Akademi Türkiye Alper 2. Performans Videosu

Alper Azman 2.hafta canlı performans

Performans şarkısı: Gidemem
Performans tarihi: 18 ocak

8 yorum:

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))

Adsız dedi ki...

daha yoğrulması gerekiyor. çokta beğenmedim.

Adsız dedi ki...

hamur yoğrulur insan sanatçı doğar

Adsız dedi ki...

alper akademinin en güçlü sesi bunu metin özülküde söylüyor.. sen beğenmediysen kulağında bi sorun var valla ne denilebilir başka yada egonu böylece tatmin ediyosun:D alper süpersin yaa.

Adsız dedi ki...

YouTube DE YAZILAN O YAZILAR ÇOK ÇİRKİN BİŞE BENCE YouTube Yİ KAPAMAK DOĞRU BİR KARARMİŞ TEKRAR AÇANLAR BAKSINLAR HERKESİN GÖRDÜĞÜ OKUDUĞU KÜFÜRLERİ YAYINLAMAKTAN ÇEKİNMİYORLAR HİÇ BİR YASAK YOK BÖYLE YORUMLARI SİLMEK ENGELLEMEK GİBİ BİR ÇALIŞMALARI BİLE YOK BENCE YouTube NİN EN KISA ZAMANDA KAPANMASI İSABETLİ OLUR BU KÜFÜRLER ŞAHSA YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR YETKİLİLERİ BU DURUMA EL KOYMALARINI BEKLERİM sevcan sen hiç merak etme seni bilen biliyor seni destekleyen bir ordu var bir millet var bir TÜRKİYE var çekemeyenler çatlasın haydi sevcan yurdun dört bir yanından seni destekliyoruz inan buna seni seviyoruz sen herşeye layıksın BARIŞ AKARSU dan sonra birinci senin olacağın için seni kıskanıyorlar çünki BARIŞ AKARSU yu seven çok olduğu ve bu yüzden seni destekleyecekleri için seni yıpratmak istiyorlar sen buna asla müsade etme asla oyuna gelme sana ne derlerse sen sabret suçlu onlar olsun BAŞARILAR CANIM

Adsız dedi ki...

Alper diğer yarışmacılar arasında tek kelimeyle süpersin.Gerçekten çok güzel bir sesin var ve çok güzel söylüyorsun.Kilo vermek istiyorsun.İnşallah evdeki sağlıklı beslenme uzmanının da yardımları ile istediğin kiloya ulaşırsın.Çalışıp azıcıkta kas yaparsan tam bir starsın.Bunlar zamanla olacak şeyler ve yapabilirsin.Ama doğuştan Allah vergisi bir sesin var ki insanı mest ediyor.Dün akşamki performansını dinlerken tüylerim diken diken oldu.Bir insan şarkısını söylerken bu kadar mı bütünleşir şarkıyla.Sen ve şarkın öylesine içiçeydiniz ki dün gece sahnede devleşmek diye buna deniyor herhalde dedim kendi kendime.Bu başarının her hafta katlayarak devam etmesini diliyorum.

Adsız dedi ki...

hah sevcan 1. mi olcak. git bunu sevcanın sayfasına yaz ne alaka yani. bu arada da o kız akademiye değil tımarhaneye sokulmalıymış. bildiğin ruh hastası. uzun kalırsa o evde zaten akademiden bakırköye götürürler. :)))))))))))))

Adsız dedi ki...

YETER ARTIK FAZLA ŞANSINI ZORLAMA KENDİ KENDİNİ kandırma O YARIŞMADA EN İYİ ÜÇ SES VAR
1-ELİF
2-alper
3-GÜLLİZAR
SENİN ARTIK ELENMEN LAZIM GEÇ BİLE KALINDI...