERMELİSİN BENCE MÜZİKTEN RAHATSIZ OLUYORSAN ORADA NE İŞİN VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Adsız dedi ki...

yorumunuz biraz sert olmuş.bence müzik adını birçok şey öğrenebilirsin erdaldan hem akademinin özünde arkadaşlık var unutma başarılar dilerim
HAKAN

Adsız dedi ki...

özgürlük birilerini rahatsız etmediği sürece özgürlüktür. müzikten değil gürültüden rahatsız olunur. zaten yorgun olan kafa dinlemek isteyen insan varsa ona da saygı gösterilmelidir. müzikten rahatsız olan her insanda o eve girebilir. ayrıca müzik adına bir şeyler öğrenmekle yükümlü olduğu sadece eğitmenleri vardır, eğer rahatsız oluyorsa rahatsız oluyordur. kaldı ki kendisi konservatuar çıkışlı,müzik cahili bir insan değil ki müzik adına yarışmacılardan bir şey öğrenmek hevesinde olsun. onlarla olsa olsa voltran oluşturabilir, eğlenebilir vs. insanlar birbirlerinin özgürlüklerine saygı göstermelidir. akademi evi diye her dakika müzik diye gürültüyle ne gerek var kafa yapmaya.

Adsız dedi ki...

Saygı yada müzik biz dinleyen insanların baha'ya öğretebileceği bir görüş yada yorum değil. O zaten varlığı ile hem insan müzik ve saygı adına Akademy Türkiye'yi varlığı ile yaşatıyor. İnsana Saygı bireyin kendisine olan saygısından geçer. Konu Krakter Müzik yada ses ise Duyun yeticek. Müzik ve insan evrenseldir. yorumlarınızı bana göre diye söylerseniz çok daha olumlu olur. Her insan Baha gibi saygıyı bilse dünya yaşanır hale gelirdi. Sevgi ile Kalın.

Adsız dedi ki...

Seni seviyoruz ve bütün kalbimizle inanıyoruz. Sadece seni yaşa Müziğinin sesinin anlamını hissettir. Güzel İnsan. PREMIER BUSINESS COACHING. iNSAN VE İLETİŞİM BİZİM İŞİMİZ. YOLUN AÇIK OLSUN SEN ZATEN ZİRVE ADAMISIN.

Adsız dedi ki...

Bütün bir hafta heyecanla bu akşamın gelmesini bekledik.BAHA'nın o güzel sesi ve yorumunu dinlemek için sabırsızlanıyoruz. Kalbimiz hep seninle... Başarılar BAHA... (Meltem-Fatih)

Adsız dedi ki...

bir insan kendi kişiliğinden ve kendi sesinden eminse zaten aşması gereken yolu aşmış ve en zorunu başarmıştır. Sen ki bunu basaran nadir ruhlardan birisin. Dogru zamanda, dogru yerde, dogru ınsanlarla olmayı hep bildin burasıda güreş meydanı ve güçlü olan sensin biz bunu bılıyoruz. bugun buyuk bır gururla seni izleyecez gözlerden akan yaslar mutluluk ve senın ıcın senı sevıyoruz kardesım

Adsız dedi ki...

Kaaaaaaaaaaaarrrdeşiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm.... Cooooooooo...kkkk basarılar sana... kesinlikle en iyisin sen... YALIN!

Adsız dedi ki...

Dün akşamki performansın bir harikaydı. Önümüzdeki haftalarda he şey hakettiğin gibi olacak... Buna inanıyoruz...Sesin ve performansınla Türkiyeni en yeni ve en iyi starı sensin...Tüm kalbimizle seni destekliyor başarılar diliyoruz... (GİZEM)

Adsız dedi ki...

Sen harikasın o pilatform bu kalıteye az. Sana bakınca karşında yüzlerce degil stadyumlar dolusau binlerce insanın bir agızdan sarkını seslendırecegıni düşünüyorum.ve emın oldugum bır tek sey var oda senin müzik adına oradakı bir cook kişiden farklı oldugun ve senin herseyi haklettığindir.seni seviyoruz yyakışıklı,uysal,yaramaz,hayvan dostu,iyilik emsali insan yolun açık bunu sende biliyorsun.

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR EVET BU SESİ BİLİYORUZ VE RUHUMUZA İŞLİYOR AMA SU AN YAPILMASI GEREEKEN TEK SEY BAHA YAZIP 3727 YE OY GONDERMEK OLACAKTIR.NE DERSINIZ HEPBERABER BAHAYI TURKIYENIN YENI STARI SECELİM BİLİYORUZKI O MUZIĞIYLE VE KİŞİLİĞİYLE BUNU TEK HAK EDEN MÜZİK ADAMI.

AGD6303 dedi ki...

EN BÜYÜK SENSİN.YOLUN AÇIK OLSUN.SENİN NE OLDUĞUN JÜRÜ TARAFINDAN BELLİ ZATEN.EMİNİM HALKTA BUNU EN KISA ZAMANDA HİSSEDECEK.2 HAFTADIR ZATEN EN İYİSİN.YERİNİN DOLDURULACAĞINI ZANNETMİYORUZ.DAHADA BAŞARILI OLACAKSIN.AKEDEMİSYENSİN SESİN GÜZEL ,SENİN GÜZELLİĞİNE KELİMELER YETMEZ.BUDA SAHNEYE YANSIYOR ZATEN.TABİ Kİ
^^ZAFİR ^^DE SENİNLE BİRLİKTE.

Adsız dedi ki...

EN İYİ SES VE PERFORMANSA SAHİP SENSİN YOLUN AÇIK OLSUN.

Adsız dedi ki...

Canımsın sen ya Muhteşemsin tanımıyorum ama sesin bir harika...

Adsız dedi ki...

seni tanımıyoruz amma bilki bir harikasın inşallah en kısa zamanda türkiyenin starı olacaksın çok farklı ses rengin ve kişiliğin var ayrıca izmir seninle birlikte olacaktır izmirlilere duyurmak ve izmire yakışanı seçmek içinizmirli bir star adayına hep beraber destek olacağız haydi izmir elele............... ş

Adsız dedi ki...

izmir baha için neredesin baha yaz 3727 oy gönder

Adsız dedi ki...

sen cocuksun,sen iyisin,sen sporcusun,sen vicdanlısın,sen şımarıksın,sen duygusalsın,sen aşıksın,sen yardımseversin,sen kızılaycısın,sen bazen herşeysin ve sen herseyden onemlısi bır müzik adamısın. İçinin güzelliği yüzüne yansımış. sesinin güzelliğine diyecek yok.herseyin en iyisini hakediyorsun kardeşim. Yokluguna alışmak zor bu heyecanlı bekleyışte sonuna kadar sonu ne olursa olsun yanındayız. seni tekrar tekrar seviyoruz ve özlüyoruz.Antalya sensiz cekilmiyor beeeeeeeeeee

Adsız dedi ki...

çok güzel söyledin

Adsız dedi ki...

SEN SÜPERSİN YAHU.VARMI DAHA ÖTESİ.
DUALARIMIZ SENLE.

Adsız dedi ki...

BU GÜZEL SESİN AHENGİNE KAPILIP BİR GTÜN MİLYONLAR HEP BİR AGIZDAN SENİN SARKILARI SÖLİYECEZ sENİN KALİTENDEN VE SESİNİN GÜZELLİĞİNDEN ŞÜPHESİ OLANLAR OLABİLİR BUNU KANITLAMA ZAMANI ŞİMDİ.İNSANLARA MÜZİK NASIL YAPILIR GÖSTER. Kİ BİZ SEVENLERİN BİLİYIORUZKİ SEN EN İYİSİSİN KALBİNLE VE MÜZİĞİNLE SENİ SEVİYORUZ

Adsız dedi ki...

YouTube DE YAZILAN O YAZILAR ÇOK ÇİRKİN BİŞE BENCE YouTube Yİ KAPAMAK DOĞRU BİR KARARMİŞ TEKRAR AÇANLAR BAKSINLAR HERKESİN GÖRDÜĞÜ OKUDUĞU KÜFÜRLERİ YAYINLAMAKTAN ÇEKİNMİYORLAR HİÇ BİR YASAK YOK BÖYLE YORUMLARI SİLMEK ENGELLEMEK GİBİ BİR ÇALIŞMALARI BİLE YOK BENCE YouTube NİN EN KISA ZAMANDA KAPANMASI İSABETLİ OLUR BU KÜFÜRLER ŞAHSA YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR YETKİLİLERİ BU DURUMA EL KOYMALARINI BEKLERİM sevcan sen hiç merak etme seni bilen biliyor seni destekleyen bir ordu var bir millet var bir TÜRKİYE var çekemeyenler çatlasın haydi sevcan yurdun dört bir yanından seni destekliyoruz inan buna seni seviyoruz sen herşeye layıksın BARIŞ AKARSU dan sonra birinci senin olacağın için seni kıskanıyorlar çünki BARIŞ AKARSU yu seven çok olduğu ve bu yüzden seni destekleyecekleri için seni yıpratmak istiyorlar sen buna asla müsade etme asla oyuna gelme sana ne derlerse sen sabret suçlu onlar olsun BAŞARILAR CANIM

Adsız dedi ki...

bütün hafta boyunca heyecanla bekledik bekledik ve bugun özlem.heyecan.mutluluk,gurur herseyi aynı anda yasıyoruz.merak edenler için korkumu, hayır biz baha severler olarak korkmuyoruz cunkü BAHA muzıgı ve kişiliğiyle kanıtlaması gereken herseyi kanıtladı seni seviyoruz kaca herif göster gene bugün herkese

Adsız dedi ki...

dün akşam sesinle, duruşunla ,efendiliğinle...bir kez daha bizi büyüledin BAHA.Her zaman olduğu gibi mükemmeldin ve sonuna kadar da mükemmel kalacaksın...Kalbimiz hep seninle... (MELTEM-FATİH)

Adsız dedi ki...

Şimdi burdan tüm AKademi jürilerine ve hocalarına sesleniyorum. Madem en çok sms almanın bir sınırlaması yok, yani aynı numaradan yüzlerce sms yollanabiliyor, o zaman ne diye yarışmacılara şarkı söyletiliyor. Baha, Selen, Bahadır, Ömer gibi güçlü ve farklı sesleri olan yarışmacılar istedikleri kadar iyi olsunlar, sonuçta en çok smsi alan birinci olmayacak mı? Hem de hiç bir sınırlaması olmadan. Elinizi vicdanınıza koyun sayınjüri üyeleri ve hocalar; bu yarışmadan Arda birinci çıkarsa rahat uyuyabilecek misiniz?
Öyleyse bu saçma gidişe bir son verin... Ya da bunu bir SES yarışması olarak değil SMS yarışması olduğu gerçeğini kabul edin. Kör birisi bile sıralamanın doğru olmadığını anlar.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba Burak Buluç'un sözü,müziği,aranjesi ve yorumu kendisine ait şarkıları CEMRE ve İFTİRA yi aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz.
http://www.pikniktube.com/v/dffc76265cf00fbcbcab27effd7d6f37/u/181324/İftira_-_Burak_Buluç

http://www.pikniktube.com/v/58b5030713410564dc64a92bb7e850b7/g/149080/Cemre_-_Burak_Buluç

Adsız dedi ki...

o yarışmada BAHA ve BAHADIRı twk geçerim.... Geri kalanlar hikaye. Onnlardan biri kazansa da bir yıl sonra kimse hatırlamayacak onları. Ama BAHA ve BAHADIRın kendilerine has ve az rastlanır tarzları var. Bu nedenle birinci olmasalar bile ünlü oldular bence. ARDA meselesine ise hiç girmiyorum. SAdece umarım bir daha hareketli parça söylemez yoksa sahneyi yıkacak... :)
KEREMM

Adsız dedi ki...

yine bir harikaydın. herkes senin senin sesinin ve kişiliğinin farkında. tebrikler... smokinde açmış :)

Adsız dedi ki...

ne kadar haksızlıklarla birinciler seçilsede, herkes çok farkında ki sen hepsinden farklısın. yolun açık olsun...

Adsız dedi ki...

baha gerçekten çok efendi bir insan ailesini tebrik etmek lazım çünkübu zamanda böyle kişilikler yetiştirek zor olmalı.evin içindeki diğer yarışmacılara bakın farkı göreceksiniz.sadece bir kusuru var onada kusur denirmi bilmem sahne duruş potansiyeli biraz düşük.benim yarışmada iki favorim var biri bahadır diğeri baha...

Adsız dedi ki...

ben artık her hafta sana yazacak söz yapılacak yorum bulamyorum BAHA çünkü her hafta bir öncekinden daha iyi performans sergiliyosun iyi ve güzel olan tüm dileklerimiz söyleyebileceğimiz tüm güzel sözlerimiz seninle..Başarılar (GİZEM)

Adsız dedi ki...

arkadaşlar buraya olumsuz mesajlar için yapılan yorumlara bir kaç şey söylemek istiyorum... bu dünyada herkes bir şeyden anladığını zanneder ama birşeyden anladığını bilmediği halde işine devam eder ve sonu hep hüsranla biter. herkes düşüncelereni söyliyecek tabii ki özgür ülkenin özgür insanlarıyızya ne kadar tabii orasıda tartışılır...
ama şunu bilinki bu bir yarışma ve iyi olanın kazanacağı bir platform.
insanları kötüliyerek onlara bir eksi puan kazandırmış olmuyorsunuz ama kendinize göre ne kadar dinleyici kulağına sahipseniz artık bilemiyorum ama BAHA arkaşım için yapılan her yorumda o yorumu yapan kişinin ne kadar kapasitesinin olabileceğini tahmin etmek bile zor gelmiyor. anlayanda anlamayanda burada olduğu için yorumlarınızı biraz daha dikkat li yazarsanız sevinirim...

Adsız dedi ki...

pasif ya da dilini yutmuş, etliye sütlüye karışmayan değilsin. harikasın. evde görüyoruz zaten etliye sütlüye karışanları (!) oraya müzik için gittin ve müzikten daha fazlasını yapmıyorsun. ihtiyacında yok zaten...
sen harikasın. Yarışma oldukça adaletsiz ilerliyor, bunu göze alarak diyorum ki, birinci olamasan bile- ki hakkın olan birinci olmak olmasına rağmen-, emin ol hayatın hiç bir zaman eskiden olduğu gibi olmayacak.
her şey çok güzel olsun. yolun açık olsun...

Adsız dedi ki...

çarşı kontör birinciliğinede karşı!!!

Adsız dedi ki...

bir seni bir BAHADIRı dinlerken hani olur ya seviçten insanın içi gıdıklanır işte öyle oluyorum. sen, ingilizce okuyan bir müzisyenin mükemmel bir türkçeyle şarkı söyler halisin. BAHADIR ise çok farklı bir ses rengine ve gırtlağa sahip. siz ikiniz olmuşsunuz zaten. evdeki haliniz de oraya ne için gittiğinizi gösteriyor zaten. umarım hak ettiğiniz yere gelirsiniz.

Adsız dedi ki...

yok senin gibisi! supersin tek kelimeyle.

Adsız dedi ki...

EĞER Bİ OYUN DÖNMEZSE BAHA BAHADIR SELEN İLK 3 OLUR HERHALDE...

Adsız dedi ki...

yalan soylıyemem sesın ve yorumunu cok begenıyorum ama basarı ve rekabet ugruna gırmemen gereken pozısyonlara gırıyorsun..tabıı kıde bu yarısmada ses cok onemlı ama hayat dedıgımz en agır yarıstada senı karakterın ve davranısların bır yerlere getırecektır..tek tavsıyem ucuz olmaman..

Adsız dedi ki...

yanında yöresinde gitar çalanlar, bununla gösteriş(??!!) yapanlar varmış. evde gitar çaldı mı hiç bilmiyorum, ama eğer alırsa ve gerçekten gitarı kendini gösterme, sempatik olmak amacıyla böyle gözlerini kırpıştıra kırpıştıra(?!) çalmaya niyetlenirse,kumsalda ateş başında gitar çalalım çocuklarının hiç biri gitara elini bir daha sürmeye cesaret edemeyecek... hadi baha baha hadi baha beni kutla bla bla diyenlerin hepsi koşarak kaçacak adamın tepesi atacak en son o olacak yani:)

Adsız dedi ki...

Sevmediğimiz,bize kötülüğü dokunmuş bir kimsede her türlü kusuru sucu bulmaya kalkarız.güzelliğini ğörmeyiz onun.eksıklerı cırkınlıklerı hemen gozumuze carpar.Bir eksıklık bulamassak,ararız.Arayanda bulur elbette,bulamasakta uydururuz.Senki BAHA insanların arasada bulamayacagı kadar temiz kalbinle yarışmaya kendi kişiliğinle farklı bir tat bir huzur kattın bunu aksini idda etmek imkansız ama nedir dediğimiz gibi insanlar bulamasada uyduracaklardır.Varsın onlar uyduradursunlar herseyden onemlısı sen zoru basardın,sen sesinden ve kişiliğinden eminken kimse seni zedeleyemez,sensızlık zor ama bu heyecanlı bekleyişte kalbimiz sesninle kaca herif senı seviyoruz

Adsız dedi ki...

gelmiş geçmiş en yakışıklı yarışmacı :)
yarışma bitince kesin dizi film teklifi alır

Adsız dedi ki...

biz Akademinin evden yayın saatlerinin geri alınacağını beklerken bugün kanal 1in yayın akısına baktığımda şok oldum..Çünkü cuma aksamı yarışma gözükmüyor...(isterseniz sizlerde bakabilirsiniz) Yarışmayı sanırım pazar gün öğlen 15.30'a almıslar...Kanal 1 nasıl oluyor da gündüz yaptığı eğlence programlarıyla bu kadar kaliteli bir yarışmayı bir tutar anlamıyorum.Zaten yarışma kanal 1'e geçti kalitesi düştü bence
Bu yarışmanın saatleriyle günleriyle sürekli oynayıp duruyorlar.Ama artık yeter bana göre hepimiz sesimizi duyurmalıyız...Şikayetlerinizi bu adrese yazarak sesinizi duyurabilirsiniz

http://www.kanal1.com.tr/izleyicitemsilcisi.php

Adsız dedi ki...

akademi türkiyede deryayı çok beğeniyorum bunun yanında baha nın sesinide gayet iyi buluyorum ama maalesefki türkiyede her zaman olduğu gibi kızlar erkeklere hayran olur ve sesi güzel olmasada erkeğe oy verir...Ayrıca bende eskisi gibi kanal 1i açtığımda akademi türkiyenin hep yayında olmasını istiyorum böylece yarışmacıları daha iyi tanır ve ona göre oylamamızı daha iyi bir şekilde yapabiliriz...neden her cuma yayınlanan program bu hafta kalktı çok merak ediyorum

Adsız dedi ki...

arkadaşlar gördunuz mu yarışma pazar gunu 15 30 a alınmış bu kanal napıyo allah aşkına şıkayet edın bişeyler yapın böle şaçmalık mı olur arkadaşlar kım ızler pazar gunu bu yarışmayı o saatte bışeyler yapsınlar bence.

Adsız dedi ki...

BU YARIŞMAYI VE YARIMACILARI SEVENLERE SESLENİYORUM YAYIN BU YAYIN SAATLERİYLE BU YARIŞMA BURADA BİTER.KANAL 1 SAYFASINDA İZLEYİCİ TEMSİLCİSİNİ MAİL YAĞMURUNA TUTALIM HEM 24 CANLI YAYIN HEMDE PROGRAM YAYIN SAATİ İÇİN ŞİMDİ TÜM AKADEMİ SEVENLER AYRIM YOK BİRLİK OLALIM

Adsız dedi ki...

valla ben bu gerek yayın saati için gerek program saati için kanal 1'e hergün mail atıyorum ama su ana kadar hiç birini dikkate almadılar görüldüğü zere insallah bu sefer bizler kazanırız da tekrar eski gününe alırlar yarısmayı hakkaten kukla yaptılar hem bizleri hem yarışmacıları ne yapmaya çalısıyor bu kanal 1 hadi arkadaslar şimdi gerçekten birlik olma zamanı....

Adsız dedi ki...

TV Yayın Akışı
2008-2-15 Tarihli KANAL 1 yayın akışı
Ertesi Günün Programı TV Programı
04:00 Video Gag
04:40 Belgesel
05:30 Fırtına
06:30 Bizim Evin Halleri
07:30 Tuluhan Tekelioğlu ile Güzel 1 Gün
09:30 Küçük Ayakkabıcı
11:00 Heidi
11:30 Scooby Ve Scrappy
12:00 Süper Aile
15:30 Bizim Evin Halleri
17:00 Passaparola
18:30 Fatih Altaylı ile Ana Haber
19:20 Spor
19:30 Çarkıfelek
23:10 Akademi Türkiye
02:30 Gece Haberleri / Tekrar
03:10 Ölüm Bölgesi


arkadaslar bende baktım ama cuma gunu gorunuyor yayın akışı acaba bır yanlıslık mı var ama kanal 1 i aradık onlarda bu jhaftalık pazar 15;30 ddedıler ama bır belırsızlık var sanırım.

Adsız dedi ki...

tek kelime süpersin.

Adsız dedi ki...

Baha yine mükemmeldin
birinci olacağına hiç kuşkumuz yok

Adsız dedi ki...

EYY BAHA YI SEVEN KOLLAYAN LAF SÖYLETMEYEN KİŞİ BU YAZIMI İYİ OKU YORUM YAZACAKSAN BURAYA YAZ BİR DAHA SEVCANIN YORUM BÖLÜMÜNE YAZMA YAZARSAN SANA ÖYLEBİR DUA OKURUM Kİ BU OKUDUĞUM DUADAN TÜM SÜLALEN YARARLANIR TAMAMMI CANIM ADAM OL

Adsız dedi ki...

arkadaşım biraz sukunet bize sabırlı olmak yakışır biliyorsun sevcana haksızlık yapıldı ama son gülen o olacak Allahın izniyle

Adsız dedi ki...

hasta mısınız siz ya...

Adsız dedi ki...

yine süperdin...
bi tek seni dinlerken kulağımın pası siliniyo:)

ceylaneski dedi ki...

bu hafta yine süper olacağına eminim dün gece provada gördüm süperdin zaten sende o ses varken kötü olman mümkün değil allah özene bezene yaratmış seni herşeyin güzel her hafta seni dinlerken uzaklara gidiyorum sanki sabahlara kadar belki provalarını görürüm diye oturup yayını bekliyorum bu kadar ii sesle nasıl birinci olamıyorsun onada hayret ediyorum ama sen benim gönlümün 1.si oldun bahacım sonuna kadar arkandayım sevgilerimle

Adsız dedi ki...

sonunda koskoca bir hafta bitti ve programa dakikalar kaldı kulaklarımızın pası silinecek sayende...hadi BAHA sana güveniyoruz başarılar (GİZEM)

Adsız dedi ki...

yazık oldu valla yarışma bitmeden erken finale aldılar,kanal 1 reyting gütmeyen kanal diye yeni yayın dönemine hazırlandı ama bunların lafda kaldığını gördük,akademi tr bitsin tv kumandamdan kanal1 i sonsuza kadar sileceğim valla.

Adsız dedi ki...

Alper fanları olarak erkeklerden akademi tr de bahayı beğeniyoruz,öyle gözüküyor ki ne alper ne de baha gibi güzel sesler birinci olamayacak ama bunlar gerçek seslerdi.

Bahaya müzik yaşantısında başarılar dileriz,her zaman dinleyeceğiz.

Adsız dedi ki...

bu hafta program cumartesi gecesi yayınlanacakmıs ne anlamı kaldı ki bize doğru dürüst akademiyi izlettirmeden tam tadı yeni yeni gelmeye başlamısken yarışma bitiyo programın reytingini düşürmek için ellerinden geleni yaptılar şimdide son gece cumartesiye almıslar bizim köyde buna geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye denir...

Her ne olursa olsun senin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.Basarılar BAHA
(GİZEM)

Adsız dedi ki...

aşığımmm sanaaaaaaaaaaaaaaa aşık....off off offf....